2009 Aralık Anneleri

nilgun gittin mi realle

gittim baktım var bişeyler ama, hepimiz toplu biyerden halledelim diyoruz birde şu liste iyice şekillensin ona göre alalım dedik...
birde sana zahmet olmazsa hepimiz parayı sana göndeririz sen hepsini havuzlu handan alırsın, hem toplu alınca indirimde yaparlar belki

bana uyar canım tabikide gider alırım ... indirim konusunda bişey diyemem .. yardım yaptığımızı filan sölerim olmazsa inşll yaparlar..

bana uyar canım tabikide gider alırım ... indirim konusunda bişey diyemem .. yardım yaptığımızı filan sölerim olmazsa inşll yaparlar..
tamam canım bizde sana tşk ederiz o vakit :)
hadi güle güle git, oğluşunuda öperim, görüşürüz

Nilgüncüm gökkuşumun yeni yaşını şimdiden kutluyorum arkadaşım
Rabbim hepsine sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin
gülen yüzleri hiiiiiiiii. Solmasın
benim yerime gökkuşumu öp lütfen
Nilay kuzumuda öpüyorum
Eşininde yeni yaşı kutlu mutlu olsun inşallah

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz için hepimizin evladı için
çok tşk ederim iyi dileklerin ve güzel temennilerin için
eşim adınada çok tşk ederim...

sanada yarın kolay gelsin, tabi cumartesi de

güle güle git meralim
öperim kara kuzunu şappadanak
hadi arada senide öpeyim

kızlar listemi yaptm burdan mı yazayım özele bigeye mi atayım?bilemedim ben genede burdan yazayım

62 cmlik pembe ayaklı kadife tulum ve şapka
3 yaş kız pijama takımı
uyku tulumu
18-19 numara patikli çorap
yenidoğan patik
6 tane yün patik
beyaz yün süveter
pembe yün yelek
lila yün yelek
kırmızı penye bere
pembe yün bere

ve 3 tanede atkı örcez annemle
başka yardım edilecek alınıcak varsa alırım?

Son düzenleme:
sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun da... bir de bunlara ek olarak gönlündeki gibi olsun bacım
canım beniim
olduktan sonra hiç farketmiyor ama olana kadar tercih heves etmemek de elde olmuyor canım. ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI NUR TOPU GİBİ BİR EVLAT versin gerisi hiç önemli değil

amiiiiin canlarım iiiiiiinşallah
QUOTE=frezya_tg;16443048]kızlar izin aldım bn kaçıyorum. bu gece uzun olacak. kalbim atıo sabah beri.çok heyacanlıyım. inş. sorunzsuz geçer dua edn baNA:18:[/QUOTE]

umarım şuan herşey yolunda ve çooooook güzeldir
bugün bizim doğumgünümüzzzzzz

oy oy oooooyyyyy
ömerimizde yaşına girmiş
doğum günün kutlu olsun bal sepeti
sağlık mutluluk içerisinde nice yaşlarını kutlarız iiiiinşallah

Her "başarılı"erkeğin arkasında bir kadın.her "başağrılı"kadının arkasındada bir erkek vardır :d
nerden bulursun böyle lafları dünürüm bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…