2009 Aralık Anneleri

ben geldimm. vede aalıntılarımın hepsi gitmiş. doğum günü tebrikleriniz için çooooooooooook teşekkür ederim. kızlar hepicinizi öpüyorum

inşallah canım
kızlar hadi fasulyenin cinsiyeti üzerine bahse girelim
kız diyorum

hadi iiiinşallah
selam yasemincimm nasılsın , haktan nasıl oldu .. tekrar ateşlenmez inşll. bebişin nasıll

iyi çok şükür haktan teyzesi amin inşallah tekrarlamaz
fasülyede iyi

ay bende ağzın bal yesin diyorum

bende kız diyorumm inşll..

iiiinnşalllaaaaaaaaah
kız olmasından yana şansımı kullanmak istiyorum ama
hani allahda gönlüne göre versin ama
sağlıkla kucağına al tabede ben erkek diycem(üzülerek)
allah eli yüzü düzgün eksiksiz kusursuz sağlıklı hayırlı evlat versin tabi ilk olarak hayırsız olcaksada kız olcaksa olmasın tabi
kızdır gönlümdeki amma velakin müzeyyen gibi iki aslan anası olmakta güzel olur tabe

tüm yürek oynamalarımız sevinçten olsun inşallah
aynen öyle valla müzeyyen dün suratını mı seyredeyim devrilmeden yakalayayım mı ayaklarına mı bakayım bilemedim gözümün önünden gitmiyor yavrumun heyecanı sevinci

aynen yaaaaa
bu ne perhiz bu ne lahaha turşusuuuuuuuuu

10 dk manyak bunlar yaaaaaaa

benimde eklemem lazım:18:

bende bende varım

doğumgünü telaşı var diye ses etmiyorum ama artık gündeme alın yavaş yavaş canlarım benim
10 dakikada eskişehire mektup gider ba ne özel mesajı hiç abartma huyum yoktur
o perhiz ve turşu için emzirme manifestosu diye bir şey var internet üzerinden destek olabiliyorsun google'a sor bulursun

cidden uyuzluk yapmış heeee!!!!!!

Ay Allahım sabahtan beri açık sayfanın sonunu yeni buldum otur kalk.
BiLGE ciğim Umut Paşa nın ilk adımları hayırlı olsun canım artık kim tutar Umut u bilemiyorum hadi bakalım.

amin canım benim... valla onu biz de bilemiyoruz geciksin dedikçe erkene aldı zıpa

kız olmasından yana şansımı kullanmak istiyorum ama
hani allahda gönlüne göre versin ama
sağlıkla kucağına al tabede ben erkek diycem(üzülerek)

deliye bak üzülerek diyo sanki ultrason sonucu söylüyo
tabii sonuçta istekle ilgili bana ikinci de erkek desen hay ağzını öpiyim derdim :95:

aynısından bulamadın mı melike??? bence git bir vaktin olduğunda da aynısından al niye ikinciyi aldın derse bu yeni aldığım zeynep için öbürünü de kırman için aldım dersin

ortada konu yok yahu... ne var battaniye kalksa ne inse ne temizleyen sensin toplayan sensin :44: müzeyyeninki gibi seninki de başkasına kızmıştır kesin

sağolasın teyzesi

sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun da... bir de bunlara ek olarak gönlündeki gibi olsun bacım

kızlar bişey sorcam siz yastık kullanıyormusunuz ben kaanı hep yastıksız yatıırıyorum acaba artık yastıklı yatırmakmı gerekli :44:

selam kızlar bende liste yapıcam neler yollayabilirim diye bu akşam yazarım inş.
benim kızım buaralar hem grip hemde 4 diş birden çıkarıyor oyüzden sıkıntısı var yerinde duramıyo hep mıkır mıkır gecede doğru düzgün uyumuyor gerçi ne zaman uyudu ki allah sağlık versin de uyumasın

ben 2 yaşına kadar yastık kullanılmaz diye biliyorum oyüzden yastıksız yatırıyorum ama arada acaba daha ii uyur mu diye yastıklı yatırdığım oldu

kızlar izin aldım bn kaçıyorum. bu gece uzun olacak. kalbim atıo sabah beri.çok heyacanlıyım. inş. sorunzsuz geçer dua edn baNA:18:

kızlar bişey sorcam siz yastık kullanıyormusunuz ben kaanı hep yastıksız yatıırıyorum acaba artık yastıklı yatırmakmı gerekli :44:

ben yastık kullanıyorum ilk zamanlar alt açma setinin küçük yastığını kullandım şimdi o minik geliyor başı yana düşüyor normal kaz tüyü yastığa yatırıyorum kafada saçta yok 2 günde yastık sapsarı oluyor sizde var mı

bizde yastık kullanmıyoruz ..

çokk geçmiş olsunn .. incilerinizde hayırlı olsun ağrısız sızısız çıkarırı inşll.

kızlar izin aldım bn kaçıyorum. bu gece uzun olacak. kalbim atıo sabah beri.çok heyacanlıyım. inş. sorunzsuz geçer dua edn baNA:18:

güle güle canım seni ve ecrinnazı kocaman çok güzel geçeceğine eminimmm .. tekrar d.gününüz kutlu olsunn .. resimleri merakla bekliyoruz..

Her "başarılı"erkeğin arkasında bir kadın.her "başağrılı"kadının arkasındada bir erkek vardır :d

canım dedim ya sen bana bakma diye benim de tepemdeydiler bir de senin mesajı okuyunca coştum birden yazdıktan sonra da aldım eşyaları iade etmeye gidiyordum binbir özürle zor tuttu benimki. sonra hemen giydi teşekkürler bilmem neler ama kıymeti kalmıyor işte

ne olmuş banyoya toz dökülse kapat kapısını yukarıdakilerin işi bitince de temizlersin banyoyu. sanki battaniyeden arda kalan yerler de toz olmuycak mı ne saçmalık. neyse çok mantıksızca birşeyden huzursuz olmuşsunuz işte annesi birşey yapmış ya toz kondursun istememiş enişte bey
ben geldimm. vede aalıntılarımın hepsi gitmiş. doğum günü tebrikleriniz için çooooooooooook teşekkür ederim. kızlar hepicinizi öpüyorum
biz de sizi öpüyoruz
canım beniim
olduktan sonra hiç farketmiyor ama olana kadar tercih heves etmemek de elde olmuyor canım. ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI NUR TOPU GİBİ BİR EVLAT versin gerisi hiç önemli değil
aamin canım. maaşallah hepsine kuzuların tekrar tekrar.
doğru söylüyorsun biraz harekete geçelim biz de

ay bide bugün nisa yı iki dk yalnız bıraktım yerleri sileyim dedim bi baktım elinde tuvalet fırçası böğğğğğğğğğğğ nerde pislik var buluo

herşey gönlünce olsun allah içine sindirsin inşallah tülaycım
Her "başarılı"erkeğin arkasında bir kadın.her "başağrılı"kadının arkasındada bir erkek vardır :d
süper:90:
kullanmıyorum sadece mama yedikten sonra hemen uyursa ilk bir saat kullanıp sonra alıyorum yine

geçmiş olsun çabucak çıkar inşallah dişleriniz de rahatlar kuzucuk

bende yastık kullanmıyorum ama
kafasını koyduğum tarafın alt kısmı yükselttim
yanı yatak eğik durumda

ama yemek yer yemez uyuyorsa bende yastık kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…