• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Bigee umut paşamız ilk adımını atmış:46::21: hadi maaşallah sağlıkla daha nice adımlar atsın inşallah:nazar: kudurukluğu da bir üst safhaya çıkar artık yandın sen :9:

Bige benim atkıyı da kesin bölümüne yaz şekerim yapmazsam eşşeklik olacak artık (kendi adıma söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

Hep beraber nice yaşlarını kutlayalım kuzuların.

evet herkes önce tebrik ediyor sonra vah vah diyor :35: teşekkür ederiz canım

amin inşallah ya düşünsenize bunların düğünlerinde falan hep birlikte olurmuşuz... aaaayyyyy ne kadan mikemmel bi şey olur :29:

estafurullah diyeyim de öncelikle
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 7 10
Canan 2 3 5
Öznur 2
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen 1
Meral
Tülay 8

meraaaaaalllll oh yarasın rahatlamışsındır diyorum :46: özelden atamıyorum zira başka bir mesaj yazmıştım 10 dakika diyor :57:

:17: ben varıım. bir sürü eşya var ama oturup liste yapamadım. bu akşam eşimin yemeği var dışarıda annem bizde kalacak muhtemelen inşallah bir ara fırsat bulup halledicem. gece falan oturur yazarım artık çok geciktirdim özür dilerim:26:

günaydın herkeze. geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydı:14:koca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. ama halım yetişmedi. napalım sağlık olsun. hazırlıklar tamam. bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.

bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. tabi sen bilirsin gene

oy maşallah kuzumuza:))
yeni yaşı kutlu mutlu olsun
allahım uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin kızımıza :16:

draft_lens2395220module13619867photo_1232834268walking_baby_anim.gif

OĞLUM DÜN AKŞAM İLK ADIMINI ATTIIIII :46: :64: :92: :74: :65:
:8: :52: :62: :66: :64: :81: :124:
maşallah umut paşaya :nazar:

arkadaşlar şu malzeme tablosuna ekleyecek olanlar var mı?
bu hafta sonu eklensede son duruma göre bakıp
neyi ne kdar nerden alacağımızı organize edip ona göre alsak
ne dersiniz?

evet artık biraz hız kazanmamız lazım ekleyeyim mi listenin son halini?

meriç kuzusunun da yeni yaşı kutlu mutlu olsunnnn. Allah nice sağlıklı mutlu yaşlarını göstersin canım.

maşallah :nazar::nazar:
bizimki daha kıvıramadı, şimdi sahip çıkamıyoruz, yürürse ne yaparız hiç bilmiyorum

aman tekrar ateşi çıkmasında Yasemin
bizim ateşimiz yoktu ama bizde kötüydük gece

sen hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

hayırdır nilgünüm noldunuz?
ben kendim yaptım/yapıcam valla fatma ama bütün pastaneler yapar

memnun oldum
alla alla eve giren çıkan falan oldu mu? pis günahı boynuna diyelim...

maşallah meriç kuzusuna

hoşgeldinnn oh ne güzel iyi haberlerle geldin... ateş olmasın da uyumasın diycem senin uykuya ihtiyacın var nasıl diyeyim bilemedim...
fasulyenin kontrolü ne zaman yasemin?
biz iyiyiz bu arada

:38:

2 hafta sonra :31:
nasıl sabretcem bilmem :25:
inşallah belli olur cinsiyeti :21:

evet herkes önce tebrik ediyor sonra vah vah diyor :35: teşekkür ederiz canım

amin inşallah ya düşünsenize bunların düğünlerinde falan hep birlikte olurmuşuz... aaaayyyyy ne kadan mikemmel bi şey olur :29:

estafurullah diyeyim de öncelikle
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 7 10
Canan 2 3 5
Öznur 2
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen 1
Meral
Tülay 8

olsun canım o işin şakası dört gözle bekliyoruz her ilklerini. yorgunluğumuza yorgunuk katsalar da hepsiyle ayrı bir mutluluk heyecan yaşıyoruz. varsın böyle mutluluklarıyla yorsunlar bizi di mi ama.
benim sıpa da iyice hırs etti uzun mesafe yürümeye. koridorda bir başlıyor boydan boya sevinç çığlıklarıyla yürüyor arada düşüyor totosunun üstüne bir kızıyor düştüm diye yere kapatıyor yüzünü utanıyor söyleniyor hoop tekrar ayağa yine başlıyor sevinerek yürümeye çok tatlı oluyorlar yaa. işi gücü bırak seyret valla:9:

dokmediğim yer kalmadı ama zerre kadarda hatırlamıyorum cantadan cıkardım gerısı yok hıç hatırlamıyorum:26:dua edıyorum bı bulsam cok ıyı olacak

inşallah canım bulursun bian önce ..

nevra saol foto yorumların ıcın valla o ayakkabılardan bende almak ısterdım yanı ama 38 yok sanırım bız gec kaldık:))lcw dan aldım hepsını tavsıye edrım hepsı 40 tuttu cok uygun lcw

iyi günlerde kulansın azra sultan çok yakışmıştır eminim.. annesi kıyafetlerin içinde azranında olduğu resimleri bekliyoruz...

sağol canım teşekkür ederim. sizinkidene az kalmış.. hangi ara büyüdüler bunlar yaa. bu arada benim kızım yaşını karşıladı üç haftadır tamamen yürüyoor..

maşallah meriç hanımaa :46: :nazar:

selam kızlar ben geldiiiiim
oğluşum daha iyice şimdi hamd olsun
dün öğleden sonra son kez ateşlendi daha çıkmadı ateşi
gece uyumadık yine ama :37:

nasılsınız ne var ne yok bakim :89:

selam yasemincimm nasılsın , haktan nasıl oldu .. tekrar ateşlenmez inşll. bebişin nasıll

Selam herkese ben geldiimm :3:

selam müzeyyencimm

Meralcim süt iznin bitiyormuş üzülme canım yine de çok ağır olmayan şartlarda çalışıyorsun alışırsınız zamanla tabi ekstradan birgün kuzuyla geçirmen süper oluyordu ama olsun sağlık olsun canım. Maaşallah kızıma büyümüş de babasına meyveler mi götürmüş allah nazardan saklasın:nazar:

Bigee umut paşamız ilk adımını atmış:46::21: hadi maaşallah sağlıkla daha nice adımlar atsın inşallah:nazar: kudurukluğu da bir üst safhaya çıkar artık yandın sen :9:

Nilgüncüm gökay paşamın yeni incisi de hayırlı olsun canım:nazar:

Baharcım kazadan olmadığını düşünüyorum çünkü hepimizde aynı sorun var haftada bir gece dinlendirirse beni allaha şükür diyorum o da 3-4 sefer uyanıp da kısa sürede uyuması yani yoksa diğer türlü bir uyandı mı en az yarım saat uyumuyor ağlıyor ve bunu 5-6 kez yapıyor ne yattığını ne uyuduğunu biliyor insan. dişe bağlıyorum canım ben bu durumu sizin de öyledir umarım.

Nevracım sizin inciler de hayırlı olsun canım. Dün farkettim yokluğunu sonra bige havale için teşekkür edince herhalde yoğun ondan giremiyor diye düşündüm haklıymışım tahminimde.

Canan maaşallah sana arkadaşım valla bu ne hız ben 1 tane atkıya gözüm yemiyor kem küm ettim yapmaya çalışırım diye süpersin canım.

Bige benim atkıyı da kesin bölümüne yaz şekerim yapmazsam eşşeklik olacak artık (kendi adıma söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

Veeee iyi ki doğdun Ecrinnaaaaaz. Tülaycımm nice yaşlara nice mutlu yıllara sağlıkla girmek nasip olur inşallahh. Bir meleğimiz daha bebeklikten çocukluğa geçti bugün ne güzel yaa maaşallah :nazar: Hep beraber nice yaşlarını kutlayalım kuzuların.

sorma müzeyyen cumadan beri kafamı kaldıramıyorum işten neyseki bugün daha sakin..

amin bacım amiiiiin
biz epey oldu ilk adımı atalı ama devamı gelmedi
uzun süre duruyo ayakta tutunmadan peşine adım atmıyo direk oturuyo :97:
ne zaman cesaret gelirse o zaman atar adımını paşam annesi. bizimki de öyleydi tay tay duruyordu başta aa tay tay dedik mi farkedip oturuyordu hemen. sonra kendi kendine başladı bir anda gövde gösterisi yapmaya:15:
inşallah canım
kızlar hadi fasulyenin cinsiyeti üzerine bahse girelim :47: :33:
kız diyorum :51:

ben de kız diyorumm

ekstraları sık yapmıyorum tatlım ben de şımartmamaktan yanayım... tok gözlü bir kadıncağız onun için de versem diye düşündüm ama bir yandan da bir sonraki bayramı vermezsem sorun olacak bu kez falan karman ve çormanım yani :95:
sen bilcen artıkcanım benim
nasıl zafiyet oldu güzel bir şey yok muydu yemekte?
vardı ama benim yiyesim yoktu
malum durumdan dolayımıdırki
tatlı krizim arttı ama:27:

güzelim süt izninden geçtim devlet politikası olarak 6 ay anne sütünden başka bir şey vermeyin diyorsun 2. ayın sonunda işe başlatıyorsun esas bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... ben 8. haftanın sonunda başlasam hemen ek gıdaya başlamak zorunda kalacaktık çünkü sağılmış sütü içmedi işte sıpa :57:
aynen yaaaaa
bu ne perhiz bu ne lahaha turşusuuuuuuuuu

Meralcim süt iznin bitiyormuş üzülme canım yine de çok ağır olmayan şartlarda çalışıyorsun alışırsınız zamanla tabi ekstradan birgün kuzuyla geçirmen süper oluyordu ama olsun sağlık olsun canım. Maaşallah kızıma büyümüş de babasına meyveler mi götürmüş allah nazardan saklasın:nazar:
üzülüyorum amaaa:53:
çok şükür şartlarım iyi ama elde değil tabide üzülmemekte
yaaa meyva götürdü teyzesi
maşallah bu kuzuların hepsi birbirinden akıllı:nazar:

meraaaaaalllll oh yarasın rahatlamışsındır diyorum :46: özelden atamıyorum zira başka bir mesaj yazmıştım 10 dakika diyor :57:
10 dk manyak bunlar yaaaaaaa

arkadaşlar şu malzeme tablosuna ekleyecek olanlar var mı?
bu hafta sonu eklensede son duruma göre bakıp
neyi ne kdar nerden alacağımızı organize edip ona göre alsak
ne dersiniz?
benimde eklemem lazım:18:

:17: ben varıım. bir sürü eşya var ama oturup liste yapamadım. bu akşam eşimin yemeği var dışarıda annem bizde kalacak muhtemelen inşallah bir ara fırsat bulup halledicem. gece falan oturur yazarım artık çok geciktirdim özür dilerim:26:
bende bende varım

amin bacım amiiiiin
biz epey oldu ilk adımı atalı ama devamı gelmedi
uzun süre duruyo ayakta tutunmadan peşine adım atmıyo direk oturuyo :97:

vakti dakikası gelmemiş demek ki bence umut da öyle yapacak bir gazla dün iki kez tek adım attı ama arkasının geleceğini sanmıyorum :93:

Ay Allahım sabahtan beri açık sayfanın sonunu yeni buldum otur kalk.
BiLGE ciğim Umut Paşa nın ilk adımları hayırlı olsun canım artık kim tutar Umut u bilemiyorum hadi bakalım.

TÜLAY Ecrinnazın doğumgünü kutlu olsunn Allah sağlıklı mutlulukla nice güzel yaşalara eriştirsin inşallah.

NEVRA inşallah ilk sen görürsün ilk adımlarını Burakcığın ah işte çalışan anne olmanın zorlukları ilklere tanıklık edemeyişimiz pek yakında ben de katılıyorum o kervana.

inşallah canım
kızlar hadi fasulyenin cinsiyeti üzerine bahse girelim :47: :33:
kız diyorum :51:

ne zaman cesaret gelirse o zaman atar adımını paşam annesi. bizimki de öyleydi tay tay duruyordu başta aa tay tay dedik mi farkedip oturuyordu hemen. sonra kendi kendine başladı bir anda gövde gösterisi yapmaya:15:

ben de kız diyorumm

kız olmasından yana şansımı kullanmak istiyorum ama
hani allahda gönlüne göre versin ama
sağlıkla kucağına al tabede ben erkek diycem(üzülerek:58:)

Ay Allahım sabahtan beri açık sayfanın sonunu yeni buldum otur kalk.
BiLGE ciğim Umut Paşa nın ilk adımları hayırlı olsun canım artık kim tutar Umut u bilemiyorum hadi bakalım.

TÜLAY Ecrinnazın doğumgünü kutlu olsunn Allah sağlıklı mutlulukla nice güzel yaşalara eriştirsin inşallah.

NEVRA inşallah ilk sen görürsün ilk adımlarını Burakcığın ah işte çalışan anne olmanın zorlukları ilklere tanıklık edemeyişimiz pek yakında ben de katılıyorum o kervana.

hoşgeldin ebrucuğumm .. evet sorma .. :14: inşll görürümm..

boşver sende konuşma, ne hali varsa görsün diycem, gaz vermiş olcam ama
hala geçenlerdeki anne gezdirme meselesinden mimli kendisi o açıdan yani

kk olarak arkandayız melike
zebzegil e bizden selam olsun:37:

arkamda olmanız bana güç veriyor kendisiyle konuşmuyorum dün akşam bana cips almış istemiyorum dedim niye dedi yeni masadan kalktım ne cipsi dedi ama yemeyeceğim onun cipsini :47:

uyudu oğluşum yine
10 dk sürdü ilk uykusu, şimdi birascık uyusa barı kuzum yaf

melikem noldu bacım ben anlamadım
niye kırdı ki küveti :26:

uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzz neden yaptı ben de bilmiyorum bugün gittim aldım bir küvet ama beğenmeden aldım benim ki çok güzeldi :2:

bizde kk olarak onun kafasını kırmaya gidelim

vereyim hemen adresini şekerim silivri belediyesi bodrum kat harita planlama

aaa bak sen şaşkına öfkesini alacak başka şey bulamamış mı? Zaten maça gitmiş orda atsaymış sinirini sen de onun formalarını kesseydin de görsün gününü neyse sen beni kaile alma az önce benimki de sinir etti beni de ondan tepemde keçilerim

sıra ile delleniyorlar bende 1 saat önce alışverişe çıktım baktım collezionda indirim vardı hep kendime çocuklara birşeyler alıyorum kocişe alayım gönlü olsun dedim. Aldım geldim dene de olmazsa değiştirelim dedim şimdi hiç havamda değilim dedi ama zaten az beden kalmış ya bulamazsak dedim bağırmasın mı bana üstüme gelme deneyemem şimdi diye aldım hepsini masasına fırlattım ben de kabahat seni düşündüm diye. şeytan çarpmış sanki adamı deli midir nedir. Sonra da geldi özür diliyor mükellef sinir etmiş ben yokken ne bileyim ben öyle desen baştan ben de anlayım halinden.

Uyusun da yarına kadar toparlasın inşallah kıyamam kuzuya

yok canım ben senden kötü durumdayım 4,5 tl ile başladım bugün olaya. Ama ayberkimin kumbarasına da ayırdım tabi:) yoksa kağıt paralardan istiyor:))

valla toplu kırım yapmalı bunları akılları başlarına gelsin

alışır canım zamanla hiç merak etme daha çok yeni doğduğundan beri de sen ilgileniyorsun doğaldır öyle davranması. önünüzde bir buçuk ay gibi bir süreç var şanslısın.

Benim de ayberk öyle doğduğundan ber anneanne delisi. Kardeşi olduğunda en çok annemi kıskandı. En büyük tepkiyi berkayı anneme ilk götürdüğümüzde vermişti yavrum. Buraya da mı geldi bu mahvetti beni mahvetti diye ağlamıştı:)))

kesemem şekerim çünküm ben aldım eşofmanlarını dün akşam sigaram evde mi dedi evet dedim gitttim tüllerin altından aradım buldum sigarasını sonra sandığın altından çakmağını buldum verdim gördü yerlerde olduğunu anlamıştır fırlattığımı bişey deseydi en azından kırılmadılar sağlamlar diyecektim

nilgün

canım son durum enginin iş olayı belli değil, benimki zaten dün belli oldu bu çtesi çalışıyorum pteside :(( haftada bir gün izinliyim işte.. Buda ocak sonuna kadar.. Naz bu akşam baktı yüzüme nihayet.. Ama memememe diyo başka bişey demiyo açıyorum memeyi iki çekip arkasını dönüyo anlamadım gitti..

Melike

ya melike çok sinirlendim ama o da isteyerek yapmamıştır o denk gelmiştir heralde. üzme sen kendini. Daha güzellerini alırsın.

Yasemin

ay yakışıklım hasta olmuş. çok geçmiş olsun. Sen de çok yorma kendini yahu artık. Fasulyeni düşün.. Haktanımı düşün.

Geçmişe çok bakamadım atladığım bişey varsa kusura bakmayın.. Boynum tutulmuş kımıldayamıyorum yatcam hemen. Keyfimde yok malum. Bişi sorcam ama size iki gündür sütüm çok azaldı.. Nazda emmek istemiyo. Acaba az olduğu içinmi emmek istemiyoki.. Yani sağarkende çekiyo çekiyo makine nerdeyse 5 dk sonra gelmeye başlıyo. Naapmam lazım ya bıraksın istemiyorum memeyi..

canım o denk gelmesin gitsin kafasını vursun duvara çok kızdıysa neye kızdım anlamadım
bakın olay şu banyomun tavanından sıva düştü üst katta su kaçağı var şimdi o katın banyosu tamamen kırıldı yapıldı fayans yapılıyor tabi yukarısı kırılırken benim banyoya da toz dökülüyor girdim banyoya baktım yerde eski bir battaniye toz içinde bu ne yaa ddim annem koymuş tozlar dökülüyor diye dedi ama bir işe yaramaz bak gene yer toz oluyor ekstradan bunu silkelemek var dedim klozetin üstüne seriliydi ben yere attım dedi klozet kırılmasın tıkanmasın diye dedi ama zaten toz bu klozete birşey olmaz ayrıca ne bileyim yerde duruyordu her yer toz olmuş dedim bu arada fırçayla süpürüyorum kızda orada tamam ya kes allah aşkına dedi bende tamam be of dedim aldım kızı attım fırçayı çıktım gittim oturdum zeyneple oynamaya başladım kavgayı anlamasın diye banyoda tangırtı koptu sonra çıktı gitti

günaydın herkeze. Geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydı:14:koca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. Ama halım yetişmedi. Napalım sağlık olsun. Hazırlıklar tamam. Bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.

Bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. Tabi sen bilirsin gene

iyi ki doğdunnnnnnnnn prenses nasıl büyüdüler yaaa nice yaşlara yavru kuş sevdiklerinle hep mutlu huzurlu sağlıklı ol inşallah

[ımg]http://i2.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/250/draft_lens2395220module13619867photo_1232834268walking_baby_anim.gif[/ımg]

oğlum dün akşam ilk adımını attııııı :46: :64: :92: :74: :65:

aman maşallah kuduruk paşama yerim ben onu

bacım helal olsun maşallah sana da

bigecim valla sesim çıkmıyo haklısın okuyup okuyup çıkıyorum ancaa..sizden haberler alıyorum ama yazamıyorum bir türlü. 29 kasımda süt iznim bitti çok üzgünüm o yüzden.. Artık 5 te paydos bunada şükür diyorum napalııım.. Kızımın doğum günü resimleri facede var vakit bulursam burayada eklerim. Yemeğe gidicem inşallah öğleden sonra burda olurum. Görüşürüz..

iyi ki doğdun prenses herşeyin gönlünce olduğu mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hayatın olur inşallah

nevra orda penelope nınyastık yorganı vardı.baktın mı hıç.yada kullanab var mı?

ben kullanıyorum zeynebe almıştım yorganı daha örtmedim hiç ama yastığı kullanıyorum memnunuz yok bir sorun biz ordan almıştık doğumdan önce

Back