• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bilge zehra ben.birikim topiğine baktım bende ay Allahım ben bırıktırmeyı gectım kaybettiğimi bulsam!:27:evin içinde 2000dolara yakın para nasıl kaybolur bılen var mı?:5:

hay allah .. girmiştir bi yere görmüyorsundur.. sakin kafayla bak canım ..

patikli tulum dediğim tüm değil yarım pijama şeklinde olanlar varya onlardan
olur mu nevracım öyle şey ortak bişeyler yapıyoruz,

yok canım o anlamda sölemedim . ben bunları alırım sizde diğer eksikleri tamamlarsınız . onu demek istemiştim .. o tulumları da anladım .. doğmadan önce almıştım oradan çok kullanışlı onlarda .. ama şimdiki fiyatlarını bilmiyorum :50:

ben bi gidip bakayım şu body ve tulumlara
gelince haber veririm

hadi bi bak bakalım ...

dokmediğim yer kalmadı ama zerre kadarda hatırlamıyorum cantadan cıkardım gerısı yok hıç hatırlamıyorum:26:dua edıyorum bı bulsam cok ıyı olacak

nevra saol foto yorumların ıcın valla o ayakkabılardan bende almak ısterdım yanı ama 38 yok sanırım bız gec kaldık:))lcw dan aldım hepsını tavsıye edrım hepsı 40 tuttu cok uygun lcw

doğum günü tebrikleri için teşekkür ederim.. Rabbim hepimizin bebeğine uzun ömür can sağlığı nasip etsin inşallah. bu arada azra bebeğin resimleri ve kıyafetleri çok güzel maşallah..

doğum günü tebrikleri için teşekkür ederim.. Rabbim hepimizin bebeğine uzun ömür can sağlığı nasip etsin inşallah. bu arada azra bebeğin resimleri ve kıyafetleri çok güzel maşallah..

aaaa Meriç yaşına girmiş,
doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun upuzuuuuuuuuuuun ömrün olsun

sağol canım teşekkür ederim. sizinkidene az kalmış.. hangi ara büyüdüler bunlar yaa. bu arada benim kızım yaşını karşıladı üç haftadır tamamen yürüyoor..

selam kızlar ben geldiiiiim
oğluşum daha iyice şimdi hamd olsun
dün öğleden sonra son kez ateşlendi daha çıkmadı ateşi
gece uyumadık yine ama :37:

nasılsınız ne var ne yok bakim :89:

sağol canım teşekkür ederim. sizinkidene az kalmış.. hangi ara büyüdüler bunlar yaa. bu arada benim kızım yaşını karşıladı üç haftadır tamamen yürüyoor..

maşallah :nazar::nazar:
bizimki daha kıvıramadı, şimdi sahip çıkamıyoruz, yürürse ne yaparız hiç bilmiyorum

aman tekrar ateşi çıkmasında Yasemin
bizim ateşimiz yoktu ama bizde kötüydük gece

Selam herkese ben geldiimm :3:

sen hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

:nazar:
maşallah minik lokuma:))))
allah uzuuuuuuuun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin yavruna
nice doğum günlerini birlikte kutlamayı nasip etsin :)))))))

amin canım benim allah hiçbirine kötü gün göstermesin... teşekkür ederiz maşallahına teyzesi :nazar:
umut da dün akşam sevgi kelebeği misaliydi :nazar: babası çağırıyor gel öp beni diye gidiyor öpüyor ben çağırıyorum gel öp diye geliyor öpüyor üşenmiyor da zıpa :81: tabii bu faslı emekliyerek yaptık :46:
meralim maşallah o nasıl bir acele nasıl bir yazmak ya da yazamamaktır? yıkamam berene soara sana felan :86:
kelebek
melek
kuş ay en güzel şeyleri yazmak geliyor paşama
yani para konusunda ne diyorsun çalıştığı haftayı mı vereyim???
bence evet çalıştığı ve hakkettiği kadarını ver
verdikçe falasını istiyor bazıları
öyle ekstra şeyleride pek yapma bence
çok nadir ara ara al

afiyet olsun sana zafiyet öycüye süt yapsın :27:
vallahi öylede oldu
zafiyet oldu
umarım kızıma bol süt olsun

hayırlı olsun yeni inciniz.. bizimde üsten iki tane birden geliyoo .. 5. ve 6. :9:

afiyet olsunn ..
inciler teker teker çıkıyor artık maşallah
sanada afiyet bal olsun cnm

bigecim valla sesim çıkmıyo haklısın okuyup okuyup çıkıyorum ancaa..sizden haberler alıyorum ama yazamıyorum bir türlü. 29 kasımda süt iznim bitti çok üzgünüm o yüzden.. artık 5 te paydos bunada şükür diyorum napalııım.. kızımın doğum günü resimleri facede var vakit bulursam burayada eklerim. yemeğe gidicem inşallah öğleden sonra burda olurum. görüşürüz..
meriiiiççç ne yaşın sana mutluluk getrisin
nice sağlılıklı yaşalara inş.

neşe benimde yarın son süt iznim:53:

ay meral çok uykusuzum ama iyiyim şükür, bugün izinden önceki son günüm olduğu için keyfim iyi walla

biliyorum o check işareti sayfa tam açılmadığında çıkmıyor sayfayı 30 kere yeniliyorum o yüzden
benim sorun check işareti çıktığı halde kaybolmaları
tamam alırım hiö sorun değilde kaç tane ne alıcam şekerim
benimde keyfim yerinde ama buruğum işte biraz
son süt iznim nilgün yaaaaa
seninde durumun faklı değil ama:59:

hem diyorlarki 2 yaşına kadar emzirin ama süt izni 1 yaşına kadar
bu ne alakaysaaaaaaa:50:
azraya ayakkabı aldım,,fotoyuklemıştım haber vermeyı unuttummm:26:
cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullansın azracık

nevra saol foto yorumların ıcın valla o ayakkabılardan bende almak ısterdım yanı ama 38 yok sanırım bız gec kaldık:))lcw dan aldım hepsını tavsıye edrım hepsı 40 tuttu cok uygun lcw
evet fiyatlarda güzel ürünlerde
ben tercih ettiğim bir mağazadır

yasmin hoşgeldin cnm benim
haktan'ın iyi olmasına sevindim

gece neden uyumadıki:37:
kıyamam ben size kimbilir ne derdi vardı yavrumun

bizde bıraktığın gibiyiz cnm
hoooooşşşşggggeeellldddiiinnn müzeyyen:7:

mısafır gelecek bugun bbırazdan cıkıcam
cıkmadan aklımdayken sorıyımm 1 şeklındekı pastaları nerden sıparış verıyosunuz kızlar
bende onlardan yaptırmak ıstıyorum da nerden secıyosunuz fıyat ne falan bana bılgı verebılır mısınız

ben kendim yaptım/yapıcam valla fatma ama bütün pastaneler yapar

bilge zehra ben.birikim topiğine baktım bende ay Allahım ben bırıktırmeyı gectım kaybettiğimi bulsam!:27:evin içinde 2000dolara yakın para nasıl kaybolur bılen var mı?:5:

memnun oldum
alla alla eve giren çıkan falan oldu mu? pis günahı boynuna diyelim...

maşallah meriç kuzusuna

hoşgeldinnn oh ne güzel iyi haberlerle geldin... ateş olmasın da uyumasın diycem senin uykuya ihtiyacın var nasıl diyeyim bilemedim...
fasulyenin kontrolü ne zaman yasemin?
biz iyiyiz bu arada

:38:

bence evet çalıştığı ve hakkettiği kadarını ver
verdikçe falasını istiyor bazıları
öyle ekstra şeyleride pek yapma bence
çok nadir ara ara al

vallahi öylede oldu
zafiyet oldu
umarım kızıma bol süt olsun
hem diyorlarki 2 yaşına kadar emzirin ama süt izni 1 yaşına kadar
bu ne alakaysaaaaaaa:50:

ekstraları sık yapmıyorum tatlım ben de şımartmamaktan yanayım... tok gözlü bir kadıncağız onun için de versem diye düşündüm ama bir yandan da bir sonraki bayramı vermezsem sorun olacak bu kez falan karman ve çormanım yani :95:

nasıl zafiyet oldu güzel bir şey yok muydu yemekte?

güzelim süt izninden geçtim devlet politikası olarak 6 ay anne sütünden başka bir şey vermeyin diyorsun 2. ayın sonunda işe başlatıyorsun esas bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... ben 8. haftanın sonunda başlasam hemen ek gıdaya başlamak zorunda kalacaktık çünkü sağılmış sütü içmedi işte sıpa :57:

Son düzenleme:
Meralcim süt iznin bitiyormuş üzülme canım yine de çok ağır olmayan şartlarda çalışıyorsun alışırsınız zamanla tabi ekstradan birgün kuzuyla geçirmen süper oluyordu ama olsun sağlık olsun canım. Maaşallah kızıma büyümüş de babasına meyveler mi götürmüş allah nazardan saklasın:nazar:

Bigee umut paşamız ilk adımını atmış:46::21: hadi maaşallah sağlıkla daha nice adımlar atsın inşallah:nazar: kudurukluğu da bir üst safhaya çıkar artık yandın sen :9:

Nilgüncüm gökay paşamın yeni incisi de hayırlı olsun canım:nazar:

Baharcım kazadan olmadığını düşünüyorum çünkü hepimizde aynı sorun var haftada bir gece dinlendirirse beni allaha şükür diyorum o da 3-4 sefer uyanıp da kısa sürede uyuması yani yoksa diğer türlü bir uyandı mı en az yarım saat uyumuyor ağlıyor ve bunu 5-6 kez yapıyor ne yattığını ne uyuduğunu biliyor insan. dişe bağlıyorum canım ben bu durumu sizin de öyledir umarım.

Nevracım sizin inciler de hayırlı olsun canım. Dün farkettim yokluğunu sonra bige havale için teşekkür edince herhalde yoğun ondan giremiyor diye düşündüm haklıymışım tahminimde.

Canan maaşallah sana arkadaşım valla bu ne hız ben 1 tane atkıya gözüm yemiyor kem küm ettim yapmaya çalışırım diye süpersin canım.

Bige benim atkıyı da kesin bölümüne yaz şekerim yapmazsam eşşeklik olacak artık (kendi adıma söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

Veeee iyi ki doğdun Ecrinnaaaaaz. Tülaycımm nice yaşlara nice mutlu yıllara sağlıkla girmek nasip olur inşallahh. Bir meleğimiz daha bebeklikten çocukluğa geçti bugün ne güzel yaa maaşallah :nazar: Hep beraber nice yaşlarını kutlayalım kuzuların.

meraaaaaalllll oh yarasın rahatlamışsındır diyorum :46: özelden atamıyorum zira başka bir mesaj yazmıştım 10 dakika diyor :57:

arkadaşlar şu malzeme tablosuna ekleyecek olanlar var mı?
bu hafta sonu eklensede son duruma göre bakıp
neyi ne kdar nerden alacağımızı organize edip ona göre alsak
ne dersiniz?

Back