• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..

:nazar: :nazar: :nazar::46::46::46:
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa.. :5: dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu. :5: :5:

maşallah maşallahh
saol canım ıyıyız cook sukurrr,,azra dan hıçbışeye fırsatım kalmıyo vallaa,,ben yanındaysam oturup oynuıyo guzel guzel kalkınca peşimdeee:((
Merhaba herkese bu arada.
Bugün çok uykusuzum sanırım vücudum artık bugün pes etti.Bu çocuklar hakketen bizim hakkımızı ödeyemezler.Nerdeyse 10 gündür uyumuyorum.3 ten sonra uyanıyoruz hemde hergece ve ağlayarak.Baba uyutmak istiyor ben yatıyım die ama ağlıyor nasıl bırakırım zaten ben alınca daha da rahatlıyor.Dün diş jeli sürdüm gaz için ilaç verdim calpol verdim ne yaptıysam susmadı.Sonra artık bayıldı resmen.Kazadan sonra normal dedik ama epey oldu.Diş mi çıkarmaya çalışıyor acaba bilemedim.Off çok fenayım yaa.Ağlamak istiyorum.

canım rabbım yardımcı olsun,,ne olduğunu bılsek uykysyzluk falan sorun olmayacakta dıılerını anlamıyoruz ya asıl yorucu olan bu
dış olabılır damağını kontrol ettın mı sıslık felan var mı acaba

nılgunnnnnnnnn burdayımmmm,,,bende dıyodum nılkunnn neden benı hıç sormuyooo,,ozlemıyorrrrr:43:
dun evde yoktuk gecede nete bağlanamadım ya b avea jet ıyı başlamıştı şımdı delı edıyo benııı resmenn

akşamm hıççç bağlanmıyoooo,,,nedennnn boyleeeeee:26:

Bugün çok uykusuzum sanırım vücudum artık bugün pes etti.Bu çocuklar hakketen bizim hakkımızı ödeyemezler.Nerdeyse 10 gündür uyumuyorum.3 ten sonra uyanıyoruz hemde hergece ve ağlayarak.Baba uyutmak istiyor ben yatıyım die ama ağlıyor nasıl bırakırım zaten ben alınca daha da rahatlıyor.Dün diş jeli sürdüm gaz için ilaç verdim calpol verdim ne yaptıysam susmadı.Sonra artık bayıldı resmen.Kazadan sonra normal dedik ama epey oldu.Diş mi çıkarmaya çalışıyor acaba bilemedim.Off çok fenayım yaa.Ağlamak istiyorum.

güzelim günaydın
artık kabus da görüyorlar kuzular maalesef kazayı artık atlatmıştır diye tahmin ediyorum baharcım
bizimkinin yeni huyu: gece uyanıyor ya çığlıkla kalkıyor ya da uyandıktan sonra yaklaşık 1 dakika içinde anne gelip kucağa almazsa çığlık atmaya ve etinden et koparıyor gibi ağlamaya başlıyor ve işin en "güzel" yanı anne gelip kucağına almadan bitmiyor hiçbir surette... yani anne banyo yapıyor olamaz, tuvalette olamaz, uyuyamaz vs vs :19:

arkadasım esını tebrık edıyorum can ı gonulden.bızde uyku sorunu doğdugundan berı var zorlamasan 2 ye 3 e kadar kalır bızımle:27: dun yıne kavga kıyamet uyumaya calısıyoruz esım geldı ver ben uyutayım sen dınlen dedı.yok ama vermedım cunkı ben tam dalıcam 1 saat sonra cıyak cıyak basıma gelceklr uyumyr bu dıye.1 yıldır olan bu.henuz basarılı bır uytma operasyonu gerceklestıremedı kocacım.çok guzel oynatıyor yoruyor hatta uyandırıyor ama uyku yoook:50:

arkadaşım ya zsa diye hitap etmek bir garip oluyor ismin nedir?

günaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın
Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?

gördüm de reale nası gitcez sorunsalını çözmek gerek :27:
korkmaz ya hiç onda korkacak göz var mı sen söyle nilkünüm :33:
ha bi de aymamış da olsa günaydınülazim :86:

SAOL baharım çok teşekkür ederim. sizinkini kaçırdım ben liste olmadığı için sabah kutladım ama tekrar kutlayayım. inş. nice yaşlarını kutlarız burdan hepsinin. rabbim hepsine sağlıklı vede huzurlu ömür versin:71:
Maalesef liste olmayınca evet unutuyoruz olsun cnm burda olduğumuz sürece beraber kutlarız inş.

güzelim günaydın
artık kabus da görüyorlar kuzular maalesef kazayı artık atlatmıştır diye tahmin ediyorum baharcım
bizimkinin yeni huyu: gece uyanıyor ya çığlıkla kalkıyor ya da uyandıktan sonra yaklaşık 1 dakika içinde anne gelip kucağa almazsa çığlık atmaya ve etinden et koparıyor gibi ağlamaya başlıyor ve işin en "güzel" yanı anne gelip kucağına almadan bitmiyor hiçbir surette... yani anne banyo yapıyor olamaz, tuvalette olamaz, uyuyamaz vs vs :19:

arkadaşım ya zsa diye hitap etmek bir garip oluyor ismin nedir?

gördüm de reale nası gitcez sorunsalını çözmek gerek :27:
korkmaz ya hiç onda korkacak göz var mı sen söyle nilkünüm :33:
ha bi de aymamış da olsa günaydınülazim :86:
dişlerinde biraz beyazlık var sanırım huysuzlukları bundan bigecim.Çıldırcam valla büyütcez bunları ama nasıl?

saol canım ıyıyız cook sukurrr,,azra dan hıçbışeye fırsatım kalmıyo vallaa,,ben yanındaysam oturup oynuıyo guzel guzel kalkınca peşimdeee:((

canım rabbım yardımcı olsun,,ne olduğunu bılsek uykysyzluk falan sorun olmayacakta dıılerını anlamıyoruz ya asıl yorucu olan bu
dış olabılır damağını kontrol ettın mı sıslık felan var mı acaba

nılgunnnnnnnnn burdayımmmm,,,bende dıyodum nılkunnn neden benı hıç sormuyooo,,ozlemıyorrrrr:43:
dun evde yoktuk gecede nete bağlanamadım ya b avea jet ıyı başlamıştı şımdı delı edıyo benııı resmenn

akşamm hıççç bağlanmıyoooo,,,nedennnn boyleeeeee:26:

Var tatlım sabahta baktım biraz önce annemle konuştuk elletmiyor diyor.Görücez bakalım

Bigecim gözünüz aydın bu arada.İlk adımınızı atmışsınız hadi hayırlısı bakalım :)) beren de başladı ya kendi yürümeye (zaten çok hevesliler).Dün gece tişörtünden tutuyordum kızdı bana cadı bende bıraktım.6-7 adım sonra kendini yerde buldu kafasının acısına acık bağırdı ama sinir yaptı azimle devam etmek istiyor.Tabi ben o düştükçe parçalara dağılıyorum beren ise devam :)

walla fatma bilmiyorum ki, yoğunluk oluyorda ondan mı acaba
müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtır istersen.

ben akşama kadar karşısındayım realin canım benim
ben kendim alıp listeye ekleyim olmazsa
bu arada Paşada korkacak göz yok ama ister istmez düşüyorlar, düşüncede tırt oluyor yürümek işte
şekil a : gökay

dişlerinde biraz beyazlık var sanırım huysuzlukları bundan bigecim.Çıldırcam valla büyütcez bunları ama nasıl?

annen seni nasıl büyüttüyse öyle :27:
benimkinin incileri
"eeee kızım yaşlanmaya bahane lazım"
"siz olmasanız ben hala 30luk geziyor olurdum, ama iyi ki olmuşsunuz da ben de moruk oldum"
"o saçlar nasıl beyazlıyor sanıyorsun?"
"şikayet etme hareketli çocuk istiyordun allah gönlüne göre verdi"
"sen kaç saatte uyuyordun sence?"
"aynı abin işte o da 40 dakika uyurdu doktora bile götürmüştük uyumuyor diye..."

sözün özü şekerim hep ama hep dolu tarafına bakarak çıldırmadan çıkabiliriz o günlere...
kuduruyor mu? allaha şükür sağlıklı ki kuduruyor
uyumuyor mu? sıkıntısı çözülünce uyur ne güzel fazladan birlikte zaman geçiriyoruz
yemiyor mu? tamam yemesin nasılsa sağlığı gücü kuvveti kilosu yerinde vs vs

nam-ı diğer polyanna ama birazcık daha mutlu kelebek versiyonu olmak lazım :86:

baharcım bizimkide diş sanırım 5. dişimiz görünüyor ufaktan üst taraftan

yalançııııı yalançııııı :33:

sen aşmamdan yana dua et bence aynı memleketteyiz sana da faydam dokunur evelallah :32:

allahııııııııııımmmmmmmmmmmm akıl küpü benim paşam akıl küpüüüüüüü :46: hay bin maşallah ya bunların boylarından büyük lafları beni mahvediyor zevkten :60:

günaydın

kuzum günaydın
allah başka elem keder vermesin hepimiz sıradan yaşıycaz aynı şeyleri kaçarımız yok :50:
evet ama zor geliyor işte canım

sevgili eşler odunluk çalışmalarındaymış allah sabır versin arkadaşlarım benim ki de suntalık yaptı dün akşam haftada bir tane hiç kaçırmadan izlemeye çalıştığım dizi var onun başladığını görmüş haber vermemiş ben de bittikten sonra hatırladım ben gördüm dedi niye söylemedin diyorum sen de benim geçen hafta dizimi söylememiştin diyo ya :57:
levent eniştemede selam ederim buaradan:37:
ya sevgili arkadaşlar bir fikir verin bugün kadına maaşını vercem ama bayram haftasını keseyim mi yoksa vereyim mi bilemedim sevgili kocam sen bilirsin buyurdu çekildi kenara :67:
valla o paralar kolay kolay kazanılmıyor
hakkı olanı ver bana kalırsa
ben öyle yapıyorum bigecim
onun hakkı bana benim hakkım ona geçmesinde:34:

herkese günaydın .. cuma ' dan beri doğru düzgün bakamıyorum işlerim çok yoğunlaştı .. Akşamları bile 4:30 çıkmadım yoğunluktan .. Hele dün hiç giremdim bile buraya .. Neyse bugün daha sakin gibi böylede gider inşll..
Geçmiş çok birikmiş Herkes iyidir umarım .. Atlatığım birşeyler varsa kusura bakmayın .. :50:

bigecim dün havaleni yapmıştım .. Aldın mı ?? arayıp soramadımda yoğunluktan .. :50:
günaydın canım

günaydın herkeze. geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydı:14:koca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. ama halım yetişmedi. napalım sağlık olsun. hazırlıklar tamam. bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.

bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. tabi sen bilirsin gene
annesi en güzel en tatlı zamanları artık
rabbim okula başladığı zamanlarıda göstersin hepimizeeee
kızmızın yeni yaşı mutluluk huzur getirsin
rabbim hepsini hayırlı insanlarla ile karşılaştırsın
gülen yüzleri hiç solmasın

draft_lens2395220module13619867photo_1232834268walking_baby_anim.gif

OĞLUM DÜN AKŞAM İLK ADIMINI ATTIIIII :46: :64: :92: :74: :65:
maşallah umut paşaya maşallah:nazar:

cıks başka bi şey diyorum :23:
yaaaaaaa merak ettim ne o öyle şifreli şifreliiiiiii:37:
meralcin günaydın .. hepimizn aynıyız canım .. benimde 22 sinde doluyoo .. çok alıştılar erken gitmemize bakalım napacaklar .. allah yardımcımız olsun .. sen nasılsın, güzel prensesin nasıl ..

amin canım

gunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş
günaydııııın
günaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..

:nazar: :nazar: :nazar::46::46::46:
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa.. :5: dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu. :5: :5:

maşallah maşallahh
öycü artık yürümeyi iyiden iyiye ilerletti
oadalar arasında geliyor gidiyor
hele dün akaşam süperdi
mutfaktayım masayı toparlıyorum
bir döndüm bir karaltı ödüm koptu
öycüm salonla mutfak arasında kaç kez geldi gitti bilmiyorum:62:
bir ara meyva verdim eline hadi annecim babaya ver dedim
al
döndü salona yöneldi
veeeeeeeeee babaya verdi
kurban olurum ben bunlara yaaaaaa
allahım hepsini kosusun
saol canım teşekkür ederimm

çok güzelmişş teşekkür ederim:16:

benimki kaç aydır yürüyo nevra ben bile alışamadım hala.odaya bıraktım geçen ayaklabılığı düzenliyordum yanımda bi karaltı oldu bi döndüm ecrinnaz. bi çığlık attım korkudan nası gülüo eşek.geçende mutfakta gelmiş arkdamdan sesizce beni izlio ggene bi döndüm boş bulunuyorum herhalde gene bi çığlık bende .evde 3. kişinin dolanmasına alışmaya çalışıyorum. ama çok komik yürüyo. 2 gündür koşmayı keşfetti. hem koşuyo hem çığlık.
maşallah kuzuya:nazar:
selam canım
yıkamam ben beren kuzusuna:53:sonarada sanaaaaaaaa:59:
günaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın

Tülaycım, kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, upuzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn ömrü olsun, Rabbim güzel yazılar yazsın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın
nice yaşları olsun...

Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?

Fatma sen nerdesin bakiym? dün geçti aklımdan gelemdi ne oldu diye, Azra Sultan nasıl?

Bahar, al bendende o kadar,resmen kaşımla gözüm yer değiştirmiş gibi.

Nevra, Meral, Zsa huhuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız?
nilgüncüm iyiyim canım arkadaşım
bombayım diyim aman nazar değmesinde:nazar:
sen nasılsın
yavruların nasıl arkadaşım:69:

Bigecim gözünüz aydın bu arada.İlk adımınızı atmışsınız hadi hayırlısı bakalım :)) beren de başladı ya kendi yürümeye (zaten çok hevesliler).Dün gece tişörtünden tutuyordum kızdı bana cadı bende bıraktım.6-7 adım sonra kendini yerde buldu kafasının acısına acık bağırdı ama sinir yaptı azimle devam etmek istiyor.Tabi ben o düştükçe parçalara dağılıyorum beren ise devam :)

tabii canım büyük iş yapıyor sıpa bir gülüşü var bir mutlu maşallah... napalım düşe kalka öğrenecekler kalıcı hasar oluşmasın da gerisinden bir şeycik olmaz :31:

ben akşama kadar karşısındayım realin canım benim
ben kendim alıp listeye ekleyim olmazsa
bu arada Paşada korkacak göz yok ama ister istmez düşüyorlar, düşüncede tırt oluyor yürümek işte
şekil a : gökay

valla alabiliyorsan şahane olur sen al ben yarısını ödeyeyim sana :13:
ben başından beri düştüğünde çarptığında mümkün olduğunca tepki vermiyorum o yüzden şu an için düşmeyi şaşmayı normal bir şey gibi algılıyor çok canı yanmadığı sürece... düşüyor canı çok yanmadıysa ilk iş yanındaki yetişkinin suratına bakıyor onun ifadesine göre davranıyor :emir_bebek: yürüme çalışmalarında da bu performansı sürdürebilirsem korkutmadan atlatırız diye umuyorum :82:
aklımdayken sen hep alıntıların kaybından yakınıyorsun ya dikkatimi çekti bazen alıntı işaretine tıklayınca check işareti çıkmıyor 3 kez falan tıklayınca oluyor check işaretinin çıktığından emin olursan kaybolmaz alıntıların :38::36:

ben kızıma gidiyorum herkese afiyet olsun görüşürüz

sana da afiyet olsun öp beren kuzusunu da bizim için :16:

annen seni nasıl büyüttüyse öyle :27:
benimkinin incileri
"eeee kızım yaşlanmaya bahane lazım"
"siz olmasanız ben hala 30luk geziyor olurdum, ama iyi ki olmuşsunuz da ben de moruk oldum"
"o saçlar nasıl beyazlıyor sanıyorsun?"
"şikayet etme hareketli çocuk istiyordun allah gönlüne göre verdi"
"sen kaç saatte uyuyordun sence?"
"aynı abin işte o da 40 dakika uyurdu doktora bile götürmüştük uyumuyor diye..."

sözün özü şekerim hep ama hep dolu tarafına bakarak çıldırmadan çıkabiliriz o günlere...
kuduruyor mu? allaha şükür sağlıklı ki kuduruyor
uyumuyor mu? sıkıntısı çözülünce uyur ne güzel fazladan birlikte zaman geçiriyoruz
yemiyor mu? tamam yemesin nasılsa sağlığı gücü kuvveti kilosu yerinde vs vs

nam-ı diğer polyanna ama birazcık daha mutlu kelebek versiyonu olmak lazım :86:
ne güzelde tercüman olmuş bizeeeeeeee:69:
baharcım bizimkide diş sanırım 5. dişimiz görünüyor ufaktan üst taraftan
çabucak sorunsuz çıkarsı inşallah

hele dün akaşam süperdi
al
döndü salona yöneldi
veeeeeeeeee babaya verdi
allahım hepsini kosusun

maşallah kuzuya:nazar::

:nazar::nazar: maşallah öykücüğee :46::46:

valla o paralar kolay kolay kazanılmıyor
hakkı olanı ver bana kalırsa
ben öyle yapıyorum bigecim
onun hakkı bana benim hakkım ona geçmesinde:34:

maşallah umut paşaya maşallah:nazar:

hele dün akaşam süperdi
al
döndü salona yöneldi
veeeeeeeeee babaya verdi
allahım hepsini kosusun

selam canım
yıkamam ben beren kuzusuna:53:sonarada sanaaaaaaaa:59:

nilgüncüm iyiyim canım arkadaşım
bombayım diyim aman nazar değmesinde:nazar:
sen nasılsın
yavruların nasıl arkadaşım:69:

amin canım benim allah hiçbirine kötü gün göstermesin... teşekkür ederiz maşallahına teyzesi :nazar:
umut da dün akşam sevgi kelebeği misaliydi :nazar: babası çağırıyor gel öp beni diye gidiyor öpüyor ben çağırıyorum gel öp diye geliyor öpüyor üşenmiyor da zıpa :81: tabii bu faslı emekliyerek yaptık :46:
meralim maşallah o nasıl bir acele nasıl bir yazmak ya da yazamamaktır? yıkamam berene soara sana felan :86:

yani para konusunda ne diyorsun çalıştığı haftayı mı vereyim???

Son düzenleme:
bigecim valla sesim çıkmıyo haklısın okuyup okuyup çıkıyorum ancaa..sizden haberler alıyorum ama yazamıyorum bir türlü. 29 kasımda süt iznim bitti çok üzgünüm o yüzden.. artık 5 te paydos bunada şükür diyorum napalııım.. kızımın doğum günü resimleri facede var vakit bulursam burayada eklerim. yemeğe gidicem inşallah öğleden sonra burda olurum. görüşürüz..

ay meral çok uykusuzum ama iyiyim şükür, bugün izinden önceki son günüm olduğu için keyfim iyi walla

biliyorum o check işareti sayfa tam açılmadığında çıkmıyor sayfayı 30 kere yeniliyorum o yüzden
benim sorun check işareti çıktığı halde kaybolmaları
tamam alırım hiö sorun değilde kaç tane ne alıcam şekerim

afiyet olsun sana zafiyet öycüye süt yapsın :27:

amin canım benim allah hiçbirine kötü gün göstermesin... teşekkür ederiz maşallahına teyzesi :nazar:
umut da dün akşam sevgi kelebeği misaliydi :nazar: babası çağırıyor gel öp beni diye gidiyor öpüyor ben çağırıyorum gel öp diye geliyor öpüyor üşenmiyor da zıpa :81: tabii bu faslı emekliyerek yaptık :46:
meralim maşallah o nasıl bir acele nasıl bir yazmak ya da yazamamaktır? yıkamam berene soara sana felan :86:

yani para konusunda ne diyorsun çalıştığı haftayı mı vereyim???

yerim onun ağzını ben zıpa
bizimkide beni öp diyorum öpüyor, ablayı öp diyorum öpüyor babayı öp diyorum vuruyor :60:

hayırlı olsun yeni inciniz.. bizimde üsten iki tane birden geliyoo .. 5. ve 6. :9:

afiyet olsunn ..

kolayca ağrısız sızısız çıkarsınlar nevracım

Back