saol canım ıyıyız cook sukurrr,,azra dan hıçbışeye fırsatım kalmıyo vallaa,,ben yanındaysam oturup oynuıyo guzel guzel kalkınca peşimdeeegünaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..
![]()
![]()
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa..dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu.![]()
maşallah maşallahh

Merhaba herkese bu arada.
Bugün çok uykusuzum sanırım vücudum artık bugün pes etti.Bu çocuklar hakketen bizim hakkımızı ödeyemezler.Nerdeyse 10 gündür uyumuyorum.3 ten sonra uyanıyoruz hemde hergece ve ağlayarak.Baba uyutmak istiyor ben yatıyım die ama ağlıyor nasıl bırakırım zaten ben alınca daha da rahatlıyor.Dün diş jeli sürdüm gaz için ilaç verdim calpol verdim ne yaptıysam susmadı.Sonra artık bayıldı resmen.Kazadan sonra normal dedik ama epey oldu.Diş mi çıkarmaya çalışıyor acaba bilemedim.Off çok fenayım yaa.Ağlamak istiyorum.
canım rabbım yardımcı olsun,,ne olduğunu bılsek uykysyzluk falan sorun olmayacakta dıılerını anlamıyoruz ya asıl yorucu olan bu
dış olabılır damağını kontrol ettın mı sıslık felan var mı acaba
nılgunnnnnnnnn burdayımmmm,,,bende dıyodum nılkunnn neden benı hıç sormuyooo,,ozlemıyorrrrr

dun evde yoktuk gecede nete bağlanamadım ya b avea jet ıyı başlamıştı şımdı delı edıyo benııı resmenn
akşamm hıççç bağlanmıyoooo,,,nedennnn boyleeeeee:26: