• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hayırlı uğurlu olsun ebrucum nilgün gayet güzel özetlemiş inşallah öyle çıkar
kaça anlaşmıştın saatleri ne yapacağı işler ne?

öp gökay kuzusunu benim için
İnşallah hayırlı olur Bilgeciğim.
Evin işini yaparım dedi yemek+temizlik falan hatta şimdi de pazara gitti.
Çoğunlukla teyzem olacağı için sürekli çocukla ilgilenmesine gerek olmayacak yani.
650 dedim ben o da tamam dedi ama şimdi tırsıyorum acaba az gelir de zam ister mi ki diye?
Millet 1 milyar falan veriyormuş.
ebrucum inş içinde allah korkusu olan merhametli biridir inş.
Rabbim utandırmasın cnm.

koşa koşa git annesi
bizim içinde öp kokla gökkuşumu:16:
Amin canım amin oğluşumun yüzü suyu hür*****e iyi biridir inşallah.

Son düzenleme:
Canım çok sevindim inşallah çözülür sorun aynı apt da böyle tatsızlık olması zor yüzyüze bakıyorsun istemesen de.
Güzelce konuşur halledersiniz merak etme.
tabi canım bizim apartman da asansör yok mecbur eve çıkarken onun kapısının önünden geçiyorum ve geriliyordum her akşam geçerken de. inşallah ben de öyle olacağını ümid ediyorum.

iyi bari en azından anlamış hatasını, gelsin özür dilesinde sen da rahat bi nefes al
aynen öyle canım
maşallah berkayaaa :nazar: iyiden "azı"lı oldu bunlar artık müzeyyen :27: valla kudurcuk tam gaz kuduruyor çıkardığı sesler farklılaştı konuşmaya hazırlanıyor gibi :nazar: yavrum dün azılar yüzünden doğru dürüst ağzını açıp bir şey yememiş üstüne meme de olmayınca :50: hiç oturup oyun falan oynamamış tutmuş ananenin elinden bütün akşam evi turlamış arıyordu büyük ihtimalle :25: kapıdan babasıyla birlikte girince bir sevinç çığlığı bir tezahürat :52: böyle oldu resmen... elimi falan yıkamama izin vermeden kucağıma atladı annem almaya çalışıyor ki gidip elimi yüzümü yıkayayım yakama asıldı bırakmıyor neyse bir katalog vardı çantada oğlum sana kitap getirdim diye onu verdim de oyalandı yavrucak ben temizlenene kadar :9:

oh çok şükür inşallah son olur müzeyyencim kendinden kaynaklı olmasa da eve huzursuzluk girmesi ne beter bir şey ya :96:

valla hem de nasıl azılı oldula:9: kuduruklar. ah canım benim yaa aramaz mı tabi aramıştır kuzum. o sevinç anını gözümde canlandırabiliyorum zaten eve girip de onları öyle gördük mü herşey bitiyor benim için. ne stres ne üzüntü ne sinir ne yorgunluk bambaşka bir dünyaya merhaba:21: iyi ki doğurmuşuz biz bunları iyi ki annelik duygusunu yaşattırdılar bize allah ayırmasın hiçbirirmizi evladından.

valla öyle bige ya ben çok hassas davrandım bilmiyorum ama acayip negatif etkiledi beni bu olay dünden beri rahatladım biraz.

çokk şükür bomba gibiyim tatlım
öycümde gece allah nazarlardan saklasın misler gibi uyudu
paşalr nasıl cnm
sen nasılsın
demek azılı bir minink var yuvada hııı:60:
Yerim ben oniiii:56:

amin inşlahha berketli olur cnm
bu işe el atan sadece bizmiyiz taw
kızlar haden sizde katılın bizeeeeeeee:10:
Maşallah diyim bigecim
bu ne bereket buna ne böyle cnm benim
gözüm yok dahada bereketli olsun inşallah ama valla bu ay 4-5-6 çeyrekle kapatırsın ayı artık
oooh maaşallah sana da kuzuma da yarasın uykular. ne iyi olmuş. hem kuduruk hem azılı hem de yürüyen bir minik var canım:emir_bebek:
bende ufaktan çıkayım artık,
kuzucuk bekler
git git kuzucuğun gönlünü et bak bizimki bıraktı artık o işi öldür allah kandıramadım istemiyor küçük adam kararlı
ALLAh içine sindirsin canım benim, inşallah merhametli, güleryüzlü,sevecen ve Canberke çok iyi bakan biri olur
aaamiiinnn
Bugün itibarıyla başladı. İyi birine benziyor bakalım inşallah yanıltmaz.
ebrucum allah gönlünüze göre versin inşallah gözünün ve gönlünün arkada kalmayacağı kadar iyi biridir ve huzurla başlarsın işine
afferin sanaaaaa :46: hadi bakalım siftahı senden bereketi allahtan... ben sabah evde ortada durmasın diye takı kutuma teptiğim bir 50 lira buldum... bunca gündür lazım olmadığına göre unutmaya devam dedim üstüne öğretmen arkadaşlardan biri benim toptan aldığım yününün parasını verdi 2,5 lira... 52,5 ekledim bugün :47: bu ay bir de gün bende 350 de öyle... :47: bu ay böyle denk düşüp iyi birikim yaptığımı görünce bu gazla devam ederim ben :51:
hehe zengin olcam hiçbirinizi tanımıycam :51:
zengin olanlar tanımaz zaten arkadaşım tanınırlar sadece biz de seni tanırız artık ne yapalım :34:
valla meral ben de şaştım kaldım allah da destekliyor sanırım biriktirmemi :9: böyle bana gaz olacak şekilde şeyler çıktığına göre karşıma :27: inşallah bakalım 350+65 cepte :52: bu ayı 1 tam 1 yarımla kapamayı hedefliyorum inşallah tuttururum

gaza gelmek için de sürekli biriktirenlerin topiklerini okuyorum iki gündür :68:
hadi bakalım allah daha çok versin canım tam gaz devam. bu ayı atlattıktan sonra belki ben de gelirim peşinizden :61:

İnşallah hayırlı olur Bilgeciğim.
Çoğunlukla teyzem olacağı için sürekli çocukla ilgilenmesine gerek olmayacak yani.
650 dedim ben o da tamam dedi ama şimdi tırsıyorum acaba az gelir de zam ister mi ki diye?

aman allah sapıttırıp şaşırttırmasın evde insan olunca yemek temizlik yapması normal zaten her gün gelen kadına temizlik ne olacak ki :51:
onlar da eziyet etmeyecek iyi davranacak iyi insanlar yanında olmak istiyor be ebrucum eziyet gördüğü yerden alacağı 1000dense mutlu olacağı 650yi tercih eder
bizimki de piyasadan düşük geliyor ama ben alışverişe çıktığımda bir tavuk alıyorum mesela... başka gün 2 kilo meyve alıp veriyorum torununa hediye alıyorum vs pek boş tutmuyorum elini aklında bulunsun :34:

Allah allah h ü r m e t i n e yazmaya çalışıyorum böyle yıldızlı çıkıyor niye ki ne acaba?

garip hakikaten başka topiklerde görmüştüm ben de met'ten kaynaklı sanırım başka bir kelimeye de aynı şey oluyordu hangisiydi hatırlamıyorum... ama met'in ne sakıncası olabilir ki:26:

valla hem de nasıl azılı oldula:9: kuduruklar. ah canım benim yaa aramaz mı tabi aramıştır kuzum. o sevinç anını gözümde canlandırabiliyorum zaten eve girip de onları öyle gördük mü herşey bitiyor benim için. ne stres ne üzüntü ne sinir ne yorgunluk bambaşka bir dünyaya merhaba:21: iyi ki doğurmuşuz biz bunları iyi ki annelik duygusunu yaşattırdılar bize allah ayırmasın hiçbirirmizi evladından.

valla öyle bige ya ben çok hassas davrandım bilmiyorum ama acayip negatif etkiledi beni bu olay dünden beri rahatladım biraz.
zengin olanlar tanımaz zaten arkadaşım tanınırlar sadece biz de seni tanırız artık ne yapalım :34:

hadi bakalım allah daha çok versin canım tam gaz devam. bu ayı atlattıktan sonra belki ben de gelirim peşinizden :61:

hayatım ben bu ay tesadüfen bu kadar yüksek yüksek denk geldi işin özü elinde kalan bozuk paraları bir kenarda biriktirip ay sonuna bir çeyrek alabilmek yani bekleme gelecek ayı... günlük 50 kuruş olsun atabilirsin ne olacak bir ayda değil 2-3 ayda alırsın çeyreği kar kardır di mi ama sen daha iyi bilirsin ya :37:

allaha bin şükür ki anne olduk allahım isteyen herkese tattırsın ve evladından ayırmasın inşallah

selamlar herkeseee
nasılsınız canlar?
ben çok yorgun ve uykusuzum
haktan dün öğleden beri ateşli
gece 38,5 lardaydı gündüz 39,5a çıktı dol??? içirdim duşa soktum 37,3e düştü ancak uyuttum :((((
sürekli kontrol ediyorum son 2 saattir 37den yukarı çıkmadı
çokta huysuz ağlaşıp duruyo ya:(
eşimin arkadaşı geldi yemek takımını taşıdılar yukarı
adamcağız evine gitmedi yemeğe
işe geldi bize
hazırlamasam olmaz bide onlara yemek hazırladım bu bunalımın arasında :95:

havadisler benden bu kadar
sizden ne var ne yok?

selamlar herkeseee
nasılsınız canlar?
gece 38,5 lardaydı gündüz 39,5a çıktı dol??? içirdim duşa soktum 37,3e düştü ancak uyuttum :((((
işe geldi bize

sizden ne var ne yok?

canım benim ya çok geçmiş olsun :70: allah tez zamanda şifasını versin inşallah
sen de mümkün olduğunca dikkat et kendine ah be güzelim hem hamilesin hem çocuk hasta dışarıdan bi pide söylesen olmaz mıydı?
bizden iyilik azılarla boğuşuyor yavru kuşum

hayatım ben bu ay tesadüfen bu kadar yüksek yüksek denk geldi işin özü elinde kalan bozuk paraları bir kenarda biriktirip ay sonuna bir çeyrek alabilmek yani bekleme gelecek ayı... günlük 50 kuruş olsun atabilirsin ne olacak bir ayda değil 2-3 ayda alırsın çeyreği kar kardır di mi ama sen daha iyi bilirsin ya :37:

allaha bin şükür ki anne olduk allahım isteyen herkese tattırsın ve evladından ayırmasın inşallah
doğru söylüyorsun canım benim amma velakin ben zaten akşam eve gidince her akşam ayberk paşa benim bozukları topladığı gibi kumbaraya sonra da birikince kendi biriktirdiği parayla bazen sınıf arkadaşlarına birşeyler alıyor yiyecek falan türü bazen kendi istediği bir oyuncak kitap v.s. alıyor. kendim aldım diye de seviniyor. o zaman eve varmadan ayırayım ben 50 kuruş 1 lira her neyse yoksa bana biriktirecek bozuk para bırakmıyor:9:

aaamiiinnn

canım benim ya çok geçmiş olsun :70: allah tez zamanda şifasını versin inşallah
sen de mümkün olduğunca dikkat et kendine ah be güzelim hem hamilesin hem çocuk hasta dışarıdan bi pide söylesen olmaz mıydı?
bizden iyilik azılarla boğuşuyor yavru kuşum

burda değil pideci eczane bile 33km uzakta:(((((
mecburen ele ayağa kuvvet

kıyamam umutuma ya:(((
bi atlatsak şu diş derdini
yavrularımız bi dertlerini anlatabilecek kadar konuşmaya başlasalar :31:

selamlar herkeseee
nasılsınız canlar?
işe geldi bize

sizden ne var ne yok?
selam yasemincim çok geçmiş olsun canım yaa. yükselmez umarım bir daha ateşi paşamın. sana da allah kolaylık versin valla bu halinle herşeyi düşünüp yetişicem diye uğraşıyorsun ama biraz da kendini düşünsen be güzel arkadaşım:44:
merhaba kızlar napıyosunuz bakem
merhabaa hoşgeldin baharcım biz iyiyiz işte gördüğün gibin sen nasılsın bakalım

selam yasemincim çok geçmiş olsun canım yaa. yükselmez umarım bir daha ateşi paşamın. sana da allah kolaylık versin valla bu halinle herşeyi düşünüp yetişicem diye uğraşıyorsun ama biraz da kendini düşünsen be güzel arkadaşım:44:

merhabaa hoşgeldin baharcım biz iyiyiz işte gördüğün gibin sen nasılsın bakalım

ehh iştee karnım ağrıyor canım bişey yapmak istemiyor bugün.akşam olsada gitsem kızıma.

valla meral ben de şaştım kaldım allah da destekliyor sanırım biriktirmemi :9: Böyle bana gaz olacak şekilde şeyler çıktığına göre karşıma :27: Inşallah bakalım 350+65 cepte :52: Bu ayı 1 tam 1 yarımla kapamayı hedefliyorum inşallah tuttururum
maşallah maşallah diyim cnm benim inşallah tutturursun
gaza gelmek için de sürekli biriktirenlerin topiklerini okuyorum iki gündür :68:
geliyosunda ama:60:

inşallah hayırlı olur bilgeciğim.
çoğunlukla teyzem olacağı için sürekli çocukla ilgilenmesine gerek olmayacak yani.

Amin canım amin oğluşumun yüzü suyu hür*****e iyi biridir inşallah.
1 milyar da çok be cnm

allah allah h ü r m e t i n e yazmaya çalışıyorum böyle yıldızlı çıkıyor niye ki ne acaba?
:26: Niyeki
selamlar herkeseee
nasılsınız canlar?
Ben çok yorgun ve uykusuzum
gece 38,5 lardaydı gündüz 39,5a çıktı dol??? Içirdim duşa soktum 37,3e düştü ancak uyuttum :((((
işe geldi bize
Ah yasmin ah
elin dursa ayağın durmuyor
oda dursa başka yerin durmuyor senin
tam atam karıncasın yani:71:

Havadisler benden bu kadar
sizden ne var ne yok?

burda değil pideci eczane bile 33km uzakta:(((((
mecburen ele ayağa kuvvet

kıyamam umutuma ya:(((
bi atlatsak şu diş derdini
yavrularımız bi dertlerini anlatabilecek kadar konuşmaya başlasalar :31:

hay allahım :59: ah benim canım arkadaşım ya ne diyim nasıl bir çözüm bulayım bilemedim allah kuvvet versin diye dua edeyim bari o gelir elimden bak :17:

inşallah yasemin bir derdini anlatabilse kuzular sanki daha kolay olacak her şey

alıntı yapmıştım uçmuş müzeyyencim tabii senin tırtıklayan paşan var ben onu hesaba katmadım... aferin ama kuzuma biriktirsin kendi parasıyla alsın onu öğrenmesi çok önemli benim yeğenim de öyleydi hala da öyle... herif 9 yaşında biriktirdiği paralarla kendine 650 liralık notebook aldı ben 35 yaşındayım birikim yok ortada o kadar diyorum :57:
evet sen gitmeden 50 kuruş ayır damlaya damlaya bir bakmışsın yüzüyorsun :27:

sağol müzeyyencim inşallah ya:(
keşke hiç ağlamasalar hastalanmasalar :31:
mecburen canım ya, aksilik aksilik üzerine
iş iş üzerine geldi son zamanlar bizde :59:
işe güce razıyımda şu hastalıklar olmasın

merhaba kızlar napıyosunuz bakem
salam baharım
biz iyiyek ya sen:60:
nanik yapmak için seni bekliyodum sabah bir kutuya atıp unuttuğum 50 lira buldum tabii hooooppppp kumbaraya :33:

ehh iştee karnım ağrıyor canım bişey yapmak istemiyor bugün.akşam olsada gitsem kızıma.
ah ah akşam olsa hepimiz gideceğiz bahar sultan
karnın ağrıyordur normaldir sanırım
eve gidince dinlenmeye çalış bu hafta bari:32:

:27: Senin kaç kuşun oldu cicim

Back