• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

:38: naber müzeyyencim? paşam nasıl? kuzun nasıl?
iyiyim canım paşam da iyi küçük kuzum da iyi çok şükür. o sabaha kadar uyumadığı gece azı dişimizi patlatmışız biz de ucu geldi elime zar zor da olsa baktım dün akşam. dün gece daha rahat bir gece geçirdik iyi geldi dinlendim biraz ben de. maaşallah diyim :nazar: sen nasılsın? kuduruk paşamız nasıl??:emir_bebek: ne yaptı akşam sen geç gidince aramış mı seni?
ben burdayım

selam müzeyyencim

selam nilgüncümm :16:

kızlar dün akşam eve gittik yönetici gelmiş bizi sormuş sonra çıktık eşimle. alt komşumuzla konuşmuş. o da ne kadar yanlış bir davranışda bulunduğunu kabul etmiş. bize gelip özür dilemek istiyormuş amma eşimden korkuyormuş :9: yönetici de bizim öyle insanlar olmadığımızı anlatmış kendisine. eve gelmeye tırsıyormuş büromuza gelecekmiş kendileri. gelsin bakalım ne yapalım o hatasını farkettiyse onu anlayışla karşılamak en büyük erdemdir bize de o yakışır dedim eşime. ama dün akşam daha rahat uyudum valla evimde. ne zormuş böyle huzursuzluklar ilk defa yaşadım son olur inşallah.

iyiyim canım paşam da iyi küçük kuzum da iyi çok şükür. o sabaha kadar uyumadığı gece azı dişimizi patlatmışız biz de ucu geldi elime zar zor da olsa baktım dün akşam. dün gece daha rahat bir gece geçirdik iyi geldi dinlendim biraz ben de. maaşallah diyim :nazar: sen nasılsın? kuduruk paşamız nasıl??:emir_bebek: ne yaptı akşam sen geç gidince aramış mı seni?

kızlar dün akşam eve gittik yönetici gelmiş bizi sormuş sonra çıktık eşimle. alt komşumuzla konuşmuş. o da ne kadar yanlış bir davranışda bulunduğunu kabul etmiş. bize gelip özür dilemek istiyormuş amma eşimden korkuyormuş :9: yönetici de bizim öyle insanlar olmadığımızı anlatmış kendisine. eve gelmeye tırsıyormuş büromuza gelecekmiş kendileri. gelsin bakalım ne yapalım o hatasını farkettiyse onu anlayışla karşılamak en büyük erdemdir bize de o yakışır dedim eşime. ama dün akşam daha rahat uyudum valla evimde. ne zormuş böyle huzursuzluklar ilk defa yaşadım son olur inşallah.
Canım çok sevindim inşallah çözülür sorun aynı apt da böyle tatsızlık olması zor yüzyüze bakıyorsun istemesen de.
Güzelce konuşur halledersiniz merak etme.

bigeeeeee
9.15 TL ile kumbara açılışını yaptım cnm

afferin sanaaaaa :46: hadi bakalım siftahı senden bereketi allahtan... ben sabah evde ortada durmasın diye takı kutuma teptiğim bir 50 lira buldum... bunca gündür lazım olmadığına göre unutmaya devam dedim üstüne öğretmen arkadaşlardan biri benim toptan aldığım yününün parasını verdi 2,5 lira... 52,5 ekledim bugün :47: bu ay bir de gün bende 350 de öyle... :47: bu ay böyle denk düşüp iyi birikim yaptığımı görünce bu gazla devam ederim ben :51:

Son düzenleme:

iyi bari en azından anlamış hatasını, gelsin özür dilesinde sen da rahat bi nefes al

afferin sanaaaaa :46: hadi bakalım siftahı senden bereketi allahtan... ben sabah evde ortada durmasın diye takı kutuma teptiğim bir 50 lira buldum... bunca gündür lazım olmadığına göre unutmaya devam dedim üstüne öğretmen arkadaşlardan biri benim toptan aldığım yününün parasını verdi 52,5 ekledim bugün :47: bu ay bir de gün bende 350 de öyle... :47: bu ay böyle denk düşüp iyi birikim yaptığımı görünce bu gazla devam ederim ben :51:
oooooooooo hayırlı işler

maşallah berkayaaa :nazar: iyiden "azı"lı oldu bunlar artık müzeyyen :27: valla kudurcuk tam gaz kuduruyor çıkardığı sesler farklılaştı konuşmaya hazırlanıyor gibi :nazar: yavrum dün azılar yüzünden doğru dürüst ağzını açıp bir şey yememiş üstüne meme de olmayınca :50: hiç oturup oyun falan oynamamış tutmuş ananenin elinden bütün akşam evi turlamış arıyordu büyük ihtimalle :25: kapıdan babasıyla birlikte girince bir sevinç çığlığı bir tezahürat :52: böyle oldu resmen... elimi falan yıkamama izin vermeden kucağıma atladı annem almaya çalışıyor ki gidip elimi yüzümü yıkayayım yakama asıldı bırakmıyor neyse bir katalog vardı çantada oğlum sana kitap getirdim diye onu verdim de oyalandı yavrucak ben temizlenene kadar :9:

oh çok şükür inşallah son olur müzeyyencim kendinden kaynaklı olmasa da eve huzursuzluk girmesi ne beter bir şey ya :96:

Son düzenleme:
maşallah berkayaaa :nazar: iyiden "azı"lı oldu bunlar artık müzeyyen :27: valla kudurcuk tam gaz kuduruyor çıkardığı sesler farklılaştı konuşmaya hazırlanıyor gibi :nazar: yavrum dün azılar yüzünden doğru dürüst ağzını açıp bir şey yememiş üstüne meme de olmayınca :50: hiç oturup oyun falan oynamamış tutmuş ananenin elinden bütün akşam evi turlamış arıyordu büyük ihtimalle :25: kapıdan babasınyla birlikte girince bir sevinç çığlığı bir tezahürat :52: böyle oldu resmen... elimi falan yıkamama izin vermeden kucağıma atladı annem almaya çalışıyor ki gidip elimi yüzümü yıkayayım yakama asıldı bırakmıyor neyse bir katalog vardı çantada oğlum sana kitap getirdim diye onu verdim de oyalandı yavrucak ben temizlenene kadar :9:

oh çok şükür inşallah son olur müzeyyencim kendinden kaynaklı olmasa da eve huzursuzluk girmesi ne beter bir şey ya :96:

oyyyy yavrum kıyamam ben ona
evet kesin aramıştır, öğleden sonra uykusuna memede geçtiği için canım benim ya
işte ben böyle zamanlarda hiç mi hiç çalışmak istemiyorum yaw

iyiyim meralimm hem de çok iyiyim şükür. Sen nasılsın bugün iyi gördüm seni de toparlamışsın:nazar: Güzel gözlü öycüm nasıl annesi?
çokk şükür bomba gibiyim tatlım
öycümde gece allah nazarlardan saklasın misler gibi uyudu
paşalr nasıl cnm
sen nasılsın
demek azılı bir minink var yuvada hııı:60:
Yerim ben oniiii:56:

afferin sanaaaaa :46: Hadi bakalım siftahı senden bereketi allahtan... Ben sabah evde ortada durmasın diye takı kutuma teptiğim bir 50 lira buldum... Bunca gündür lazım olmadığına göre unutmaya devam dedim üstüne öğretmen arkadaşlardan biri benim toptan aldığım yününün parasını verdi 2,5 lira... 52,5 ekledim bugün :47: Bu ay bir de gün bende 350 de öyle... :47: Bu ay böyle denk düşüp iyi birikim yaptığımı görünce bu gazla devam ederim ben :51:
amin inşlahha berketli olur cnm
bu işe el atan sadece bizmiyiz taw
kızlar haden sizde katılın bizeeeeeeee:10:
Maşallah diyim bigecim
bu ne bereket buna ne böyle cnm benim
gözüm yok dahada bereketli olsun inşallah ama valla bu ay 4-5-6 çeyrekle kapatırsın ayı artık

Bugün itibarıyla başladı. İyi birine benziyor bakalım inşallah yanıltmaz.

hayırlı uğurlu olsun ebrucum nilgün gayet güzel özetlemiş inşallah öyle çıkar
kaça anlaşmıştın saatleri ne yapacağı işler ne?

ALLAh içine sindirsin canım benim, inşallah merhametli, güleryüzlü,sevecen ve Canberke çok iyi bakan biri olur

bende ufaktan çıkayım artık,
kuzucuk bekler

öp gökay kuzusunu benim için

amin inşlahha berketli olur cnm
bu işe el atan sadece bizmiyiz taw
kızlar haden sizde katılın bizeeeeeeee:10:
Maşallah diyim bigecim
bu ne bereket buna ne böyle cnm benim
gözüm yok dahada bereketli olsun inşallah ama valla bu ay 4-5-6 çeyrekle kapatırsın ayı artık

valla meral ben de şaştım kaldım allah da destekliyor sanırım biriktirmemi :9: böyle bana gaz olacak şekilde şeyler çıktığına göre karşıma :27: inşallah bakalım 350+65 cepte :52: bu ayı 1 tam 1 yarımla kapamayı hedefliyorum inşallah tuttururum

gaza gelmek için de sürekli biriktirenlerin topiklerini okuyorum iki gündür :68:

Back