• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Dün akşam sebebi olmadan kavga ettik kocam olacak meşeyle banyoda arkamdan bir gümbürtü koptu saat 8 de çıktı evden 10 da maçı vardı diye sonra satt 10 da girdim banyoya bir baktım zeynebin kovası maşrapası küveti dağılmış 4 ayrı yerde ve küveti kırılmış deliye döndüm ağlamya başladım o simnirle odaya gittim sigarasını fırlattım nereye girdi bilmiyorum pijamalarını attım yere hatta yatak örtüsünü değiştirirken üzerinden geçtim hep çok moralim bozuldu kızımın küveti paramparça olmuş nasıl vurdu o benim kızımın

aman nedir bu topiğin bu kocalardan çektiği:47:
oy kıyamam sana ben
daha iyisini aldırırsın üzme kendini :29:

damadın hasta olmuş ateşi çıkmış, şimdi düşmüş :(

müzeyyenin yöneticisi olaya el atmış, sorun düzelmiş, komşusu özür dileyecekmiş

onun dışında olağan şeyler
ha birde unutmadan bige ha gayret para biriktiriyor
parayı bulunca tanımayacakmış bizi :27:

Bunun dışında herşey yolunda

ben bu ay aldım havaleleri o yüzden pardon bige kimdi tanımıyorum :37:

aman nedir bu topiğin bu kocalardan çektiği:47:
Oy kıyamam sana ben
daha iyisini aldırırsın üzme kendini :29:

uyuz akşam geldi hiç konuşmuyor sanki ne yaptıysam sabah kurmadım alarmı kendi kaçta kalktı ne zaman çıktı duymadım bile

ben bu ay aldım havaleleri o yüzden pardon bige kimdi tanımıyorum :37:

uyuz akşam geldi hiç konuşmuyor sanki ne yaptıysam sabah kurmadım alarmı kendi kaçta kalktı ne zaman çıktı duymadım bile

boşver sende konuşma, ne hali varsa görsün diycem, gaz vermiş olcam ama
hala geçenlerdeki anne gezdirme meselesinden mimli kendisi o açıdan yani

uyudu oğluşum yine
10 dk sürdü ilk uykusu, şimdi birascık uyusa barı kuzum yaf

melikem noldu bacım ben anlamadım
niye kırdı ki küveti :26:

uyudu oğluşum yine
10 dk sürdü ilk uykusu, şimdi birascık uyusa barı kuzum yaf

melikem noldu bacım ben anlamadım
niye kırdı ki küveti :26:

inşallah uyusun 2 saat hem kendine gelir
şimdi nasıl ateş durumları

Nilkün en kötü durumda olan benim galiba
bugün başladım gerçi ama 9,15 tl cnm:87:

niye kıııı bozukluk biriktimek amaç o yüzden gayet iyisin
ha gayret ay sonuna yaparsın bi çeyrek

öpüyorum hepinizi
meral kaçar

bizde seni
haydi güle güle
öp kara kuzunuda

selamlar herkeseee
nasılsınız canlar?
ben çok yorgun ve uykusuzum
haktan dün öğleden beri ateşli
gece 38,5 lardaydı gündüz 39,5a çıktı dol??? içirdim duşa soktum 37,3e düştü ancak uyuttum :((((
sürekli kontrol ediyorum son 2 saattir 37den yukarı çıkmadı
çokta huysuz ağlaşıp duruyo ya:(
eşimin arkadaşı geldi yemek takımını taşıdılar yukarı
adamcağız evine gitmedi yemeğe
işe geldi bize
hazırlamasam olmaz bide onlara yemek hazırladım bu bunalımın arasında :95:

havadisler benden bu kadar
sizden ne var ne yok?
Yaseminciğim Haktan Paşamıza çok geçmiş olsun yükselmez ateş bir daha inşallah.
Allahım kolaylıklar versin Yasemin tabii söylemesi kolay ama fazla yormamaya çalış kendini canım.

aman allah sapıttırıp şaşırttırmasın evde insan olunca yemek temizlik yapması normal zaten her gün gelen kadına temizlik ne olacak ki :51:
onlar da eziyet etmeyecek iyi davranacak iyi insanlar yanında olmak istiyor be ebrucum eziyet gördüğü yerden alacağı 1000dense mutlu olacağı 650yi tercih eder
bizimki de piyasadan düşük geliyor ama ben alışverişe çıktığımda bir tavuk alıyorum mesela... başka gün 2 kilo meyve alıp veriyorum torununa hediye alıyorum vs pek boş tutmuyorum elini aklında bulunsun :34:

garip hakikaten başka topiklerde görmüştüm ben de met'ten kaynaklı sanırım başka bir kelimeye de aynı şey oluyordu hangisiydi hatırlamıyorum... ama met'in ne sakıncası olabilir ki:26:

Her şey para değil zaten değil mi iki taraflı bazı şeyler bizim ondan memnun olduğumuz gibi onunda memnuniyeti önemli canımızı emanet edeceğiz. Artık (mecburen) gelme dediğim haftada bir gelen yardımcımız da ben sizden çok memnun kaldım hiç kırılmadım demişti.
O da geçen sene bir iş bulmuş tam zamanlı ücreti de bayağı iyiymiş amma velakin kadının 12 yaşındaki kızı buna hakaretler etmeye başlayınca ayrılmış.
Böyle işte herkes bir çeşit.
Sabah geldiğinde Canberk bacaklarıma sarıldı yalnız içim gitti alışacak tabii zamanla daha bir bir buçuk ay birlikteyiz o vakte kadar tanırız iyice birbirimizi diye umuyorum.
Ben de aynen ara sıra dediklerini yaparak gönlünü hoş etmeyi düşünüyorum, bakalım.

Son düzenleme:
Yaseminciğim Haktan Paşamıza çok geçmiş olsun yükselmez ateş bir daha inşallah.
Allahım kolaylıklar versin Yasemin tabii söylemesi kolay ama fazla yormamaya çalış kendini canım.

Her şey para değil zaten değil mi iki taraflı bazı şeyler bizim ondan memnun olduğumuz gibi onunda memnuniyeti önemli canımızı emanet edeceğiz. Artık (mecburen) gelme dediğim haftada bir gelen yardımcımız da ben sizden çok memnun kaldım hiç kırılmadım demişti.
O da geçen sene bir iş bulmuş tam zamanlı ücreti de bayağı iyiymiş amma velakin kadının 12 yaşındaki kızı buna hakaretler etmeye başlayınca ayrılmış.
Böyle işte herkes bir çeşit.
Sabah geldiğinde Canberk bacaklarıma sarıldı yalnız içim gitti alışacak tabii zamanla daha bir bir buçuk ay birlikteyiz o vakte kadar tanırız iyice birbirimizi diye umuyorum.
Ben de aynen ara sıra dediklerini yaparak gönlünü hoş etmeyi düşünüyorum, bakalım.

sürekli görünce alışır inşallah Ebrucum,
benim zıpa alışmadı ama benimki sorunlu
anneannesinden değil, bakıcıya bana bile gelmiyor çünkü
bende anne bunu sen haberimiz olmadan kaçıncı kocandan yaptın diyorum

o kadar vahim yani durum:37:

Son düzenleme:
sürekli görünce alışır inşallah Ebrucum,
benim zıpa alışmadı ama benimki sorunlu
anneannesinden değil, bakıcıya bana bile gelmiyor çünkü
bende anne bunu sen haberimiz olmadan kaçıncı kocandan yaptın diyorum

o kadar vahim yani durum:37:
İnşallah canım alışır umarım.
Gökay da anneaneye düşkün he bizimki de benim teyzeme, olsun be canım annenin yerini kimse alamaz ama onları çok sevmeleri de güzel sevgi ve şefkat görüyorlar ki bu kadar düşkünler yoksa öyle olmazdı diye düşünüyorum. (buraya koyacağım smiley de uçmuş tüh)

haydi bende yavaştan yavaştan toparlanayım
hepinizi öperim tabi kuzucuklarıda:54:

Back