çok uykum geldi benim gözlerim açılmıyor resmen :85:
ben zaten sabahtan beri yarı uyku modunda çalışıyorum gel de yaptığım işten hayır bekle:26: esnemekten ağzım ayrılıyor vallahi:85:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok uykum geldi benim gözlerim açılmıyor resmen :85:
Sağol cnm teşekkür ederim :))bahar bende o unutanların arasındayım sanırım. çok özür dilerim canım. berene sağlıklı huzurlu mutlu ailesyile çok güzel bir hayat diliyorum inş.şu listeye daha sık bakmam lazım![]()
iyiyiz sen napıyon bakemmmhuhuuuuuuunapıyosunuz bakem
Sağol cnm teşekkür ederim :))
iyiyiz sen napıyon bakemmm
huhuuuuuuunapıyosunuz bakem
Himmm ben bir el atym ebrudan falan da bilgi alym yoksa ozel sektorde muhasebe zor is calisma saatlerindn dolayi esimde bende istmyrm artik mina var malum simdi calisamam ders ama seneye insallah bu sene nasil calisacagima calisayim :)
Ya bu kurutma nasil biseymis ben iccamasirlari falan hep utulerdim utulenceklerin %70 ni kaldirdi ortadan resmen utuden nefret edyrum ben benim gibilere siddetle tavsiye edyrm valla
ebatları nasıl pelin çamaşır makinesi kadarmı..küçük de noolur..Al oznur dua etcn yatip kalkip ben yer ayarlayamasaydim da alacaktm kafaya koymustm hatta ustune lcdyi koyarim diye geyige bagladim diye burcu eregliden dantel yollama sozu verdi ama bakalim kurutma geldi dantel glecekmi :))) b sinifiymis bu yeni cikanmis elektrk de cok harcamyrms eskisine gore saka gibi yikadim asma yok toplama yok utu yok daha ne olsun basladim yine tanitimci gibi ama)
sabah 9 dan bu yana kosturmadayım bide apartmandancocuklar eve üsüstü zeynebi sevecez diyedaha işlerim bitmedi ve yarın iş var ve benim belim kopuyor 10a kadar dinleneyim dedim .Bende KPSSye girecegim gecen sene 2 set kitap aldım suratlarına bakmamıstım bakalım zeyneple calısabilecekmiyim