• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Ya bu kurutma nasil biseymis ben iccamasirlari falan hep utulerdim utulenceklerin %70 ni kaldirdi ortadan resmen utuden nefret edyrum ben benim gibilere siddetle tavsiye edyrm valla

Son düzenleme:
Himmm ben bir el atym ebrudan falan da bilgi alym yoksa ozel sektorde muhasebe zor is calisma saatlerindn dolayi esimde bende istmyrm artik mina var malum simdi calisamam ders ama seneye insallah bu sene nasil calisacagima calisayim :)

Pelin dört senelik fakülte mezun B grubu kadroların sınavı 2 senede bir yapılıyor bakalım değişmezse şimdilik böyle.
Bunlar herhangi bir 4 senelik fakülte mezunu koduyla alan (benimde girdiğim gibi) memuriyetlerle diğer bölüm mezunlarının girebileceği kadrolar için açılıyor.
Bir de A grubu kadrolar için yapılan sınavla öğretmenlik sınavları her sene yapılıyor A grubu kadrolara girmek yalnız biraz zor hatta bayağı bir zor genelde müfettişlik kontrolörlük v.s. gib kadrolar.
Sen 2012 KPSS ye hazırlanmaya başlayabilirsin Pelin bir süre sonra daha erken gerçi hatta iyice kararlıyım dersen dersaneye de gidebilirsin Mina da büyümüş olur o saate kadar daha rahat hazırlanabilirsin.
Gönlünün dileği olur inşallah canım soracağın bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yine.

Ya bu kurutma nasil biseymis ben iccamasirlari falan hep utulerdim utulenceklerin %70 ni kaldirdi ortadan resmen utuden nefret edyrum ben benim gibilere siddetle tavsiye edyrm valla

pelin böyle anlatıp banada aldırıcan en sonunda salonun bi köşesine koyucam şu makineyi:))
nasıl yorgunum anlatamam 12:30 dan beri dışardayız zeynoyla 1 saat önce girdik eve..neyseki uyudu şimdi dinleneyim biraz bende başım çatlıyo..

Al oznur dua etcn yatip kalkip ben yer ayarlayamasaydim da alacaktm kafaya koymustm hatta ustune lcdyi koyarim diye geyige bagladim diye burcu eregliden dantel yollama sozu verdi ama bakalim kurutma geldi dantel glecekmi :))) b sinifiymis bu yeni cikanmis elektrk de cok harcamyrms eskisine gore saka gibi yikadim asma yok toplama yok utu yok daha ne olsun basladim yine tanitimci gibi ama ;))

Ebru ben ewt 2012 de grym diyorum kitap alayim evde calisym aksamlari falan ben senle bulustgmuzda hazirlayayim aklimdaki sorulari toptan sorym sana :) sagol cnm bu kadar bilgiye bile benim hic blgm yoktu cunku

Al oznur dua etcn yatip kalkip ben yer ayarlayamasaydim da alacaktm kafaya koymustm hatta ustune lcdyi koyarim diye geyige bagladim diye burcu eregliden dantel yollama sozu verdi ama bakalim kurutma geldi dantel glecekmi :))) b sinifiymis bu yeni cikanmis elektrk de cok harcamyrms eskisine gore saka gibi yikadim asma yok toplama yok utu yok daha ne olsun basladim yine tanitimci gibi ama ;))
ebatları nasıl pelin çamaşır makinesi kadarmı..küçük de noolur..

pelin nerden aldın ne marka kaca aldın a sınıfı enerjimi ay ne cok sordum eşime söyledim ütüyü duyunca alalım ama elektrik cok gelirde kullanmazsan seni atar kuruturum diyor :52::52:

sabah 9 dan bu yana kosturmadayım bide apartmandancocuklar eve üsüstü zeynebi sevecez diyedaha işlerim bitmedi ve yarın iş var ve benim belim kopuyor 10a kadar dinleneyim dedim .Bende KPSSye girecegim gecen sene 2 set kitap aldım suratlarına bakmamıstım bakalım zeyneple calısabilecekmiyim

Eda arcelik b sinifi 550 lira 10 taksit ben 60 lira verip 7 yil garantiye cikardim hatta Bakkalkoy isiklarin orda vardi bu fiyata ordn aldim heryerde farkli fiyat normalde 1300 mus ben soyle dusundum yazin zaten kullanmam 1 saatde disarda kuruyor 6 ayda gelirse gelsin cok fatura ki kullananlar gelmiyor diyor e utude cok yakiyor 1 saat utuden tasarruf etsek ayni sey degilmi birde filtrden cikanlari gorunce iyiki almisim dedim

sabah 9 dan bu yana kosturmadayım bide apartmandancocuklar eve üsüstü zeynebi sevecez diyedaha işlerim bitmedi ve yarın iş var ve benim belim kopuyor 10a kadar dinleneyim dedim .Bende KPSSye girecegim gecen sene 2 set kitap aldım suratlarına bakmamıstım bakalım zeyneple calısabilecekmiyim

Öğretmenlik için mi gireceksin Eda?

Back