• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Oznur buldnmu gonlune gore bsey

buldum sayılır..çook gezdim gözüm döndü yorgunluktan iyi kötü aldım bişeyler en sonunda..
arkadaşımda kaybettiğimiz ayakkabıdan aldı bize güzel oldu:))
ya bende benim sebzegile sinir olmaktayım bikaç gündür..ne yapsa sinirimi bozuyo yaw..ne olcek böle..

hala anlamadığım ve anlam veremediğim bir ağlamadan..
ama ne ağlama iç çeke çeke ve ve bağıra bağıra bir ağlamadan dolayı cnm

akşam kafasını sallarken 2 kez çarptı ve ağladı acaba ondan mıdır ki diyorum yada bana alınganlık yaptı ondandan
uyandığında beni ya da annenesini bulamadıdamı alınganlık yaptı diye düşündük eşimle
bakalım bu gece nasıl olacak
gün içinde ve eve gittiğimde inanılmazda keyifli ve mutluydu ama

amin diyorum nevracım amin

galiba büyüyorlar canım ve herşeyi anlıyorlar .. oğlumda akşamları bana yapıyoo aynı şeyi sebepsiz ağlamalar çözemedik bizde daha . :50: her akşam eve gittiğimde en az 15 dk beni görmezden geliyoo kucağımda ama ben yokmuşum gibi takılıyoo ellerini açıp bağırıyoo sinirli bi şekilde ben türlü şaklabanlıklar yapıyorum karşısında ... neyse sonra barışıyoruz ve atlıyoo kucağıma .. birakıp gidiyoruz diye bizi kızıyorlar sanırım .
Geçiçi bi dönemdir inşallah .. Sağlıklı olsunlarda ..

ya bugün enginle beraber geldik akşam eve. içeri bi girdim bana hiç bakmıyo bile :53: ilk kez böyle yaptı kucağıma aldım itiyo beni babasına gitmek istedi.. neyse babası aldı sevdi biraz bana verdi tuvalete gitemk için ağladı oraya gitmek istedi. tuvaletin kapısında bekledik azcık kucağıma alim diyorum itiyo hiç bakmıyo ağlıyo baya bi böyle sürdü son bi saat yanıma gelmeye başladı. ay okadar alındım okadar üzüldümki... bugün çok özlemiştim koşa koşa eve geldim resmen.. kokusu burnumdan gitmedi bütün gün öyle beni itince :85: çok kötü oldumya.. anlatırken bile gözlerim doluyo.. kızımla hiç istediğim gibi ilgilenemiyorum. işteyim eve gelincede iş bitmiyo. of ya..

Aklimdayken muzeyyen komsunuzla alakali dyck kelime cok ama burda olmyr iste umarim uzamaz mevzuu sibele dua edin sali diyordu hayirlisi olsun onun icin

ah sağol pelin ama hiçbi alternatif bırakmadılar. ya çık ya mesaiye kal dediler. bende akşamları kalmiim süt iznimikullanmiim dedim tamam dediler. yani benimde süt izni bitti. aslında yılbaşından sonra bitiyodu.. bide şöyle bi durum var ocaktan sonra akşamları mesaiye kalmaya başlıcam. şuan ctesileride çalışcam haftada bir gün izin yani.. çok sinirim bozuk ya böyle işmi olur..

günaydınlaar nasılsınız geçmişe baktım herkesler ii sanırım meral üzgün biraz bazen olabiliyor meral sebepsiz ağlamalar alınganlıklar küsmeler artık büyüyorlar karakterleri oluşmaya başlıyor onlar artık bebek değil birere çoçuk oldular böyle düşünmeye çalış bizimde 2 dişimiz daha patlamış dün gördüm alt dişlerin yanındakiler çok şükür sıkıntısız patladılar
dünde kabloyu almış benm sıspacık halının altından geçirdik hep dokunmasın die bulmuş cekiyor bnde bi an şşşşşşşş diye bağırdım bıraksın die korktumda ayy nasıl ağladı naıl ağladı gözyaşlarıyla nasıl pişman oldum küstü bana falan
doğum günü hediyesi geldi dün kızıma babanneden ve haladan bir bebek almış babaaanesi biberon emiyor ağlıyor gülüyor konuşuyor ağzı burnu oynuyor falan yağmurun ödü koptu bakıp bakıp ağlıyıor saklıycam bnde biraz büyüsün öyle vericem halamızda kitap almış şu dokun ve dinleler varya onlardan sayfalarına bakıyor gülüyor eliyle gössteriyor falan ama eli tuşlara basınca ses gelince başlıyor ağlamaya ne kadaan korkak bir kızım var yahhuu napıcam bu cadıyla ben bizim cep telimiz çalnca bile ağlıyor kaçıyor hemen odadan

aynennn canan iyi bitek benimki diilmiş belki geçicidir. babası öksürse bana tırmanıyo en ufak sesten aklı çıkıyo. anlamadım gitti.

Yaş 34 hatta neredeyse 35:18: o yüzden istesem de çok bekleyemem zaten.
Kardeş konusunda da feci şekilde kararsızım hem istiyorum, hem bakalım olur mu bilmiyorum, hem uykusuzluk durumu gözümü korkutuyor (başka bir şey değil he uyku problemi Canberk de çok çektim hala da çekiyorum) falan filan işte bakalım kısmet.

vala benimde yaş 31 eğer düzgün giden bi evliliğim olsaydı kesinlikle 2. yi düşünürdüm. insanın hayatta bi dayanağının olması kadar güzel şey olurmu.. naz iki yaşına gelir gelmezde yapardım..

iyiyiz baharcım biz de canım çok şükür ki sağlığımız yerinde en azından. ne demek canım rica ederim aslında aramak isterdim ama sağolsun gündüz saatlerinde alt kattaki densizlerin çıkartmasına uğramıştım. sonra akşam saati ancak fırsat bulabildim kutlama telaşı başlamıştır diye mesaj yazayım dedim canım.

müzeyyencim sağol valla beni düşündüğün için öteki mesajından alıntı yapamadım :)

DOĞRU SÖYLÜYOSUN maalesef şartlar.Hayırlısı olsun artık

yaa bende unuttum ama ben şu sıra kendimi unuttuğum için :(( doğum gününüz kutlu olsun nice nice mutlu seneler olsun inşallah.

ebatları nasıl pelin çamaşır makinesi kadarmı..küçük de noolur..

valla bence herkes alsın :)) ne rahatmış dimi pelin hem ucuzda ama işte tam çam mak boyutunda yer önemil evet. ben çam mak üstüne koydurttum ama sen kombi var diyodun dimi..

Sarj aletim parcalandi elimden dusup :( Yarin aksama kdr sarjim yok demektr banada bazen geliyor oyle olyrm oznur ama allahtan cok uzuuuuun surmuyor sibel ewt merak edyrz naptn

Son düzenleme:
sibel naaptın bugün anlat bakem..meraktayız topikçe

napim öznur :( müdürle konuştuk. artık en üst o yani onun üstü suzan sabancı :) onunlada konuşamiciim.. yok diyolar. ya istifa et ya bu şartlarla çalış diyolar.. şimdi ocak sonuna kadar sadece süt izinlerimde ve ctesileri gidicemde şubat itibariyle akşamlarıda kalıcam :(( ben kızımı nezaman görücemm nası vakit geçiricem.. zaten bu akşam bana yaptığı tavırın etkisindeyim hala resmen oturdum ağladım meralinde mesajını görünce..

Git git sen sibel bak kuzuna nazinda durumu bugunluktur geciidir İnsallah takma diycem sacma olacak umarim yarin iyi haberlerle ugrarsin iigeceler

Son düzenleme:
iş bakim bakmasınada yaş oldu otuzbir artık kurumsal şirketlere giremem. nerde ne iş yaparım onu bilemedim. dişimi sıkıp şu kritik dönemi atlatıp sonra tayinimi isteyebilirim (şuan tayinler bir süreliğine durduruldu çünkü) ama o süre içinde nazın bana en çok ihtiyacı olduğu dönemde ondan bukadar uzak kalmak istemiyorum.. ne yapacağmı bilmiyorum şuan..kafam karman çorman.. enginin iş için ırak a gitme durumu var bi iki seneliğine.. eğer giderse işten çıkabilirim. çünkü aylık 5000 tl maaş teklif ediyolar..

neyi anlamıyorum biliyomusunuz ben 5 yıldır burda çalışıyorum bu bölümdede 3. senemi bitirdim. ve bu bölüme geçtiğimden beri (bizde her ay performans puanı verilir ve bi sıralama yapılır) her ay ya birinci ya ikinci oldum. üçüncü bile olmadım. okadarki özverili çalışırım. doğru düzgün molaya bile çıkmışlığım yoktur. sabah 8 de maslakta olurduk ben hemen çalışmaya başlardım. dokuzu beklemeden. ama onlar için personelin hiç değeri yok... mesaiye kalamam dediğimde çık ozaman diyip adam harcayabiliyolar.. yazık... durmadanda şeyi söylüyolar biz zaten sana altı ay ücretsiz izin verdik.. aman iyiki bi ücretsiz izin verdiniz. adı üstünde zaten ücretsiz. lütfettiler sanki..

O zaman topikce enginin isi olsun diye dua edelim sizde bir muddet ayri kalirsaniz daha iyi olur gibi gidip geldikce daha kaliteli vakit gecirirsiniz kurumsal yerlerde boyle be sibel maas garanti zamaninda aliyorsun ama vicdan yok sahis sirketleri ayri dert cok yerde calismissin bilirsin sende sorusuz is yok yada bizde sans yok

Eda mina her iki elinide kullaniyor aslinda acaba solaklik ne zaman tam belli olur ki solak oldugunu dusunen varmi bebeginin ilk biseyleri tutmaya basladginda hep sol elini uztyrdu esim saga uztyrdu dedim karisma kekemelige kdr gidiyrmus simdi iki elinid kullaniuor bazn sol daha fazla bazi gun sag ben anlamadim ama hep acaba kaldi aklimda acikcasi

O zaman topikce enginin isi olsun diye dua edelim sizde bir muddet ayri kalirsaniz daha iyi olur gibi gidip geldikce daha kaliteli vakit gecirirsiniz kurumsal yerlerde boyle be sibel maas garanti zamaninda aliyorsun ama vicdan yok sahis sirketleri ayri dert cok yerde calismissin bilirsin sende sorusuz is yok yada bizde sans yok
aynen öle bizde şans yok...
pelinin dediği gibi duaya başlayalım hemen sibel enginin işi için:)) hem bu evliliğiniz içnde bence çok iyi olur.

zeynepte sol elini uzatıyodu ilk şimdi de sanki solu daha çok kullanıyor..bana da zeynep solak olacakmış gibi geliyor.

bigeee 1 örgücü daha buldum oda örücek örebildiği kadar..
ayrıca darülacezeye bende gitmek istiyorum kızlar..hem zeynoyuda babaannesine bırakıcam o gün ordaki çocuklarlada ilgilenebilirim..
henüz bişeyler almaya fırsatım olmadı benim ama bikaç parça işeyler almak istiyorum bende..fazla yapamasamda benimde katkım olsun..

iyi geceler hanımlar

pelin hayırlı olsun kurtmanız. kışın için zaten süper ama yazın bile minanın kıyafetlerini atarsın minik minik uğraşmasın asmaya. vallahi bulan ecnebiden Allah razı olsun diyorum :) o kadar

öznur ciciler mi aldınız mı zeynebe güle güle giysin ayakkabılarınıda :)

Back