merve diğer yün de bu 10432 kodlu olan onu kaçtan başladılar onu bilmiyorum tabii... 10 dakikada bir özel mesaj yazma izni verince mecburen burdan söylüyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaseminnn sen hamilemisinnnn????
evvet hamile hemide 12 haftalık![]()
amin canım hemencik yetiştim bak iki çocuklularaçok sevindim...Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...çok ama çok cesursun bravo...
bence yesin bilge yesin ki bian önce doğsun büyüsün okula başlasınlar bir arada ki bi an önce rahatlayalım ama dimisürpriz yedi güzelim totosu yediğinden değil... ha ama toto yemese mercimek fasülyeye dönüşmezdi o da ayrı
bakalım bizim yiyecek mi neremize denk gelirse![]()
yas yas yasmin nasılsın,
ev ne zaman temizleniyor, sen ne zaman taşınıyorsun?
bulantıların ne durumda canım,
haktanım nasıl, fasülye içinde iyidir zaten
Yav siz gencecik anne olmuşsunuz ne güzel sonra da 8-10 yıl beklemişsiniz ikinci için ben o kadar beklesem menepoza girerim e bu velet de dört sene sonra oldu zaten.
Şimdiiii totom yese mi yemese mi çalışmalara başlasak mı bir sene sonra başlamasak mııı diye düşünüp duruyorum:44:
valla erken istiyodum ben zatenAynen bakacak kişi sorunu da var aslında ben de üç yaşına gelirse bunu kreşe gönderir sonra bir ücretsiz izin daha alır sonra da bakıcı+teyze sistemiyle aynen gider mi bu iş diye düşünüyorum annelere de zor tabii belli bir yaştan sonra hadi bir neyse de ikinci gerçekten ağır geliyordur. Amann böyle düşündükçe olmuyor en iyisi kaza kurşununa mı kurban gitmek acaba?
Baharrrrrrrrr iyi ki doğdu beren iyi ki doğurdun onuuuu
Sağol dur şımarayım accık
ben de hepinizi çoook seviyorum
sağol canım sizden de allah razı olsun facede yazmışlar çaldım size yazdım
eklemeyi beceremediysem düzeltirsin canım 1 tane polar atkı eldiven bere seti gelmişti zeynoya mavi onu da gönderelim denedim bereyi tram oluyor o yüzden 1 yaş yazdım
yerim seni de haktanı da fasulyeyi de günaydın canım
gizli gizli yap öğrenince ister
mail adresini ver göndereyim tatlım gözden kaçmış msj ın görmedim
he bitirdi kızı müsade etse bitirecek ama şişi almak istiyor elimden hatun
yakında doğuracak tatlım sen gelmezsen böyle haberin olmaz
nazar çıkmıştır iyi olmuş ( anneannem bu gibi durumlarda mesela su dökülünce para gelecek falan denir ya beceriksizliğin adı para gelicek oldu derdi canım benim nurlar içinde yatsın inşallah özledim)
1 sene daha bekle bence sonra çalışmaya başla annemde bu sabah bana dedi sepetin tüllerini dantellerini söktüm kaldırdım onları da temizleyiciye vericem nasıl olsa 3-4 sene sonra çıkacak sepet dedim ne 3-4 senesi yaşın geçiyor kızım dedi anammmm bu kadın beni seneye doğurtur bu azimle
canımmmmmmmMelikeeeeeeee
müzeyyeeeeeennnn
nilküünnnnnnnn
ebruuuuuuuu
yasmiiiinnnnnnn
şeşeşekeerrrllleeerrrrr![]()
arkadaşlarım hadi bakalım katılalım hazır ay başı yeni ay yeni karar haydin kim var kim yok?:82:
kıskanç şey seni![]()
sağol fatmacım. vakti gelince azra sultan da pıtır pıtır yürür koşar annesi hiç acele etme.oncelıkle gecmış olsun canım başınıza gelenlere,,,dıyecek cok sey varda neyse,,allah akıl fıkır versın boyle ınsanlaraa...bır yuruyen bbek daha bak yıne eycanlandım yaa azram ne zmaan yuruyecekkk cok merak edyorumm,,maşallah berkaya
meralcimm al benden de o kadar. ne olduğunu anlamadık sabaha kadar içini çeke çeke ağladı 15 dk. ara ile uyanarak. hem uykusuzum hem üzgünüm yavrumun o halleri gitmiyor gözümden. ama sabah çıkardığı gaz seslerinden karın ağrısından ağladığını anladım. ama çok kötüydü hali yaa. sen de sabah bulutlanmışsın canım benim herşey onlar için onlara dah güzel bir hayat sunabilmek için. bak sabahlara kadar uyumadan işe geliyoruz akşam yine aynı sevinç ve coşkuyla özlemle yanlarına koşuyoruz. ne için vicdan azabı çekecekmişiz? gurur duy kendinle böyle güçlü ve fedakar bir anne olduğun için.günaydın
berbat ve uykusuz bir gece geçirdim
umarım hepimizin günü çok
güzel ve çabucak geçsin
sağol pelincim. inan gece çocuk ağladıkça yüreğim hopladı bir sorun çıkarsa diye.Aklimdayken muzeyyen komsunuzla alakali dyck kelime cok ama burda olmyr iste umarim uzamaz mevzuu sibele dua edin sali diyordu hayirlisi olsun onun icin
naber bilgecimm? canım benim olsun 1-2 saat geç gideceksin ama yavrunun sağlığı huzuru yerinde emin ellerde. her zaman olan birşey de değil. kendin için çekilmez hale getirip zorlaştırma lütfe. bak bizden daha zorlayıcı şartlarda çalışanlar da var. sibeli düşün. allahım onun için de herşey hayırlı bir şekilde sonuçlanır.günaydınnnn
inşallah inşallah bugün benim ekstra uzun çünkü
sinirini yerim ben onun. hesap soruyordur annesi nerdeydin diye berkay da öyle eller havada söyleniyor bana. doğduğu günden beri herşeyi anladığını farzederek sürekli anlatıyorum nerede olduğumu neden onları bıraktığımı onları ne kadar özlediğimi ben anladıklarını düşünüyorum.galiba büyüyorlar canım ve herşeyi anlıyorlar .. oğlumda akşamları bana yapıyoo aynı şeyi sebepsiz ağlamalar çözemedik bizde daha .her akşam eve gittiğimde en az 15 dk beni görmezden geliyoo kucağımda ama ben yokmuşum gibi takılıyoo ellerini açıp bağırıyoo sinirli bi şekilde ben türlü şaklabanlıklar yapıyorum karşısında ... neyse sonra barışıyoruz ve atlıyoo kucağıma .. birakıp gidiyoruz diye bizi kızıyorlar sanırım .
Geçiçi bi dönemdir inşallah .. Sağlıklı olsunlarda ..
boşver güzelim yaa onemli olan o günü neşeli bir şekilde yaşamanız. halıyı perdeyi napıcan dünya güzeli kızının ilk yaşı gelmiş sen ona odaklan. geçmiş olsun bu aradagünaydın kızlar. bilge msjına gözlerim doldu. anne geç gelicek ama mutlaka gelicek.allah yardımcımız olsun hepimizin.
doğum günümüze 1 kaldı. perdem ve halım hala yok. bayramdan önce sipraiş vermiştim perde için. dün arıyorlar topu üretimde yokmuş. başka model getirecez eve1 gün kala sölüyorlar. yetiştirirz dediler. halımın 4 m si geldi yolluk olan üretimi durmuş. bendemi bi sorun var acaba.inş. sorunsuz geçer şu doğum günü çok özendik. pastamızın sipraşini verdik.kıoyafetler tamam. davetiyeler yollandı.ama ben bitikim tabe. pazar günü acile gittilk ayağımın bilek kısmında bişi çıktı üstüne basamadım. görünürde bişi yok ama kızarıklık artarsa iğne ve antibiyotik tedvaisine başlıcez dedi doktorcum.haberler bu kadar
lodostan sersemiz bide
![]()
baahaar hoşgeldin canım? nasılsın berenimiz nasıl?günaydın kızlarr en sonunda siteye girebildim ama hala alışamadım ben bu değişime...
Nasılsınız herkes iyimi? geçmişi okumaya kalksam bitiremem herkes iyidir inş?
bizden de size muhteşem üçlüye kucak dolusu sevgiler kocaman kocaman öpücüklergünaydın herkese
haktan ben ve fasülyeden kucak dolusu sevgileeeer:))))
bütün kötülükler kem gözler tuz buz olsun inşallahaha nazar çıktıoğluşumun biberonu tuzla buz olmuş ki kaç kere düştü bir şey olmamıştı
![]()
canıım burdayım anca geçmişi okudum geldim işteMelikeeeeeeee
müzeyyeeeeeennnn
nilküünnnnnnnn
ebruuuuuuuu
yasmiiiinnnnnnn
şeşeşekeerrrllleeerrrrr![]()
ya ne örgüsü kuzum bu.Napıyonuz siz yaa
bence yesin bilge yesin ki bian önce doğsun büyüsün okula başlasınlar bir arada ki bi an önce rahatlayalım ama dimi
ev temizliği bitti
bu hafta sonu görümcemler gelcek eşyalar çıktıkça yukarı yerleştircez
yani pazartesiye işler bitmiş olcak allahın izniyle canımcım
bulantılarım azda olsa devam
9 kilo verdim
haktanımın hırıltısı azaldı ama bugün niyeyse ateşi 37,3tü
şimdi uyuttum çok huysuz
inşallah uyanınca bişeyciği kalmaz
fasülyem iyi teyzesi şükür:))))))
valla erken istiyodum ben zaten
haktan 1,2sindeyken başlarım çalışmalara diyodum buda biraz erken oldu
kaza kurşunu olmasaydı belkide 4 yaşına girerdi haktan 2.ye
ay doğur tabi ya ne bekliycen
büyüsün ikisi bi arada
1iyle uğraşırken 2siyle uğraşta bari ikisi bi arada çıksın
( ben doğuruyomya şimdi hepinize veririm gazı)
iyiyim canım beren de ii çok şükür.bulantılarım ağrılarım bitti şimdi daha iyiyim :))sen nasılsın?özelden mesaj atmaya çalıştım sana ama site izin vermiyor.teşekkür ederim cnm mesajın için
sağol fatmacım. vakti gelince azra sultan da pıtır pıtır yürür koşar annesi hiç acele etme.
meralcimm al benden de o kadar. ne olduğunu anlamadık sabaha kadar içini çeke çeke ağladı 15 dk. ara ile uyanarak. hem uykusuzum hem üzgünüm yavrumun o halleri gitmiyor gözümden. ama sabah çıkardığı gaz seslerinden karın ağrısından ağladığını anladım. ama çok kötüydü hali yaa. sen de sabah bulutlanmışsın canım benim herşey onlar için onlara dah güzel bir hayat sunabilmek için. bak sabahlara kadar uyumadan işe geliyoruz akşam yine aynı sevinç ve coşkuyla özlemle yanlarına koşuyoruz. ne için vicdan azabı çekecekmişiz? gurur duy kendinle böyle güçlü ve fedakar bir anne olduğun için.
sağol pelincim. inan gece çocuk ağladıkça yüreğim hopladı bir sorun çıkarsa diye.
naber bilgecimm? canım benim olsun 1-2 saat geç gideceksin ama yavrunun sağlığı huzuru yerinde emin ellerde. her zaman olan birşey de değil. kendin için çekilmez hale getirip zorlaştırma lütfe. bak bizden daha zorlayıcı şartlarda çalışanlar da var. sibeli düşün. allahım onun için de herşey hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
sinirini yerim ben onun. hesap soruyordur annesi nerdeydin diye berkay da öyle eller havada söyleniyor bana. doğduğu günden beri herşeyi anladığını farzederek sürekli anlatıyorum nerede olduğumu neden onları bıraktığımı onları ne kadar özlediğimi ben anladıklarını düşünüyorum.
boşver güzelim yaa onemli olan o günü neşeli bir şekilde yaşamanız. halıyı perdeyi napıcan dünya güzeli kızının ilk yaşı gelmiş sen ona odaklan. geçmiş olsun bu arada
baahaar hoşgeldin canım? nasılsın berenimiz nasıl?
bizden de size muhteşem üçlüye kucak dolusu sevgiler kocaman kocaman öpücükler
bütün kötülükler kem gözler tuz buz olsun inşallah
canıım burdayım anca geçmişi okudum geldim işte
ben evde bulduğum kendi cebimde kalan bozukları zeynebin odasında bir mama kavanozuna topluyorum önce ağzına atmasın diye koymaya başladım sonra baktım iyi oluyor ama yavaş gidiyor anca 40 olmuştur bu da güzel fikir aslında![]()
bige iiyiymiş.Herkes bunu kendi kendine yapabilir benim anlamadığım ben tanımadığım birine ne kadar biriktiğini nie bildircem.bişeymi kaçırdım acep :))
: naber bilgecimm? canım benim olsun 1-2 saat geç gideceksin ama yavrunun sağlığı huzuru yerinde emin ellerde. her zaman olan birşey de değil. kendin için çekilmez hale getirip zorlaştırma lütfe. bak bizden daha zorlayıcı şartlarda çalışanlar da var. sibeli düşün. allahım onun için de herşey hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
sinirini yerim ben onun. hesap soruyordur annesi nerdeydin diye berkay da öyle eller havada söyleniyor bana. doğduğu günden beri herşeyi anladığını farzederek sürekli anlatıyorum nerede olduğumu neden onları bıraktığımı onları ne kadar özlediğimi ben anladıklarını düşünüyorum.
bütün kötülükler kem gözler tuz buz olsun inşallah
canıım burdayım anca geçmişi okudum geldim işte
bige iiyiymiş.Herkes bunu kendi kendine yapabilir benim anlamadığım ben tanımadığım birine ne kadar biriktiğini nie bildircem.bişeymi kaçırdım acep :))
bizden de size muhteşem üçlüye kucak dolusu sevgiler kocaman kocaman öpücükler![]()
darülacezeye yardım yapıcaz elimiz değmişken çocuklara birer tane bir örnek atkı örüyoruz çevremize ördürüyoruz şekerim
peeeeeeeeee yasi hayal gibi geliyor okula başlayacağı günler... gerçi şaka maka yaşına geldi eminim bir bakıcaz okula başlıyor olacaklar de gidi diycez
allah kolaylık versin tereyağından kıl çeker gibi bitsin inşallah bütün işleriniz
valla bir yandan niyetim var bir yandan şimdi validenin yan çizmesi nedeniyle tek çocukta duracak gibiyim kafam karışık bilmiyorum
hımmm anladımmm gazlı bişey olcak yaniii :)
bigeeee ben senden çok atcemmm para![]()
gaz olsun diye bence bahar
aaaa o benden çok biriktirmiş du ben geçeyim onu şu çikolatayı şekeri vs. almayıp
dedirtiyo para miktarı daha çabuk artıyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaman öyle çabuk akıyo ki
daha dün gibi haktana hamileliğim
bugünse haktan yaşına girmek üzere ve ben 2.ye hamileyim
su gibi akar okula başlarlar anlamayız bile bence
amiiiiin canım güzel duana
ahh yasemin senin cesaretine hayranım tatlım valla ben cesaret edemedim.
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inş canım bizde burda hep beraber olur görürüz inş
DOĞRU SÖYLÜYOSUN maalesef şartlar.Hayırlısı olsun artıkcesaret değil aslında bahar, zaten düşünüyodum 2.yi çok ara vermeden
azcık daha erken geldi işte
ruhsal yönden hazırdım yani ikinciye
e çalışmıyorum evdeyim kim bakacak derdimde yok benim
şartlarım uyuyodu
seninde uysa sende düşünmezdin canım