• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

gunaydın bıge
cok geçmış olsun oncelıklee,,zaten bebelere bışıcık olmuyo rabbım koruyo onları da olan bıze oluyo valla dediğin gıbı omur kısalıyo
ya senın aldığın bısıklet cok guzelde onun ıcın de errken değil mi?ne zman surmeye başlıyo bebeler oyle şeylerı hadı ben arkadan surıyım desem kış geldı ya dışarıda cıkaramam onla ,,gercı sızın ev genıştı de mı baya sızde sımdı ış gorur de bıze erken bısıklet...sende aktıvıte masası yo muydu
ya kımler almıştı ya bı ara baya konuşuluodu
testı yapalı 3 gun oluyo heralde amam kan da yaptırcam ya ne bılıyım teste guvenemedım,,benım mıde bulantısı falan da olmuyo yanı belırtım olmuyo hamılelıkte o yuzden hala tırsııık vazıyetteyım:18:

bilge sizede geçmiş olsun canım.. kötü haber yün markasını bulamıyoruz burda. 1-2 yer kaldı öğlenden sonra onlarada bakıcam. bulamazsak nası yaparız bilemedim. iyi haber site gününde duyurudan sonra kesin örgü sayısı 8 oldu:21::21:

herkese günaydın bige gecmiş olsun umut pasaya . Biz bugün eve dönüs yasıyoruz aksam evimdeyim özledim valla istanbulda mersini özlüyorum buraya gelince orayı ne maymun iştahlıyım ben ya

Bige gecmis olsun hay allahim daha kotusunden koru eda annenede gecmis olsn cok umarm iyidr fatma biz cok memnnuz aktvte masasindn 3 yasinda ablamin kizida gldkce oynyr tavsye edrm

bige çok geçmiş olsun umut paşamıza.. melekler koruyoo yavrucuklarımızı ..

oğluşumun da önden iki dişi çıkıyoo .. birini patlatmış . diğerinide dün ağzını sandalye ye sürterken kendi patlttı sanırım . kanadı bizde ordan farkettik .. kanı göründe panikledik tabi koçişkoyla çarptı zannettik ilk önce sonra dan anladık ..

çok bakamıyorum işler çok cuma dan kalan işlerim var . onları halletmmem lazımm ..

Bige gecmis olsun hay allahim daha kotusunden koru eda annenede gecmis olsn cok umarm iyidr fatma biz cok memnnuz aktvte masasindn 3 yasinda ablamin kizida gldkce oynyr tavsye edrm

oyle mı
ya cok kucuk geldı gozumuze ama azra şarkılı turkulu seylerı sevıyor aslında ya
sen gordun mu bılmıyorum egııtm merkezı dıye o masanın daha buyuğu yazı tahtalısı falan olanı var,,,2 yaştan başlıyor 250 lıra cıvarı şimdi bu masayı almayıp seneye onu mu alsam dıyorum,,o da 6 yaşına kadar hatta daha fazla kullanılır,,,cook guzel ama onu şimdi alamam...
e aktıvıte masasını almasam ne alıcma hedıye onu da bılmıyorum
ayy ne kadan kararsızım ve muallakıımmm:25:

bıge senın cenesı duşuk kopek var ya
ondan aldık azra kucağından ındırmıyo valla,,alıyo sarılıyoo yerde yuvarlanıyo anla,,hemen mor ele basıp oynamaya başlıyo:9:
2 gundur de babası gostermış yastığın ustune koyup ee eeeee yapıyo,,uyutuyo guya kopecığını,,olan bıe oluyo sureklı yok pasta yap keke yap sarıl bana göbeğimm laflarıyla kafamız sısıyo,,,sesını kapattırmıyoda:37:

cumartesi günü oturduğu yerde geriye düştü... incecik bir halı altı seramik zemin :25: donkkk diye bir ses :53: şeklinde kalan bir çocuk sonra ağlama krizi :14: neyse şişmedi etmedi ama sanırım 5 yıl falan kısaldı hayatım :18:
Bilgee çok geçmiş olsun Umut Paşamıza Allah koruyor yavruları gerçekten olan bizim yüreklere oluyor.

gunaydın bıge
cok geçmış olsun oncelıklee,,zaten bebelere bışıcık olmuyo rabbım koruyo onları da olan bıze oluyo valla dediğin gıbı omur kısalıyo
ya senın aldığın bısıklet cok guzelde onun ıcın de errken değil mi?ne zman surmeye başlıyo bebeler oyle şeylerı hadı ben arkadan surıyım desem kış geldı ya dışarıda cıkaramam onla ,,gercı sızın ev genıştı de mı baya sızde sımdı ış gorur de bıze erken bısıklet...sende aktıvıte masası yo muydu
ya kımler almıştı ya bı ara baya konuşuluodu
testı yapalı 3 gun oluyo heralde amam kan da yaptırcam ya ne bılıyım teste guvenemedım,,benım mıde bulantısı falan da olmuyo yanı belırtım olmuyo hamılelıkte o yuzden hala tırsııık vazıyetteyım:18:

sağolasın fatmacım
o bisikleti bayağı bir zaman kendi kullanamayacak puset niyetine biz iticez o sürüyorum sanacak :27: ama 5 yaşına kadar kullanabiliyor korumasını falan söktüğünde :34: bakalım bugün yarın gelir herhalde... babasıyla tahmin oyunu oynuyoruz o diyor 3 gün ben diyorum 5 gün üzerinden inmeyecek :37:
valla iki hamilelik tümüyle farklı seyredebilir diyen çok ona göre

bilge sizede geçmiş olsun canım.. kötü haber yün markasını bulamıyoruz burda. 1-2 yer kaldı öğlenden sonra onlarada bakıcam. bulamazsak nası yaparız bilemedim. iyi haber site gününde duyurudan sonra kesin örgü sayısı 8 oldu:21::21:

teşekkür ederiz
oooooooh süpermiş... valla tülaycım canan da bulamamış onunkinin linki var bende ama renk kodunu bilmiyorum bari sen de ondan al toplamda iki çeşit olsun... hakikaten zor bir yün seçmişiz yalnız ben de bulamadım cumartesi sipariş verdim bugüne getirecek yüncüm :6:

herkese günaydın bige gecmiş olsun umut pasaya . Biz bugün eve dönüs yasıyoruz aksam evimdeyim özledim valla istanbulda mersini özlüyorum buraya gelince orayı ne maymun iştahlıyım ben ya

canım sağolasın hadi allah sağlıkla kavuştursun yuvana

sağolasın bacuuu

bige çok geçmiş olsun umut paşamıza.. melekler koruyoo yavrucuklarımızı ..

mersülerrrrrr dişiniz de hayırlı olsun

Aradigim 8. Arcelik bayinde buldum burcu 550 liraya :))) yogun olmazsa bugun odemesini yapacak kocis gidip

azmine hastayım pelin :23:

bıge senın cenesı duşuk kopek var ya
ondan aldık azra kucağından ındırmıyo valla,,alıyo sarılıyoo yerde yuvarlanıyo anla,,hemen mor ele basıp oynamaya başlıyo:9:
2 gundur de babası gostermış yastığın ustune koyup ee eeeee yapıyo,,uyutuyo guya kopecığını,,olan bıe oluyo sureklı yok pasta yap keke yap sarıl bana göbeğimm laflarıyla kafamız sısıyo,,,sesını kapattırmıyoda:37:

:60: allahtan benimki o kadar düşkün değil o ite sıyırırdım herhalde :52: sarıl bana öp beni kokla beni tut beni gezdir beni oooooooyyyyyyyy :27:
bizimki şimdi taktı projeksiyonlu dönencemiz vardı onunla oynuyoruz ayıcıkları yakalıyor bir de yakalayabilse ışığın kaynağını inceleyecek de haliyle bırakmıyoruz çok kızıyor :57: dün pili bitmiş dedim bi söylendi bi söylendi baktım ağlayacak "e eee yapmış olan ayıcığı ikna ettik" kalktı bize yine şarkı çaldı :27:

geçmiş olsun bilge size de bebeler yine toptan göze geldiler okuyup üfleyeleim yav hep bi yandan

bige yünü bende bulamadım abakıcam bikaç yere daha :(

günaydın
hayırlısı olsun ne diyim ben de çok zorlandım anca bugün elime geçecek tabii depoda bulabildilerse :6: bari canandan onun aldığının tam bilgilerini alalım da onlar da aynı olsun

Bilgee çok geçmiş olsun Umut Paşamıza Allah koruyor yavruları gerçekten olan bizim yüreklere oluyor.

canım sağolasın... ya valla anlamadım sonuçta kaç aydır kaidesinin üstünde oturmayı bilen çocuk bu... nasıl devrildi niye devrildi kafamı döndüreli 5 saniye ya geçmişti ya geçmemişti :14: neyse yüksekten düşeceğine buna şükür diyorum

Back