Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
est canım ne demek :))
walla ömerin öküsürk ve burun akıntısı bi de dötte pişiği var :S
ben daha iyiyim en azından artık koku alabiliyorum...
elektiriğe itiraz ed,icez tabii canım..normalde aylık 185-220 arası geliyo..
isen napıyosun canım, uşaklar nası??
dün suçlu olan bendim ama babamı aramaya hakkın yoktu diye bi bağrışma olur gibi oldu dedim sus kız uyuyo onun yanında tartışmak istemiyorum dedim. şimdide sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyo.
laçlardan tabi pişik oldu çocuk, sebamedin pişik kremi iyi geliyor dene istersen
bizimkilerde iyi pazartesi maraton başladı sabahtan işte
dün çalışıyordum ben, gökay bey 10 adım atmış, saymış nilay ama ben göremedim
akşam uğraştım uğraştım 3 ten fazal atmadı zıpa
sonrada dedimki aman ne uğraşıyorsun, zaten hayatı boyunca yüreyecek, bıraktım
Allah Allah, onların herşeye hakkı var ama demi, seni gaza getirmek istemiyorum ama ben bile burdan ta oraya sinirlendim yani...![]()
ohhhhhhhhhh başka dertleri var mıymış? suyundan da istiyorlar mı?![]()
umut fıçını kaldıramıyooooadım madım yok daha...
valla ben de gaza getirmemeye çalışıyorum ama tepeliyesim var susayım yine ben
aaa burcu önce öde sonra itiraz et di mi sisteeeeeeeemmm![]()
Aldim sayilir sibel kurutmayi burcu bkliyrm dantelimi :) kivirma![]()
umut fıçını kaldıramıyooooadım madım yok daha...
valla ben de gaza getirmemeye çalışıyorum ama tepeliyesim var susayım yine ben
aaa burcu önce öde sonra itiraz et di mi sisteeeeeeeemmm![]()
yok yok canım önce ödeme yok, zamanındda otelede 14.000 lira gelmişti :))
ya bizimkide süperrrr tembel herif balet gibi parmak ucunda devamlı...nilgüncüm iyi 3 adım saymışsın, ben taytay 3 e kadar anca sayıyorum :)))
aldım kıslar, gelince bilgi veririm...
böleee.............
aa kızlar ne dicem. benim evin alt katında dastini bebek mazası vardıya kapattılar orayı ellerinde mal kalmış çok ucuza veriyolar. kadını arıcam bugün gelip açcak dükkanı bi tane salıncak var mesela 190 tl 50 ye veririm dedi ben onu alıcam ama 500 tl lik oto koltuklarını veriyo 100 e filan. birsürü ayakkabılar buhar mak. bir sürü şey var valla. yakın olanlara duyrulur. hani bende alır gönderirimde görmeden nası olcak bilmiyorum..
selam kızlar. berbat bir hafta sonu geçirdik. annem cumadan beri hasta bronşit+faranjit bir de üzerine ülser ve migreni tuttu mahvoldu kadın. üstüne alt komşumuz çocuklarımızdan özellikle berkayın geceleri ve sabahları ağlamasından rahatsız olduğu için kavga çıkardı 32 yaşındaki oğlu üstüme yürüdü. resmen sinir krizi geçirdim eşim hop oturup hop kalkıyor onun sinir harbi hala evde huzursuzuz. bir de berkay 3 gündür emmiyor ona üzülüyorum. geldi mi herşey üst üste geliyor valla.