- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnn ne hedıye alıcannnnotomatığe bağladımm
![]()
Pelin hayırlı olsun yolluyorum danteliniPP
Sibel okudum yazdiklarini ama first olmadi yoruma yazcm ama yorum sen kendine bak sn onemlisin seni dusunmeyeni sen hic dusunme onemseme diyorum simdilik iyimisin suan agrilarin gectmi naz iyimi
7 kg degılmıydı burcu capıtolu aradım orda 7 kg 650 dedıı kızdım bırde adama heryerde farklımı dıye :))
oznur bende makınanın ustune koyacagım makınanınn ustundekı dolabı sokturup baska yere falan bır cozum bulduk ıste bak ne dıycem fıse takmak yeterlıymıs su bosaltma ısı yok ya kapalı balkon vardı sende oraya koysan ben çozum bulamasaydım balkonu kapattrsam mı dıyordum :)) çok ıstyrdum cunku kullanan herkes memnun çok cunku
heyy yarabbım 20 sayfa gecmış okuyup alıntı yaptım panelı tıklıyorum bomboş,,,sıtenın bana garezı var
aklınmda ne kaldıııııııııııı
hımm
sıbelll cok uzuldum yazıdıklarınaa,,bı aıle olduktan sonra artık ana babadan once kendı karın kızın gelmelııı bu nası bı sorumsuzluktur ya ne dıyım allah akıl fıkır versın eşıne de elındekı dunyalar guzelı ıkı varlığı kaybetmesın ınş
pelın mınayada gecmış olsun,,,şu bebeler duşmese yada usulca duşseler olmamı ya
ayy başka ne vardı yaaaaaa
unuttummmmm vallaaaa
anamm zaten yorgunumm su sıtenın yaptığı reva mmı bana ya:84::84:
süt iznini kullandırtmazlar ve seni bu şekilde istifaya zorlarlarsa mahkemeye verirsen çatır çatır kazanırsın sibelcim bence bir avukata danış salı günü son kez konuşmadan önce...senin de elinin boş olmadığını ve gereğini yapabileceğini bilsinler bir kere ve bir sonraki mesajdaki mevzu dolayısıyla başka iş aramaya başla derim şahsen ama asla yeni iş bulmadan buradan ayrılma
yerden göğe haklısın kayınpederine bağırma faslı iyi olmamış ama orada canınla ve evladının canıyla uğraşırken istediği kadar alınsın gücensin bağırdın diye... bağırırım da ortalığı da yıkarım çocuk katılacak gibi ağlıyor ben kilitlenmişim kocam anasını babasını bilmemnereye götürüyor olllllduuuuuu
valla sibelcim karı koca arasına girilmez tabii ki ve ne yaşadığını en iyi sen biliyorsun ama bu gerginlikle bu kavga dövüşle nazı ne kadar sağlıklı büyütebileceğinizi oturup bir konuşun derim şahsen... iki ebeveynin olduğu gergin bir evdense tek ebeveynin olduğu mutlu huzurlu bir ev her zaman evladır. naz kreşe başlayana kadar annenin yanında yaşayıp bir de yardımcı tutsan, hatta yatılı bir yabancı alsan mesela 3 bilemedin 4 sene alt ucu gül gibi geçinir gidersiniz diye düşünüyorum, kız kreşe başlayınca da kendi evinize çıkarsınız yardımcıyla birlikte, ondan sonra zaten nazla yardımcı hem birbirlerine çok alışmış olur hem sen ıcığını cıcığını görmüş olursun
ikisi bir arada çok ağır görünüyor ama senin iş ve yaşam şeklini değiştirmen en hayırlısı görünüyor benim gözüme
cuma akşamı umut paşa'ya jel sürüyordum (yavrumun dişler dağ gibi olmuş) parmağımı öyle bir ısırdı ki "pıt" diye bir şey oldu (ay hala içim kötü oluyo) parmağıma bir dişin uçları değdi!!! oğlum ilk azı dişini benim parmağımla patlattıhaliyle biraz kanadı falan sonra geçti rahatladı bayağı cüce dün akşam diş artık iyice yarmıştır diye bakayım dedim yine üstü kapanmış ve şişmiş
ne ola ki bu şimdi
cumartesi günü oturduğu yerde geriye düştü... incecik bir halı altı seramik zemindonkkk diye bir ses
şeklinde kalan bir çocuk sonra ağlama krizi
neyse şişmedi etmedi ama sanırım 5 yıl falan kısaldı hayatım :18:
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Ev - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
cumartesi akadaşta bundan vardı bayaa oynadılar . pahalı ama sponsor bulabilirsem belki bundan isitiyıorum bayaqdır oynuyolar arkdaşın çocukları
kırmızı halı serelim hemen Burcu gelmiş, hoş gelmiş,
nasıl oldunuz düzeldiniz mi? hepiniz
elektrik faturasını ne yaptınız, kesin yanlışlık vardır onda
normalde ne kadar geliyordu ki?
sibel durumlar nasıl? enginle ne yaptınız sonrasında konuştunuz mu hiç
bige geçmiş olsun , Umut düşmüş...
aynı bizimde oturduğu yerden kaç kere kafayı gömdü yere
ah canım avukatla görüştüm zaten görüşmemmi. sözleşmemizi verdim okudu ve dediki sana ne deseler yapmak zorundasın yapmadığında da tazminat vermeden işten çıkarabilirlernazın yanında ilk kez böyle bi tartışma oldu. ben normalde sesini bile yükselttirmiyorum engine kız varsa. ama gerginliği hissediyodur tabi. ah canım benim abimler köyde (nevşehirde) yaşıyolarda iflas edince gelip annemin yanına yerleştiler karısı ve kızıyla. ev zaten 2 odalı. zaten oyüzden aslında evlilik tarihini de öne almıştım ben
abim ve yengemle hiç anlaşamam nereye gidim annemin yanına zaten ordan kaçtımda başıma bunlar geldi. enginle kavga ettiğimiz gün aradım zaten abimi de dedim daha nekadar orda kalmayı düşünüyosunuz. (hala çalışmıyoda) ben dedim mutsuzum boşanmak istiyorum bi bayan olarakta haliyle annemin evine dönmek istiyorum. falan filan işte.hayırlı olsun bigecim ne diyim.
bayıldımmmm ama çok pahalı yaa kıymam o kadar paraya ya oynamazsa birde o var bizimki pek sevmiyor böyle şeyleri küçük oyuncakları daha çok seviyor yada büyük peluşları şu bigenin aldığı bisiklet hoşuma gitti bnm ona benzer bey düşünüyorum yada salıncak ama tereddütlerim var bakalım
ya al işte balık hafızalı ben alıntı yaptım cvp yazmadım.. bige çok geçmiş olsun. valla biz iki gün üstüste tarvma yaşadık ömrümden ömür gitti çok zor valla. ilk azıyı patlatan turta dicektim ama geri nereye gittiki :44:
aaa bige biberon filanda vardır belki emzik vs. hani bebişlere gönderceksiniz ya bakim bi ne lazım ne eksik??
est canım ne demek :))
walla ömerin öküsürk ve burun akıntısı bi de dötte pişiği var :S
ben daha iyiyim en azından artık koku alabiliyorum...
elektiriğe itiraz ed,icez tabii canım..normalde aylık 185-220 arası geliyo..
sen napıyosun canım, uşaklar nası??
burcu bunlar güzelde kullanabilecekmiki?