• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bende 2760 var 6 kilo ama fazlasıyla iş görüyo bende 500 almıştım zeynep doğmdan önce

ayy face e resim atcam albüm oluştur diyorum anasayfaya geri dönüyorum. albmlerin ismi var kndilerini bulamıyorum çıldıricim,

:))ayrılmazsın tabi çok tehlikeli oldular günde 2-3 kez düşer olduk en az:(
Bugün rahatsız gibiydim esime dedm efeyi al az dışarı çıkar bende uyuyayım tmm dedi arabaya bindirip kardeşine Gitmis arkada tek gitti ilkkrz durmuş da. Garez i banaymis gerçi 1.5 saatte geldiler uyudum az

masallah de :) :nazar::nazar::nazar:

biz cumartesi akşamı ebrudan sonra karşıya gittik beyimizin halı saha maçı vardı zor yetiştik acayip trafik vardı. bende arkadaşa gittim onda da 2 oğlan var. benim cadı onlarla iyice kudurdu ve sonra arkadaş eğilmiş dolaptan bişey alıyo bizmki de usul usul altına girmye çalışıyo derken tabi arkfdaş farketmedi . zeynebin kafaya dokundurdu popoyla zeyenpte kafayı dikeyim derken duvardaki fayans çıkıntısına çarptı kafayı. ordaki damarı şişti hemen. 2-3 kez lasonil falan sürdük morluk falan kalmadı ama o damar hala şiş. gece durup durup ağladı sanırım o çarptığı yer ağrı falan yaptı. bugün gayet neşesi yerindeymiş.
bu arada bugün biz sınava girdik eşimle. zeyenbide k.v lere bıraktık. sorun çıkmamış sadece uyutamamışlar yemekte yedirememişler en son ben demiştim tarhana çorbası içer diye onu içirmişler falan fiilan. dün geceye göre şişlik inmiş durumda ama ne yapıyım doktora götürsem mi abakıcak adamda bişwy yok bunda diyecek

ya bende duru doğmadan almıştım 2760 kt ama çok sık kullanmıyorum belki de ben yanlış programda kurutuyorumdur ama bizim kıyafetleri küçültüyo duru küçükken tulumlarını atmıştım önce anlamadım küçüldüğünü çocuk 2 günde büyüdü sanmıştım meğer kıyafet bküçülmüş :)) bi de çok sesli ama yine de çoğu zaman ii oluyo

gece calıstıramayacak kadarmı seslı ewtse de gece calıstırmazsın olur yanı allah allah :)))

Camasir makinasi kadar sesli. Bide su var ben gece calistirdim bi kere ama tavsiye etmem . Normalde hemen alinca kirisiklik yok ama biraz durunca yani sabaha kadar iste bi de kahvalti hazirliyosun filan ya 10 oluyor almak icinden kirisiyor .

Sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz için kız kardeşe daha çok var pelinnn;)
İyi geceler uyandı bidik

içinde fazla yün karışımı olan şeyleri küçültüyo evet ben misal eşimin çoraplarını falan koymuyorum kurutmaya.sepetin etrafına seriyorum onu da makinanın üstüne diğerleri kuruyana kadar onların sıcaıyla kuruyo
ilk aylarda 20 lira fazla geliyodu. ama sonra bizim elektrik saatinden mi yoksa benim genelde gece çalıştırmamdan mı kaynaklanıyo çözemedim daha ama bizm elektrik faturları 35 civarı falan geliyo. kurcalamıyorum bende:)

sesli mi derseniz evet ama kapı kapalı olunca hafif bi ses geliyo. ve gece ses olur diye düşünürseniz gündüz kullanın ...:)bide banyoyu acayip ısıtıyo sauna gibi oluyo banyo hatta ben ilk zamanlar zeynebi o scakta yıkardım hiç üşümezdi.

sesine ve belki fazla gelen elektrik faturasına (kendi adıma söylemiyorum bizimki biraz garip çözemedim hala) arada belki kıyafet küçülmesine rağmen keyfi ve rahatlığı paha biçilmez. ben çamaşır asıcak yeri olmayan ve evin içinde 2-3 günde zor çamaşır kurutan ve artık yumuşatıcı kokusu falan kamıyodu sinir oluyodum velhasıl herkese şiddetle tavsiye ediyorum

pelın cumartesı 2 yaşında oğlan 4 yaşında kız ve 2 buyuk kızları daha vardı,,bıraz zordu ama allahtan azra uyudu 9 da
bugunde 3 cocukluydu eşimin amcası ve babanesı geldı
ayy zatenn dahada 1 ay gelen gıden olmaz bıze kımsemız yok kı

biz cumartesi akşamı ebrudan sonra karşıya gittik beyimizin halı saha maçı vardı zor yetiştik acayip trafik vardı. bende arkadaşa gittim onda da 2 oğlan var. benim cadı onlarla iyice kudurdu ve sonra arkadaş eğilmiş dolaptan bişey alıyo bizmki de usul usul altına girmye çalışıyo derken tabi arkfdaş farketmedi . zeynebin kafaya dokundurdu popoyla zeyenpte kafayı dikeyim derken duvardaki fayans çıkıntısına çarptı kafayı. ordaki damarı şişti hemen. 2-3 kez lasonil falan sürdük morluk falan kalmadı ama o damar hala şiş. gece durup durup ağladı sanırım o çarptığı yer ağrı falan yaptı. bugün gayet neşesi yerindeymiş.
bu arada bugün biz sınava girdik eşimle. zeyenbide k.v lere bıraktık. sorun çıkmamış sadece uyutamamışlar yemekte yedirememişler en son ben demiştim tarhana çorbası içer diye onu içirmişler falan fiilan. dün geceye göre şişlik inmiş durumda ama ne yapıyım doktora götürsem mi abakıcak adamda bişwy yok bunda diyecek

Çok geçmiş olsun Kıymet Allah esirgesin ucuz atlatmışsınız yine de şişlik inmeye başladıysa, keyfi de yerindeyse gerek yok bence dr a götürmeye ama yine de sen bilirsin tabii.

Back