Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))ayrılmazsın tabi çok tehlikeli oldular günde 2-3 kez düşer olduk en az![]()
Bugün rahatsız gibiydim esime dedm efeyi al az dışarı çıkar bende uyuyayım tmm dedi arabaya bindirip kardeşine Gitmis arkada tek gitti ilkkrz durmuş da. Garez i banaymis gerçi 1.5 saatte geldiler uyudum az
bende 2760 var 6 kilo ama fazlasıyla iş görüyo bende 500 almıştım zeynep doğmdan önce
haftada kac kez kullanıyorsun cok etkıledımı faturayı bırde bazı forumlarda seslı denmıs bazılarında çok kırısık ama benım arkdslar memnun senın yorumun ne kıymet[/QUOTE
Bana sormamisin ama atliyim hemen sesli mi evet sesli umrumda mi hayir :)
gece calıstıramayacak kadarmı seslı ewtse de gece calıstırmazsın olur yanı allah allah :)))
biz cumartesi akşamı ebrudan sonra karşıya gittik beyimizin halı saha maçı vardı zor yetiştik acayip trafik vardı. bende arkadaşa gittim onda da 2 oğlan var. benim cadı onlarla iyice kudurdu ve sonra arkadaş eğilmiş dolaptan bişey alıyo bizmki de usul usul altına girmye çalışıyo derken tabi arkfdaş farketmedi . zeynebin kafaya dokundurdu popoyla zeyenpte kafayı dikeyim derken duvardaki fayans çıkıntısına çarptı kafayı. ordaki damarı şişti hemen. 2-3 kez lasonil falan sürdük morluk falan kalmadı ama o damar hala şiş. gece durup durup ağladı sanırım o çarptığı yer ağrı falan yaptı. bugün gayet neşesi yerindeymiş.
bu arada bugün biz sınava girdik eşimle. zeyenbide k.v lere bıraktık. sorun çıkmamış sadece uyutamamışlar yemekte yedirememişler en son ben demiştim tarhana çorbası içer diye onu içirmişler falan fiilan. dün geceye göre şişlik inmiş durumda ama ne yapıyım doktora götürsem mi abakıcak adamda bişwy yok bunda diyecek