• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

çok tuhaf olmuş böle ya
bu arada burcuu sen ne yaptın öle ya dermişim pastaların çook güzel olmuş az önce facede gördümde
eline sağlık bide şeker hamurunu kurabiyeye nasıl yapıştırıyosun ya bizim de doğumgünümüz yaklaştı da :17:

ya kızlar yiğit emeklemio canım sıkılıo tutunarak koltukta falan yürüo ama emeklemenin e si bile yok
bide yiğitte aşırı kansızlık çıktı kıayamam doktor çabuk yorulur üşür falan dedi demir ilacını vermiodum kusuyo diye gelişimi ii diye umursamadım ama asıl gelişişmi ii olanların daha ihtiyacı varmış

sevgi keçiboynuzu pekmezi kansızlığa birebir diyorlr bn hergün yediriyorum kanımızda ii çıktı yeni ölçtürdük

Sagol Pelin yerleştik zor oldu perdeler yeni geldi geç oldu okadar heves ettim storlar yanlış renk geldi gerl gidecek gribimiz gecti sıralıyor oglus Mina artık iyice yuruyordur özledim sizi

ay ne çok işim var bi bilseniz makinada çamaşır var çamaşır askısı çamaşır dolu..ev her pazar akşamı olduğu gibi pazar yeri sankii.ben bilgisayarı bırakıp kalkamıyorum:14:

selam özlem nbr duru nasıl
mınada yurudukten sonra emekledı sevgı neden canını sıkıyorsunkı takma bence pekmez yer ınsallah pekmezden sonrada meyva ver emılım hızlanıyormus

kızlar herkese iyi geceler diliyorum bende kaçayım artık yarın çok işim var salı misafirim gelicek akşama pasta börek temizlik güneş derken baya yorulucam dünde vardı misafir bu bünye kaldırmıcak yoksa o yüzden ben yatayım kuzularada inş kesintisiz bütün gece mışıl mışıl uykular sizlerede iyi gecler...:21:

nazan mına bıraz daha ıyı ama sen ben gıbı yurumuyor dıyecegım ama kızlar yorum yapacak o yuzden susuyorum :))))hay o perdecının renkte yanlıs olurmu yaw

senin şu bızıklama lafına hastayım burcuuuu :))))))))annemde çok kullanır bunu:9:

Bende severek kullaniyorum kendisini :)

çok tuhaf olmuş böle ya
bu arada burcuu sen ne yaptın öle ya dermişim pastaların çook güzel olmuş az önce facede gördümde
eline sağlık bide şeker hamurunu kurabiyeye nasıl yapıştırıyosun ya bizim de doğumgünümüz yaklaştı da :17:

Ben sana tarif yazayim ozelde en iyisi

ay ne çok işim var bi bilseniz makinada çamaşır var çamaşır askısı çamaşır dolu..ev her pazar akşamı olduğu gibi pazar yeri sankii.ben bilgisayarı bırakıp kalkamıyorum:14:

ben allah kısmet ederse ve 100 lıra ucuza bulursam :)) taktım cunku 100 lıraya :)) yarın alacagım kurutma makınası yer buldum sonunda koyacak

nazancım çok özenince bişeye bi aksilik çıkıyo illa..sıkma canını tek bu olsun yeterki..
güle güle ağız tadıyla oturun yeni evinizde inşallah..

Evet sevgi bizim Dr da öyle demişti iri bebeislerin daha çok ihtiyacı olurmuş biZ daha tahlil de yaptırmadık ne durumda bilmiyorum yasında dedi Dr

Bı liste vardı arkadaslar dogum gunü tel listesi olan ben yollamistm Ama bana liste gelmedi yollarsanız sevinirim

Camasir isine Allah razi olsun babamdan cozum getirdi bana . Arcelikte kampanya varmis kurutma makinasi 10 taksitle almis. Tekrar hurmetler...

duru grip oldu mersinden döndük sıcaktan soğuğa alışamadı sanırım burnu çok tıkalı iştahsız onun dışında iyi şükür ha bide kan tahlili yaptırdık hafif bir kansızlık durumu varmış:( mina nasıl sen nasılsın alakasız olcak ama pelin sen minaya ilk adım ayakkabısı aldınmı ve aldıysan nerden aldın ben hala alamadım ayakkabı hiç beğenemedim

tchıbo kredı kartı ıstyrmus netten ben havale sandımdı :( uye oldm o kadar versemmı acep daha once alan oldumu netten magazaya gıdemem yakın zamanda e kalmazda ben gdne kadar

Back