ben allah kısmet ederse ve 100 lıra ucuza bulursam :)) taktım cunku 100 lıraya :)) yarın alacagım kurutma makınası yer buldum sonunda koyacak
Benim iki makina bi kurutma makinasi ediyo bu arada gecen konustmustuk ya . O kg farkidir yanliz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben allah kısmet ederse ve 100 lıra ucuza bulursam :)) taktım cunku 100 lıraya :)) yarın alacagım kurutma makınası yer buldum sonunda koyacak
benimde yerim olsa hiiç düşünmem pelin çok iyi yaparsın..bende takıyorum bazen 3 lira ucuzu için çook gezdiğimi bilirim:))
oo süper olmuş burcu güle güle kullan..bendende hurmetler babacığına:))Camasir isine Allah razi olsun babamdan cozum getirdi bana . Arcelikte kampanya varmis kurutma makinasi 10 taksitle almis. Tekrar hurmetler...
ordan hiç yapmadık ama internetten çok alışveriş yapıyoruz biz pelin bildik bi mağaza üstelik sorun olmaz bence..tchıbo kredı kartı ıstyrmus netten ben havale sandımdıuye oldm o kadar versemmı acep daha once alan oldumu netten magazaya gıdemem yakın zamanda e kalmazda ben gdne kadar
Ben camasir makinasinin ustune koydum koyamaz misin oyle Oznur
7 kg degılmıydı burcu capıtolu aradım orda 7 kg 650 dedıı kızdım bırde adama heryerde farklımı dıye :))
oznur bende makınanın ustune koyacagım makınanınn ustundekı dolabı sokturup baska yere falan bır cozum bulduk ıste bak ne dıycem fıse takmak yeterlıymıs su bosaltma ısı yok ya kapalı balkon vardı sende oraya koysan ben çozum bulamasaydım balkonu kapattrsam mı dıyordum :)) çok ıstyrdum cunku kullanan herkes memnun çok cunku
Benimkisi bu
ARÃELÄ°K Ãrünler - Beyaz EÅya - ÃamaÅır Makinesi ve Kurutucular - 2770 KT
Ve 7 kg . Ama nette olmayan 6 kg luk olan bi program farkli daha varmis sanirim o daha ucuzmus.Cok iyi yapmisin Pelin cidden.
Su kendi icinde su tanki var ona doluyo benim gider vardi gerci direk ordan cikiyo.
ay çoook sevinirimBende severek kullaniyorum kendisini :)
Ben sana tarif yazayim ozelde en iyisi
banada gelmedi liste bana da gönderirmisinizEvet sevgi bizim Dr da öyle demişti iri bebeislerin daha çok ihtiyacı olurmuş biZ daha tahlil de yaptırmadık ne durumda bilmiyorum yasında dedi Dr
Bı liste vardı arkadaslar dogum gunü tel listesi olan ben yollamistm Ama bana liste gelmedi yollarsanız sevinirim
ii gecelerkızlar herkese iyi geceler diliyorum bende kaçayım artık yarın çok işim var salı misafirim gelicek akşama pasta börek temizlik güneş derken baya yorulucam dünde vardı misafir bu bünye kaldırmıcak yoksa o yüzden ben yatayım kuzularada inş kesintisiz bütün gece mışıl mışıl uykular sizlerede iyi gecler...![]()
aldım en ucuz ben almısım peşin 35 ve cok memnunum ılk arkadasım almıstı adıdas sert memnun kalmadık bu ıyı valla umranıyeden bebek magzasından aldım markası bılındık degıl yada ben bılmyrm gecmıs olsun duruya da
ay çoook sevinirim
banada gelmedi liste bana da gönderirmisiniz
bu arada taşınmışsınız sanırım nazan hayırlı olsun ağız tadıyla güle güle oturun inşallah
ii geceler
ya bende adidas alcaktım bugün az kalsın iiki almadım o zaman
belirtmeden de geçemiycem şu cevapları yazana kadar ne kadar uğraştırdı forum resmen sinirim bozuldu bu ne ya