selam herkese
yie pazar yine geldim
geçmişe bakayım dedim, hiç iç açıcı şeyler olmamış,
sibelcim diyecek bişi bulamıyorum, ama bu durumda istifa etmesen iyi olur, eğer olurda ayrılırsan Naz'a bakmak için işe ihtiyacın var canım.
Handeeeee, pelin geçmil olsun, biz ne kadar korursak koruyalım oluyor işte böyle şeyler,
eda maşallh kuzuya, koccaman abla olmuş,
evet canım. salı günü işe gidince dicekmik akşamları mesaiye kalmiim ptesi süt izinlerimi kullanmiim. bakalım kabul etceklermi. bari bunu kabul etsinler. yoksa çok zor durumda kalcam.
kızlar selam,
malumunuz ömer yine hastaydı, antibiyotik kullanıyo tabii devamında ishal ve ondan korkuncu ciddi pişik oldu...
klasik pişik kremleri, hametan, trosyd, yanmış zeytinyağ, yanmamış zeytinyağ ve vazelin denedim sonuç yok(
farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??
çok geçmiş olsun canım. valla biz oksitin desitin o bu şu herşeyi denedik ama hiçbiri geçirmemişti. bu topicte pişik sorunun en ciddi ve uzun yaşayan benim heralde. sebamedin kücük pişik giderci (bide büyük önleyici var o değil) o geçirdi. şaka gibi sebamede kadar zeytinyağından tut bepantenden başla evde şuanda on tane filan pişik kremi var. yakın olsaydık sırayla denerdin hepsini. ama sebamedi bi dene derim. umarım geçer en kısa zamanda kuzucuğun nası canı yanıyodur kıyamam.