2009 Aralık Anneleri

selam herkese
yie pazar yine geldim
geçmişe bakayım dedim, hiç iç açıcı şeyler olmamış,

sibelcim diyecek bişi bulamıyorum, ama bu durumda istifa etmesen iyi olur, eğer olurda ayrılırsan Naz'a bakmak için işe ihtiyacın var canım.

Handeeeee, pelin geçmil olsun, biz ne kadar korursak koruyalım oluyor işte böyle şeyler,
eda maşallh kuzuya, koccaman abla olmuş,

evet canım. salı günü işe gidince dicekmik akşamları mesaiye kalmiim ptesi süt izinlerimi kullanmiim. bakalım kabul etceklermi. bari bunu kabul etsinler. yoksa çok zor durumda kalcam.

kızlar selam,

malumunuz ömer yine hastaydı, antibiyotik kullanıyo tabii devamında ishal ve ondan korkuncu ciddi pişik oldu...

klasik pişik kremleri, hametan, trosyd, yanmış zeytinyağ, yanmamış zeytinyağ ve vazelin denedim sonuç yok :((

farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??

çok geçmiş olsun canım. valla biz oksitin desitin o bu şu herşeyi denedik ama hiçbiri geçirmemişti. bu topicte pişik sorunun en ciddi ve uzun yaşayan benim heralde. sebamedin kücük pişik giderci (bide büyük önleyici var o değil) o geçirdi. şaka gibi sebamede kadar zeytinyağından tut bepantenden başla evde şuanda on tane filan pişik kremi var. yakın olsaydık sırayla denerdin hepsini. ama sebamedi bi dene derim. umarım geçer en kısa zamanda kuzucuğun nası canı yanıyodur kıyamam.

evet canım. salı günü işe gidince dicekmik akşamları mesaiye kalmiim ptesi süt izinlerimi kullanmiim. bakalım kabul etceklermi. bari bunu kabul etsinler. yoksa çok zor durumda kalcam.

çok geçmiş olsun canım. valla biz oksitin desitin o bu şu herşeyi denedik ama hiçbiri geçirmemişti. bu topicte pişik sorunun en ciddi ve uzun yaşayan benim heralde. sebamedin kücük pişik giderci (bide büyük önleyici var o değil) o geçirdi. şaka gibi sebamede kadar zeytinyağından tut bepantenden başla evde şuanda on tane filan pişik kremi var. yakın olsaydık sırayla denerdin hepsini. ama sebamedi bi dene derim. umarım geçer en kısa zamanda kuzucuğun nası canı yanıyodur kıyamam.

berbat bişi sibelcim ya...onuda alıyım yarın umarım düzelir ...:43:

Sibel okudum yazdiklarini ama first olmadi yoruma yazcm ama yorum sen kendine bak sn onemlisin seni dusunmeyeni sen hic dusunme onemseme diyorum simdilik iyimisin suan agrilarin gectmi naz iyimi

Yok bucu ya kapaliymis bugun yarina kaldi bir tek avmde vardi o da 100 liraya kiyamadm iste :)) elektrk faturasi hk yazdgnda cok ayip bir dantel icin

slmlar herkes nasıl iyidir umarım bende güneşcikle uğraşıorum artık hiç biyerde durmaz oldu:)))heryer, döküp saçıp kırıo valla nereye gitsemn peşimden gelmek istio cadı oldu tam cadı burcu cnm pişik sormuştun bizde güneşte 2ay çekmiştik belki geçmiştir yani en son doktora gittik deniz suyu silip travozol sonra fito ve popolin omegas verdi öyle geçti 2 günde şuanda fito ve popolin omea kullanıyorum fito çok iyi gelio yani bilgin olsun cnm umarım hemn geçer pişiğiniz...

slmlar herkes nasıl iyidir umarım bende güneşcikle uğraşıorum artık hiç biyerde durmaz oldu:)))heryer, döküp saçıp kırıo valla nereye gitsemn peşimden gelmek istio cadı oldu tam cadı burcu cnm pişik sormuştun bizde güneşte 2ay çekmiştik belki geçmiştir yani en son doktora gittik deniz suyu silip travozol sonra fito ve popolin omegas verdi öyle geçti 2 günde şuanda fito ve popolin omea kullanıyorum fito çok iyi gelio yani bilgin olsun cnm umarım hemn geçer pişiğiniz...

teşekkürler cnm...

rica cnm ben çok çektiğim için anlıyorum halini:((salak gibi kaç ay gitmedim doktora millete bakıp yavrum çekti:(((

Aaa ne oldu biz dun motordan indik heryer polis ve bjkli taraftar megersem besiktasin amigosu vurulmus bizim indgmiz yerden 500 metre ilerde hemde 15-20 dk once esimde bizi apar topar goturdu motordan alip bizimkide bjkli ya carsi geliyormus buraya duymuslar dedi

iii akşamlar..
ooo herkesler burdaymış bu akşam..
zeynocanı uyuttum acunun programına takıldım bende yarıldım gülmekten ne tipler var yaa inanılmazlar:))
burcu pastan çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık..yine bi iştahım açıkki sorma o yüzden dahada güzel geldi gözüme olsada yesek yani:)) az önce yarım kavanoz nutella yedim bide nerdeyse:27:
ay pelin allah korusun yaa iyiki siz orda değildiniz o anda..
burcu(24,5) gerçi herkes bişey söylemiş ama bizde travazol kullanıyoruz kötü durumlarda normalde desitin hemen geçiriyor..

herkese slm kızlar söylemiştim ya gribim yiğide bulaşırsa diye bulasştı ne yzıkki kaçgündür onla uğrasıom baya öksürüo kusuyo ates var hafif bide kulakta enfeksiyon çıktı allahım beterini vermesin buanada şükür ama işteh sıfır gülmüo oynamıo uyumuyo kendim iyleşemeden yiğitle uğrastım çok zordu ya...umarım sizler iyisiniz

iii akşamlar..
ooo herkesler burdaymış bu akşam..
zeynocanı uyuttum acunun programına takıldım bende yarıldım gülmekten ne tipler var yaa inanılmazlar:))
burcu pastan çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık..yine bi iştahım açıkki sorma o yüzden dahada güzel geldi gözüme olsada yesek yani:)) az önce yarım kavanoz nutella yedim bide nerdeyse:27:
ay pelin allah korusun yaa iyiki siz orda değildiniz o anda..
burcu(24,5) gerçi herkes bişey söylemiş ama bizde travazol kullanıyoruz kötü durumlarda normalde desitin hemen geçiriyor..

Ben cavit miydi neydi ona bittim yanliz

Back