2009 Aralık Anneleri

günaydınnn herkeseee
kızımla bır guzel uyumuşuz kı valla cook keyıflıyım arada boyle mutlu edıyo hanfendüüü
babamızda şehır dışında bugun yalnızız kızımla

bıgecım sevmem yapamam da derken hakkaten yapamam bılmem yanı:))becerebılsem dukkan senın yaf ne dımek,,:51:

allah kavuştursun babanıza :71:
meral, canan, melike, müzeyyen mi örebilirim dedi şu ana kadar???:6:

burdayımmm zeynep iyi de yarın yinede bir götüreyim diyorum hem kontrol olur hemde içim rahat etsin keyfi yerinde allahtan babamız geldi benim suratıma bakmıyor babası bana uzatınca geri boynuna sarılıyor öpüyor beraber uyumak istiyor babasına kolunu falan atıyo bende cok gülüyorum ama kıskanıyorumda büyük ask yasıyorlar anlıyacagın düskündü babaya ama 10 gün görmeyince demekki cok özledi afferin ve masaalah canberk pasama allah uzun saglıklı ömürler versin kuzuya
Aha oğlanlar anacı kızlar babacı olur derler ya bizim durum aynen öyleymiş bak. Senin kız babacı benim de oğlan anacı anlattıklarının aynısını babasına yapıyor.

günaydınnn herkeseee
kızımla bır guzel uyumuşuz kı valla cook keyıflıyım arada boyle mutlu edıyo hanfendüüü
babamızda şehır dışında bugun yalnızız kızımla

bıgecım sevmem yapamam da derken hakkaten yapamam bılmem yanı:))becerebılsem dukkan senın yaf ne dımek,,:51:

günaydın canım .. allah kavuştursunn .

BİLGE bana her tarih uyar işe başlayana kadar başlayınca cumartesi günleri de çalışacağım için çok muhtemel zor olur. Başlama tarihim de belirsiz gerçi yılbaşından sonra diyorum ama bakalım en son 15 şubat.

ebrucuğum günaydınn.. :16: :16: bizede her tarih uyar ..

yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı :36:

heeee züpermiş bende seviyom o yöntemi hemde çok :33:

sen bana kimlik birde kredi kartı ekstresi olabilir,elektrik su telefon faturası olabilir bunlardan birini fax çek
gerisini ben hallederim

:60: delüüüüüüüüüüüüüüüü

künaydın nilkünüm benim

melike %100 bir korunma yöntemi bulmuşda:86:
:82:

elimizden ne gelirse şekerim :24:

%1000 kızım ne 10u :27:

tabii ki olur aslolan kullanılmamış olması dediler benimkilerde etiket bile yok çünkü hepsini yıkayıp yerleştirmiştim ama kullanamadım o kıyafetleri...

inşallah arkadaşım sen de benim arkadaşım kal :29: napayım yüce rabbim öyle bir hissiyat ihsan eylediğinde :38:

:86: :86: :86: niye klasik erkek mantığı işte gayet gerçekçi bir yaklaşım olmuş :51:

ben de senin sıfatını seviyorum napcaz şimdi seni smiley mi etcez :52:
bacım bi de bakim benim hattı nası 2,95lik avea yapcaz?
ay bi de günaydın yahu

yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı :36:

hay gözümden yaş geldi delü nerden buluyorsun sen bu lafları koptum hala gülüyorum

benim de bazılarında etiket filan yok tertemiz ama kullanmadık ki yıkadım baktım küçüldü kaldırdım zaten onlarda yıkayacaktır bazıları ise askısıyla beraber

allah kavuştursun babanıza :71:
meral, canan, melike, müzeyyen mi örebilirim dedi şu ana kadar???:6:

annem eksik kalırsa ben de örerim o bir günlük iş dedi artık sayı eksik kalırsa el birliği ile tamamlarız

heeee züpermiş bende seviyom o yöntemi hemde çok :33:

sen bana kimlik birde kredi kartı ekstresi olabilir,elektrik su telefon faturası olabilir bunlardan birini fax çek
gerisini ben hallederim

dumanla yollasam :86: göndereyim şekerim
oğluşumun hediyesini sipariş ettim kızlar doğumgünü hazırlıklarına da resmini koduuuuuummmm :52:

bende varım didim ya yaw :27:
bu arada benim sıfatı uçurmuşlar yine :47:
:52: ezberle bacım 52 numara senin sıfat bi yere de gittiği yok hep buradaydı

nilkünümmmm demişindir de bende o beyin nirde...
bi de örgü listesi yapalım ama önce YÜN BELİRLEYİN HULEEEEEEEEEN MANNAĞA BAĞLATMAYIN BENİ :47:

hay gözümden yaş geldi delü nerden buluyorsun sen bu lafları koptum hala gülüyorum

benim de bazılarında etiket filan yok tertemiz ama kullanmadık ki yıkadım baktım küçüldü kaldırdım zaten onlarda yıkayacaktır bazıları ise askısıyla beraber

annem eksik kalırsa ben de örerim o bir günlük iş dedi artık sayı eksik kalırsa el birliği ile tamamlarız

onun tam deyişi "sen bana gardaş di ben sağa bacı" :23: şeklinde esasen bir yerden alıntı ama nerden bilmiyim :26:
valla ben de not yazıcam içine böyleyken böyle vallahi tallahi giydirmedim deyu :86:
topiğin manevi ananesi yaaaa canım benim öpüyorum ellerinden :71:

ben :56: kaçar

öpüldünüz

bol süt olsuuunn :92:

denedim ben onu olmadı :52: yapıyorum olmuyor,
du bakayım oğluşunun hedayesine

Son düzenleme:
2 de sıteden arkadaşlarla toplanıcaz
ben kaçıyorum arkadaşlar hoş azra saolsun pek goruşemedım sızlerle ama
opuyorum herkesı
cıkmadan bı daha foto eklemıyı denıcem,,olursa haber verırım

bu sıte benı delıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı edecekkkkkkkkk:84:

Back