2009 Aralık Anneleri

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3
elbise (6 ay) 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 1

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Bebe d'or (cam biberon 125 ml) 8
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

kız melike şu %100 korunma işi nasıl oluyor :23:

:30: :17:

bu arada bugün yöneticim tayin talebimin girişini yapmaya karar verdi :52: inşalah güzel bir bölüme geçerim dua edin kızlar. 3 gecedir uyumuyoruz biz. sürekli kalkıp oturuyo anlamadım gitti. çok yorgun ve uykusuzum hemen kaçıcam iyi bakın kendinize ve kuzulara..

merak ettim fatmacım senide yarın girer bakarım allah herkesin gönlüne göre versin. hadi kaçtım..

hadi canım inşallah gönlüne göre bir yer olur sevindim aynen canım bizde dün gece 5 dak ara ile uyanıp ağlayıp emdik uyuduk 5 dak sonra aynı senaryo belki 7 sefer gittim odasına

2 saattır resım yuklemeye calışıyorum yarebbım yaa
delı olucam
tam yukluyorm net kesılıyo ya da sıte hata verıyo
offf karnıma agrılar gırdı vallaaaa

bende yüklüyemedim cnm error verio devamlı
:47:

tek tek yüklemeyi deneyin kızlar benim bazen toplu kabul etmiyor tek tek yüklüyor

Herkese merhaba neredeyse bir sene olacak siteye girmeyeli:) benim sevgili kızım bigem bi hayli dağitti beni:) yazılalara şöyle bir göz gezdirdim maş.herkes iyi.Meral hala eskişehir de yaşıyorsan bir gün kızları tanıştıralım.:)hepinizi öpüyorum hepimizin bebeğine düzeli bol bol uykular dilerim:9:

bak bir de utanmadan 1 yıldır girmiyorum diyor bir daha kaçma bak yakalarsam :71:

ay yağmurla bakamıyorum fazla fıstık yeişilinden yanayım ben siz karar verin yinede uyarız valla bigecim atkıda en güzeli lastik 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz örgü bilmeyenler çok çünkü en güzeli bu olur 4 numarayla örülürse yumuşacık olur diye tahmin ediyorum ipe bağlı tabi bn şapka ördüm alize ipinden yağmura 4 yada 5 le örmüştüm tam hatırlamıyorum haroşa yıkandıkça uzaar gider kullanışlı olmaz düzde toplanır durur ii olmaz

2 ters 2 düz iyi oluyor aman Allah benim atkımı alacak çocuk yandı Allah ım yardım etsin inşallah güzel olurr

bu arada dün yazamadım kan tahilili yaptırdık yağmurla benm baş ağrılarım vardı bulantı vs kansızlıktan şüphelenmiştik çok şükür kanımız normal ikmizinde maşallah diyeyim kızımada kolum mosmor ama hemşire azcık morartmış :)
göz doktoruna gittim gözlük aldım göz tansiyonundan şüphelendi doktor 6 ayda bir ölçütürücez bakalım kontrol altında olucaz

geçmiş olsun canım ikinize de çok şükür kanlar normal çıkmış benim gitmem lazım off kendim bile sıkıldım gitmem lazım demekten baş ağrılarım çok arttı 1 gün arayla şimdide acıyor sol tarafım elimi süremiyorum arada bir sızlıyor heralde ya kansızlık ya sinüzit diye şüpheleniyorum

Dün gittim gerçekten bir daha da foruma bakamadım doğru dürüst. Şimdi de ancak bu saatte açıp geçmişe dalmışım.
Canberk'in dr kontrolü gayet iyiydi
Kilo 11.750 Boy 80 cm olmuş. Biraz şişko göbekli:) ama dr iyi dedi.
Kontrolü sırasında da aşı olurken bile hiç ağlamadı ancak kan alınırken ağladı neyse ki sustu hemen sonrasında.
Tek aşı vurdu şimdi kızamık aşısını diğerini bir ay sonra yaparız dedi o zaman su çiçeğini de yaptıracağım ben.
Gece yalnız uykuya dalması çok zor oldu sanırım şu kan aldırma olayının travması yüzünden, tam uyuyor sonra bir anda kıpkırmızı olup ağlamaya başlıyor gözler kapalı böyle bir saat uğraştık.
Onun dışında keyfi gayet yerinde şükür.
Zeynep de ishal olmuş geçmiş olsun şimdi nasıl diye soracağım ama sanırım gitmişsin. İnşallah devam etmez.

Arkadaşlar Canberk'imin doğum günün kutlayan mesaj atan arayan arkadaşlara buradan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Arada unuttuğum atladığım varsa da kusura bakmasın ne olur.
3 mm 5mm kalp atışı tekmesi vs. derken çok şükür bu günleri de gördük ben dört senelik bir hasret ve bir de kayıptan sonra tam ümitlerimi kaybetmişken kavuştum oğluma her zaman duam odur ki Allah nerede evlat hasretiyle yanan bir kalp varsa tez zamanda kavuştursun yavrusuna ve hiçkimseyi evladından ayırmasın.

maşallah canberk e adam olmuş teyzesinnin kuzusu amin canım rabbim herkese nasip etsin inşallah

tatlı, güzel, şeker 2009 aralık anneleri GÜANYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN:66::64::8::80:

günaydınnnnnnn 2009 en güzel en afet en tatlı en çekici annesi

nedir o %100 güvenli durumun sırrı? aklıma iki seçenek geliyor ya rahmini aldırdın ya kocayı evden sepetledin :27:

yok böyle kardeş kardeş yatınca noluyor bebek mebek olmuyorrrrrrrr 1 senedir tık yok tövbe tövbe utandım :17: :26:

1 ters 1 düz lastik çok el oyalamaz mı? lastik örelim ama kalınca lastik olsun bence (tembel işi :30:) sen yağmura ördüklerini ölçer misin canan eni kaç cm boyu kaç cm olacak vs vs

1 ters 1 düz yaparasak benim ki 3 yılda bitmez annem bana hep 2 ters 2 düz yapar bence o ideal başlayalım artık ya olmadı herkes alsın desenli iplerden başlasın ama kaç ilmek kaç cm püskül olacak mı püskülsüz güzel olur mu kısa olsun ama olsun

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

annem de kaldı liste yazayım ben de öğleden sonra emmekten dönerken alayım bir sürü kıyafet var inşallah işlerine yarar

2 ters 2 düz iyi oluyor aman Allah benim atkımı alacak çocuk yandı Allah ım yardım etsin inşallah güzel olurr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özenip yapacaksın nasıl yanar o çocuk? kendine haksızlık etme hiç olmazsa elini taşın altına koyuyorsun vallahi ben de accayip gaza geldim de hala ipi belirleyemedik
püskül bence koymayalım küçük bebekler de var malum ağza sokmasınlar :34:
annadım seni ben hayırlısı olsun vakti saati gelecektir günün birinde :31: "acaba mı" diye kendini yemekten iyidir heralde :35:

annem de kaldı liste yazayım ben de öğleden sonra emmekten dönerken alayım bir sürü kıyafet var inşallah işlerine yarar

yaramaz olur mu melikecim tertemiz mis gibi kıyafetler elbet birinin işine yarayacak :71:

bende yardım etmek istiyorum. elbiseler var etiketi üstünde olur herhalde dmi canım. örgü bilmiyorum. annemde kıza bakıo ördürecek insanım yok. akşama bakayım elimde olanlara yarın yazarım burdan.

şu kullanmayı beceremediğim telsizi sattım internette inşallah alan memnun kalır ben kullanamadım o kullanır odalar yakın telsizsiz de duyuyorum zaten kuzen duymasın ayıp oldu ama evde duracağına sattım gitti :9:

özenip yapacaksın nasıl yanar o çocuk? kendine haksızlık etme hiç olmazsa elini taşın altına koyuyorsun vallahi ben de accayip gaza geldim de hala ipi belirleyemedik
püskül bence koymayalım küçük bebekler de var malum ağza sokmasınlar :34:
annadım seni ben hayırlısı olsun vakti saati gelecektir günün birinde :31: "acaba mı" diye kendini yemekten iyidir heralde :35:

yaramaz olur mu melikecim tertemiz mis gibi kıyafetler elbet birinin işine yarayacak :71:

bak ben bebeleri düşünmemiştim tamam o zaman koymayalım
:9: Allah iyiliğini versin vakti zamanı gelince ne demek kız koptum sabah sabah sen çok yaşa emi ve hep arkadaşım olarak kal

Melikenin korunma yöntemi %10 bigecim:92:

münasebetsiz meral ne %10 u % 200 güvenli

künaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52:
ahanda benim favori smileyim gelmiş bige buydu :52::52::52::52::52::52:
ay çok seviyorum bu sıfatı ben ya

ebru maşallah Canberk'e:nazar::nazar: kilo, boy hepsi yerinde
haftayada bizim var aşı + kontrol bakalım biz ne yapcez,

Sibel, ALLAH gönlüne göre versin, Naz'In şansına inşallah akşam çıkış saatleri düzenli ve fazla mesaisi olmayan bir bölüme geçersin.

yok heralde hamileim desem kocam vurur benibir kere sordum hamile kalsam sevinir misin dedim ne sevinicem atarım seni balkondan dedi yanlış anladı şaşkın
:60: delüüüüüüüüüüüüüüüü

künaydın nilkünüm benim

ben ne kaçırdım yine hala annayamadım şu korunma yöntemini:36:

melike %100 bir korunma yöntemi bulmuşda:86:

günaydınnn herkeseee
kızımla bır guzel uyumuşuz kı valla cook keyıflıyım arada boyle mutlu edıyo hanfendüüü
babamızda şehır dışında bugun yalnızız kızımla

bıgecım sevmem yapamam da derken hakkaten yapamam bılmem yanı:))becerebılsem dukkan senın yaf ne dımek,,:51:

şimdi bi yere daha bakıcam çarşıya iniyorum bilge bulamazsam artık sizlerin yardımına ihtiyacım olacak:38:

elimizden ne gelirse şekerim :24:

Melikenin korunma yöntemi %10 bigecim:92:

%1000 kızım ne 10u :27:

bende yardım etmek istiyorum. elbiseler var etiketi üstünde olur herhalde dmi canım. örgü bilmiyorum. annemde kıza bakıo ördürecek insanım yok. akşama bakayım elimde olanlara yarın yazarım burdan.

tabii ki olur aslolan kullanılmamış olması dediler benimkilerde etiket bile yok çünkü hepsini yıkayıp yerleştirmiştim ama kullanamadım o kıyafetleri...

bak ben bebeleri düşünmemiştim tamam o zaman koymayalım
:9: Allah iyiliğini versin vakti zamanı gelince ne demek kız koptum sabah sabah sen çok yaşa emi ve hep arkadaşım olarak kal
münasebetsiz meral ne %10 u % 200 güvenli

inşallah arkadaşım sen de benim arkadaşım kal :29: napayım yüce rabbim öyle bir hissiyat ihsan eylediğinde :38:

yok heralde hamileim desem kocam vurur benibir kere sordum hamile kalsam sevinir misin dedim ne sevinicem atarım seni balkondan dedi yanlış anladı şaşkın

:86: :86: :86: niye klasik erkek mantığı işte gayet gerçekçi bir yaklaşım olmuş :51:

ben de senin sıfatını seviyorum napcaz şimdi seni smiley mi etcez :52:
bacım bi de bakim benim hattı nası 2,95lik avea yapcaz?
ay bi de günaydın yahu

ben ne kaçırdım yine hala annayamadım şu korunma yöntemini:36:

bakınız sayfa 3539 mesaj no 35382 :52:

yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı :36:

BİLGE bana her tarih uyar işe başlayana kadar başlayınca cumartesi günleri de çalışacağım için çok muhtemel zor olur. Başlama tarihim de belirsiz gerçi yılbaşından sonra diyorum ama bakalım en son 15 şubat.

Back