2009 Aralık Anneleri

bilmiyorum pelin tedirgin oluyorum işte nerdeyse 8 aydan beri bu şeklde görenler 1 haftaya yürür diyor ee diom aylardır bu şeklde bu hayret diyorlar
annemde diyo o işini hallediyorda ondan yürümeye uğrasmıyor görsen düz duvara tırmanacak kapı kollarına tutunup asılıyo kendini yukarı bizim ailede herkes 9-10 aylık yürümüş sadece abim 1,5 yaşında yürümüş sanırım yağmurda öyle olacak mina nasıl pelin oda ilerletmiştir baya

Evet Pelinciğim 23 Kasım. Doğru hatırlıyorsun:)

Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba
geçici bir dönem dişlerini farkediyor yağmurdada olmuştu hiç oralı olmadık oyun sanmasın diye tepki verirsek daha çok devanm eder demişti eşim çok şükür yapmıyor artık hiç sevmem bnde o sesi içim gıcıklanır
yarııın doğm günüü maşallah canberk e

ay cıldıracam yazılanların saatini ve su an kimler topicte online göremiyorum help helpppp

Mina baya ilerletti ama benim ters kizim siralamayi sonradan ogrendi ya koridorda yuruyor ama koltuklu oda da siraliyor :)) minanin simdi kosmasi lazim gordun eylulde eklemistim video ama siralama ve emekleme aa ne guzelmis oldu sanirim ama takmiyorum 1-2 aya hepsi kosack zaten canan sıkma canini ben dusmeden kazasiz belasiz atlatsinlar su donemi istyrm sadece hepsi icin

Nbr eda zeyno nasil ay ewt bende bisey dmyrm oyun sanmasin diyede insallah gecicidir yasasin artik canberkinde 1 yasi olacak tebrikler simdiden

ben en çokta bu yüzden istiyorum hemen yürümesini dengesini sağlamayı öğrensin diye çok düşüyor pelin görsen hergün bi vukuaat çok heyecanlı bir çoçuk birden heyecanlanıyo paat yere hayırlısı dediğin gibi en sonunda heposi yürüyecek koşacak allahım sağlık sıhhat versin

zeyno bugün beni cıldırttı bir kipaya gidelim dedik abuk bir maymun ve daha abuk ses cıkaran bir oyuncagı aldık cünkü kıyamet koptu bırakmıyor ya benim kızda daha tık yok döne döne gidiyor bide elinden tutarsak adım atıyor kafayı yiyecem ne tembel bu ya ((bu arada sol kalca tarafıma kac gündür bir agrı giriyordu bugünde ayagım uyusmaya basladı bel fıtıgımı oldum acep ya yarın emar cektireyim diyorum basıma iş actım

Çok teşekkür ederiz.

ay cıldıracam yazılanların saatini ve su an kimler topicte online göremiyorum help helpppp

Bende de yoktu ama geldi biraz önce.

Amin inşallah kazasız belasız atlatsın kuzucuklar düşmemeleri imkansız da önemli bir şey olmasın Allah muhafaza.
Bir de kiminin motor gelişimi önde gidiyor kiminin mental gelişimi belli olmuyor bu köftelerin ne zaman ne yapacağı.
Aynen Pelin Canberk de bir ara çok yapıyordu çok sinir bir ses bıraktı şimdi allahtan.

Nbr eda zeyno nasil ay ewt bende bisey dmyrm oyun sanmasin diyede insallah gecicidir yasasin artik canberkinde 1 yasi olacak tebrikler simdiden

Çok teşekkürler zaman bu kadar hızlı geçmese diyorum bazen doyulmuyor bunlara ne çabuk büyüdüler.
Yarınki doğum günü hediyeleri oğluşa iki aşı bir de kan alma olacak ne yazık ki ama ne yapalım her şey onların iyiliğin için.

Burcu nbr omer ne alemde yurume falan varmi

canım iyilik walla fena deiliz...
ömer hasta yine öksürük, nezle (

ömerde bi numara yok canım emekleme ve sıralamanın dışında... daha da olacak gibi deil :)) malum biraz hımbış...

8 dişi var, gelişimi iyi çok şükür...

artık her şyi yemeye başladı, bebek dietimiz bitti yani...süt ve balda başladık...

canım facedende yazıcaktım sana, şu sabunlarla ilgili bi msj atsana bana nasıl oluyo sistem??

sen nasılsın?? Mina balı napıyo??

Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba

nazda yapıyodu pelin uykusundabile ilk dişleri çıktığında sonra kendiliğinden bıraktı. geçici bi dönem bence..

amaninn canberk paşa kocaman delikanlı olmuş.. iyikide doğmuş.. :) maşallah ona..

ya bu dertten bende muzdaribim okadar çok istiyoki yürümeyi resmen koşuyo elinden tutunca ama abuk sabuk dengesiz bi halde sonra oraya buraya çarpıyo düşüyo sonrada sustur susturabilirsen. sıralarken bile ayağı kayıyo... bi yürümeye başlasa kendi kendine rahatlıcam beş santim uzağından ayrılamıyorum kızın.

heeeeyyyyyyttttt daalın ben geldimmmmm :)))

ooo gezginci aile hoşgeldin burcu.. geçmiş olsun ömere.. keyifler iyimi..

ya resim ekleyenlerin resimlerine bakcam ileleyemiyorum sayfadan nası bakcemki..

emır de aynı omer gıbı cnm hasta sumugunu yalayıp duruyo,merak ettım senı hergun aklımdasın ama ınan aramaya fırsat olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…