Slm anca geldim gunduz birara niyetlendim girdim ama yazamadim masallah ebru canberke cabuk kivirdi yurume isini allah nazarlardan saklasin nevra size nice 11 aylar nilgun sana kolay gelsin demek hala birsey ifade edetmi acaba katre gecmis olsun ebru canberkin dogumgunu 23 muydu hatirlymdm kutlamayi atlamayalim
geçici bir dönem dişlerini farkediyor yağmurdada olmuştu hiç oralı olmadık oyun sanmasın diye tepki verirsek daha çok devanm eder demişti eşim çok şükür yapmıyor artık hiç sevmem bnde o sesi içim gıcıklanırYa akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba
yarııın doğm günüü maşallah canberk eEvet Pelinciğim 23 Kasım. Doğru hatırlıyorsun:)
ben en çokta bu yüzden istiyorum hemen yürümesini dengesini sağlamayı öğrensin diye çok düşüyor pelin görsen hergün bi vukuaat çok heyecanlı bir çoçuk birden heyecanlanıyo paat yere hayırlısı dediğin gibi en sonunda heposi yürüyecek koşacak allahım sağlık sıhhat versinMina baya ilerletti ama benim ters kizim siralamayi sonradan ogrendi ya koridorda yuruyor ama koltuklu oda da siraliyor :)) minanin simdi kosmasi lazim gordun eylulde eklemistim video ama siralama ve emekleme aa ne guzelmis oldu sanirim ama takmiyorum 1-2 aya hepsi kosack zaten canan sıkma canini ben dusmeden kazasiz belasiz atlatsinlar su donemi istyrm sadece hepsi icin
Çok teşekkür ederiz.geçici bir dönem dişlerini farkediyor yağmurdada olmuştu hiç oralı olmadık oyun sanmasın diye tepki verirsek daha çok devanm eder demişti eşim çok şükür yapmıyor artık hiç sevmem bnde o sesi içim gıcıklanır
yarııın doğm günüü maşallah canberk e
ay cıldıracam yazılanların saatini ve su an kimler topicte online göremiyorum help helpppp
Amin inşallah kazasız belasız atlatsın kuzucuklar düşmemeleri imkansız da önemli bir şey olmasın Allah muhafaza.Mina baya ilerletti ama benim ters kizim siralamayi sonradan ogrendi ya koridorda yuruyor ama koltuklu oda da siraliyor :)) minanin simdi kosmasi lazim gordun eylulde eklemistim video ama siralama ve emekleme aa ne guzelmis oldu sanirim ama takmiyorum 1-2 aya hepsi kosack zaten canan sıkma canini ben dusmeden kazasiz belasiz atlatsinlar su donemi istyrm sadece hepsi icin
Nbr eda zeyno nasil ay ewt bende bisey dmyrm oyun sanmasin diyede insallah gecicidir yasasin artik canberkinde 1 yasi olacak tebrikler simdiden
ebru kendiliğindenmi geldi biyerleremi bastın
Burcu nbr omer ne alemde yurume falan varmi
Burcuuu napıosun nerelerdesin duru prensesle Ömer paşa nasıll ?
Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba
Evet Pelinciğim 23 Kasım. Doğru hatırlıyorsun:)
ben en çokta bu yüzden istiyorum hemen yürümesini dengesini sağlamayı öğrensin diye çok düşüyor pelin görsen hergün bi vukuaat çok heyecanlı bir çoçuk birden heyecanlanıyo paat yere hayırlısı dediğin gibi en sonunda heposi yürüyecek koşacak allahım sağlık sıhhat versin
heeeeyyyyyyttttt daalın ben geldimmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?