2009 Aralık Anneleri

Canberk bayram boyu park alemlerine aktı iyiden iyiye. Başta dışarda yürümek istemiyordu çöküveriyordu hemen birkaç gün sonra alıştı şimdi elini bile tutturmak istemiyor koşturup duruyor parkta tabii arada düşüyorda ama bağımsızlığını ilan etti iyiden iyiye sıpacığım.

:nazar: aman maşallah de ebru
oy yerim ben onu :16:bizimki daha yeni ilk adımlarını attı
gelmedi henüz cesaretimiz :1:
dede gel baba gel anne ver gibi küçük cümlelere başladık ama :)))))))))

afiyet olsunlara teşekkürler iş çıktı pek bakamıyorum yeni gelen herkese merhaba

Haktan'ımıza da maaşallah Yasemin iki kelimeye geçmiş ne kadar güzel. Canberk de birden bire yürüdü ama dil gelişimi öyle çabuk olmadı daha mantıklı pek bir şey söylemiyor obur bir velet olduğu için mamammmm mamamm ve mememm hariç. Onları öğrendi hemen.

yine samsuna gidiyorum :((((((
eşim şehir dışına gidiyo ve bu haftada evimde duramıyorum ::((((((((((
yaaaaaaaaaaaaaaa:(((((((((((((

yinemi?????

Canberk bayram boyu park alemlerine aktı iyiden iyiye. Başta dışarda yürümek istemiyordu çöküveriyordu hemen birkaç gün sonra alıştı şimdi elini bile tutturmak istemiyor koşturup duruyor parkta tabii arada düşüyorda ama bağımsızlığını ilan etti iyiden iyiye sıpacığım.

maşallah de Ebru maşallah
bizimki daha 2 adım attı onuda 1 kere yaptı, tırsıyor ama belli korkmasa pıtır pıtır gidecekte ilk sıralamaya başladığı dönemde çok düştü o yüzden korkuyor,,,
diğer meseledede kesinlikle haklısın usuluyle söylmek lazım, bakıcıya alıştırma dönemi, alıştıktan sonra gelseniz deseniz alınırlar mı?

yinemi?????

bizimki daha 2 adım attı onuda 1 kere yaptı, tırsıyor ama belli korkmasa pıtır pıtır gidecekte ilk sıralamaya başladığı dönemde çok düştü o yüzden korkuyor,,,
diğer meseledede kesinlikle haklısın usuluyle söylmek lazım, bakıcıya alıştırma dönemi, alıştıktan sonra gelseniz deseniz alınırlar mı?
Birkaç haftaya hepsi pıtır pıtır yürüyor olacaklar Nilgüncüğüm jet hızıyla akıyor zaman.
Bilmiyorum ki alınırlar mı alınmalarını da istemem asla o yüzden ben karışmayayım oğulları söylesin diyorum eşim de tamam halledirim ben dedi ama kalpleri kırılsın da istemiyorum, diğer yandan şu dönemde olacak iş değil bakıcıyı tanımam alışmam en başta da Canberk in alışıp benimsemesi için belli bir süre yalnız kalmamız gerekiyor diye düşünüyorum bu mesele çözülene kadar artık uyku yok bana:)

Birkaç haftaya hepsi pıtır pıtır yürüyor olacaklar Nilgüncüğüm jet hızıyla akıyor zaman.
Bilmiyorum ki alınırlar mı alınmalarını da istemem asla o yüzden ben karışmayayım oğulları söylesin diyorum eşim de tamam halledirim ben dedi ama kalpleri kırılsın da istemiyorum, diğer yandan şu dönemde olacak iş değil bakıcıyı tanımam alışmam en başta da Canberk in alışıp benimsemesi için belli bir süre yalnız kalmamız gerekiyor diye düşünüyorum bu mesele çözülene kadar artık uyku yok bana:)

amman ya bence de sen söyleme ama alınacak bişi yok usulünce söylenince biraz anlayışları varsa sorun olmaz gibi
sanki çok uykun vardıda :)

amman ya bence de sen söyleme ama alınacak bişi yok usulünce söylenince biraz anlayışları varsa sorun olmaz gibi
sanki çok uykun vardıda :)
inşallah olmaz canım.
Sorma Canberk'in birazcık düzelen uykusu bayram sürecinde feci bozuldu gene yedi sekiz kere uyanmalara başladık iki gündür az uyanıyor ama ben uyuyamıyorum bu seferde Gökay'ın nasıl uykusu düzelme var mı?

Haktan'ımıza da maaşallah Yasemin iki kelimeye geçmiş ne kadar güzel. Canberk de birden bire yürüdü ama dil gelişimi öyle çabuk olmadı daha mantıklı pek bir şey söylemiyor obur bir velet olduğu için mamammmm mamamm ve mememm hariç. Onları öğrendi hemen.

:1: ey oburluk sen nelere kadirsin :9:
insan nasıl seviniyo yeni şeyler yapmaya yada söylemeye başladıklarında dimi:)))))))))
allahım sağlıklı mutlu uzun ömürler versin yavrularımıza

yinemi?????

yaaa bacım yine
ömrüm bavul hazırlamakla ve yollarda geçiyo :25:

bu arada Daktan kuzusunada maşallah :)
sağol teyzesi :61:
gökayda haktan gibi yürümek için hazır olup cesareti bekleyenlerden :9:

resimlere baktım da umut paşama emre burak paşama ve zeynep prensesime tekrar tekrar kocaaaamaaan birer maaşallah. hepsi birbirinden güzeller.

bu arada ben de resim ekledim tatile girerken kızlar. düğün resimlerini bir ay sonra ekleyebildim ancak. artık bayram resimlerini de gelecek aya eklerim inşallah:)))

resimlere baktım da umut paşama emre burak paşama ve zeynep prensesime tekrar tekrar kocaaaamaaan birer maaşallah. hepsi birbirinden güzeller.

bu arada ben de resim ekledim tatile girerken kızlar. düğün resimlerini bir ay sonra ekleyebildim ancak. artık bayram resimlerini de gelecek aya eklerim inşallah:)))

sağolasın müzeyyencim ya bu arada telefonu duymamışım geri de arayamadım kusura bakmadın inşallah

sağolasın müzeyyencim ya bu arada telefonu duymamışım geri de arayamadım kusura bakmadın inşallah

yok canım yaa asıl sen kusura bakma mesaj yolladın nevra da yolladı telefonu değiştirdim numaralarınız eski tel.de kayıtlı kalmış mesajı da silince cevap yazamadım. ancak cumartesi listeden numaralara baktım da o yüzden aramıştım:))

Hic sevmedim hic bu halini formun baska yere yaziyor gibi..Sanirim kalici bu seferde .

Memeye duskunlugumuz bizimde cok costu nedense bu aralar . Dun gece 2 den sabah 7 e kadar yatarak emdi Eylül canima okudu. Zombiden hallice geziyorum bugun.
Mizmizlik konusunda Eylül kendini asti. Bi de vuruyor artik . Bana bagriyo sagolsun bildigin firca atar gibi. Tirnaklari uzunsa her yerim tirmik kaliyor. Sibel o yuzden merak etme hepsi ayni. Disarda baskasinin cocugu olarak gorseydim su an Eylülü anaam bu ne boyle derdim . Hatta gecen gun bi yere gittik arka masadan kadin aman ne zor cocuk dedi. Surekli mizmiz. Gecici bi donem diye umut ediyorum bende.
Bizde birazdan kontrole gidicez doktorumuza ..Benden bu kadar..

herkese merhaba ...geçmiş bayramınızı kutlu olsun arkdaşlar,dilerimtüm anneler ve bebişler iyidir.
artık eskisi gibi forumda değilim...belki arada uğrarırım ancak eskisi gibi buralarda olmayacağım...
özel dostluklarım arkadaşlıklarım devam edicek elbette...ama soğudum işte..

bu ay sıra bendeymiş unutmuştum...bana ulaşamazsını belki diye
mesaj geçmek istedim
adresim: MUALLLİM CEVDET İLKÖĞRETİM OKULU...PEŞTEMALCİ SOK.NO:11 HALICIOĞLU/İST
CEBİM: 0 505 374 08 18

sevgiyle kalın...

yok canım yaa asıl sen kusura bakma mesaj yolladın nevra da yolladı telefonu değiştirdim numaralarınız eski tel.de kayıtlı kalmış mesajı da silince cevap yazamadım. ancak cumartesi listeden numaralara baktım da o yüzden aramıştım:))

gönüller bir olsun canım benim

Hic sevmedim hic bu halini formun baska yere yaziyor gibi..Sanirim kalici bu seferde .

Memeye duskunlugumuz bizimde cok costu nedense bu aralar . Dun gece 2 den sabah 7 e kadar yatarak emdi Eylül canima okudu. Zombiden hallice geziyorum bugun.
Mizmizlik konusunda Eylül kendini asti. Bi de vuruyor artik . Bana bagriyo sagolsun bildigin firca atar gibi. Tirnaklari uzunsa her yerim tirmik kaliyor. Sibel o yuzden merak etme hepsi ayni. Disarda baskasinin cocugu olarak gorseydim su an Eylülü anaam bu ne boyle derdim . Hatta gecen gun bi yere gittik arka masadan kadin aman ne zor cocuk dedi. Surekli mizmiz. Gecici bi donem diye umut ediyorum bende.
Bizde birazdan kontrole gidicez doktorumuza ..Benden bu kadar..

evet ya forum yepyeni bir yer gibi oldu :((
valla umut da öyle dünür tırmalasın ısırsın bağırsın kendini bööööle sopa gibi dimdik tuttup ittirsin ne kadar uyuzluk var benim bebede mevcut :(
hadi hayırlı haberlerle gelin dünürcüm

Selam kızlar nasılsınız melis 2 haftadır ne güzel yürümeye başlaMIştı bayramda malum ziyaretler filan herkes aa yürüyomu filan dedi ve inanırmısınız şu an kızım bi adım dahi atmak istemiyo çok şaşkınım ağlıyo yürümemek için önceden baya baya yürüyodu çok canım sıkıldı ne zaman düzelicek by durum ya aramızda tecrübeli anneler var böyle bişey geldimi başınıza:44:

canım nazar değiştir.. bide "aa yürüyoo" diye bağırınca korkuyoo bu soytarılar.. onunda etkisi olabilir. sen oku üfle dualrını eksik etme kuzunun üstünden..

yine samsuna gidiyorum :((((((
eşim şehir dışına gidiyo ve bu haftada evimde duramıyorum ::((((((((((
yaaaaaaaaaaaaaaa:(((((((((((((

yine mii.. kolay gelsin yasemincim işin zor valla

maşallah canber paşamızaaa.. bizimki daha cesaret edemiyoo ..

ohh phh maşallah haktan paşamıza da ..

müzeyyencimm teşekkür ederimm.. senin yakışıklıların resimlerini bekliyoruzz..

herkese merhaba ...geçmiş bayramınızı kutlu olsun arkdaşlar,dilerimtüm anneler ve bebişler iyidir.
artık eskisi gibi forumda değilim...belki arada uğrarırım ancak eskisi gibi buralarda olmayacağım...
özel dostluklarım arkadaşlıklarım devam edicek elbette...ama soğudum işte..

bu ay sıra bendeymiş unutmuştum...bana ulaşamazsını belki diye
mesaj geçmek istedim
adresim: MUALLLİM CEVDET İLKÖĞRETİM OKULU...PEŞTEMALCİ SOK.NO:11 HALICIOĞLU/İST
CEBİM: 0 505 374 08 18

sevgiyle kalın...

senemcim nasılsın .ben gelesey kadar sen gitmişsin.. kendine ve güzel kızına iyi bak .. öpüldün canımm

Dunur super gorunuyorlar valla ellerine saglik. Bende bugun yapayim diyorum firsat olursa .

:32: mersüüüüüüü
senin de peşinen ellerine sağlık
senin pandispanyada çökme sorunu oluyor mu? olmuyorsa bana mail atsana tarifini ve pişirme hadiseni bakayım hata neredeymiş
nevra sen de yolla lütfen
canan seninki başlıkta yazılı diye gönder demiyorum :16:

:32: mersüüüüüüü
senin de peşinen ellerine sağlık
senin pandispanyada çökme sorunu oluyor mu? olmuyorsa bana mail atsana tarifini ve pişirme hadiseni bakayım hata neredeymiş
nevra sen de yolla lütfen
canan seninki başlıkta yazılı diye gönder demiyorum :16:

Ben atarim aksam sana.

Back