2009 Aralık Anneleri

bilge bende bakamadım tatlım bayram bitmeden turta ateşlendi bu akşam bakacağım elimde ne var hafta sonuna kadar beklesek alışverişe gider 3 5 parça birşey alırım biberon bakmak lazım

bigecimmm ilk paketimiz eşimiz şirket arkadaşından geldi. eşim öğlen arası bakacak ne gönderdiler diye .. : )) yazarımmm ne gönderdiklerinii ..

tamam canım çok sevindim ben de evi döktüm bayağı bir şey çıktı yazıcam bir ara listesini şimdi tatil süresince doğumgünü hazırlığı mahiyetinde yaptığım şeyleri eklemeye çalışıyorum
ama acayip acemilik çekiyorum bu düzende

günaydın herkeseeee
ayyy nasıl sıkıcı bi gün
sitede arıza yapıp duruyo

günaydınnnnn nasılsınız bakalım mahşerin üç atlısı

benden 3 tane biberon çıktı melike )) bir kere kullanıp kenara bıraktığımız da var ama onu göndermiycem haliyle

ben bayramda pasta yaptım 2 tane yüklerim birazdan resimlerini..

kızlar bizim binanın camları değişiyor sıra bizim kata gelmiş.ufaktan toplanıyoruz belki yarından itibaren nete giremeyebilirim haberiniz olsun malum bu kadar aksilikten sonra bişey oldu sanmayın :)))

heyt beeea
yeni adımıza bak
daktanım hırlıyo ascık ben gün içinde 2-3 kez çıkarıyom ammaaaa iyiyiz yinede
siz nasılsınız şekercağzım

verdim kızlar çarşamba doktora gidicem kontrole.Eğer keseye girdiyse alıncak

gerçekten zor bi karar ama maddi manevi hazır değilsen napcan canım hayırlısı olsun
oy berenimizinde doğum günü hazırlıkları son sürat sürüyo demek:))))
1 yıl nasılda geçti gitti yaaaa

kızlar bizim binanın camları değişiyor sıra bizim kata gelmiş.ufaktan toplanıyoruz belki yarından itibaren nete giremeyebilirim haberiniz olsun malum bu kadar aksilikten sonra bişey oldu sanmayın :)))

haber verdiğin iyi oldu valla oldu bir şey derdik yine :))

heyt beeea
yeni adımıza bak
daktanım hırlıyo ascık ben gün içinde 2-3 kez çıkarıyom ammaaaa iyiyiz yinede
siz nasılsınız şekercağzım

daktan ha :)))) dartanyan gibi bi şey oldu bu
allah iyilik versin daha da iyi olun inşallah mercimeğe söyle uslu dursun yormasın üzmesin anneyi ve dolayısıyla abiyi
allaha şükür yasi iyiyiz azdık kudurduk fena halde alıştık bıraktık geldik işte aramaya korkuyorum huysuz diyecekler diye

meralcim bugün öğlen vericem.Venediğe yaptırıyım gene diyorum güzel yapıyolar biliyosun
merak ettim kaç tl rakam verecekler
Darülaceze bebekleri için kıyafet canımmm
ok unutmuştum neracım
bende elimden ne gelirsde katkıda bulunmak isterim

ben bayramda pasta yaptım 2 tane yüklerim birazdan resimlerini..
hııımmm çok hoş ve lezzetli görünüyorlar

bayram tatilinde neden halletmedilerki cnm(((((

meral
öznur
tülay
pelin
başka iban isteyen var mı hanımlarrrrrrrrrrr ibancı geldiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…