bigecimmm ilk paketimiz eşimiz şirket arkadaşından geldi. eşim öğlen arası bakacak ne gönderdiler diye .. : )) yazarımmm ne gönderdiklerinii ..
bigecimmm ilk paketimiz eşimiz şirket arkadaşından geldi. eşim öğlen arası bakacak ne gönderdiler diye .. : )) yazarımmm ne gönderdiklerinii ..
günaydın herkeseeee
ayyy nasıl sıkıcı bi gün
sitede arıza yapıp duruyo
tamam canım çok sevindim ben de evi döktüm bayağı bir şey çıktı yazıcam bir ara listesini şimdi tatil süresince doğumgünü hazırlığı mahiyetinde yaptığım şeyleri eklemeye çalışıyorum
ama acayip acemilik çekiyorum bu düzende
günaydınnnnn nasılsınız bakalım mahşerin üç atlısı
verdim kızlar çarşamba doktora gidicem kontrole.Eğer keseye girdiyse alıncak
ben bayramda pasta yaptım 2 tane yüklerim birazdan resimlerini..
tamam canım çok sevindim ben de evi döktüm bayağı bir şey çıktı yazıcam bir ara listesini şimdi tatil süresince doğumgünü hazırlığı mahiyetinde yaptığım şeyleri eklemeye çalışıyorum
ama acayip acemilik çekiyorum bu düzende
günaydınnnnn nasılsınız bakalım mahşerin üç atlısı
kızlar bizim binanın camları değişiyor sıra bizim kata gelmiş.ufaktan toplanıyoruz belki yarından itibaren nete giremeyebilirim haberiniz olsun malum bu kadar aksilikten sonra bişey oldu sanmayın :)))
heyt beeea
yeni adımıza bak
daktanım hırlıyo ascık ben gün içinde 2-3 kez çıkarıyom ammaaaa iyiyiz yinede
siz nasılsınız şekercağzım
merak ettim kaç tl rakam vereceklermeralcim bugün öğlen vericem.Venediğe yaptırıyım gene diyorum güzel yapıyolar biliyosun
ok unutmuştum neracımDarülaceze bebekleri için kıyafet canımmm
hııımmm çok hoş ve lezzetli görünüyorlarben bayramda pasta yaptım 2 tane yüklerim birazdan resimlerini..
bayram tatilinde neden halletmedilerki cnmkızlar bizim binanın camları değişiyor sıra bizim kata gelmiş.ufaktan toplanıyoruz belki yarından itibaren nete giremeyebilirim haberiniz olsun malum bu kadar aksilikten sonra bişey oldu sanmayın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?