2009 Aralık Anneleri

eeeeeeeee ama bu suratlar bit kadar ben göremiyorum doğru dürüst şekil güzel ama kullanım rahatsız olmuş

SEVGİLİ İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIM :))

doğum gününü dışarda kutlamak isteyenler için şahane bi parti evi buldum kişi başı 9,5 tl burası bi oyunevi (şu atlı karıncalar vs filanlar var işte) aynı zamanda masalar ve mama sandalyeleri de var palyaço var. heryeri balonlarla süslüyolar masaları filan tüm servisi onlar yapıyo çocuk başına ücretsiz 5 jeton veriyolar oyuncaklar için. içecekler onlardan ama yiyecekleri sen kendin getiriyosun ne istiyosan.. detay isteyenlere özelden mesaj atarım.. he mekan maltepe sahilde..

kızlar acıl bısey sorucam kımse yok ama nolur gelen bılıyorsa cevaplasın..kızmın vucudunda kırmızı benekler cıktı bugn farkettık annem kızamık dedı asısı var dıye rahat cıkarıyor dedık fakat sımdı emın olmak ıcın ası karnesıne baktım kızamık asısı olmamıs daha ,eger bu benekler kızamak olsa asısı olmadıgı ıcın cok agır rahatsızlanırdı dımı ? ya bu saatte farkettık bı klınıge götrmelımıyım aklım karıstı offf

Arkadaşlarııımmm çok özledim sizleriii
Herkesin geçmiş bayramı kutlıu oolsun inş.çok güzel geçmiştir bayramlarınız.bizde ankaraya gittik dün geldik.giremez oldum buraya evde net yok.eşimin teli de akşam oluyor akşamda oturamıyorum bile nete girmeye hiç fırsatım olmuyor yani.herkes bebişler iyidir umarım.biz iyiyiz griptir atlatıyoruz azaldı baya.oğlum aşırı düşkün oldu bana tepemden inmiyor.öp diyorum öpmeye çalışıyor hafiften ısırıyor arada..
az bi geçmişe bakıp yatayım gözlerim kapanıyor.öptüm sizleri görüşmek üzere

mutlaka doktora götür canım ihmal etme

kızlar dün geceden bu yana zeynebin ateşi var 38 derece ne yapayım 2 defa bir akşam bir gece yarısı yarım fitil verdim bu sabah aferin içirdim uyuyor neşesiz sadece ateş başka birşeyi yok gece 1 saat arayla hep saati kurup kalktım ateşine bakmak için her seferinde ağladı emdi ama tam emmiyor memeyi alıyor ağzına uyuyor dakkikalarca hatta 1 satten fazla ne yapsam uyanınca dr a götüreceğim inşallah buluruz hem bayram hem ctesi offffffff içim gidiyor yanakklar kıpkırmızı

geçmiş olsun med cezir kızamık ta olabilir alerjide olabilir biran önce doktora götürmelisin

melike geçmiş olsun sizede zeynepnie ateşlendiki şimdi hay allah ya dişlerdenmi acaba

uff forumada ne olmuş böyle yeni şey yüklemişler ama hiç güzel olmamış hiç beğenmedim

bilmiyorum tatlım ya perşembe başı açıktı arabadan indik annemle biraz yürüdük dayıma gittik annem başı üşüyecek dedi ben yok hava güzel dedim heralde üşüdü malum bizde saç olmadığı için p başka birşey gelmiyor aklıma 4 dişimiz var ateşsiz çıktı diğerleri ama tabi belli olmaz gerçi kabaran görmedim offf sıkıldım bilemiyorum Allah başka hastalık vermesin ne zeynebe ne başkasının evladına

melikecigim turtaya cok gecmiş olsun hafif soguk algınlığıdır merak etme annesi ilaclarını veriyormuşsun da fitil vermesen sonucta atesi 39 40 bulmadan pek önermiyorlar o da ılık dus aldırırsın ilacını verirsin inmezse ver yani bu benim fikrim yinede iyisini annesi bilir

melike canım sana da gecmıs olsun off nedır boyle bu bebeklerın basına gelenler Rabbım yardım et!!
kızlar ates vardı daha oncesınde ama vucudunda cıkanlar daha sonra oldu alerjı yapacak bısey yedırmedım kı dusunup duruyorum ama aklıma gelmıyor ..kızamık belırtılerıne baktım netten uyuyor benm kızın yaşadıklarına ama bılmıyorum kı ,bugun kırmızı benekler azalmıs gıbı ama anlamıyorm annem kızamık dıyor kızamık ola aşısız oldugu için cok perişan olmaz mıydı kızım ???
netten aradıgım cevapları bulamadım

canım 6.hastlık
2 gün nedensiz ateş oluyor
ateş düşürücü verdiginde biraz iniyo gib oluyo tekrar cıkıyor
2 3 gün sonra deride kırmızı döküntü oluyor ve cocuk rahatlıyor
cogu kişinin bebegi bu hastalıgı gecirdi..
buda olabilir
eger bu hstalıksa zaten döküntüden sonra bitmiş oluyor gecmiş olsun

geçmiş olsun canım.. bi duş aldır bakalım düşer belki çok yüksek değil. diş te olabilir.. oy kıyamam kuzumun kafasımı üşüdü.. :))

geçmiş olsun sanada bence sen hemen doktora götür nolur noolmaz için rahatlar..

dünüüür bi taşındın kayboldun yahu özlettin kendini. efemin uzattığı dudaklarını ısırırım söyle ona..:))

cok saol canım cevap ıcın az once geldık hastaneden of neden hep mısafırlıkte olur bu hastalıklar anlamam neyse kızamık degılmıs ya rahatladım doktor ıyıce muayene ettı bıde karısık bı iğne yapalım antıbıyotikli bebek rahatlar hemen dedı ,antıbıytık verdı vıtamın ve bıde baska bı ates düşürücü yazdı sımdıye kadar hıc kullanmamstım ,ismi dolven ...muayenede bı sorun cıkmadı bogazında kızarıklık var muhtemelen üşütmüş ve enfeksıyonu atamamıs dedı ..durum bu yanı ....allah butun bebişlere şifa versın arkadaslar

çok sağolun kızlar gittik biraqznce dr a anneme gitmiştik sabahtan amcamın oğlu eşiyle gelmişti hiç inmedi 1 sn kucağımdan yemekte otururken çıkarken ağlamaya başladı kısacası hiçbir şeyi yok çok şükür aferine devam dedi dr yarına düzelir 2 gün sürer ateşi dedi çok huysuzluk yaparsa fitil verebilirsin ateşin 39-40 olmamasına dikkat et dedi kan almaya gerek duymuyorum ufak bir soğuk algınlığı dedi yavrumun gözleri bile kırmızı yanaklar elma elma içim eriyor ona bakınca içti şurubunu emdi uyuyor şimdi baktım ateş 37-5 bu arada eşimde başladı hapşırmaya yarın evde revir açacağim

geçmış olsun melıke,,evet başından almış olabılır ,,inş gecer tez zamanda
Allahim Allahim bir grip bi insani bu kadar yerden yere nasil vurur ya .
burcu duzelmedın mı hala,,ılaç falan alıyomusun ya ınş eylul ıyıdır ...

bızde antalyadayız hala,,guzel gecıyor cook şukur..azra kendıne hayran edıyor herkesı:))
burdada iştahı açıldı maşallah hanfendının kase kase corbalar bıtırıyor
ustelık mama sandalyesı de yok yanı kanepeye oturtuyorum oyle beklıyo yemek vermemi,,maşallah dıyım de benı hıç uzmedı tatılde
bugun pıknığe gıttık mısal sahılde oyle oturdu taşlar cook tuhafına gıttı taşlarla oynadı falan 4 saat sesı cıkmadı sonrada uyudu halasının kucağında.
yarın sınemaya gıtcez ınşş uzunn bı aradan sonra ozledım sınemaya gıtmeyı,,akşamlarıda babaneye bırakıp cıkıyoruz 4 saat falan sorun olmuyor,,,cooook ozleyeceğımm bu gunlerıııııı:))
bayramda gıremedım sıte kapalıyıdı,,,yenı halınıde pek beğenmedım amaa bakalım alışınca guzel gelır heralde
umarım herkez ıyıdır ,,ozledımmm ya valla eksık kalıyo burda sohbet etmdeyınce......donunce resın eklıcem inş

geçmiş olsun canım çok. tez zamanda atlatırsınız inş.

hoşgeldin nazan. evler yerleştrilmş gezmeklere bilem gidilmiş. maş. hamarat hatun :) tombik kuzu iş başında . bütün bebeler aynı nazan çooook seviyolar bizi çook bu veletler:)

geçmiş olsun melike size de . zeyenpte tez zmanda iyileşsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…