2009 Aralık Anneleri

Allahim Allahim bir grip bi insani bu kadar yerden yere nasil vurur ya .

tüh ya tamda bayramüstü burcu hay allah.. neyse dinlenmeye çalış çok geçmiş olsun..

aman maşallah naza sibel sevindim iyi olmasına..güle güle giysin cicilerini..

sağol öznur teyzesi :)

melike , sibel bayramlıklarını güle güle giysin kuzular. :)

sağol canım. biz ayakkabıyı pançodan aldık.. e bebekte filan hep yüzküsurdu gerek yok. zaten bi ay sonra olmıcak.. 50-tl ye aldık. daha da ucuzu varmıdır bilmiyorum. eklerim zaten resimlerini..

TOPIC HAYIRLI BAYRAMLAR.... HERKESE SEVDİKLERİYLE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAYRAM GEÇİRMESİNİ DİLİYORUM..

Son yazdıklarımızda sitenin yeni halini sevmedigimizi söyledik diye silmişler herhalde bu arada adını unuttumda eklediğimiz suratları bulamıyorummm

slm kızlar işe döndüm ilk iş hemen siteyi açmak oldu kimseler yok tabii hayatımın en kısa geçmişini okudum ben beğendim demiştim onu bile silmişler galiba
bayramı bitirdik dün başlayacaktım işe tam ayakkabılarımı giyerken aradılar sen bugün gelme diğer kız için o da yarın gelmez eee zeynebi giydirmişim zaten arabada etler vardı babam parçalasın diye anneme geldim
bizde ayakkabıyı silivride bebe ayakkabısı satan bir mağazadan 50 ye aldık markası pinky pinky diye birşey ama ortopedik deri diyor inşallah iyidir

eeeeeeeeeee 50 sayfa yazı yazdım sildi yazdıklarımı gel de deli olma bu ne yaaa slm kızlar umarım iyi geçmiştir bayramınız bizim iyiydi yorulduk ama bitti

kolay gelsin.senin kuzunun doğum günü ne zaman ne yapmayı düşünüyorsun?

28 aralık canım ben yılbaşında annemler ve kayınvalidelerle kutlayacağım ama daha sonra havalar karlı filan olmazsa sizleri çağırıp hem beraber olmak hem de zeynebin arkadaşlarıyla kutlamasını istiyorum

şimdiden nice yaşlara benimkisi 6 aralık bende annemlerle kutlamayı düşünüyorum.sen de istanbuldaydın değil mi melike ?ben ve nilgün varız ankarada.size çok imreniyorum istanbul ekibi çok iyi biraraya gelebiliyorlar

bizim kuzunun 6 aralıkta bizde annemlerle kutlayacağız neler yapayım onu düşünüyorumçmelike sen da istanbıldaydın yanılmıyorsam.siz istanbul ekibine hayranım zaten.nilgünle ben vatım ankara da sadece.

Selam kızlar kolay gelsin melike sen patronu yine zenginmi edeceksin bayram günü calıstırıyo insafsız adam bıraksın kuzunla vakit gecir.

ahanda buldum gelişmiş cevap kısmında hiç olmamışşşşşşşşş

evet canım istanbuldayım gerçi bayaaa dışındayım o yüzden fazla katılamıyorum birtek minacığın d.gününe gidebildim 3 saatte bilge de var ankarada biz yılbaşı için yapacağız yemekler ekstradan pasta yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…