2009 Aralık Anneleri

pelincim yeni dişiniz hayırlı olsun
sibellllllllll çok geçmiş olsun canım, kıyamma kuzuya, hem hasta olmuş, hem düşmüş,
Ebrucum hayırlı olsun Cankuşun odası bu arada bende oda yapmadım daha
Nazaaaaaaaaaan güle güle oturun canım evinizde, sağlıklı sıhhatli,
Baharcım, ne desem, inşallah kendin ve ailen için en doğrusu neyse onu yaparsın
burcu sanada geçmiş olsun, pasta işinede ufaktan başlamışsın, inşallah devamı güzel gelir
öznur misafirler vazgeçmiş, gözünaydın, isabet olmuş
ay geçmiş çoktu,aklımda kalanları yazdım

memeden kesene kadar rahat yoooooooooooooooook diyorum size
başkada bişi demiyorum
pelin beni vuracak

ya yarın çalışıyorum bide allahtan yarım gün yarın bana geçmek bilmez şimdi...

böyle bidurum yaşayan varmı daha önceden neden olurki ve daha önemlisi nasıl geçer..

bi nane limon kaynatsan, rahatlatır, nilaya yapardım ben rahatlardı gerçekten,

bi nane limon kaynatsan, rahatlatır, nilaya yapardım ben rahatlardı gerçekten,

bende dedim ama bu kadar kusması iyi degil fitil verdi diyordun dr verdinmi onu sibel bide kakası biraz igrenc olacak ama böle köpüklü sümük sümükmü iyyyyy afedersiniz biraz kötü oldu anlatmam ama baska sekli yok

bende dedim ama bu kadar kusması iyi degil fitil verdi diyordun dr verdinmi onu sibel bide kakası biraz igrenc olacak ama böle köpüklü sümük sümükmü iyyyyy afedersiniz biraz kötü oldu anlatmam ama baska sekli yok

aaa eda da gelmiş, ne bileyim doktor bişey yok demiş ya biraz rahatlatır diye düşünüyorum

valla ablam 1 yaşında memeden kesmişti 2 çocuğunuda bende 15 aylıkken filan düşünüyorum ayırmayı

bende nilayı 13,5 aylıktı kestiğimde, kendi doktoru ketirmişti, çünkü zıpaaaa aklı ermeye başlayınca hiç birşey yemeyip sadece beni emdiği için demir kalmamış, depo demirleri bile boşalmıştı ( o zaman evdeydim ben istifa etmiştim nilaya bakmak için )

gökayıda 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünmüyorum ama, kışın kesmek istemiyorum mayısı gibi havalar biraz ısınınca düşünüyorum

benim çıkma vaktim gelmiş :)
ben yavaş yavaş toparlanıyorum, yarın yarım gün burdayım
sonraaaaaaa yaşasın kurban bayramı tatili

Sevindim valla nilgun tatil olsun tabi evde iki kuzu seni bekler ben minayi 6 ay emzirmeyi dusunuyrdum anne olunca anladimki 6 cok az sonra yasinda dedim keserim simdi mina hic hazir degil ona bunu yapmam suan yoksa bana kalsa bugun keserdim simdide 1,5 yasinda diyorum 6 ay sonra yazin suya falan alisir daha kolay olur diyorum ama suraya yaziyrm bu is 2 yasinida gecer bu gidisle :)) insallah okula beslenme saatine gitmem :)))))))

Son düzenleme:
evet canım . bende en son 10 aralıkta yine testereye gitmiştim. zeynebin daha gelmeye niyeti yok diye. laf olmuştu hatta gidicen de oralarda doğurucan korku filmine gidiyosun diye:)
İyi cesaretmiş gerçekten:18:

sağol canm hoşbuldum.bir hafta oldu sadece :) tam yerleşemedim ya salı taşındık.ogün sular yoktu şansımıza.herşeyi bıraktık gittik ablamda kaldık.evde halı yok perde yok.eşyalar bile tam yerleşmedi...sağlık olsun.
herkes iyimi bir sorun yoktur inş.oğluşla yine grip olduk biz.ne çok hasta oldum bu sene ben.hamileyken daha sağlamdımm.
:36::24::78::76: ne güzel smileyler gelmiiiiiişşşşşşşşşş:86::84:
Geçmiş olsun grip mevsimi işte buluyor bizleri de. Yorgunluktan vücut direnci de düşünce hastalanmak kaçınılmaz oluyor çoğu zaman.

benim misafirler gelmekten vazgeçtii:32:
nilgün nasılsın canım ..
Oh beee rahatladım senin adına Öznur zor olacaktı gerçekten ev küçük bir de çoluk çocuk isabet olmuş.
hoşgeldin dünür. geçmş olsun sizede.. oh ne güzel yavaş yavaş yerleşirsin boşver acele etme..

KIZLAR KUSMALAR DEVAM BİDE SON KAKASI İSHAL GİBİYDİ.. HEY YARABBİM BÜTÜN GECE UYUMADIK GECE YİNE KUSTU SABAH KUSTU ÖĞLEN KUSTU.. AÇ GARİBİM EMMEK İSTİYO SÜT KALMADIKİ MEMEDE BÜTÜN AKŞAM MEMEDEYDİ NE VERSEM KUSUYO ÇORBA VERDİM DEVAM SÜTÜ VERDİM MUHALLEBİ VERDİM HEPSİNİ KUSTU. AMA AÇ.. YEMEK İSTİYO.. ŞİMDİ UYUDU BİRAZ UYANINCA BİDE YOĞURT DENİCEM..
Sibel çok muhtemel ki mikrobik bir olay kusmanın peşine ishal de başladıysa bu dönemde susuz kalmamasına çok dikkat etmek gerekiyor canım bence bol bol emzir yine de çektikçe geliyordur.

PELİN ne haber bu bayram bir yerlere yolculuk yor sanırım.

Sevindim valla nilgun tatil olsun tabi evde iki kuzu seni bekler ben minayi 6 ay emzirmeyi dusunuyrdum anne olunca anladimki 6 cok az sonra yasinda dedim keserim simdi mina hic hazir degil ona bunu yapmam suan yoksa bana kalsa bugun keserdim simdide 1,5 yasinda diyorum 6 ay sonra yazin suya falan alisir daha kolay olur diyorum ama suraya yaziyrm bu is 2 yasinida gecer bu gidisle :)) insallah okula beslenme saatine gitmem :)))))))

Birazcık laftan sözden anlayacak hale gelseler hani reklamdaki gibi artık annede süt bitti falan deyince ikna olsalar şu anda çok ve gerçekte büyüdükçe daha da düşkünleştiler Canberk de hele yalnızsak on dakika bir gelip vuruyor memememem diye.

ya ishal diil sanırım yani bugün iki kez kaka yaptı sıvıydı ama ishal olsa daha çok yapardı heralde. neyse çok şükür öğlenden beri kusmadı.. sabah humananın iyi geceler çayından verim dedim kustu.. nane limon yapmadım oyüzden. doktorun verdiği ilacı kullanıyorum dünden beri günde iki kez fitil.. geçmişede bakamadım doğru düzgün bi bebiş yoğun bakımdaymış acil şifalar versin allah.. ay pelin meme düşkünlüğü aynı ben diyorumki sonuçta en fazla bir sene kaldı :)) işin kötüsü bende artık eskisi gibi sütte yok bak akşam mücadele halindeydik ben devam sütü veriyorum itiyo ağlıyo meme diye memeyi verince susuyo. e doymuyoki.. h

Yok ebru burdayiz babanesi geldi minanin.sibel takma kafana bende sut var ama bir degisiklik yok o kadar memede durunca sut bityr yalanci meme gibi emmeye basliyor benim sipa
daha iyi olmasina sevindim ya bu bebisler hasta olunca anneler de cok yipraniyor o yuzden bebege sifa annee guc versin allah.

Son düzenleme:
ya ishal diil sanırım yani bugün iki kez kaka yaptı sıvıydı ama ishal olsa daha çok yapardı heralde. neyse çok şükür öğlenden beri kusmadı.. sabah humananın iyi geceler çayından verim dedim kustu.. nane limon yapmadım oyüzden. doktorun verdiği ilacı kullanıyorum dünden beri günde iki kez fitil.. geçmişede bakamadım doğru düzgün bi bebiş yoğun bakımdaymış acil şifalar versin allah.. ay pelin meme düşkünlüğü aynı ben diyorumki sonuçta en fazla bir sene kaldı :)) işin kötüsü bende artık eskisi gibi sütte yok bak akşam mücadele halindeydik ben devam sütü veriyorum itiyo ağlıyo meme diye memeyi verince susuyo. e doymuyoki.. h

inşallah devam etmez kusması sibelcim kıyamam ben ona yaa hasta olmasın bebişler..
bu akşam bende zeynoya gece tahılı yaptım yemedi..devam sütü hazırladım onuda içmedi..bugün doğru düzgün sadece 1 kez sebze çorbası yedi..emiyo sürekli ama oda küçük danamı doyurmaz artık..aç aç uyudu anlayacağınız zor bi gece beni bekliyo..

Burcu kotuymussun ya tuhh eylul nasil peki sana bulastranlar utansin dyrm

Pelin berbat haldeyim gozlerim sakir sakir akiyor halim hic yok vucudumda butun tuylerin geri battigini hissediyorum benim nezlem cok agir gecer boyle hep. Defalarca acillik oldugumu bilirim.. Bi de regl sancisi cekiyorum bu ay . Gec geldi usuttum filan midir nedir bilmem ama cok agri yapti bu sefer. Gerci sukur geldi..Bugun sunu anladim ki Allah bizlere guc versin tum annelere . Eylul ne durumda olsun bunu sana detayli anlatirim .
Sibel cok gecmis olsun . Gecmisi tam okuyamadim .
Nilgun sende hastaymisin sana da gecmis olsun .

Kızlar ne olmuş yaaaaaa herkes hasta kuzular hasta
burcu nilgün geçmiş olsun hemen iyileşirsiniz inşallah bebekler nasıl
sibel naza geçmiş olsun tatlım şimdi okuyunca gördüm düzelmiştir inşallah
başka atladığım hasta varsa şifasını bulsun inşallah bakmadım geçmişe
son sayfada sadece bunları gördüm hastanede olan kim off geçmiş fazla geldi gözüme

Back