2009 Aralık Anneleri

yok onun keyfi iyi dedesi alıp gezdiriyor biraz babayı arıyor internetten görünce atılıyor gidemeyince aglıyo neyseki haftaya gelecek eşim gece uykusu degişti biraz o da düzelir umarım

maşallah kuzuya hep keyfi yerinde olsun inş. anneyi üzmesin. uyksu da düzlsin inş. biran önce iyi geceler sana canım

3D olarak mı seyrettiniz Kıymet reklamını görmüştüm gazetede bugün, bu arada sinemaya en son hamileyken gitmiştim bir seneyi geçmiş imkan buldukça böyle kaçamaklar iyi olur tabii moral motivasyon bakımından.

Nazaan hoşgeldin haftalardan sonra seni buralarda gördük nihayet nasılsın yerleştiniz mi yeni evinize?

Selaam arkadaşlarım umarım herkes iyidir.
uzak kaldım sizden özledim vallahi
salı günü taşındık.pazar günü karar verip apar topar toplandık.hatta ben son ana kadar bir kaç gün sonra olsun diyordum.size haber de veremedim.Ama Pelin le görüştüm sağolsun.belki yazmıştır buraya.hala tam yerleşemedik.bebekle çok zor oluyormuş.evde net de yok.eşimin telini bilgisayara bağladık öyle giriyorum.böyle de oluyormuş bilmiyordum artık uzun bir süre akşamları bu şekilde girebilirim nete..özleyecem sizleri(

Nazaan hoşgeldin haftalardan sonra seni buralarda gördük nihayet nasılsın yerleştiniz mi yeni evinize?

sağol canm hoşbuldum.bir hafta oldu sadece :) tam yerleşemedim ya salı taşındık.ogün sular yoktu şansımıza.herşeyi bıraktık gittik ablamda kaldık.evde halı yok perde yok.eşyalar bile tam yerleşmedi...sağlık olsun.
herkes iyimi bir sorun yoktur inş.oğluşla yine grip olduk biz.ne çok hasta oldum bu sene ben.hamileyken daha sağlamdımm.
:78::76: ne güzel smileyler gelmiiiiiişşşşşşşşşş:86::84:

Akşam
annemle
babam televizyon
seyrediyorlardı. Annem, 'Geç oldu', 'zaten yorgun......um, ben

yatıyorum.'
dedi.
Annem kalktı, mutfağa gitti.

Çerez-meyve tabaklarını
çalkaladı
kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye
çaydanlığı doldurdu,
demliğe çay
koydu.
Şekerliğe baktı, dibinde
az
kalmış, üstüne
ekledi.
Kahvaltı
için
buzluktan ekmek çıkardı,

akşam
yemeği
için çözülsün diye de eti
aşağıya koydu.

Kahvaltı masasını hazırlamak
için masanın
üstündekileri
topladı.
Telefonu
şarja
koydu,
telefon defterini kapatıp
yerine koydu.

Sonra çamaşır makinesinden
ıslak çamaşırları çıkarıp
astı ve makineyi tekrar
doldurdu.
Banyodaki
çöp
sepetini boşalttı. Islak bir
havluyu kurusun diye duş perdesinin
borusuna
astı.
Bir
gömlek
ütüledi, kopuk düğmesini
dikti.
Çiçekleri
suladı.
Esneyerek gerindi ve yatak
odasının yolunu
tuttu.
Çalışma masasının yanından
geçerken durdu,

öğretmene tezkere yazdı, okul
gezisi için para sayıp
ayırdı, eğildi, sandalyenin
altına girmiş ders kitabını aldı, masanın
üstüne
koydu.
Kek tarifleri defterini
çıkardı,
arkadaşına söz verdiği tarifi
bir kağıda yazdı, çantasına
koydu.
Bakkaldan alınacakları not
etti, notu da
Çantasına
koydu.
Sonra gitti, 3'ü 1 arada
temizleme
losyonuyla yüzünü yıkadı,
dişlerini fırçaladı.

Gece kremini ve kırışık
önleyici nemlendiricisini sürdü.

Tırnaklarına baktı,
törpüledi.

İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş
miydin' diye seslenen
babama 'şimdi gidiyorum'
deyip
köpeğin
su
kabını
doldurdu.
Kapıları pencereleri kontrol
etti,
holdeki lambayı
yaktı.
Kardeşimin
odasına gitti, oğlan
uyumuş,
lambasını
söndürdü, bilgisayarını
kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları
toplayıp sepete
attı.
Bana
geldi,
'haydi yat artık, biraz da
yarın çalışırsın,' dedi.

Kendi odasına gitti, saati
kurdu, ertesi gün
giyeceklerini
hazırladı.
6 maddelik acil işler
listesine 3
madde daha
ekledi.
Kendi kendine iyi geceler
diledi,
hayallerinin gerçekleştiğini
gözünün önüne
getirdi.

İşte o
sırada
babam televizyonu kapattı,
ortaya öylece bir 'ben
yatıyorum'
dedi ve gitti yattı.

Sizce bu
işte
bir gariplik yok mu?

Kadınların neden daha uzun
yaşadığını
merak etmiyor
musunuz?

ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN
ÇEKİŞLİ (ve
işimizi bitirmeden öyle çabuk
çabuk ölemeyiz)!

Şimdi bu yazıyı
tanıdığınız
olağanüstü kadınlara gönderin.
Emin olun, hepsi bayılacaktır. SONRA DA
ARTIK
YATIN!...

evet canım . bende en son 10 aralıkta yine testereye gitmiştim. zeynebin daha gelmeye niyeti yok diye. laf olmuştu hatta gidicen de oralarda doğurucan korku filmine gidiyosun diye:)

nazan hoşgeldin. hayırlı olsun yeni eviniz. güle güle ağız tadıyla güzel günlerde oturun inş. yavaş yavaş toplarlarsın canım. kendine ve oğluşa dikkat geçmişler olsun.

nazan hoşgeldin. hayırlı olsun yeni eviniz. güle güle ağız tadıyla güzel günlerde oturun inş. yavaş yavaş toplarlarsın canım. kendine ve oğluşa dikkat geçmişler olsun.

Çok sağol canım.öyle artık.zaten çok bişey kalmadı..bebişle zor oluyor.bir iki gün gündüz ablamda durdu ben evi toparlamaya geldim ondan mıdır nedir aşırı düşkün oldu bana.hep kucağımda durmak istiyor yoksa ağlıyor hemde ne biçim ağlamak.sabah da 5buçuk gibi uyandı 2saat ağladı korktu sanırım uykusunda falan(
siz de iyisinizdir inşş.

hoşgeldin dünür. geçmş olsun sizede.. oh ne güzel yavaş yavaş yerleşirsin boşver acele etme..

KIZLAR KUSMALAR DEVAM BİDE SON KAKASI İSHAL GİBİYDİ.. HEY YARABBİM BÜTÜN GECE UYUMADIK GECE YİNE KUSTU SABAH KUSTU ÖĞLEN KUSTU.. AÇ GARİBİM EMMEK İSTİYO SÜT KALMADIKİ MEMEDE BÜTÜN AKŞAM MEMEDEYDİ NE VERSEM KUSUYO ÇORBA VERDİM DEVAM SÜTÜ VERDİM MUHALLEBİ VERDİM HEPSİNİ KUSTU. AMA AÇ.. YEMEK İSTİYO.. ŞİMDİ UYUDU BİRAZ UYANINCA BİDE YOĞURT DENİCEM..

ya yarın çalışıyorum bide allahtan yarım gün yarın bana geçmek bilmez şimdi...

böyle bidurum yaşayan varmı daha önceden neden olurki ve daha önemlisi nasıl geçer..

Oznur seni merak ettim bende yoktn iyi hadigzunaydin ay ne diycm birde mina cildirdi boyle bir meme istegi olamaz yolda kiyafetimi cikarttacak nerdeyse zeynoda aynimi hala eskiden yani kac aydir uyumak icin emerdi sadece simdi 1 saat kalsa kalacak memede geceyi anladin diyelimde gunduzde ayni oldu nedir bu ya dis geldi bugun 1 tane daha ondanmi acep herseyide dise bglar oldum :))

Bende testereye bayilirim valla kiymet ama imkansiz suan gitmem dvd beklycgz artik nazan hadi icine girdin ya olur hepsi arkadasim gecmise bakamamissindir ben yazdim tasindigini arkdaslarda iyi dileklerde bulundu :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun miniğime..ishal varsa bidaha doktora götür derim sibel tahlil filan yaparlar belki..hem bukadar uzun kusma normal değil sanki..yediği bişeyden olsa bir iki kustuktan sonra düzelirdi gibime geliyor..

kardeşime gittim pelin..kuzenimin bebeğide oldu onu ziyaretede gittik bebeği yoğunbakıma almışlar ona üzüldüm inşallah bişey yoktur ve çıkar bayramdan önce..
zeyno uzun zamandır böyle pelin aklına geldimi durdrumak mümkün değil. bugün mağazada tişötümü çekiştire çekiştire ağladı..hemen çıkmak zorunda kaldık..
büyüdükçe daha düşkün olurlarmış zaten ablama sordum bende geçen gün öyle dedi oda.
herşeyi dişe bağlıyoruz ama onunla ilgisi yok bence uykusuzluğunda onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum..sadece meme sevdası bunlardaki..

hayırlı olsun bu arada yeni dişiniz:))

selam, geçmişi okuyorum sabahtan beri,
burada olduğunuzu farkedemedim
iyiyim şükür, çoook tşk ederim, sizin nezdinizde tüm geçmiş olsun dileklerine
evet canım, teeeeee öbür hafta pazartesiye kadar tatil :))))
aslında yarın yarım gün gelmeyecektim ama hastalanıp rapor alınca işlerim birikti onları halledeyim diye geleceğim,
bugün geldim işleri toparladım ama tüm bayiler attil yaptığı için bayilerle ilgili işlerim kaldı, onları da yarın 10:00 14:00 halledip tatile başlayacağım Allahın izniyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…