yok onun keyfi iyi dedesi alıp gezdiriyor biraz babayı arıyor internetten görünce atılıyor gidemeyince aglıyo neyseki haftaya gelecek eşim gece uykusu degişti biraz o da düzelir umarım
ben bugün ilk defa zeynebi 3 saat bırakarak hemde kayınvalideme kocamla testereye gittik. serinin son filmi izlemeden olmazdı. dvd si çıkana kadar da beklemeyedik. film güzeldi tavsiye ederim bu tür sevenlere. kuzum beni hiç aramamış ama hiç uyumamış 3 saatte de kendi yiyeceklerini yememiş akşam yemeğinde ne yedilerse ondan yemiş. hiç sorun çıkarmamış maş. diyim ama ben gelince bütün acısını çıkardıneyse arada bırakıcaz artık hem onlar doysunlar hem biz de arada nefes alalım diye:)
Nazaan hoşgeldin haftalardan sonra seni buralarda gördük nihayet nasılsın yerleştiniz mi yeni evinize?
3D olarak mı seyrettiniz Kıymet reklamını görmüştüm gazetede bugün, bu arada sinemaya en son hamileyken gitmiştim bir seneyi geçmiş imkan buldukça böyle kaçamaklar iyi olur tabii moral motivasyon bakımından.
nazan hoşgeldin. hayırlı olsun yeni eviniz. güle güle ağız tadıyla güzel günlerde oturun inş. yavaş yavaş toplarlarsın canım. kendine ve oğluşa dikkat geçmişler olsun.
Selaam arkadaşlarım umarım herkes iyidir.
uzak kaldım sizden özledim vallahi
salı günü taşındık.pazar günü karar verip apar topar toplandık.hatta ben son ana kadar bir kaç gün sonra olsun diyordum.size haber de veremedim.Ama Pelin le görüştüm sağolsun.belki yazmıştır buraya.hala tam yerleşemedik.bebekle çok zor oluyormuş.evde net de yok.eşimin telini bilgisayara bağladık öyle giriyorum.böyle de oluyormuş bilmiyordum artık uzun bir süre akşamları bu şekilde girebilirim nete..özleyecem sizleri(
geçmiş olsun miniğime..ishal varsa bidaha doktora götür derim sibel tahlil filan yaparlar belki..hem bukadar uzun kusma normal değil sanki..yediği bişeyden olsa bir iki kustuktan sonra düzelirdi gibime geliyor..hoşgeldin dünür. geçmş olsun sizede.. oh ne güzel yavaş yavaş yerleşirsin boşver acele etme..
KIZLAR KUSMALAR DEVAM BİDE SON KAKASI İSHAL GİBİYDİ.. HEY YARABBİM BÜTÜN GECE UYUMADIK GECE YİNE KUSTU SABAH KUSTU ÖĞLEN KUSTU.. AÇ GARİBİM EMMEK İSTİYO SÜT KALMADIKİ MEMEDE BÜTÜN AKŞAM MEMEDEYDİ NE VERSEM KUSUYO ÇORBA VERDİM DEVAM SÜTÜ VERDİM MUHALLEBİ VERDİM HEPSİNİ KUSTU. AMA AÇ.. YEMEK İSTİYO.. ŞİMDİ UYUDU BİRAZ UYANINCA BİDE YOĞURT DENİCEM..
Oznur seni merak ettim bende yoktn iyi hadigzunaydin ay ne diycm birde mina cildirdi boyle bir meme istegi olamaz yolda kiyafetimi cikarttacak nerdeyse zeynoda aynimi hala eskiden yani kac aydir uyumak icin emerdi sadece simdi 1 saat kalsa kalacak memede geceyi anladin diyelimde gunduzde ayni oldu nedir bu ya dis geldi bugun 1 tane daha ondanmi acep herseyide dise bglar oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?