attım bileOzlem bebeklerinn dogumgunu annelerun telefon listesi burcuya mail adresini at yollasin sanada
inşallah ebru bidaha hiç olmaz inşallahO iyi olsun da inşallah geçmiştir tamanen bir daha da bulmaz sizi.
Sibel çok geçmiş olsun canım kıyamam güzel gözlüme çok canı acıdı demek ki of yaa oluyor bu kazalar işte ne kadar yanlarında olsak da biz yetişene kadar bir sn de iş beceriyorlar Allah beterinden korusun.
Canberk de öyle günde üç vukuatımız var bu aralar orasını burasını çarpıp duruyor öyle de bir ağlıyor ki sanırsın bir saat ağlayacak ama alıp dikkatini başka bir yere çekince susup sırıtmaya başlıyor bir yandan da gözünden yaşlar akıyor.
yasemin neden bilmiyorum ama çok heyecanlandım duble anne olacağını duyunca cnm benim tekrar tebrikler çoooook tuhaf bi sevindim kıpır kıpır oldum niyeyse :)çok geçmiş olsun yeniden canım iyi olmasına sevindim durunun :)
ya özlem hemen oldu ikinci:)
amin inşallah canım
maşallah ya ne güzel becerebilene
bende isterdim denemeyi ama malzemelerini samsunda nerde bulurum bilemem tabi:)
allahım sana emanetler ya
ne zaman ne yapcakları belli değil
kıyamam ona((
yetişmek mümkün değil hızlarına
çok güzel tartışmasız tabi ama çokta zor anne olmak
nasıl farklı hslerimiz
onlardan öncesi ve onlardan sonrası diye ikiye bölündü resmen hayatımız
sana da ii gecelerAy gider ayak okudum yavasssss beni bozar ben o parayi verince teste eririm zaten :))) lokma gecmez bogazimdan ay annemde cok istyrdu dur diyeyim yarin neyse sana hayirli olsun diyeyim cnm hadi gttim ben iigeceler