2009 Aralık Anneleri

Ozlem bebeklerinn dogumgunu annelerun telefon listesi burcuya mail adresini at yollasin sanada
attım bile

O iyi olsun da inşallah geçmiştir tamanen bir daha da bulmaz sizi.

Sibel çok geçmiş olsun canım kıyamam güzel gözlüme çok canı acıdı demek ki of yaa oluyor bu kazalar işte ne kadar yanlarında olsak da biz yetişene kadar bir sn de iş beceriyorlar Allah beterinden korusun.

Canberk de öyle günde üç vukuatımız var bu aralar orasını burasını çarpıp duruyor öyle de bir ağlıyor ki sanırsın bir saat ağlayacak ama alıp dikkatini başka bir yere çekince susup sırıtmaya başlıyor bir yandan da gözünden yaşlar akıyor.
inşallah ebru bidaha hiç olmaz inşallah

çok geçmiş olsun yeniden canım iyi olmasına sevindim durunun :)

ya özlem hemen oldu ikinci:)
amin inşallah canım

:nazar: maşallah ya ne güzel becerebilene
bende isterdim denemeyi ama malzemelerini samsunda nerde bulurum bilemem tabi:)
allahım sana emanetler ya
ne zaman ne yapcakları belli değil
kıyamam ona:(((
yetişmek mümkün değil hızlarına :53:

çok güzel tartışmasız tabi ama çokta zor anne olmak
nasıl farklı hslerimiz
onlardan öncesi ve onlardan sonrası diye ikiye bölündü resmen hayatımız
yasemin neden bilmiyorum ama çok heyecanlandım duble anne olacağını duyunca cnm benim tekrar tebrikler çoooook tuhaf bi sevindim kıpır kıpır oldum niyeyse :)

Ay gider ayak okudum yavasssss beni bozar ben o parayi verince teste eririm zaten :))) lokma gecmez bogazimdan ay annemde cok istyrdu dur diyeyim yarin neyse sana hayirli olsun diyeyim cnm hadi gttim ben iigeceler
sana da ii geceler

yasmin nasılsın göremiyorum hiç seni geçtimi bulantıların yakışıklı haktanım nasıl.. bidahaki kontrl nezaman ay ne çok srdum :)

ilaç kullanmaya başladım azaldı çok az kaldı bulantım sibelim
geçen salı gittim geç döllenme olmuş 1 -1,5hafta hesabın gerisinde yani salı 8 haftalıktı çok iyi durumu pıt pıtlarını duyduk:)))
haktanım kuzum iyi hamdolsun,
yaramazlık peşinde, her gün bi vukuatı var
geçen gün viledayla yerleri silerken haktan yürüteçle geldi pat diye bi ses
döndüm baktım kovaya çarpıyo geri geliyo çarpıyo
işi bitirdim dökerken kovayı kovadan ses geliyo
sen al telefonumu at syun içine :5:
gitti canım telefon :31:

geçen salı gittim geç döllenme olmuş 1 -1,5hafta hesabın gerisinde yani salı 8 haftalıktı çok iyi durumu pıt pıtlarını duyduk:)))

ayy ne heycanlı yasemin o ses !!! onun minicik kalbi.. bu güzel eşsiz duyguları yeniden yaşıyosun ne güzel..

yerim ben yakışıklımı yaamasa bak sen :1:

hee sen kovalar viledalar çok yrma kendini...

Kız heveslendirmeyin bee:49:

:23: ebruuuuuuu hayırdııııır :1:
ama güzel hisler gerçekten
baştaki korku endişe tamamen geçti:)
merak mutluluk başladı:)
karnımda hareket etmesini bekliyorum sabırsızlıkla :16:

ayy ne heycanlı yasemin o ses !!! onun minicik kalbi.. bu güzel eşsiz duyguları yeniden yaşıyosun ne güzel..

yerim ben yakışıklımı yaamasa bak sen :1:

hee sen kovalar viledalar çok yrma kendini...
yok kız bişey yaptığım yok iyice tembelleştim :1:
şu taşınma işi büyüyo gözümde ama
gerçi yine bişey yapcak değilim ama büyüyo işte :95:

:23: ebruuuuuuu hayırdııııır :1:
ama güzel hisler gerçekten
baştaki korku endişe tamamen geçti:)
merak mutluluk başladı:)
karnımda hareket etmesini bekliyorum sabırsızlıkla :16:

:

Ay hadi inşallah hepsi olur sırasıyla ne güzel mutluluklar.
Vallahi şu gece uykusu meselesi olmasa ben de karartacağım gözümü yaş daha fazla geçmeden ama uykusuzluktan tırsıyorum mecalim yok dayanamam gibi geliyor ama böyle okuyunca da çok heyecanlanıyorum. Allah sağlıkla kavuştursun canım.

Ay hadi inşallah hepsi olur sırasıyla ne güzel mutluluklar.
Vallahi şu gece uykusu meselesi olmasa ben de karartacağım gözümü yaş daha fazla geçmeden ama uykusuzluktan tırsıyorum mecalim yok dayanamam gibi geliyor ama böyle okuyunca da çok heyecanlanıyorum. Allah sağlıkla kavuştursun canım.

amin canım
valla şimdiden başladım duaya haktan gibi iştahlı ama haktanın aksine uyuyan bi bebek olsun diye:)
haktanla çok çektim hala daha çekiyorum :25:
oda uyumayan çocuk olursa
zaten uykularım düzene girmedi varsın buda girsin araya nasıl olsa 2.yi yapcan ikisi aynı anda çıksın diye avutuyom kendimi

sabah zayıflama testi , aksam pasta ey yara:27:bbim yapar yapar yerim artık tipik bir boğa burcu olarak sonra balon niyetine ucarım sizde göklerde izlersinizzz
zayıflama testı nedırr eda?bı de 800 lıra deyınce ıyıce merak ettım
bulantılarının azalmasına sevındım yasemınnn ben hıç yaşamamıştım hamılelığımde ama ne kadar zordur tahmın edebılıyorum,,gecıyo cook şukur
bak sen kucuk yaramaza yaa sankım onu ıçıne atmanın kabahat olduğunu bılıyo da yapıyo dı mı:9:yerım ben onu yer
ayyy haktandan konulunca aklıma hep şu saz çalan fotosu gelıyo nedense:21::21:

amin canım
valla şimdiden başladım duaya haktan gibi iştahlı ama haktanın aksine uyuyan bi bebek olsun diye:)
haktanla çok çektim hala daha çekiyorum :25:
oda uyumayan çocuk olursa
zaten uykularım düzene girmedi varsın buda girsin araya nasıl olsa 2.yi yapcan ikisi aynı anda çıksın diye avutuyom kendimi

senın kı yıne iştahlı
benım kı hem iştahsız hem uykusuzzzzzz
bende erkek coocuğuna gore daha uslu dıye sevınıyorum,,yanı umutu gordukten sonra oyle hıssetmeye başladımmmmm:9::9:
bige duymasınn:20:ya da duysunn:62::62:

bu arada resım yorumlarınız ıcın teşkur ederız teyzelerııı

bu arada resım yorumlarınız ıcın teşkur ederız teyzelerııı

canım görmemişim sorunu bakmıyordum nete york testi diye bir test parmaktan kan alıp tahlil yapıyorlar yememen gerekli yiyecekleri tespit ediyorlar 800 milyon ama

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim iyiki varsınız
merak edenler olmuştur belki diye son durumu anlatim anca fırsat bulabildim hem ruhen hem de bedenen çok yoruldum 1 haftadır doktor gezmekten bihal olduk duru iyi şimdi hastaneye yatmadık çok şükür kültür sonucunda üreme olmadı ama antibiyotikten dolayı üreme olmamıştır dendi 2 gün sonra tekrar verdik kültür bu sefer yine üreme olmadı. ama idrarda 8 10 lökosit görünüyor kimisi önemli değil dedi kimisi enfeksiyon var dedi ama kültürde üreme yok neyse fazla uzatmayim kafamız çoooook karıştı hala da mantığımın almadığı çok şey var neyse sonuç olarak çok şükür kızım iyi şimdi
geçmiş olsun canım. allah beterinden korusun. yorulmuşsunuzdur doktorlarda ama neyseki önemli birşey çıkmamış.
Bugun ilk pastami yaptim tipi biraz kayik oldu ama Eylülde sagolsun hic birakmadi. Uzerini tam susleyemedim de . Grip olmaya calisiyorum bi de cok super.
ellerine sağlık burcu. ne güzel eylül zorladığı halde azmedip yapıyorsun.
geçmişe tam bakamadım hala çok hastayım:( ishalim geçti de karın ağrısı hat safhada.. bide romatizmam tuttu oturup kalkamıyorum çk fenayım. dün gece uyumadı benim cadı.. bütün gün iş!!! yarın da çalışıyorum..

akşam nooldu :14: salonda yere uzandık emişiyoruz kızla tabi benimki fıldır fıldır hop dedi emekleyerek üniteenin oraya gitti benimde romatizmadan ötürü çk ağrım var ben uzandığım yerden kalkana kadar bu tuttu üniteyi ayağa kalkiim derken ayağı bi kay çenesinimi ağzınımı neresini çarptı göremedim yarım saat ağladı.. ağlamakta değil içini çekmekten nefessiz kaldı.. hı hı hı diye diye iki göz iki çeşme :14: biyeinde bişeyyok ama ben mahfoldum tabi..
sibel geçmiş olsun canım. senin de bu çalışma düzeni kötü oldu. ben de felaket yoruldum bu hafta yarın sabahtan eğitime gidicem sonra akşama kadar çalışıcam. airfe günü de çalışıcam. bayram temizliği de yapamadım çok huzursuzum valla.

kıyamam nazıma da canım benim. bu düşmeleri çarpmaları yüreğimizi hoplatıyor sıpaların. allah tehlikelerden korusun hepsini.
ahh canım cook gecmış olsun sana da naza da
ya ben ıshal olunca lımon suyuna bı cay kaşığı turk kahvesı karıştırırdım anında keserdı,,sen denedın mı..
ya ben bu sabah nası bı eşekklık yaptım bı bılsen
gece uyutmuyo azra kaç gundur bugun artık vucut ıflas ettı heralde azrayla salona geldık saat 6 da oyuncaklarını etrafına doktum bende kanepeye oturayım dedım oturduğum yerde tam 45 dakka uyumuşum azrayı oylece bırakıp:26:allahım oyle bı korkuyla kalktım kı anlatamam,,allahtan azra kalkmamış yerınden hayretkı hala oynuyordu yerde ama benım vıcdan azabımı tahmın edebılırsın:14:yanı başına bı cok şey gelebılırdı ya rabbım korudu
o kadar yorulmuşsun ki dalmışsın öyle canım yaa. neyseki bir şey olmamış allah korumuş.

canım görmemişim sorunu bakmıyordum nete york testi diye bir test parmaktan kan alıp tahlil yapıyorlar yememen gerekli yiyecekleri tespit ediyorlar 800 milyon ama

annemde gidiyorya hata baya bir kilo verdi herşeyide yiyor ama belirli ölçüde testler yapıldı bi sürü ama bedava devlet hastanesinde endokrin uzmanına gidiyor sen çok para vermişsin ya

herkese günaydın olsun sersem gibiyim gece 40 kere kalktık ne uyudum bilmiyorum.

zayıflama testı nedırr eda?bı de 800 lıra deyınce ıyıce merak ettım

bulantılarının azalmasına sevındım yasemınnn ben hıç yaşamamıştım hamılelığımde ama ne kadar zordur tahmın edebılıyorum,,gecıyo cook şukur
bak sen kucuk yaramaza yaa sankım onu ıçıne atmanın kabahat olduğunu bılıyo da yapıyo dı mı:9:yerım ben onu yer
ayyy haktandan konulunca aklıma hep şu saz çalan fotosu gelıyo nedense:21::21:

ay fatma ne zor bi bilsen
haktanda kat ve kat daha kötüydüm bunda o kadar olmadı şükür

yaaa sazcı olcak benim oğlum :9:

senın kı yıne iştahlı
benım kı hem iştahsız hem uykusuzzzzzz
bende erkek coocuğuna gore daha uslu dıye sevınıyorum,,yanı umutu gordukten sonra oyle hıssetmeye başladımmmmm:9::9:
bige duymasınn:20:ya da duysunn:62::62:

allaha şükür yeme konusunda hiç sıkıntı çekmedim katısı sulusu sebzesi eti meyvesi yoğurdu peyniri herşeyi çokta severek yiyo ama dediğin gibi süper yaramaz :37:

o kadar yorulmuşsun ki dalmışsın öyle canım yaa. neyseki bir şey olmamış allah korumuş.
aynen canım yaa...butun yavruları korusun rabbımm
herkese günaydın olsun sersem gibiyim gece 40 kere kalktık ne uyudum bilmiyorum.
yalnız değilsin
ay fatma ne zor bi bilsen
haktanda kat ve kat daha kötüydüm bunda o kadar olmadı şükür

yaaa sazcı olcak benim oğlum :9:

allaha şükür yeme konusunda hiç sıkıntı çekmedim katısı sulusu sebzesi eti meyvesi yoğurdu peyniri herşeyi çokta severek yiyo ama dediğin gibi süper yaramaz :37:
ohh maşallah ya ne guzel bana hayal gelıyo boyle yemesı,,bellı corbaları var onları yıyo sadece hanfendı:31:
Cok fena grip oldum ya . Kafam hic kalkmiyor Eylül durmuyor. Doktora gittim dayanamadim faranjit olmusum :>(

cook gecmış olsun burcu,,,cahıllığıme ver faranjıt neden oluyor??daha doğrusu nedırr??

Back