2009 Aralık Anneleri

ebru sobeee gecmiş cok uzun yorulmayasın okurken :1:

Selamm hafta sonu modu tabii oku oku bitmedi:)
Burcu geçmiş olsun.

Biz de şu oda hevesine öğlen bir çıktık az önce döndük eve sanırım sipariş üzerine yaptıracağız öyle olunca tabii tam istediğimiz gibi olamayabiliyor dış görünüşü ama içi ve sağlamlığı istediğimiz gibi olacak.

Eda yerini yadırgamıştır büyük ihtimal hava değişikliği falan da etkilemiştir Zeynep'i.

Gelen giden mıncıklayınca rahatsız oluyo cocuk ben evde pek hırpalamadan severim burdakileri görünce dehsete kapılıyor bide sürekli annem bişey yedirme derdinde bende pek bişey demiyorum bakalım .cankuşun odası insallah gönlüne göre olur ama bende yatak odasını yaptırmıstım cok kullanıslıydı gel gör ki 3 yılda 4. eve gelince dayanamadı sizlere ömür

aha bu linkte de tam aradığım yatağı buldum pembe yer yatağı, oğlan düşmesin, girmek istediği zaman girsin, çıkmak istediği zaman da çıksın istiyordum süper bence bu yatak. Biraz büyüyünce kendi isteği doğrultusunda yatağını yenileriz.
Şu an park yatağını kullanıyoruz ama onun içine benim girmeme imkan yok gece mıkırdandığı zaman emzireyim ya da birazcık büyüdüğü zaman böyle ana oğul yatalım kitap falan okuyalım istiyorum.
ÇOCUKLA YAŞAYAN MEKANLAR
Topikte benden başka oda yapmayan yoktur herhalde ama varsa da fikir olsun odalar.

Gelen giden mıncıklayınca rahatsız oluyo cocuk ben evde pek hırpalamadan severim burdakileri görünce dehsete kapılıyor bide sürekli annem bişey yedirme derdinde bende pek bişey demiyorum bakalım .cankuşun odası insallah gönlüne göre olur ama bende yatak odasını yaptırmıstım cok kullanıslıydı gel gör ki 3 yılda 4. eve gelince dayanamadı sizlere ömür
Hay Allah alışkın değilse rahatsız oluyordur tabii yavrum bir de rüyasına da girmiştir ondan uyanmışta olabilir.

burcu çok geçmiş olsun canım inşallah eylüle geçmez:(((((
ebru bende oda yapmadım lojmanda oda sayısı yeterli olmadığı için ama yer yatağı fikri gerçekten güzel

akşam gayet keyifli işten geldim kızım özlemişim deli gibi babaya dedim hadi kalk ebebeğe gidelim hem kızın suyu bitmiş hem de şu güvenlik şeylerine bakalım diye.. çıktık yola.. tam gidiyoruz naz bir kustu....ama nasıl bir kusmak doğduğundan beri ben böyle bişey görmedim ağzından burnundan oluk oluk... kız nefessiz kaldı kendi üstü benim üstüm koltuk heryer... ama okadar çok kustuki anlatamam. neyse dedik hemen eve dönelim kenarda durduk ben üstünü değiştim hızlıca kendi üstümede battaniyesiniörttüm ona değmesin diye eve dönüyoruz bidaha kusmasın mı!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yine öyle ağzından fışkırıyo resmen...elim ayağım boşaldı.. kız da korktu başladı ağlamaya.. neyse hemen eve geldik duş aldım kızı yıkadım.. görümcemi aradım ne yedi bugün filan diye. rutin herzamanki şeyler.. dedim bugün olağan dışı bişi varmıydı yok... bu sırada naz benim yatakta sen yine bi kus!!!!!!!!!!!!!!!!bütün yatak çarşaf deli gibi... ben hemen kızın üstünü değiştirirken engin doktorunu aradı. doktor bi ishal ateş yoksa korkmayın demiş.. bi bulantı için ilaçla fitil adı vermiş.. ishal ateş olursa hastaneye götürün demiş.. tam engin ilaçları almaya gidicek sen naz bidaha kusmasınmı............... ay sinirlerim bozuldu..yine beim üstüm halı kendi üstü... değiştik üstümüzü dedim kalk doktora gidelim gittik memorial acile.. dr muayene etti çok şükür hiçbişeyi yok. muhtemelen büyük bi ihtimalle yediği bişi dokunmuş dedi doktor. gecede kusabilir dedi bi fitil verdi orda. 24 saate rahatlar dedi... şimdi ya kusarsa diye uyuyamıyorumda.. nooldu anlamadımki.. sabah gayet keyifliydi kuzumya..

cok gecmiş olsun sibel valla belki farklı bişey yedirdi görümcen korktu söylemedi yada midesini üsüttü bizim minik fare sen bide nane limon yap içir eski yöntem :) midesini rahatlatır

ya akşam eve gelir gelmez dedimki ben kızın karnı resmen şişti.. çok mu yedi bu yada geç mi yedi dedim yoo dedi.. hatta emzirmedim bile belliydi yani karnı baya şişti.. bide emzirsem noolcaktı acaba.. ay sinirlerim çok bozuk ben böyle kızın üstüne titredikçe.. ya tabiki hasta olcaklar allah beterinden esirgesin hiç hastalanmadan büyüyen bebek varmıdırki ama ne bilim işte insanın siniri bozuluyo yinede. bide kendin bakmıyosun ya ondan herald.e.

muhtemelen hazmedemedi yedigini. gecen aksam zeynosta hiç bişey yemedi sinirim bozuldu düsün 5 de bakıcı yedirmiş sabaha kadar agzına bişey sürmedi ne yaptıysam cöpe gitti dedim cocuga cok verme sonra düzeni bozuluyor

çok geçmiş olsun sibel naza . edanın dediği gibi yedikleri rutin bile olSA bazen bize de olur ya mide hazmetmez.öyle oldu kuzuya heralde. Allah beterinden saklasın.

akşam gayet keyifli işten geldim kızım özlemişim deli gibi babaya dedim hadi kalk ebebeğe gidelim hem kızın suyu bitmiş hem de şu güvenlik şeylerine bakalım diye.. çıktık yola.. tam gidiyoruz naz bir kustu....ama nasıl bir kusmak doğduğundan beri ben böyle bişey görmedim ağzından burnundan oluk oluk... kız nefessiz kaldı kendi üstü benim üstüm koltuk heryer... ama okadar çok kustuki anlatamam. neyse dedik hemen eve dönelim kenarda durduk ben üstünü değiştim hızlıca kendi üstümede battaniyesiniörttüm ona değmesin diye eve dönüyoruz bidaha kusmasın mı!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yine öyle ağzından fışkırıyo resmen...elim ayağım boşaldı.. kız da korktu başladı ağlamaya.. neyse hemen eve geldik duş aldım kızı yıkadım.. görümcemi aradım ne yedi bugün filan diye. rutin herzamanki şeyler.. dedim bugün olağan dışı bişi varmıydı yok... bu sırada naz benim yatakta sen yine bi kus!!!!!!!!!!!!!!!!bütün yatak çarşaf deli gibi... ben hemen kızın üstünü değiştirirken engin doktorunu aradı. doktor bi ishal ateş yoksa korkmayın demiş.. bi bulantı için ilaçla fitil adı vermiş.. ishal ateş olursa hastaneye götürün demiş.. tam engin ilaçları almaya gidicek sen naz bidaha kusmasınmı............... ay sinirlerim bozuldu..yine beim üstüm halı kendi üstü... değiştik üstümüzü dedim kalk doktora gidelim gittik memorial acile.. dr muayene etti çok şükür hiçbişeyi yok. muhtemelen büyük bi ihtimalle yediği bişi dokunmuş dedi doktor. gecede kusabilir dedi bi fitil verdi orda. 24 saate rahatlar dedi... şimdi ya kusarsa diye uyuyamıyorumda.. nooldu anlamadımki.. sabah gayet keyifliydi kuzumya..

Sibel çok geçmiş olsun doktorun da dediği gibi yediği bir şey dokunmuş olabilir her zamanki şeyleri yemiş olsa bile, başka bir sorun olduğunu da zannetmiyorum kusarak vücut kendini tedavi ediyor merak etme canım düzelir inşallah çabucak.

yasemin sni bu saatlerde buralarda görmek hamilelikteki gibi gecelere başladın mı daha erken yavvv yoksa haktan kuzusu mu uyutmadı seni? hepiniz iyisiniz inş.(mercimek-haktan-sen) haktan paşanın yaramazlıklarını okudum telefon gitmiş geçmiş olsun. çalışmadı dimi kuruyunca

eda nasıl gidiyor tatil? zeyenpe kuzusu sıcak havadan darlanmadı inş?

eda nasıl gidiyor tatil? zeyenpe kuzusu sıcak havadan darlanmadı inş?

yok onun keyfi iyi dedesi alıp gezdiriyor biraz babayı arıyor internetten görünce atılıyor gidemeyince aglıyo neyseki haftaya gelecek eşim gece uykusu degişti biraz o da düzelir umarım

Ben kaçar gidip uyuyayım biraz gece uzunn bide beraber yatınca tedirgin uyuyorum kızda bende deli yatınca sürekli uyanıp kontrol ediyorum onun kafası benim ayaklarda veya tersi olmasın diye :emir_bebek:

ben bugün ilk defa zeynebi 3 saat bırakarak hemde kayınvalideme kocamla testereye gittik. serinin son filmi izlemeden olmazdı. dvd si çıkana kadar da beklemeyedik. film güzeldi tavsiye ederim bu tür sevenlere. kuzum beni hiç aramamış ama hiç uyumamış 3 saatte de kendi yiyeceklerini yememiş akşam yemeğinde ne yedilerse ondan yemiş. hiç sorun çıkarmamış maş. diyim ama ben gelince bütün acısını çıkardı :( neyse arada bırakıcaz artık hem onlar doysunlar hem biz de arada nefes alalım diye:)

Back