- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
ebru sobeee gecmiş cok uzun yorulmayasın okurken
Hay Allah alışkın değilse rahatsız oluyordur tabii yavrum bir de rüyasına da girmiştir ondan uyanmışta olabilir.Gelen giden mıncıklayınca rahatsız oluyo cocuk ben evde pek hırpalamadan severim burdakileri görünce dehsete kapılıyor bide sürekli annem bişey yedirme derdinde bende pek bişey demiyorum bakalım .cankuşun odası insallah gönlüne göre olur ama bende yatak odasını yaptırmıstım cok kullanıslıydı gel gör ki 3 yılda 4. eve gelince dayanamadı sizlere ömür
burcu çok geçmiş olsun canım inşallah eylüle geçmez((((
ebru bende oda yapmadım lojmanda oda sayısı yeterli olmadığı için ama yer yatağı fikri gerçekten güzel
akşam gayet keyifli işten geldim kızım özlemişim deli gibi babaya dedim hadi kalk ebebeğe gidelim hem kızın suyu bitmiş hem de şu güvenlik şeylerine bakalım diye.. çıktık yola.. tam gidiyoruz naz bir kustu....ama nasıl bir kusmak doğduğundan beri ben böyle bişey görmedim ağzından burnundan oluk oluk... kız nefessiz kaldı kendi üstü benim üstüm koltuk heryer... ama okadar çok kustuki anlatamam. neyse dedik hemen eve dönelim kenarda durduk ben üstünü değiştim hızlıca kendi üstümede battaniyesiniörttüm ona değmesin diye eve dönüyoruz bidaha kusmasın mı!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yine öyle ağzından fışkırıyo resmen...elim ayağım boşaldı.. kız da korktu başladı ağlamaya.. neyse hemen eve geldik duş aldım kızı yıkadım.. görümcemi aradım ne yedi bugün filan diye. rutin herzamanki şeyler.. dedim bugün olağan dışı bişi varmıydı yok... bu sırada naz benim yatakta sen yine bi kus!!!!!!!!!!!!!!!!bütün yatak çarşaf deli gibi... ben hemen kızın üstünü değiştirirken engin doktorunu aradı. doktor bi ishal ateş yoksa korkmayın demiş.. bi bulantı için ilaçla fitil adı vermiş.. ishal ateş olursa hastaneye götürün demiş.. tam engin ilaçları almaya gidicek sen naz bidaha kusmasınmı............... ay sinirlerim bozuldu..yine beim üstüm halı kendi üstü... değiştik üstümüzü dedim kalk doktora gidelim gittik memorial acile.. dr muayene etti çok şükür hiçbişeyi yok. muhtemelen büyük bi ihtimalle yediği bişi dokunmuş dedi doktor. gecede kusabilir dedi bi fitil verdi orda. 24 saate rahatlar dedi... şimdi ya kusarsa diye uyuyamıyorumda.. nooldu anlamadımki.. sabah gayet keyifliydi kuzumya..
eda nasıl gidiyor tatil? zeyenpe kuzusu sıcak havadan darlanmadı inş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?