2009 Aralık Anneleri

Ewt ebru ya sekerden bas parmagini suan kullanamiyor Aman iyi olunda minada oyle iyi ve tam gaz yaramaz bu arada kiymetede yolladim ben kimler almamis gozukuyor

selam arkadaşlar nasılsınız
yaa gecmışı okumıcam valla uçmuşunuz yıne
ne var ne yok
umarım herkes ıyıdır,,,bende adet olmadım kara kara duşunceler sardı başımı(
aksılık,ne zman olmam gerektığını de unuttum
azra uyuyorken bı bakayım dedım,,umarıım tum bebışler ıyıdır

şu ana kadar kıymet, fatma (izmir), melike, müzeyyen, sibel, yasemin (eşi), meral, bahar, nilgün, nevra, pelin, burcu, bige, eda, ebru, fatma (ankara), canan'a ulaştı
kaldı 7 kişi 3.15ten önce mail atın arkadaşlar da gönderelim... bunlardan başka listeye ulaşmış olan varsa söylesin lütfen

Son düzenleme:
Geldik Ebru yolculuk cok iyi gecti Zeynep bindik uyudu inerken uyandı .Valla Mersin cok sıcak kısa kolla geziyorum bende hep uzun kollu getirdim.Sabah 9 da misafir basladı yataktan uyandırıldık tabi bana degil zeynosa geliyorlar şimdi zeynep uyudu ev sakinleşti bende dısarı cıkacam .Bu arada bende bilge sanıyordum bigecigm ismini hep öyle diyorlardı 2. duydugum bigesin ama diğeri tam isminin anlamı evlenmemiş cocuk dogurmamıs SULTAN .sana tek sultan kısmı uyuyor

yok sana biz gizli işler çeviriyoruz

aman maşallah yavruma nice aylara yaşlara inşallah

hımm gordumm rahatladımm
merak oldurur ınsanı heeee
cook guzell olmuşşş burcu ellerıne sağlık bende yoktu tel numaraları ıyı oldu

sağol teyzesıı ya butun yavrularımıza uzun hayırlı omurler versın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…