2009 Aralık Anneleri

seninkini de allah korumuş melike nerde tehlike varsa mıknatıs gibi çekiyor bunları yaa allaha emanetler
oy oy oyyyyyy
her an pür dikkat onları gözliycez!
haktan da çok meraklı banyoya tuvalete
hep kapalı tutuyoruz kapılarını

amiiiin inşallah canım arkadaşlarımmmm
ah yasemin paranoyak oldum evde ben bu sıpayı gözlemekten ama anlık işte hatta saniyeler için de olan birşey. biz de hep kapatıyoruz ama o da çocuk işte.
yok artık bir de işten gelip onlara yemek mi yapıyordun pes diyyorum vallahi. nasıl boğazından geçip de yiyorlardı o yemeği öyle acaba.

ben de elimden geleni yaparım pelin

okmeydanına gittiler pelincim o verdiğim linkten bak, onlara da söyledim bir liste yaparlarsa herkes ne göndereceğini yazar hiç olmazsa 1000 çorap yerine 500 çorap 500 çamaşır olur daha fazla ihtiyaç giderilir... valla madem yakın minayla gidip kendi elinizle verin derim ben tabii sonra sarsılıp bana küfredersen bilemem :83:
sen gidersen eskişehir yerine sana yollarım kargoyu

Son düzenleme:
mikrop herif lafını tam olarak haketti artık berkay paşa
müzeyyen o mekanizmalar kapanırken araya elini sokarsa onlar da ayrı bir tehlike değil mi?
bak ben tamaiyle kapının kapanmasına motive olduğumdan bu yönünü düşünmemiştim bige :26: dur bakalım ağbim bu işlerin uzmanı bir çözüm bulur herhalde

ay zilliye bak yaa bir de ay ay diyormuş. valla ben bir tane normal büyüttüm ama bu anormal gerçekten

şuan kese oluşmamış kürtaj istersen yapamam dedi bu ay sonunda yerleşir dedi.Bu ay sonuna kadar düşün taşın karar ver dedi.1954 çıktı kan sonucum

küpeli öyküden birkaç foto ekledim kızlar

Meral beni ekle güzel kızının fotolarını görimm ..sende benim yakısıklı oğlumun görürsün hem beaaa . .

kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)

Maşallah aramızda harbi yetenekler var bu devirde böyle kızlar nedenirki maşallhdan baska ..aman benim koca duymasın gecende 5 kilo un vardı evde şirketten felan geliyoya oyle arada bunu annene verde kadın kullansın diyo ..aaa niye dedim ee daha senin elinden boyle bişey yemek nasip olmadı boşa gitmesin bari diyooo :)

günaydın kızlar bu arada gene işteyim bana sadece pazar salı çarşamba tatil diğer günler devam

Ay melike Allah kolaylık versin valla senin nezdinde tümm çalışan annelerede güç kuvvet . .

Ya ben buna inanamıyorum valla şaka gibiler ..bilmıyorum belki gunahada gircem ama şimdi ne gerek var ..bilmiyolarmı zaten veletlerlen zor başa çıkıyoz tübe tübe yaa . .

Offff amma dert yanmışım kocamdan ya ben böyle değildim neden böyle oldu herşey batıyor kendimi mutlu hissetmiyorum ki seviyordum kocamı

GÜNEŞ PATLAMASI canım bende bu aralar habire laf sokuyom ssiyah renkli bi telefon alacak sipariş vermiş ben onun kemik rengini istiyodum diye tutturdum valla sonra kendime gıcık oldum iyi degilim bende herseye uyuz oluyom . .hatta kendimede bu aralar

Yasemin Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah çok zordu eminim Allah görmemişe döndersin inşallah . .

Ay ne yapcaz ya gözümüzü üstlerinden ayırmaya gelmiyo gecende benimki yanımda kolonya şişesini kafaya dikti valla saniyesiyle iş becerir bunllar bende senin gibi ağzını felan yıkadım babamızı arradık sonra bişey olmaz dedi de rahatladım biraz . .seninkinede bişey olmaz merak etme hiç ordaki mikroplarada bağışıklık kazanır işte düşünsene onca cocuklar var dere kenarında atıkda gezen Allah korur onları . .

ya iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlar.Boş gibi herşey sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.Eşim çok istiyor ama ben istemiyorum ama günahınada girmek istemiyorum ne bilim yaa napcam ben ?

ya iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlar.Boş gibi herşey sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.Eşim çok istiyor ama ben istemiyorum ama günahınada girmek istemiyorum ne bilim yaa napcam ben ?

Burda ki hiç kimse işine karışmaz zaten hakkımızda yok ama bu bi can tatlım kıyılmaz . . hayırlısı olsun öncelikle . .şuan karmaşık duygular yaşıyosundur eminim şok diyelim ama geçince daha rahat düşünürsün eminim . .

daha çok erken bahar bak önünde neredeyse koca bir ay var... önce bir kendini dinle... sen istemiyorsan zaten kim ne derse desin doğursan da o çocuğun günahına girmiş olacaksın... istemediğin bir çocuk ne kadar iyi bakarsan bak "doğmasını istemedim ki" olarak kalacak...
çevrenle konuş demiyorum önce kendini dinle sonra bakarsın eşin istiyor mu, annenin ikinciye bakacak gücü var mı, maddi durumunuz ikinci çocuğa da aynı imkanları sunmaya müsait mi vs vs... ama bunlar hep tali yönler sen ÖNCE KENDİ İSTEĞİNİ KEŞFET

amaninnn melike seninki de firlama cikti allah korumus

başkasının yanında sakin kuzu gibi ama zararlı ne varsa buluyor holde priz var kapak taktım ama hemen oraya gidiyorum kapalı olduğu halde bile korkuyorum

güzel fikir
bu butik ev hoşuma gitti yemekler ihtiyaçlar senden hoşuma giiti de şeyi soracağım
1 eşli mi tek mi gelinebiliyor
2 çamaşırımızı ütümüzü de yapıyor musun
sağol rezervasyon yaptıracağım da

mikrop herif lafını tam olarak haketti artık berkay paşa
Müzeyyen o mekanizmalar kapanırken araya elini sokarsa Onlar da ayrı bir tehlike değil mi?

ben de hemen onu düşündüm o daha korkunç
güvenlik kapısı da olmaz wc hep kapalı kalmalı

şuan kese oluşmamış kürtaj istersen yapamam dedi bu ay sonunda yerleşir dedi.bu ay sonuna kadar düşün taşın karar ver dedi.1954 çıktı kan sonucum

hakkında hayırlısı olsun canım
ne düşünüyorsun canım kürtaj filan diyince

al benden de o kadar. bize de kayınvalideciğim yapar öyle açma börekler falan. ben hazır yufka ve milföy kullanımından öteye gitmiş değilim:))
öyle ama insan vücudu yaşadığı ortamın şartlarına göre savunma hazırlıyor. onlar mikrop içinde mikroba alışıyorlar soğukta yaşayan soğuğa dirençli oluyor. bizimkiler nerdeee el bebek gül bebek. senin paşa da az değil. allah emanet hepsi bu yaramazların.
canım şu an için tabi ki çok yeni şoktasın doğal olarak. eşinle oturur konuşursunuz etraflıca. zamanın var daha maddi manevi tüm şartları gözden geçirirsiniz kim ister ki günahına girmeyi. heleki annelik duygusunu tattıktan sonra. allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

baharcım hakkınızda hayırlısı canım. daha kese bile oluşmamış dur bakalım ay sonuna kadar ne olacak ne bitecek. nasılsın şu an?:26:
Valla şoktayım şuan
şaka gibi yaaaaaaaaaaa:95:
bencede
baharcım hakkında hayırlısı olsun .. valla zor bi karar ..
evet şuan işin içinden çıkamıyorum
inşallah cnm
Doğmasını istemedim gibi düşünmem cnm yaa.Onun kalp atışlarını duyunca tekmelerini hissedince doğunca yavrum die tabiki sarılıcam ama şartları konuşup tartıcaz artık.
Kürtaj düşündüm cnm halada aklımda ama bilmiyorum

amin cmm sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…