seninkini de allah korumuş melike nerde tehlike varsa mıknatıs gibi çekiyor bunları yaa allaha emanetlerbayılma efekti yok mu allah koruyor meleklerini benim kide dün ben ampul ararken annemlerde salonda merdiven var onun 3. Basamağında yakaladım ama o kadar güzel çıkıyor ki bir düşse allahım koru yarabbim
bencede
ah yasemin paranoyak oldum evde ben bu sıpayı gözlemekten ama anlık işte hatta saniyeler için de olan birşey. biz de hep kapatıyoruz ama o da çocuk işte.oy oy oyyyyyy
her an pür dikkat onları gözliycez!
haktan da çok meraklı banyoya tuvalete
hep kapalı tutuyoruz kapılarını
amiiiin inşallah canım arkadaşlarımmmm
yok artık bir de işten gelip onlara yemek mi yapıyordun pes diyyorum vallahi. nasıl boğazından geçip de yiyorlardı o yemeği öyle acaba.öyle tabii... temizlik yok, yemek yok, ortalık toplayan yok, canının istediği çocukların dilediği her şey alınıyor veya pişiriliyor daha ne olsun ki :93: işten gelip yemeği de ben yapıyodum... neyse bu hamile kalmadan önceydi artık annemler kalıyor yatakhane dolu kusura bakmayacaklar gari
öyle güzelim biz karı koca çalışıyoruz ya ağaçtan topluyoruz sanıyolar parayı... çocukların canı çikolata ister onu da alalım, şimdi hamburger ister canları yazık onu da yapalım vs vs vs... amaaaaaaaaaan neyse darlancam susayım bari
aaaaaaa miraba ben de pimsiz bomba bi patlayamadım
o berna zıpası sözde foruma dönecekti hala yok ortalarda
dün bi mesaj yazdım pelin gördün mü okmeydanı darülacezeye gitti kk... bayram sonrası yine gidecekler oraya da yardım yapsak diyorum... fotolar çok etkiledi benikayınvalidem bile daha sempatik gelmeye başladı o kadar diyorum
Amanin okurken kanim dondu sonu ne diye allah korumus valla verilmis sadaka varmis ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara
İstanbul darulAcezemi bende hep gtmek istedim. Cok yakin bize ama hic kismet olmadi vakit ayiramadim İnsan onemseyip vakit ayirmiyor malesef ne zaman kargo edeceksin bende yollayayim kargo cuma alayim hemen camasir corap vesile oldun sagol bigecim minamin hediyesi olsun
bak ben tamaiyle kapının kapanmasına motive olduğumdan bu yönünü düşünmemiştim bige :26: dur bakalım ağbim bu işlerin uzmanı bir çözüm bulur herhaldemikrop herif lafını tam olarak haketti artık berkay paşa
müzeyyen o mekanizmalar kapanırken araya elini sokarsaonlar da ayrı bir tehlike değil mi?
ahanda benimki koltulkların arkasından dolanmayı çözdü.tekli koltuğun arkasından sefer yapıyodu zaten . L koltuk var bende ve duvara nerdeyse dayalı. o kadaqr dar alandan sürtüne sürtüne bi geçişi var . bide zor geçiyosa ayy ayy ayyy diye bağırıyo . bide bu ara önüne kattığı herşeyi sürükleyip yürüme derdinde. puseti, sandalye ve mama sandalyesi gidecek yeri kalmayınca da bağırmaya başlıyo . ayy saklanacağı yerler arttı cadının ne zaman normal çocuk olacak bunlar ya
bige eskişehirdeki kimmiş cnm
şuan kese oluşmamış kürtaj istersen yapamam dedi bu ay sonunda yerleşir dedi.Bu ay sonuna kadar düşün taşın karar ver dedi.1954 çıktı kan sonucum
küpeli öyküden birkaç foto ekledim kızlar
kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)
günaydın kızlar bu arada gene işteyim bana sadece pazar salı çarşamba tatil diğer günler devam
günaydınlaaaar..
oh ne güzel tatil başlıyo meral...bol bol vakit geçireceksin kara kuzunla...
bende güzel bir tatil geçiririz ailecek diyordumki eltim geliyormuş bayram için bize 4 gün kalacaklar
ev zaten küçük okadar kişi nasıl olcaka hiç bilmiyorum 2 çocuğu bide annesi...tatil yok yani koşturmaca başlıyor bana..
bende eşim biraz evde olacak rahat rahat gezeriz diye planlıyordum...
Offff amma dert yanmışım kocamdan ya ben böyle değildim neden böyle oldu herşey batıyor kendimi mutlu hissetmiyorum ki seviyordum kocamı
Yasemin Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah çok zordu eminim Allah görmemişe döndersin inşallah . .ablam hala fakültede yatıyo ne yazık ki
çok iltihap var onun kurumasını bekliyolar ameliyat için
kanala kaçan taşı ağızdan hortumla çıkarmışlardı yine kaçmış ameliyattan sonra yine hortum salcaklar
25 gündür hastanelerde ablam yaa((
çocuklarıda ayrı o kadar zamandır onları çok özledi
Ay ne yapcaz ya gözümüzü üstlerinden ayırmaya gelmiyo gecende benimki yanımda kolonya şişesini kafaya dikti valla saniyesiyle iş becerir bunllar bende senin gibi ağzını felan yıkadım babamızı arradık sonra bişey olmaz dedi de rahatladım biraz . .seninkinede bişey olmaz merak etme hiç ordaki mikroplarada bağışıklık kazanır işte düşünsene onca cocuklar var dere kenarında atıkda gezen Allah korur onları . .kızlar dün akşam başımıza öyle bir olay geldi ki sormayın. arkadaşlara gitmiştik akşam. eve geldik ayberk pijamalarını giydi küçük tuvalete dişlerini fırçalamaya gitti( oradaki lavaboyu onun boyuna göre taktırdığımız için orayı kullanıyor) ben de çocuk odasında berkayın pijamalrını giydirdim oynaşıyoruz. sonra ayberk geldi yatağına yattı berkayı yere bıraktım öptüm sevdim iyi geceler dedim ayberke. o an benim küçük haşarat odadan çık ağbisi tuvaletin kapısını açık bırakmış orada da klozet yok alaturka tuvalet yani gir tuvaletin içine ve sonrası malum. salona girdim berkay nerde yok diyor eşim senin yanındaydı yok dedim odada anaam bir de baktım ki bir güzel tuvaletin orta yerine yerleşmiş kurcalıyor elim eyeğım birbirine dolandı hemmen aldım soydum banyo ettirdim inşallah birşey olmaz valla. hala içim rahat değil. bir de ya kaysaydı kafasını çarpsaydı diye düşünüp düşünüp delleniyorum. allah korudu inşallah mikroblardan da korumuştur.
kızlar hamileyim
şuan kese oluşmamış kürtaj istersen yapamam dedi bu ay sonunda yerleşir dedi.Bu ay sonuna kadar düşün taşın karar ver dedi.1954 çıktı kan sonucum
hayırlısı olsun baharcım ne düşünüyorsun?
kızlar hamileyim
ya iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlar.Boş gibi herşey sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.Eşim çok istiyor ama ben istemiyorum ama günahınada girmek istemiyorum ne bilim yaa napcam ben ?
ya iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlar.Boş gibi herşey sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.Eşim çok istiyor ama ben istemiyorum ama günahınada girmek istemiyorum ne bilim yaa napcam ben ?
amaninnn melike seninki de firlama cikti allah korumus
en çok çorap çamaşıra ihtiyaç varmış pelin ama her şey olabilir diyorlar... Güzel teyzecikler parfüm, makyaj malzemesi bile istiyormuş :)) eskişehirde bir hanım var ilk ziyarete de gitmişti ben alacaklarımı ona kargolayacağım mesela o götürecek... Işte patik, kazak vs aklına ne gelirse. 2. Darülaceze buluşmasıbaşlığı altında konuşuluyor şu an...
Ehe ehe dünyada ilk ve tek 8 yıldızlı butik ev bekleriz şekerim üstelik beleş
mikrop herif lafını tam olarak haketti artık berkay paşa
Müzeyyen o mekanizmalar kapanırken araya elini sokarsaOnlar da ayrı bir tehlike değil mi?
şuan kese oluşmamış kürtaj istersen yapamam dedi bu ay sonunda yerleşir dedi.bu ay sonuna kadar düşün taşın karar ver dedi.1954 çıktı kan sonucum
al benden de o kadar. bize de kayınvalideciğim yapar öyle açma börekler falan. ben hazır yufka ve milföy kullanımından öteye gitmiş değilim:))Maşallah aramızda harbi yetenekler var bu devirde böyle kızlar nedenirki maşallhdan baska ..aman benim koca duymasın gecende 5 kilo un vardı evde şirketten felan geliyoya oyle arada bunu annene verde kadın kullansın diyo ..aaa niye dedim ee daha senin elinden boyle bişey yemek nasip olmadı boşa gitmesin bari diyooo :)
Ay ne yapcaz ya gözümüzü üstlerinden ayırmaya gelmiyo gecende benimki yanımda kolonya şişesini kafaya dikti valla saniyesiyle iş becerir bunllar bende senin gibi ağzını felan yıkadım babamızı arradık sonra bişey olmaz dedi de rahatladım biraz . .seninkinede bişey olmaz merak etme hiç ordaki mikroplarada bağışıklık kazanır işte düşünsene onca cocuklar var dere kenarında atıkda gezen Allah korur onları . .
canım şu an için tabi ki çok yeni şoktasın doğal olarak. eşinle oturur konuşursunuz etraflıca. zamanın var daha maddi manevi tüm şartları gözden geçirirsiniz kim ister ki günahına girmeyi. heleki annelik duygusunu tattıktan sonra. allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.ya iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlar.Boş gibi herşey sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.Eşim çok istiyor ama ben istemiyorum ama günahınada girmek istemiyorum ne bilim yaa napcam ben ?
Valla şoktayım şuanbaharcım hakkınızda hayırlısı canım. daha kese bile oluşmamış dur bakalım ay sonuna kadar ne olacak ne bitecek. nasılsın şu an?:26:
bencedeşaka gibi yaaaaaaaaaaa:95:
evet şuan işin içinden çıkamıyorumbaharcım hakkında hayırlısı olsun .. valla zor bi karar ..
inşallah cnmBurda ki hiç kimse işine karışmaz zaten hakkımızda yok ama bu bi can tatlım kıyılmaz . . hayırlısı olsun öncelikle . .şuan karmaşık duygular yaşıyosundur eminim şok diyelim ama geçince daha rahat düşünürsün eminim . .
Doğmasını istemedim gibi düşünmem cnm yaa.Onun kalp atışlarını duyunca tekmelerini hissedince doğunca yavrum die tabiki sarılıcam ama şartları konuşup tartıcaz artık.daha çok erken bahar bak önünde neredeyse koca bir ay var... önce bir kendini dinle... sen istemiyorsan zaten kim ne derse desin doğursan da o çocuğun günahına girmiş olacaksın... istemediğin bir çocuk ne kadar iyi bakarsan bak "doğmasını istemedim ki" olarak kalacak...
çevrenle konuş demiyorum önce kendini dinle sonra bakarsın eşin istiyor mu, annenin ikinciye bakacak gücü var mı, maddi durumunuz ikinci çocuğa da aynı imkanları sunmaya müsait mi vs vs... ama bunlar hep tali yönler sen ÖNCE KENDİ İSTEĞİNİ KEŞFET
Kürtaj düşündüm cnm halada aklımda ama bilmiyorumbaşkasının yanında sakin kuzu gibi ama zararlı ne varsa buluyor holde priz var kapak taktım ama hemen oraya gidiyorum kapalı olduğu halde bile korkuyorum
güzel fikir
bu butik ev hoşuma gitti yemekler ihtiyaçlar senden hoşuma giiti de şeyi soracağım
1 eşli mi tek mi gelinebiliyor
2 çamaşırımızı ütümüzü de yapıyor musun
sağol rezervasyon yaptıracağım da
ben de hemen onu düşündüm o daha korkunç
güvenlik kapısı da olmaz wc hep kapalı kalmalı
hakkında hayırlısı olsun canım
ne düşünüyorsun canım kürtaj filan diyince
al benden de o kadar. bize de kayınvalideciğim yapar öyle açma börekler falan. ben hazır yufka ve milföy kullanımından öteye gitmiş değilim:))
öyle ama insan vücudu yaşadığı ortamın şartlarına göre savunma hazırlıyor. onlar mikrop içinde mikroba alışıyorlar soğukta yaşayan soğuğa dirençli oluyor. bizimkiler nerdeee el bebek gül bebek. senin paşa da az değil. allah emanet hepsi bu yaramazların.
canım şu an için tabi ki çok yeni şoktasın doğal olarak. eşinle oturur konuşursunuz etraflıca. zamanın var daha maddi manevi tüm şartları gözden geçirirsiniz kim ister ki günahına girmeyi. heleki annelik duygusunu tattıktan sonra. allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?