Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevraaa sen nasılsın canım var mı sende de böyle negatif iyonlar :))))))
yasemin nasılsın canımmm? ayberk de 9 aya kadar ara ara çektim ama berkay da 10-12 haftalıkken geçmişti bulantılarım. inşallah uzun sürmez senin de bu sefer. haktan eminim nasıl annesi? yoruyor mu seni?
kıymet nasılsın canım kuzun nasıl?
iyiyiz canım siz de iyisiniz inş. günler biraz zor geçiyo senin için ama sonunda feraha çıkacaksınız inş. Allah kolaylıklar versin sana bir an önce bulantılardan kurtulursun inş.
bu arada ablana ve kayınvalidene de geçmiş olsun çok.![]()
selam kıymet naber canım?selam nevra müzeyyen ve 3 misafir:)
:44:son sayfadan anladığım kadaryla herkes bir bezgin bekir modunda mevsim değişikliğinden mi acep ? yoksa yıllar mı yordu bizi:26:![]()
tam düzelmemiş olsamda daha iyiyim müzeyyencim çok sağol
haktanımda iyi bi gün huylu bi gün huysuz geçip gidiyo zaman işte
sen nasılsın yakışıklılar nasıllar?
bol bol süt olsun teyzei inşallahafiyet olsun öycüye süt olsun :92:
ben de bugün kendime 15 dakika fazladan öğlen arası veriyim hiç çalışasım yokafiyet olsun ve teşekkür ederim
uyuman iyi hani o uyku probleminden dolayı ama yorgun kalmak diyorsan bendede durum aynı vallaYa ben cok yoruluyrm artik ilk aksamdan siziyorum resmen sabah kalktigimdada yorgun kalkiyorum o yuzden resim ekleyemedim aksam yinesu yorgunluk hali gecse biranonce iyi olacak valla kan vereyim bu hafta biseyler eksikmidir nedir ciksin Dyrm
mersi tatlı arkadaşımPesinen tesekkur edyr :)))) banane diyecegim yinede afiyet olsun bigee meral sanada
teşekkürler teyzesiinşallah gelmez canım vazgeçer de oğluşunla tatilin tadını çıkarırsın. gerçi dediğin gibi evde daha çok yoruluyoruz ama yine de değer ne yapalım.
yasemin nasılsın canımmm? ayberk de 9 aya kadar ara ara çektim ama berkay da 10-12 haftalıkken geçmişti bulantılarım. inşallah uzun sürmez senin de bu sefer. haktan eminim nasıl annesi? yoruyor mu seni?
aynen öyle. aslında hiç adetim değildir böyle davranmak kıyamam ben kocişime. şimdi bile üzülüyorum neden böyle yaptım diye. ama gerçekten yoruldum sanırım iki kere üst üste hastalandım çocuklarda aynı anda hastalanınca ne olduğumu bilemedim berkay malum iyice azman oldu belimden su alıyor eee kocişe birşey kalmıyor böyle olunca da. neyse bu da gelir bu da geçeeer:)
afiyer olsun şekerimmmm bol bol süt olsun güzel kızına
deme öyle kııız ne demek emin değilim şimdi sinirlisin ya ondan öyle geliyor sana geçer güzelim geçer.
sana da afiyet olsun canııım yarasın umut paşama
son sayfadan anladığım kadaryla herkes bir bezgin bekir modunda mevsim değişikliğinden mi acep ? yoksa yıllar mı yordu bizi:26:![]()
selam kıymet naber canım?
:44::26:
gün güne daha iyi olacaksın inşallah. bu sıkıntılar bitince de tadını çıkar hamileleğin. haktan paşa fırsat verirse tabi ki. valla çok özlüyorum şimdi içimdeki o kıpırtıları sadece bebişimle ikimiz arasındaki o paylaşımları. ayberk 1 yaşında geldiğinde de böyle olmuştum ben. 2 sene sonra Berkay oldu. bu sefer allah aklımı başımdan almasın inşallah.:))
biz de iyiyiz diyelim iyi olalım canım. Yakışıklılar da iyi çok şükür analarının canına okumakla meşgul ikisi de bu ara:))
Yaseminn ablan nasil simdi
Pesinen tesekkur edyr :)))) banane diyecegim yinede afiyet olsun bigee meral sanada
Oznur deli oluyrm oyle tiplere onlara tatilse sizede tatil allah alalh onlar gezcek sen evde olcn misafir agrlycn ne dusuncesizlik
aynen öyle. aslında hiç adetim değildir böyle davranmak kıyamam ben kocişime. şimdi bile üzülüyorum neden böyle yaptım diye. ama gerçekten yoruldum sanırım iki kere üst üste hastalandım çocuklarda aynı anda hastalanınca ne olduğumu bilemedim berkay malum iyice azman oldu belimden su alıyor eee kocişe birşey kalmıyor böyle olunca da. neyse bu da gelir bu da geçeeer:)
sana da afiyet olsun canııım yarasın umut paşama
son sayfadan anladığım kadaryla herkes bir bezgin bekir modunda mevsim değişikliğinden mi acep ? yoksa yıllar mı yordu bizi:26:![]()
bilge yemekten gelmiş afiyetler olsun:)
bol bol süt olsun teyzei inşallah
benimde hiç çalışasım yok ama şükür günün yarısı bitti bile...
inşallah paşamada bol bol süt olsun
oy yerim onları
zor dimi müzeyyen ikisiyle başetmek :26:
ablam hala fakültede yatıyo ne yazık ki
çok iltihap var onun kurumasını bekliyolar ameliyat için
kanala kaçan taşı ağızdan hortumla çıkarmışlardı yine kaçmış ameliyattan sonra yine hortum salcaklar
25 gündür hastanelerde ablam yaa((
çocuklarıda ayrı o kadar zamandır onları çok özledi