Hay allah ya öylesi daha da zor... Bi yandan ortada soğuk davranacak sebep yok bi yandan içinden gelmiyo... öyle iyi anlıyorum ki Ama sen böyle yaptıkça daha da üstüne düşüyo di mi? Bizde kaçan kovalanıyo bi süredir
inşallah gelmez canım vazgeçer de oğluşunla tatilin tadını çıkarırsın. Gerçi dediğin gibi evde daha çok yoruluyoruz ama yine de değer ne yapalım.
Yasemin nasılsın canımmm? Ayberk de 9 aya kadar ara ara çektim ama berkay da 10-12 haftalıkken geçmişti bulantılarım. Inşallah uzun sürmez senin de bu sefer. Haktan eminim nasıl annesi? Yoruyor mu seni?
Aynen öyle. Aslında hiç adetim değildir böyle davranmak kıyamam ben kocişime. şimdi bile üzülüyorum neden böyle yaptım diye. Ama gerçekten yoruldum sanırım iki kere üst üste hastalandım çocuklarda aynı anda hastalanınca ne olduğumu bilemedim berkay malum iyice azman oldu belimden su alıyor eee kocişe birşey kalmıyor böyle olunca da. Neyse bu da gelir bu da geçeeer:)
afiyer olsun şekerimmmm bol bol süt olsun güzel kızına
deme öyle kııız ne demek emin değilim şimdi sinirlisin ya ondan öyle geliyor sana geçer güzelim geçer.
Sana da afiyet olsun canııım yarasın umut paşama
melike bana hesap numarasin verirmisin ozelden yaa iban olursa daha rahat olur
oy yerim onları
zor dimi müzeyyen ikisiyle başetmek :26:
Ablam hala fakültede yatıyo ne yazık ki
çok iltihap var onun kurumasını bekliyolar ameliyat için
kanala kaçan taşı ağızdan hortumla çıkarmışlardı yine kaçmış ameliyattan sonra yine hortum salcaklar
25 gündür hastanelerde ablam yaa((
çocuklarıda ayrı o kadar zamandır onları çok özledi
şubat tatillerinde benim 1 hafta zorunlu iznim var sevgili görümce şubat tatili olunca iki veletle geldi... 1 haftasında evdeyim diğer hafta bir de çalışıyorum üstelik... 1 gün okuldan arkadaşla gittik eve, o da durumu biliyor ve benim adıma sinir oluyor "sen 15 gün napıyosun burda" dedi... Görümcemden el cevap "tatiiiiiiiiil"
başka da bir şey söylemiyorum
Boşveeeeeeeeer arada lazım böyle... Malum deveye diken insanaNormal zamanların kıymetini bilirler hiç olmazsa
kızlar dün akşam başımıza öyle bir olay geldi ki sormayın. arkadaşlara gitmiştik akşam. eve geldik ayberk pijamalarını giydi küçük tuvalete dişlerini fırçalamaya gitti( oradaki lavaboyu onun boyuna göre taktırdığımız için orayı kullanıyor) ben de çocuk odasında berkayın pijamalrını giydirdim oynaşıyoruz. sonra ayberk geldi yatağına yattı berkayı yere bıraktım öptüm sevdim iyi geceler dedim ayberke. o an benim küçük haşarat odadan çık ağbisi tuvaletin kapısını açık bırakmış orada da klozet yok alaturka tuvalet yani gir tuvaletin içine ve sonrası malum. salona girdim berkay nerde yok diyor eşim senin yanındaydı yok dedim odada anaam bir de baktım ki bir güzel tuvaletin orta yerine yerleşmiş kurcalıyor elim eyeğım birbirine dolandı hemmen aldım soydum banyo ettirdim inşallah birşey olmaz valla. hala içim rahat değil. bir de ya kaysaydı kafasını çarpsaydı diye düşünüp düşünüp delleniyorum. allah korudu inşallah mikroblardan da korumuştur.
ablam hala fakültede yatıyo ne yazık ki
kanala kaçan taşı ağızdan hortumla çıkarmışlardı yine kaçmış ameliyattan sonra yine hortum salcaklar
kızlar dün akşam başımıza öyle bir olay geldi ki sormayın. arkadaşlara gitmiştik akşam. eve geldik ayberk pijamalarını giydi küçük tuvalete dişlerini fırçalamaya gitti( oradaki lavaboyu onun boyuna göre taktırdığımız için orayı kullanıyor) ben de çocuk odasında berkayın pijamalrını giydirdim oynaşıyoruz. sonra ayberk geldi yatağına yattı berkayı yere bıraktım öptüm sevdim iyi geceler dedim ayberke. o an benim küçük haşarat odadan çık ağbisi tuvaletin kapısını açık bırakmış orada da klozet yok alaturka tuvalet yani gir tuvaletin içine ve sonrası malum. salona girdim berkay nerde yok diyor eşim senin yanındaydı yok dedim odada anaam bir de baktım ki bir güzel tuvaletin orta yerine yerleşmiş kurcalıyor elim eyeğım birbirine dolandı hemmen aldım soydum banyo ettirdim inşallah birşey olmaz valla. hala içim rahat değil. bir de ya kaysaydı kafasını çarpsaydı diye düşünüp düşünüp delleniyorum. allah korudu inşallah mikroblardan da korumuştur.
melikeye 10 gün önce hsp no sorduk
kocişemi anneye göndereceğimize karar verememişti
valla ne yalan dyiyim çok zor hem de yasemin ama çok da güzel işte yukarıda bir örnekle anlattım başımıza gelenleri. şimdiye kadar en kötüsü buydu allah beterinden saklasın.oy yerim onları
zor dimi müzeyyen ikisiyle başetmek :26:
ablam hala fakültede yatıyo ne yazık ki
şükür biz de hastalıkları atlattık gibi ama bu yaramazlıkları nasıl atlatırız bilemiyorum.biz iyiyiz şükür müzeyyencim. hep aynı huysuzluk, yaramazlık kaşı bi yerde gözü bi yerde neler yapabilirim halleri . size de geçmiş olsun çok bi kurtulun tamamen şu hastalıklardan rahat edin inş.
tatil mi sana tatil olacağına görümce otel bellemiş senin evi. allahım kendini çok akıllı sanıyor bunlar herhalde düşüncesiz insanlar yaa.
şubat tatillerinde benim 1 hafta zorunlu iznim var sevgili görümce şubat tatili olunca iki veletle geldi... 1 haftasında evdeyim diğer hafta bir de çalışıyorum üstelik... 1 gün okuldan arkadaşla gittik eve, o da durumu biliyor ve benim adıma sinir oluyor "sen 15 gün napıyosun burda" dedi... görümcemden el cevap "tatiiiiiiiiil"
boşveeeeeeeeer arada lazım böyle... malum deveye diken insananormal zamanların kıymetini bilirler hiç olmazsa
sağolasın canım
bebeler yordu sankim daha çok
benim kaldı 2 saatim
inşallah canım sağolasın :92:
Ay valla bitsin muzeyyen ben alisik degilim boyle ay halsizim ay hastayim demeye hissetmeye
bende yarın yokum nabeeeeeeeerrrrrr
şubat tatillerinde benim 1 hafta zorunlu iznim var sevgili görümce şubat tatili olunca iki veletle geldi... 1 haftasında evdeyim diğer hafta bir de çalışıyorum üstelik... 1 gün okuldan arkadaşla gittik eve, o da durumu biliyor ve benim adıma sinir oluyor "sen 15 gün napıyosun burda" dedi... görümcemden el cevap "tatiiiiiiiiil"
boşveeeeeeeeer arada lazım böyle... malum deveye diken insananormal zamanların kıymetini bilirler hiç olmazsa
sağolasın canım
bebeler yordu sankim daha çok
benim kaldı 2 saatim
inşallah canım sağolasın :92:
kızlar dün akşam başımıza öyle bir olay geldi ki sormayın. Arkadaşlara gitmiştik akşam. Eve geldik ayberk pijamalarını giydi küçük tuvalete dişlerini fırçalamaya gitti( oradaki lavaboyu onun boyuna göre taktırdığımız için orayı kullanıyor) ben de çocuk odasında berkayın pijamalrını giydirdim oynaşıyoruz. Sonra ayberk geldi yatağına yattı berkayı yere bıraktım öptüm sevdim iyi geceler dedim ayberke. O an benim küçük haşarat odadan çık ağbisi tuvaletin kapısını açık bırakmış orada da klozet yok alaturka tuvalet yani gir tuvaletin içine ve sonrası malum. Salona girdim berkay nerde yok diyor eşim senin yanındaydı yok dedim odada anaam bir de baktım ki bir güzel tuvaletin orta yerine yerleşmiş kurcalıyor elim eyeğım birbirine dolandı hemmen aldım soydum banyo ettirdim inşallah birşey olmaz valla. Hala içim rahat değil. Bir de ya kaysaydı kafasını çarpsaydı diye düşünüp düşünüp delleniyorum. Allah korudu inşallah mikroblardan da korumuştur.
anneye gondermekten yana kullaniyrm oyumu :)))
Allahım tez zamanda şifasını versin yavruılarına kavuşsun inş.
Kiyamam ya ne zor geliyordur ablana insallah biranonce kurtulur cnm
ahhhhh canım yaa inşallah tez zamanda düzelir çıkar çocuklara zor ablana zor hem canı hem evlatlarından ayrı biz birkaç saat görmüyoruz
allah tez zamanda şifa verip çocuklarına kavuştursun hiçbir anneyi çocuklarından ayrı koymasın
valla ne yalan dyiyim çok zor hem de yasemin ama çok da güzel işte yukarıda bir örnekle anlattım başımıza gelenleri. şimdiye kadar en kötüsü buydu allah beterinden saklasın.
ablana da tez zamanda acil şifalar versin rabbim. ne zor bir de çocuklar olunca aklı da onlar da kalıyordur.
Görümcene kocaman teprik koyuyorum sus gelin sen bakacaksın haşmetlü kocanın bilimum gereksiz akrabalarına tabi ki
8 yıldızlı tatil köyü sanki
tatil mi sana tatil olacağına görümce otel bellemiş senin evi. allahım kendini çok akıllı sanıyor bunlar herhalde düşüncesiz insanlar yaa.
al benden de o kadar pelin nasılsın diyorlar iyiyim bomba gibiyim diyorum motive edeyim kendimi diye ama kendim bile inanmıyorum ki söylediğime:))
ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara
bayılma efekti yok mu allah koruyor meleklerini benim kide dün ben ampul ararken annemlerde salonda merdiven var onun 3. Basamağında yakaladım ama o kadar güzel çıkıyor ki bir düşse allahım koru yarabbim
Amanin okurken kanim dondu sonu ne diye allah korumus valla verilmis sadaka varmis ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara
Nasil bir yrdm bige yaplm ben varim gozden kcmis bnm tatil koyu iyiymis sizin hersey dahil sistemi tobe tobe
aman kıymet dikkat biz banyoyu açık bırakmıyoruz hiç şu klozette boğulma vakaları var ya allah korusun yavrularımızı.anammmm bu modeller fena yaaa bizimkide öyle banyonun kapısını açık görmesin dalıyo içine . bu aralar klozetin kapağını açmaya çalışıyo ısrarla. bide musluğu açıp ellerini suluyacakmış . daha neler neler....
ucuz atlatmışsınız canım geçmişler olsun. sen temizliğini yapmışsın canım tevekkül edicen gerisini artık
aaamiin canım.allah tez zamanda şifa verip çocuklarına kavuştursun hiçbir anneyi çocuklarından ayrı koymasın
hobaaaaaaaaaaaaaaaaa :96: banyosunu yaptırmışsın kalmamıştır mikrop falan müzeyyencim... hey yarabbim ya gözünü ayırmaya gelmiyor bu sıpalardan çok geçmiş olsun
şu ruh haliyle kociş diyeceğini sanmam meral
öyle pelincim resmen allah korudu sıpamı.Amanin okurken kanim dondu sonu ne diye allah korumus valla verilmis sadaka varmis ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara
ah müzeyyen verilmiş sadakanız varmış arkadaşım
mikroplu yaramaz oğluşu iyi bir dezenfekte etseydin
hatta ben banyo ve tuvalet kapısına otomatik kapanması için birşeyler taktırayım diyorum biz dikkat ediyoruz ama neticede evde bir çocuk daha var misafir gelir açık bırakır falan. ne bileyim akşam öyle görünce evdeki en büyük tehlike şu oralar benim için.
sabah da ağbisi girdi lavaboya kapının önüne dikildi bekliyor. yine açık kalırsa kapı kaldığım yerden devam ederim diye düşündü herhalde mikrop herif:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?