2009 Aralık Anneleri

aynen canım surat asayım uhu mübarek yapışıyor 50 kere beni seviyor musun mucuk aşkım aaaaaaaaaa sus ayol sus diyorum ben de

ya aslında neden bilmiyorum heralde bilgenin dediği gibi havadan sudan bişeyden ben 1 msj bile havalara uçan aşk böcüğü şimdi böyleyim sıkılıyorum herşeyden

melike bana hesap numarasin verirmisin ozelden yaa iban olursa daha rahat olur

akşam vereyim tatlım yanımda değil

ahhhhh canım yaa inşallah tez zamanda düzelir çıkar çocuklara zor ablana zor hem canı hem evlatlarından ayrı biz birkaç saat görmüyoruz

allah senin iyiliğini versin lafa bak

Görümcene kocaman teprik koyuyorum sus gelin sen bakacaksın haşmetlü kocanın bilimum gereksiz akrabalarına tabi ki
8 yıldızlı tatil köyü sanki

anammmm bu modeller fena yaaa bizimkide öyle banyonun kapısını açık görmesin dalıyo içine . bu aralar klozetin kapağını açmaya çalışıyo ısrarla. bide musluğu açıp ellerini suluyacakmış . daha neler neler....

ucuz atlatmışsınız canım geçmişler olsun. sen temizliğini yapmışsın canım tevekkül edicen gerisini artık

allah tez zamanda şifa verip çocuklarına kavuştursun hiçbir anneyi çocuklarından ayrı koymasın

hobaaaaaaaaaaaaaaaaa :96: banyosunu yaptırmışsın kalmamıştır mikrop falan müzeyyencim... hey yarabbim ya gözünü ayırmaya gelmiyor bu sıpalardan çok geçmiş olsun

melikeye 10 gün önce hsp no sorduk
kocişemi anneye göndereceğimize karar verememişti

şu ruh haliyle kociş diyeceğini sanmam meral

valla ne yalan dyiyim çok zor hem de yasemin ama çok da güzel işte yukarıda bir örnekle anlattım başımıza gelenleri. şimdiye kadar en kötüsü buydu allah beterinden saklasın.
ablana da tez zamanda acil şifalar versin rabbim. ne zor bir de çocuklar olunca aklı da onlar da kalıyordur.
biz iyiyiz şükür müzeyyencim. hep aynı huysuzluk, yaramazlık kaşı bi yerde gözü bi yerde neler yapabilirim halleri . size de geçmiş olsun çok bi kurtulun tamamen şu hastalıklardan rahat edin inş.
şükür biz de hastalıkları atlattık gibi ama bu yaramazlıkları nasıl atlatırız bilemiyorum.
tatil mi sana tatil olacağına görümce otel bellemiş senin evi. allahım kendini çok akıllı sanıyor bunlar herhalde düşüncesiz insanlar yaa.
Ay valla bitsin muzeyyen ben alisik degilim boyle ay halsizim ay hastayim demeye hissetmeye

al benden de o kadar pelin nasılsın diyorlar iyiyim bomba gibiyim diyorum motive edeyim kendimi diye ama kendim bile inanmıyorum ki söylediğime:))

Amanin okurken kanim dondu sonu ne diye allah korumus valla verilmis sadaka varmis ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara

bende yarın yokum nabeeeeeeeerrrrrr

ah müzeyyen verilmiş sadakanız varmış arkadaşım
mikroplu yaramaz oğluşu iyi bir dezenfekte etseydin

bayılma efekti yok mu allah koruyor meleklerini benim kide dün ben ampul ararken annemlerde salonda merdiven var onun 3. Basamağında yakaladım ama o kadar güzel çıkıyor ki bir düşse allahım koru yarabbim

anneye gondermekten yana kullaniyrm oyumu :)))

bencede

oy oy oyyyyyy
her an pür dikkat onları gözliycez!
haktan da çok meraklı banyoya tuvalete
hep kapalı tutuyoruz kapılarını

Allahım tez zamanda şifasını versin yavruılarına kavuşsun inş.

amiiiiin canım benim
Kiyamam ya ne zor geliyordur ablana insallah biranonce kurtulur cnm

ay zor olmaz olurmu bulantım için 1 gün yatırcaktı geçende doktor yatamadım haktanımı bırakamam diye((
amin inşallah canım

ahhhhh canım yaa inşallah tez zamanda düzelir çıkar çocuklara zor ablana zor hem canı hem evlatlarından ayrı biz birkaç saat görmüyoruz
allah tez zamanda şifa verip çocuklarına kavuştursun hiçbir anneyi çocuklarından ayrı koymasın

amiiiin inşallah canım arkadaşlarımmmm

Görümcene kocaman teprik koyuyorum sus gelin sen bakacaksın haşmetlü kocanın bilimum gereksiz akrabalarına tabi ki
8 yıldızlı tatil köyü sanki

öyle tabii... temizlik yok, yemek yok, ortalık toplayan yok, canının istediği çocukların dilediği her şey alınıyor veya pişiriliyor daha ne olsun ki :93: işten gelip yemeği de ben yapıyodum... neyse bu hamile kalmadan önceydi artık annemler kalıyor yatakhane dolu kusura bakmayacaklar gari

öyle güzelim biz karı koca çalışıyoruz ya ağaçtan topluyoruz sanıyolar parayı... çocukların canı çikolata ister onu da alalım, şimdi hamburger ister canları yazık onu da yapalım vs vs vs... amaaaaaaaaaan neyse darlancam susayım bari
aaaaaaa miraba ben de pimsiz bomba bi patlayamadım

ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara

o berna zıpası sözde foruma dönecekti hala yok ortalarda
dün bi mesaj yazdım pelin gördün mü okmeydanı darülacezeye gitti kk... bayram sonrası yine gidecekler oraya da yardım yapsak diyorum... fotolar çok etkiledi beni kayınvalidem bile daha sempatik gelmeye başladı o kadar diyorum

acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiii

bayılma efekti yok mu allah koruyor meleklerini benim kide dün ben ampul ararken annemlerde salonda merdiven var onun 3. Basamağında yakaladım ama o kadar güzel çıkıyor ki bir düşse allahım koru yarabbim

amanııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :96: sizin de verilmiş sadakanız varmış şekerim

berna ön ayak olmadıki yapamadıkki şekerim

valla yapalım
ben seve seve destek olurum

Nasil bir yrdm bige yaplm ben varim gozden kcmis bnm tatil koyu iyiymis sizin hersey dahil sistemi tobe tobe

en çok çorap çamaşıra ihtiyaç varmış pelin ama her şey olabilir diyorlar... güzel teyzecikler parfüm, makyaj malzemesi bile istiyormuş :)) eskişehirde bir hanım var ilk ziyarete de gitmişti ben alacaklarımı ona kargolayacağım mesela o götürecek... işte patik, kazak vs aklına ne gelirse. 2. darülaceze buluşmasıbaşlığı altında konuşuluyor şu an...

ehe ehe dünyada ilk ve tek 8 yıldızlı butik ev bekleriz şekerim üstelik beleş

aman kıymet dikkat biz banyoyu açık bırakmıyoruz hiç şu klozette boğulma vakaları var ya allah korusun yavrularımızı.

hatta ben banyo ve tuvalet kapısına otomatik kapanması için birşeyler taktırayım diyorum biz dikkat ediyoruz ama neticede evde bir çocuk daha var misafir gelir açık bırakır falan. ne bileyim akşam öyle görünce evdeki en büyük tehlike şu oralar benim için.
aaamiin canım.
valla felaket oldular yaa. bir de yakında uzanıp kapıları da açmaya başlayacaklar. o zaman nice olacak halimiz.
öyle pelincim resmen allah korudu sıpamı.

ah müzeyyen verilmiş sadakanız varmış arkadaşım
mikroplu yaramaz oğluşu iyi bir dezenfekte etseydin

sorma meral yaa pis mikrop ne işin var oralarda senin diye diye yıkıyorum surat ifadesini görmeliydiniz ama yaramazlık yaptığının öyle bilincindeki. ben dışındakileri dezenfekte ettim ama içine kaçan varsa allaha emanet artık.

sabah da ağbisi girdi lavaboya kapının önüne dikildi bekliyor. yine açık kalırsa kapı kaldığım yerden devam ederim diye düşündü herhalde mikrop herif:))

İstanbul darulAcezemi bende hep gtmek istedim. Cok yakin bize ama hic kismet olmadi vakit ayiramadim İnsan onemseyip vakit ayirmiyor malesef ne zaman kargo edeceksin bende yollayayim kargo cuma alayim hemen camasir corap vesile oldun sagol bigecim minamin hediyesi olsun

mikrop herif lafını tam olarak haketti artık berkay paşa
müzeyyen o mekanizmalar kapanırken araya elini sokarsa onlar da ayrı bir tehlike değil mi?

ahanda benimki koltulkların arkasından dolanmayı çözdü.tekli koltuğun arkasından sefer yapıyodu zaten . L koltuk var bende ve duvara nerdeyse dayalı. o kadaqr dar alandan sürtüne sürtüne bi geçişi var . bide zor geçiyosa ayy ayy ayyy diye bağırıyo . bide bu ara önüne kattığı herşeyi sürükleyip yürüme derdinde. puseti, sandalye ve mama sandalyesi gidecek yeri kalmayınca da bağırmaya başlıyo . ayy saklanacağı yerler arttı cadının ne zaman normal çocuk olacak bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…