2009 Aralık Anneleri

tembel karınca nasılsın bakalım bu sabah

yeni bir yağ markası öğrendim oradan araştırıcam şimdi hamilelikte mide bulantısı kesen yağ var mı

heheh o benim işte
ilaç kullanıyorum iyi geldi ama baya rahatladım
oy canummmm
unutmamışta hala araştırırmış

hadi bakalım
bugün artık güzel geçer günün

nabersin baharım

heheh o benim işte
ilaç kullanıyorum iyi geldi ama baya rahatladım
oy canummmm
unutmamışta hala araştırırmış

oh iyi gelmesine çooook sevindimnmmmm
unutur muyum şekerim birbirimizin kıymetlisi olduk biz kollamıycaz bir yardımcı olmaya çalışmıycaz da kim yapacak
ayrıca bizim evde ayrıcalıklı mevzudur hamilelik bulantıları onun için ekstra hassasiyetim var konuya
annemden hep dinlerim 9 ay kustum diye hatta abimi doğururken masaya çıkarmışlar son kez kusmuş öyle doğurmuş bende ilk aylarda kusmuş sonra geçmiş

:97:
oh ne güzel dinlencek çalışanlar
bize hergün bayram tatili

yasi söylemesi ayıp ama ben işyerinde daha çok dinleniyorum bacım

bigecim yorumuna cvp yazdım cnm :)))))

:))))))))))) öyle olması iyidir bahar, seni bilmem de ben öyle büyüdüm hiçbir kötülüğünü de görmedim bugüne kadar
bizimkiler hem kız güzeli hem erkek güzeli demek ki sizi erkek bizi kız sandıklarına göre

iyiyim bigecimmm
Çok şükür bugün daha iyiyim çok da ii olacam

olacaksın tabii bir yıl geçsin üstünden benim gibi geyiğini de yapacaksın hiiiiiiç merak etme

melikecim ihmal etme.. unutkanlıkta troit belirtisi olabiliyoo . bende yorgunluk - halsizlik diye gittim başıma troit çıktı .. detaylı bi kan tahlili yaptır bence .. :94:

Nilgun mastit olmus 2 kutu antibiotik ve cumaya kdr rapor vermis dr nazanda tasinmis dun selami var grip olmus yine

nigüncüm çook geçmiş olsun .. inşll bian önce düzelirsin..
Nazancım güle güle otur yeni evinde .. allah ağzınızın tadını bozmasın ..

sabahın delisi ilk günaydn benden olsun ya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..

günaydın sibelcim çoık geçmiş olsunn .. Haşlanmış patateste iyi gelirdi diyo biliyorum ama .. sen zaten şirkete varmışsındır..

günaydın topik
bugün akşam 6 olu ise ben 10 günlük bayram tatiline çıkacağım

günaydın meralcimm . ohh ne güzel .. benim de cuma son gün .. sonra tatilll

günaydın bigecimmmm ..

günaydın herkeseeee

günaydın yasemincimm

günaydınnnnnnn
güzel bir gün olsun inşallah hepimize....

günaydın baharcımmm ..

Herkese ama herksee günaydınnnnnnnn

umarım cnm seneyede beraber güleriz inş :)))

günaydın bigecimmmm ..

Herkese ama herksee günaydınnnnnnnn

günaydıııınnnnn
yarın soooooooooon sonra tatiiiiiiil cumartesi pastacılık malzemesi alıp bayramda denemeler yapıcam üstelik de hasta oluyor gibiyim görünen o ki evde ve misafirsiz mutlu bir bayram geçircem bakalım kaç pasta yapıcam :2:

aslında evde daha çok yoruluyorum be yasmincim
ama kızımla olacağımya herşeye değer valla

al benden de o kadar :13:

umarım cnm seneyede beraber güleriz inş :)))

yıldönümünü kutlarız ilk duyunca kulağa garip geliyor baharcım ama umarım hayırlı hırsızdır sizinki de... bana da söylediklerinde küfretmiştim ama 1 yıl sonra hiç ummayacak yerden para geldi girilen evin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde süper bir evimiz oldu :86: kimisinin eli hayırlı olurmuş dua edelim sizinki de o cins olsun

ağzın bal yesin bigeeee umarım dediğin gibi olur cnmmm

valla bu tatil çok güzel olacak inş.Umarım dinlenebiliriz.

inşallah ama kurban bayramı genelde işlerle geçiyo
canımsın
oy oy oy kusup doğurmuş he(((
amaaan zor ya bu bulantı işi
haktanda ilk4 son 1 ay hep kustum bunda bakalım ne kadar sürcek ilaç baya azalttı ama tamamen kesmedi ama bunada çok şükür bi kaç lokma yiyebiliyorum artık
tahmin edebiliyorum evde daha çok iş bekliyodur

hemde nasıl geçer baharcım

aslında evde daha çok yoruluyorum be yasmincim
ama kızımla olacağımya herşeye değer valla

hasta oldunmu pekiii

e o zaman dinlenme demiyelimde hasret giderme diyelim oluuu mu

kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)

:81: cidden bravo herkesin harcı değildir baklava açmak
ne gizli cevherler var içimizde bakın hele

oooooo baklava yapan mı var dediniz eee tadına bakmadan tebrik olmaz 1 tabak alalım bu tarafa doğru
benim annemde seni az kalsın wc de doğuracaktım der sürekli gidip geliyormuş o arada bir farklılık hissetmiş ebe bir bakmış ben geliyorum

günaydın kızlar bu arada gene işteyim bana sadece pazar salı çarşamba tatil diğer günler devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…