günaydın topik
bugün akşam 6 olu ise ben 10 günlük bayram tatiline çıkacağım
tembel karınca nasılsın bakalım bu sabah
yeni bir yağ markası öğrendim oradan araştırıcam şimdi hamilelikte mide bulantısı kesen yağ var mı
günaydın topik
:97:
oh ne güzel dinlencek çalışanlar
bize hergün bayram tatili
hadi bakalım
bugün artık güzel geçer günün
heheh o benim işte
ilaç kullanıyorum iyi geldi ama baya rahatladım
oy canummmm
unutmamışta hala araştırırmış
:97:
bigecim yorumuna cvp yazdım cnm :)))))
iyiyim bigecimmm
Çok şükür bugün daha iyiyim çok da ii olacam
Neler yazacaktım alıntılar yaptım elektrik gitti alıntılar gitti ben de o arada unuttum ya kızlar ben çok unutuyorum herşeyi aaaa şunu yapacaktım aaaa bunu yapacaktım oluyorum sürekli
ben de de var sinir ve kilo alamama sorunu gitsem tiroide baktırsam hiç fena olmayacak annemde var tiroit çalışmıyor dr gene yükseltti hapını 2 ayrı hap içiyor imkanı olanlar cerrahpaşa da aydın bey var dahiliye ana bilim dalı başkanı ve özel bölüm kürsü başkanı hem çok iyi bir prof hem süper tatlı bir insan
izmir-istanbul maçının skoru bilmiyom şekerim ben de tam yazarken geldi ( bak saatlerde tutuyor bunlar beraberdi )ama o bakamadan ben yazdım hallettim kapadım sonra o duşa girince devam ettim sohbete
Nilgun mastit olmus 2 kutu antibiotik ve cumaya kdr rapor vermis dr nazanda tasinmis dun selami var grip olmus yine
sabahın delisi ilk günaydn benden olsunya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..
günaydın topik
geçmişler olsun sibelcim ben şimdi seni arayıp söyliycem de buradakilere not olsun diye buradan da yazayım... 1 tatlı kaşığı türk kahvesinin içine yaklaşık yarım limon sıkıp onu yiyeceksin o kesecekbol bol sıvı vs vs klasik zaten :94:
günaydıııııııınnnnn
günaydın herkeseeee
günaydınnnnnnn
güzel bir gün olsun inşallah hepimize....
hemde nasıl geçer baharcımhadi bakalım
bugün artık güzel geçer günün
aslında evde daha çok yoruluyorum be yasmincim:97:
iyiyim bigecimmm
Çok şükür bugün daha iyiyim çok da ii olacam
:))))))))))) öyle olması iyidir bahar, seni bilmem de ben öyle büyüdüm hiçbir kötülüğünü de görmedim bugüne kadar
bizimkiler hem kız güzeli hem erkek güzeli demek ki sizi erkek bizi kız sandıklarına göre
olacaksın tabiibir yıl geçsin üstünden benim gibi geyiğini de yapacaksın hiiiiiiç merak etme
günaydın bigecimmmm ..
Herkese ama herksee günaydınnnnnnnn
aslında evde daha çok yoruluyorum be yasmincim
ama kızımla olacağımya herşeye değer valla
umarım cnm seneyede beraber güleriz inş :)))
günaydıııınnnnn
yarın soooooooooon sonra tatiiiiiiil cumartesi pastacılık malzemesi alıp bayramda denemeler yapıcam üstelik de hasta oluyor gibiyim görünen o ki evde ve misafirsiz mutlu bir bayram geçircem bakalım kaç pasta yapıcam :2:
al benden de o kadar :13:
yıldönümünü kutlarızilk duyunca kulağa garip geliyor baharcım ama umarım hayırlı hırsızdır sizinki de... bana da söylediklerinde küfretmiştim ama 1 yıl sonra hiç ummayacak yerden para geldi girilen evin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde süper bir evimiz oldu :86: kimisinin eli hayırlı olurmuş dua edelim sizinki de o cins olsun
kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)
ağzın bal yesin bigeeee umarım dediğin gibi olur cnmmm
:18: bakalım sonu nereye varacak bu işinMeralcim hala bişey yok((
valla bu tatil çok güzel olacak inş.Umarım dinlenebiliriz.
canımsınnabersin baharım
oh iyi gelmesine çooook sevindimnmmmm
unutur muyum şekerim birbirimizin kıymetlisi olduk biz kollamıycaz bir yardımcı olmaya çalışmıycaz da kim yapacak
ayrıca bizim evde ayrıcalıklı mevzudur hamilelik bulantıları onun için ekstra hassasiyetim var konuya
annemden hep dinlerim 9 ay kustum diye hatta abimi doğururken masaya çıkarmışlar son kez kusmuş öyle doğurmuşbende ilk aylarda kusmuş sonra geçmiş
yasi söylemesi ayıp ama ben işyerinde daha çok dinleniyorum bacım
hemde nasıl geçer baharcım
aslında evde daha çok yoruluyorum be yasmincim
ama kızımla olacağımya herşeye değer valla
hasta oldunmu pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?