2009 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun Nilgüncüğüm ateşin bir sebebi olmalı ve büyük ihtimal de göğsünle ilgili süt kanallarında bir tıkanıklık enfeksiyon falan gelişmiş olabilir sonrasında.
Dahiliyeye mi görünsen bir acaba?

Hipertiroidi yaparmış Bilge doktor da onu sordu üstüne basa basa sinirlilik var mı diye ben de doğumdan beri gecede en az dört beş kere uyandığım için uykusuzluktan kaynaklandığını düşündüğüm bir sinir durumu var dedim asabi bir yapıya sahiptim ama uykusuzluk beni iyice beter etti.

Tiroit hormonu takviyesi vermiştir sana Nevracığım evet tsh yüksek olunca hipotiroidi oluyormuş ve ilaç kullanman gerekiyormuş peki iyotsuz tuz yemen lazım dedi mi?

ebrucum aradım doktoru, sekreter mastit olabilir dedi,
ebru hanımla görüştüreyim dedi, ama muayenedeymiş, çıkınca arayacaklar bekliyorum bakalım duruma göre hareket edeceğim

ee böle düşünenler yüzünden şuan bu haldeyiz yaa.. allah bu günden beter etmesin milletimizii.. inşll. müzeyyencim yeni nesil uyumuyacakk..

MÜZEYYEN ben senin mesajı atlamışım tatlım ya...
onlara söylenecek çoooooooook şey var da ben sabah da söylemiştim tek cümleyle cevap veriyorum
"Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçluyuz"... altını doldurmaya bile gerek duymuyorum biraz kafası çalışan herkes bugün gönül rahatlığıyla dini vecibelerini yerine getirebilmesinin bile Atatürk sayesinde olduğunu anlar görür
Allahım tez zamanda hepsini uyandırsın bu gaflet uykusundan... topla tüfekle yapılamayan 87 yılda masada yapıldı çünkü sonraki adımın ne olduğu belli

hipertiroidide ama kilo verme falan da olmuyor mu? yoksa hipoda mı o? benim sinirler tavan vaziyetinde ama kilo tam tersine dünyayı yiyecek gibiyim... doktora gitmeye korkuyorum biliyorum ki kilo ver diyecek milyon tane de şey çıkaracak, sabırla emzirme faslının bitmesini bekliyorum sonra kilo verip gidicem ki milyon tane yerine bin tane sorun çıksın :86:

ebrucum aradım doktoru, sekreter mastit olabilir dedi,
ebru hanımla görüştüreyim dedi, ama muayenedeymiş, çıkınca arayacaklar bekliyorum bakalım duruma göre hareket edeceğim

büyük ihtimalle gel diyecek nilgüncüm kıyamam kuzum ya tez zamanda çözülür inşallah

güzel anneler takip edeniniz var mı bilmiyorum kk çok güzel bir yardım etkinliği yaptı şimdi de ikincisi ve hatta üçüncüsüne hazırlanıyorlar. (hatırlarsınız face'den oy vererek hediyeler kazanılmıştı o hediyeler darülacezeye teslim edildi detaylar burada) ayrıca bu başlık altında bir okula yardım edilmesi konuşuluyor ama henüz ayrıntıları belli değil
şimdi de bayram sonrası ikinci ziyaret planlanıyor, katkıda bulunmak isterseniz bu konuya bir göz atın derim
geçmişe borcumuzu ödeyip geleceğimize yatırım yapalım haydin aralık 2009 anaları bi el atın gari

söylediğin herşeye sonuna kadar katılıyorum, bakalım bekliyorum, kardeşim burda arar aramaz duruma göre hareket edeceğim

Evet metabolizma hızlı çalıştığı için kilo vermede oluyormuş yese bile zayıflayabiliyormuş kişi onu da sordu dr ben kilo vermeyi bırak verdiğim iki kiloyu da geri aldım.
Bilge korkunun ecele faydası yok be canım rahatsızlıkların varsa git bir görün derim emzirme faslı daha bir sene sürer en azından. İki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsan yani.
Şöyle bir tahillilerini falan yaptırsan hiç olmazsa evet haklısın deştikçe bir şeyler çıkıyor altından ama ihmal de etmemek gerekiyor işte.

çoooooooooook doğru söylüyosun da...
valla en büyük sıkıntım çok çabuk sinirlenir olmam ha eskiden de pamuk değildim o bir gerçek ama şimdi anında dönüyor nevrim
aaaaaaaaaay dur telkine başlayayım da gözümü karartıp gideyim doktora :94: bi de kadındoğumcumu değiştircem onla vedalaşmayı dosyamın örneğini almayı falan gözüm yemiyo... tamaaaaam biliyorum hepsi bahane

Merhaba kızlar ben geldim.Bigecim dr bana tiroidlerin yüksek bu da vücutta terleme zayıflama ve sinir yapar dedi. Senin böyle bir rahatsızlığın mı var yoksa?

Merhaba kızlar ben geldim.Bigecim dr bana tiroidlerin yüksek bu da vücutta terleme zayıflama ve sinir yapar dedi. Senin böyle bir rahatsızlığın mı var yoksa?

benim düşük herhalde kilo vermiyorum çünkü... yani evde kalıp umutun peşinde olduğumda veriyorum da yememe rağmen kilo kaybı diye bir "sorun" yok (nasıl bir sorunsa o benim gibi obeze :)))))))
sinir ve ter had safhada

Son düzenleme:
bmde 10 gün gecikmeli oldu bahar emzridiğimiz için olabiliyomuş düzensixzlik

canaaaan bu senmisin? adını mı değiştin?

YASEMİN ah yakın olsak da keşke gelsek bir günde toplayıp bir günde yerleştirsek eşyalarını. Aman yorma kendini güzelim. önce kendi sağlığın sonra da iki bebişini düşün.

sağol canımmmmm
bişe yaptığım yapacağım yok eşim düşünsün artık napim

nilgüüüüüün noldun canım ya, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…