• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

gözü içinmi gitceniz sibel?
yavrum yaaa, nasıl hala şiş mi gözü?

evet canım. iyice geçti gibi aslında. ama yinede kontrole gitmek istiyorum.. ben de naza hamile kaldığımda çok kilo vermiştim. naz gibi yaramaz bi kız geliyodur belki :)

melikeee erkeklerden çok fazla şey beklemicen biliyosun. bak biz iki yıllık evliyiz ilkinde annesiyleydi sabah yedide gitti akşam 9 da geldi. ikincisinde de şehir dışındaydı..

Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.

Biraz bizden haber vermek icin ugradim.
Bebegimin eeg sonucu yarin cikiyor, umarim korktugum sey basima gelmez.
Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,
basiyor ve adim atmak istiyor. 3 gundur de yuz ustunden sirt ustune donuyor.
Bu daha cok yeni bir gelisme.

iste boyle..

harika :46: eeg sonucu da bu kadar pırıl pırıl gelsin inşallah bekliyoruz merakla

iyi akşamlar kıymetcim..
boncuk bilgenin benzetmesiydi taş yuttu zeynocan:))) bugün gördük allaha şükür :))

benzetme değil ayol deyiş o "fokunda boncuk aramak/bulmak/olmak" :33: neyse deyişi bir yana bırakalım da kutlayalım zeyno kızın taşı mıçmasını :46: şükür sıkıntısız çıkarmış

aman yapsında fırça yememek için yapsın benim ki tam odun kereste bile değil düşün 3 yıl olacak 4 e basacağız bana evlilik ve sevgilikler gününde toplamda çiçek hariç bir kere yüzük aldı daha doğum hediyesi yok araba aldım diyor hele o zaman yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam aman neyse yATAYIM BEN STRES YAPMAYIM belki yarında k.validem gezmek ister başbaşa oğluyla ben istenmiyorum ya gezmelerde başbaşa kutlarlar

sorunca da "bizde çok önemsenmez öyle şeyler" diyor mu? bizim cevabımız bu zira :57:
doğum hediyesini hamileliğin 3. ayında düşük riskini aza indirdikten sonra işlemeye başladım ben ve kankam söyleye söyleye bezdirdik... neden alındığını da açıkladım defalarca sohbet arasında çok güzel pırlanta bi yüzüğüm var Eylül'ün vakti gelene kadar bende emanet :82:

bende verememe .. hiç birimiz veremicez.. evde kalacak bunlarr..
2009 aralık bebekleri evlenemiyecekk .. :9:

:72: :72: amin.. atam biz hala izindeyizzzz.. bakalım bu izin ne zaman bitecekk.. :5: :5::14: :14:
hepimizin başı sağolsuunnn.. :72:
rabbim evlatlarımızın içinden allah , vatan , bayrak ve atatürk sevgisini eksik etmesinn.

ben doğmadan verdim rahat ettim şekerim :82:
aminnnnnnnn :72:
Atatürkümüzü Allaha, geri kalan her şeyi Atatürkümüze borçlu olduklarını bilsinler yeter :72:

benim hala umudum var... ilköğret 1-3. sınıfların törenini izlemeye gittim (yeğenim görevliydi de) ağla ağla bir hal oldum... Atatürk çocukları Atalarına yaraşır bir anma düzenlemişlerdi :72:

Valla ilk firsatta yasemin onlari kucultmek falan vakit istyr ya o nedenden ama mail adresini at ozelden hemen bygun ataym resim

benim mailim de var sende ama foto yok ağlamayınca meme alamıyo muyuz pelüüüüünnnnn :35:

Bigecim tsk ederim mina adina yazdiklarina diger actigim sayfaya yazmayayim dedim optm seni

:54:

Bige bu nasil erken dogmadi o kadar icerde nasil kaldi onu dusunyrm simdi :)))
demişsin valla onu ben de soruyorum pelin ama işin ilginci içerde o kadar huzurlu o kadar sakindi ki... arada sağdan sola soldan sağa dönerdi hiç yerimden zıplatacak tekme atmadı misal... içerde kalırım çıkarmaz bu çatlak beni diye gizlemiş durumu zannımca :52:

iş yerine bir geldim masada bir buket göndermiş eşim hangi arada yaptı bilmiyorum heralde dün gece konuştu çünkü bu sabah belediyeye kadar beraber gittik evden çıkarken filan hiç kutlamadı bende kutlamadım çiçek gelirse atacağım diyordum ama dursun kenarda aradım çok güzel 5 tl den fazladır bu dedim uyuz gülüyor bakalım akşam bir planı var mı yoksa evde nohut mu yiyeceğiz :23:

eferiiiiiiiim gelişme var kız melike... ha gayret seneye sürpriz parti neyin de yapar bu :27:

günaydın herkesee..

günaydınnnn

hımm demek bir yaşından sonra d vitaminini bırakıyoruz bide süte başlıyoruz.. zaten tuz büyük insana bile zararlı..
uyuyolar baba kız. uyanınca doktora gitcez..

günaydın :8:
kan tahlilinde kansızlık falan çıkmazsa bırakmıyor muyduk :44: o demir miydi :26:
hadi hayır haberlerle gelin bakalım :94:

amaaaaan salla gitsin yapma öznur bi günde
hergün iş iş iş iş
iş bitmez sen bırakmadıkça
bırakta bugünde hiç işin olmasın

ooo bunu bi atom karıncamı söylüyo :)

bende bugün hiç iş yapmama kararı aldım.. hiç derken işte evi topladım. bulaşık makinesini boşaltıcam belki bide evi süpürürüm okadar. başkada hiçbişey yapmıcam bugün.. hatta nazı anneme bırakıp manikür pedikür ağda kaş vs. şöööle bi bakım yaptırsam kendime.. bayram öncesi şöle bi bakım..

Sagol sibelcim insallah iyi hbrlerle gelirsin ne 5 kilomu ay bende mi yapsam 1 tane :)) saka biryana insallah daha uzun surmez yasemin halsizde kalirsin oglus nasil bu arada kucak falan die zorluyormu seni allah yardimcin olsun cnm benim ya

eminmisin 1 tane daha yapmaya :23:
1-2 gündür daha iyiceyim inşallah geçer tamamen
halsizlik ne kelime
başım dönüyodu sürekli hiç kalkamıyodum yatıyodum hep anacığımda kalırken
ama iyi dinlendim orda
genelde kucak istiyo alıyorum valla
ay haktana hamileylen 5 kilo kaldırmaya korkardım şimdi kaç kilo taşıyorum :27:

o demir bilge kan tahlili yaptırdık biz 9. ayda kullanmıyoruz onu zaten. ya ben kızın kilosunu boyunu çok merak ediyorum. doktorumuz bizi okadar seyrek çağrıyoki. dokuzuncu ayda gitmiştik işte bidahaki kontrol bir yaşında. naapsam sağlık ocağınamı gitsem manyak anne tarttırsam bi kızı :37:

günaydın sevgülü arkadaşlarım
geçmie takıldım ancak geldim

tüh bununla geçmiş olsun, bir dahada olmasın
bu arada yumurtayı omlet gibi denesen sırf beyazını yemiyorsa, ben azıcık tereyağında pişiriyorum

zamanı gelice alışıııııııııııııııııııııııııır merak etme,
öykü üzmez annesini
umarım yer canım
bende ufaktan alıştırmalara başladım

berkay canı isterse ısıra ısıra tavuk baget bile yiyor meralcim ama hassas nokta canı istemesi. istemezse çorbadaki minicik bir pütür bile kusmasına sebep oluyor muzur sıpanın. hafta sonu anneme bıraktım programımız olduğu için benden öfke çıkarmak için ağzına verdiğim her lokmayı suratıma püskürttü kustu yapmadığı eziyet kalmadı bana kuduruk oğlumun.
ayberk de rondo kullandığıma çok pişman oldum o yüzden başından beri hiç rondo kullanmadım berkaya. hep çatalla ezdim meyveler için de cam rende kullandım canım.
aslan oğlum benim
büyüdülerde püskürtüyolar birde

bende annemde rondoyla alıştırdık şimdi eziyet bize cnm
ama azimliyim alılştıracağım

bence de canım ama sen yine de minik minik parçalarla denemeler yap öğüre öğüre alışıyorlar meral. biz öyle alıştık. hatta bana da nilgün demişti öğürse de ver alışsın diye sağolsun.
aynen müzeyyencim öğürüyor ama vericem artık koca kız oldu:12:

10 kasım bizim evlilik yıldönümümüz eşimde tık yok bakalım yarın ne yapacak ben aldım arabanın bagajında küçük ama hatırladım akşam vakti işi dönüşü kucağımda bebekle yürüdsüm gittim aldım önemli olan o en ufacık şeye razıyım sadece çiçek almasın kafasına atarım evlilik yıldönümünde bana ne alacaksın bakalım dedim aman 5 milyona bir çiçek üzerine bir not tamam dedi odungil bekliyorum eğer almazsa çıkarıp vereceğim hiçbir şey söylemeden bakalım ne renk olacak
evlilik yıldönümüz kutlu olsun melikecim:71:

seni tanımayı çok isterdim
inanılmaz tatlı bir kişik gibime geliyorsun:82:

canım nasılsın mercimek ne kadar şimdi durumu nasılmış ayyyy acaba ne olacak ne güzel meraklardı bunlar

eeeeee diğer alıntılarım nereye gitti

hepimizin başı tekrar sağolsun sana şimdi de ihtiyaç var atam çünkü emanetçin olan bizler başaramadık
iş yerine bir geldim masada bir buket göndermiş eşim hangi arada yaptı bilmiyorum heralde dün gece konuştu çünkü bu sabah belediyeye kadar beraber gittik evden çıkarken filan hiç kutlamadı bende kutlamadım çiçek gelirse atacağım diyordum ama dursun kenarda aradım çok güzel 5 tl den fazladır bu dedim uyuz gülüyor bakalım akşam bir planı var mı yoksa evde nohut mu yiyeceğiz :23:
:60: ah melike
hatun kısmısı işte bir çiçeğe bir tatlı söze kanıyoruz hemencik:86:

günaydın herkesee..
melikecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
çook işim var bugün ama canaım hiçbişey yapmak istemiyooor..
yapma öznurr
bugünde yapma cnm
tatil günün olsun bugün hı ne dersin:54:

Al bendende o kadar hatta mina uyaninca esim hala evde bir tur atalimmi diyesim var isi yoksa

at valla pelincim
ütüler bekleyebilir dimi:34:

evet canım. iyice geçti gibi aslında. ama yinede kontrole gitmek istiyorum.. ben de naza hamile kaldığımda çok kilo vermiştim. naz gibi yaramaz bi kız geliyodur belki :)

melikeee erkeklerden çok fazla şey beklemicen biliyosun. bak biz iki yıllık evliyiz ilkinde annesiyleydi sabah yedide gitti akşam 9 da geldi. ikincisinde de şehir dışındaydı..

aman götür sibel ne olur ne olmaz
haktanda da başta kilo vermiş sonra almıştım
oyyyy isterim valla naz gibi bi kızım olsun :16:

ben hiç hediye filan beklemem d.günü e.yıldönümü doğum hediyesi filan
ay ben hiç romantik değilim herhalde
tek bi msj kutlaması yada öpücük yeter artar bile bana :9:
bizimde 3 yıl olcak nisanda :69:

amaaaaan salla gitsin yapma öznur bi günde
hergün iş iş iş iş
iş bitmez sen bırakmadıkça
bırakta bugünde hiç işin olmasın

aha ikincisi atom karıncayı durdurmayı başardı sanırsam :35:

o demir bilge kan tahlili yaptırdık biz 9. ayda kullanmıyoruz onu zaten. ya ben kızın kilosunu boyunu çok merak ediyorum. doktorumuz bizi okadar seyrek çağrıyoki. dokuzuncu ayda gitmiştik işte bidahaki kontrol bir yaşında. naapsam sağlık ocağınamı gitsem manyak anne tarttırsam bi kızı :37:

sibelcim bi naz kucağındayken bi de naz yokken tartıl sevkülü arkadaşım :15:

günaydın sevgülü arkadaşlarım
geçmie takıldım ancak geldim

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :24:

ooo bunu bi atom karıncamı söylüyo :)

bende bugün hiç iş yapmama kararı aldım.. hiç derken işte evi topladım. bulaşık makinesini boşaltıcam belki bide evi süpürürüm okadar. başkada hiçbişey yapmıcam bugün.. hatta nazı anneme bırakıp manikür pedikür ağda kaş vs. şöööle bi bakım yaptırsam kendime.. bayram öncesi şöle bi bakım..

kız valla çok tekrarladığım şeydir
adım nasıl atom karıncaya çıktı anlamadım bilem

ooooh yaptır valla yaptır, oh sefan olsun mükemmel olur

günaydın herkesee..
Melikecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

çok sağol canım
yapma be canım yapsan da bitmiyor yapmasanda

hımm demek bir yaşından sonra d vitaminini bırakıyoruz bide süte başlıyoruz.. Zaten tuz büyük insana bile zararlı..

Maşallah minaya:nazar:

Herkese günaydın, vatanımzın milletimizin tekrar başısağolsun:72: Evet umarım evlatlarımız milletini vatanını seven hayırlı evlatlar olurlar..

Uyuyolar baba kız. Uyanınca doktora gitcez..

iyi haberlerle dönersiniz inşallah

mercimeğim iyi çok şükür 8 haftalık oldu :16:
5 kilo birden verdirdi bana ama :26:

Noldu kız dünürüm nazaramı geldiniz siz yaaa :nazar:
Ne güzeldi aranız ne girdi araya :5:
Bak ne güzel süpriz yapmış belki devamıda gelir he :81:

araya k.validem girdi canım doğumdan sonra bayağı bir çıkmıştı aradan gene girdi tabi kabahat bende oğluna kendimi gezmeye götürttüm

canım ya inşallah hemen toparlarsın

melike nice yillara esinle umarim hergecen sene daha ince dusunen bir kocan olur :)) bak baslamis seni sasirtmaya umarim seneye dahada sasirirsin :))

yok be canım yapabileceği son nokta budur inşallah seneye de beraber oluruz ben söylerim size çiçekte başka şey almamak için amann neyse ben artık mutlu olamıyorum sinirlerim bozuk galiba

evet canım. Iyice geçti gibi aslında. Ama yinede kontrole gitmek istiyorum.. Ben de naza hamile kaldığımda çok kilo vermiştim. Naz gibi yaramaz bi kız geliyodur belki :)

melikeee erkeklerden çok fazla şey beklemicen biliyosun. Bak biz iki yıllık evliyiz ilkinde annesiyleydi sabah yedide gitti akşam 9 da geldi. Ikincisinde de şehir dışındaydı..

senin ki de kötü be canım valla öyle saldım çayıra artık

sorunca da "bizde çok önemsenmez öyle şeyler" diyor mu? Bizim cevabımız bu zira :57:
Doğum hediyesini hamileliğin 3. Ayında düşük riskini aza indirdikten sonra işlemeye başladım ben ve kankam söyleye söyleye bezdirdik... Neden alındığını da açıkladım defalarca sohbet arasında çok güzel pırlanta bi yüzüğüm var eylül'ün vakti gelene kadar bende emanet :82:

Iiiiiiiim gelişme var kız melike... Ha gayret seneye sürpriz parti neyin de yapar bu :27:

Kan tahlilinde kansızlık falan çıkmazsa bırakmıyor muyduk :44: O demir miydi :26:
Hadi hayır haberlerle gelin bakalım :94:

benim kadar söyleyemezsin canım ama tık yok doğumdan 1 gün önce çiçeği bile tekrarladım bebekli çiçek istiyorum diye hediyeyi belki 50 kere söyledim ama yok be canım istese alırdı ince düşünmeyle alakası yok babamın çiçeğini gördü duyunca eline telefonumu verdim bana resmini çek merak ettim dedim odaya almıyorlardı sevincimi biliyor hemen hastanenin karşısında çiçekçi dediğim gibi düşünceli olmak ince olmak değil almak istemek istememek bence bu offfffffffff kötüyüm

aha ikincisi atom karıncayı durdurmayı başardı sanırsam :35:

sibelcim bi naz kucağındayken bi de naz yokken tartıl sevkülü arkadaşım :15:

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :24:

ben durukudum zati
arada kudurukudum tabi :9:

terarlıorum
sık sık tembelliklerim olmuştur olmayada devam edior
yanlıııııız
üst kat boşaldı, boya ilaçlama bi kaç tamir işinden sonra nasıl yapcaksam taşıncam üste :96:
toplanın gelin hadi yardıma :81:

evlilik yıldönümüz kutlu olsun melikecim:71:

Seni tanımayı çok isterdim
inanılmaz tatlı bir kişik gibime geliyorsun:82:

:60: Ah melike
hatun kısmısı işte bir çiçeğe bir tatlı söze kanıyoruz hemencik:86:

ay sağol canım bende seni tanımak isterdim dur kanmadım kanmam bugünün hatırına susuyorum alacağım rövanşı 2 gün geçsin tekrar kafasına kakacağım evlilik teklifini doğum hediyesini doğum çiçeğini vs vs yaşasın kötülük gerçi söylüyorum ne oluyor tık tık kimse yok olsun maksat dediğim gibi eziyet olsun :47::47:

Nevra at mail adresini yasemin ok bu aksam kucultmeye calisirim

pelincim resimler çok güzell .. pasta , kurabiyeler çok güzel gözüküyoo.hele sizi sölememe bile gerek yok.. anne+kız ikinizede maşallah. 410000 kere hemde .. kurabiyeleri sen yaptın dimi süper valla . benimkilerden bile güzel olmuş.. çok şey kaçırdım farkındayım bunu seni adına kendime gösteriyorumm ..

rabbim birbirinizden ayırmasın.. mutluluk , sağlık içinde nice güzel günlerini birlikte kutlar, birlikte yaşarız inşll..

canım nasılsın mercimek ne kadar şimdi durumu nasılmış ayyyy acaba ne olacak ne güzel meraklardı bunlar

hepimizin başı tekrar sağolsun sana şimdi de ihtiyaç var atam çünkü emanetçin olan bizler başaramadık

ee hadi gözün aydın.. devamı gelir akşama da bi süpriz yapar inşll.

günaydın herkesee..
melikecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

günaydın canım .. dinlen bence ev işi her zaman yapılır. hiç bitmezkii..

mercimeğim iyi çok şükür 8 haftalık oldu :16:
5 kilo birden verdirdi bana ama :26:

noldu kız dünürüm nazaramı geldiniz siz yaaa :nazar:
ne güzeldi aranız ne girdi araya :5:
bak ne güzel süpriz yapmış belki devamıda gelir he :81:

maşallh mercimeğe .. dikkat et canımcım kendine ..

benim kadar söyleyemezsin canım ama tık yok doğumdan 1 gün önce çiçeği bile tekrarladım bebekli çiçek istiyorum diye hediyeyi belki 50 kere söyledim ama yok be canım istese alırdı ince düşünmeyle alakası yok babamın çiçeğini gördü duyunca eline telefonumu verdim bana resmini çek merak ettim dedim odaya almıyorlardı sevincimi biliyor hemen hastanenin karşısında çiçekçi dediğim gibi düşünceli olmak ince olmak değil almak istemek istememek bence bu offfffffffff kötüyüm

melike belki de sana bir alırsa kayınvalideye 5 almak zorunda kalacaktır ondan almıyodur :44: bu bir bahane olamaz tabii sana gizli alır sen de göstermeyiverirsin ama aklıma bu geldi şimdi

ben durukudum zati

terarlıorum
yanlıııııız
üst kat boşaldı, boya ilaçlama bi kaç tamir işinden sonra nasıl yapcaksam taşıncam üste :96:

heeeeeee yasi heeee :36:
valla keşke imkan olsa bir elden taşıyıversek seni... biri eteğinde biri göbeğinde nasıl olacak ya :67:

10 kasım bizim evlilik yıldönümümüz eşimde tık yok bakalım yarın ne yapacak ben aldım arabanın bagajında küçük ama hatırladım akşam vakti işi dönüşü kucağımda bebekle yürüdsüm gittim aldım önemli olan o en ufacık şeye razıyım sadece çiçek almasın kafasına atarım evlilik yıldönümünde bana ne alacaksın bakalım dedim aman 5 milyona bir çiçek üzerine bir not tamam dedi odungil bekliyorum eğer almazsa çıkarıp vereceğim hiçbir şey söylemeden bakalım ne renk olacak

Ah be melikem sende çiçek ulmuşunda bunuyon be güzelim buna hsret olanlarda vaaaar :58:

çok sağol canım
yapma be canım yapsan da bitmiyor yapmasanda

iyi haberlerle dönersiniz inşallah

araya k.validem girdi canım doğumdan sonra bayağı bir çıkmıştı aradan gene girdi tabi kabahat bende oğluna kendimi gezmeye götürttüm

canım ya inşallah hemen toparlarsın

yok be canım yapabileceği son nokta budur inşallah seneye de beraber oluruz ben söylerim size çiçekte başka şey almamak için amann neyse ben artık mutlu olamıyorum sinirlerim bozuk galiba

senin ki de kötü be canım valla öyle saldım çayıra artık

ben anlamıyorum cidden anlayamıyorum bu k.valideleri!
oğlumun mutluluğu demek benim mutluluğum demek
ben onu mutsuz edecek tek şey yapamam hele ki evliliğinden uzaklaştıracak bişey asla yapamam
ayrıca bi başka konuda
başka bi ananın kuzusunu üzmem oğlumada üzdürmem
3 günlük dünya
ne gerek var didişmeye ya:((((((
üzme canını canım arkadaşım
inandığım bişey var eden bulur
sen yuvana daha sıkı sarıl o araya girdikçe

ben durukudum zati

terarlıorum
yanlıııııız

AH GELEBİLSEM HİÇ DÜŞÜNMEDEN GELİRDİM CANIM NASIL YAPACAKSIN ANNEN VEYA DİĞER TARAFTAN YARDIMA GELİRLER Mİ 2 BEBEKLE ZOR MERCİMEK OLMASA SEN ALTINDAN KALKARSIN AMA :nazar:

ah yasemincim yakın olsaydık hepimiz koşa koşa gelirdik. ee sana yardım etcek kimse varmı. yorma sakın kendini..

melikeeee :48: sıkma ama canını...

melike belki de sana bir alırsa kayınvalideye 5 almak zorunda kalacaktır ondan almıyodur :44: bu bir bahane olamaz tabii sana gizli alır sen de göstermeyiverirsin ama aklıma bu geldi şimdi

heeeeeee yasi heeee :36:
valla keşke imkan olsa bir elden taşıyıversek seni... biri eteğinde biri göbeğinde nasıl olacak ya :67:

pes ediyorum :92: ne desem tembellik yaptığıma inanmıycanız :9:
valla bilmiyom nasıl olcak
k.validem ameliyatlı gelen giden bayram vs. yüzünden o taraftan yardım alamam
ablam hala hastanede çocuklarına anam bakıyo ve anacımda taşınıyo o taraftanda yardım alamam
nolcak nasıl olcak bilmiyom valla saldım gitti
zamana bırakıyorum ve düşünmüuorum :82:

Back