• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Canberk uyuyor bir kere viyakladı bakalım ikinci atağı bekliyorum.
Sağol canım bizim bütün bebeklerin hepsi ayrı ayrı tatlı ben de resimlere bakıp duruyorum maaşallah hepisine Canberk de doğduğundan beri sırıtık işte böyle :))

eynen ebru bende bakıp duruyorum fotolara hepsi ayrı güzek bunların..ama canberkimin yeri ayrı tabi hep öyleydi dediğin gibi çok güleryüzlü maşallah kuzuma..
oku onu sen ebru bu akşam nazar değdiricez valla..

burcu eylül uyandımı yoksa sesin çıkmıyo senin..ben msn i ekledim tekrar ama yanlışmıki yazdım acaba sen özelden mail adresini tekrar yaz bana bari:)

Biraz buyusun Eylül evi badana yaptircam. Koltuklarda taytay kalkiyor ya dili disari cikariyor yapistiriyor duvara oyle gidiyor. Butun koltuk hizalari tukuruklu

benim turta da ayna yalıyor yatak odasının aynalar hep dudak izi

tamam canım resimleri halledeyim. ilk resmiyle son resmi olacak ama bayramda çekeyim diyorum. ilk resim hazır.

müzayyen geçmiş olsun canım bu arada.

ne resmi ne resmi merak ettim

adaçayı sütü azaltır diye biliyorum yalnız ben :34: sınırlı tüketin demişlerdi

azaltıyormuş hatta hamilelikte düşüğe sebep oluyormuş ama bende faranjit var ameliyat olduğum halde kurtulamadım şişince 1 fincan içiyorum hemen fark ediyor gargara yapamıyorum ben midem bulanıyor hatta dişlerimi bile zor fırçalarım tip işte

Bana bu ay doktor ufak ufak beyaza basla artik dedi. Ama eylül hic sevmedi .

Bu arada eylül biraz once yemek yerken tikandi . Oksuremedi. Kipkirmizi kesildi . Parmagimi sokup kusturdum . Bi sure gelemedim kendime.

aman be eylül hem sen perişan oldun hem annen hemde bizi üzüyorsun

Sebze corbasi. Misir koydum icine. Tane misirin yarisini blendar ezmemis ondan ogurmus

tüh bununla geçmiş olsun, bir dahada olmasın
bu arada yumurtayı omlet gibi denesen sırf beyazını yemiyorsa, ben azıcık tereyağında pişiriyorum

zamanı gelice alışıııııııııııııııııııııııııır merak etme,
öykü üzmez annesini

zamanı gelince yiyecekler hiç 10 yaşında püre yiyen var mı yavaş yavaş arada verin bence

bana kalırsa sezeryan olmayın derim.ben mecburiyetten oldum.doğum anı güzelde sonrası hayat boyu zorluk bence

çok geç kaldın be canım olan oldu artıkın

Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.

Biraz bizden haber vermek icin ugradim.
Bebegimin eeg sonucu yarin cikiyor, umarim korktugum sey basima gelmez.
Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,
basiyor ve adim atmak istiyor. 3 gundur de yuz ustunden sirt ustune donuyor.
Bu daha cok yeni bir gelisme.

iste boyle..

güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım kaç gündür aklım sende bak tembele nihayet hareket edeyim dedi seslere ilgisi nasıl arttı mı

uyumuş ya sen ona bak burcu benimki iki zıpçıktı da ayakt talan attırmakla meşguller odayı. berkay bir dolap dolusu puzzle parçasını döktü bayram ediyor şu an ayberk de bırak onları karıştırıyorsun diye bağırarak toplamaya çalışıyor

ha haa benimkiler mi nerdeee güzelim ikisi de kudurukluğunun hat safhasında şu dakikalarda. birazdan önce büyük paylanacak sütünü içip yatacak sonra küçük kıvırtılıp uyutulacak. ama birazdan şu an babalarına sinirliyim maça gitti ben çok yorgunum ve rahatsızım kendi de hasta çocuklar da hasta adam hala halı saha maçına yetişme derdinde. ondan kafam dağılsın bir bakem dedm.

aaaaaaaaaaa anladım benimkide maçta bunlar beraber oynuyorlar ankara-istanbul

Benim annem israrla evdede gydr dengeli yurur diye savunuyor gerci :)))

aynısından bizim evde de var ayakkabı giydirmiyorum diye her gün kavga

ala ala e baya bi azaldı eda ya. bende vitaminden olduğuna kesin kanaat getirmiştim.. demek ondan değil.. yüzünü ben suyla yıkıyorum kendi havlusuyla kuruluyorum başka bişeyle silmiyorumki. ağzını ıslak mendille siliyorum o da hep doğduğundan beri unibaby..biz kremi bıraktık geçiyo gibi şuan. yarın götürcem doktora yarın izinliyim cumartesi çalışıyorum off ya vardiya sistemine geçtik ya saçma sapan işler..

azaldıysa bence devam et canım bu bebekler tıp literatürünün dışına çıkalı çooook oldu

ay hakkaten ya bu ne şifreli konuşmalar:))) merak etiik tabiii

hele ben kk nın meraklısı çatlıyacam

10 kasım bizim evlilik yıldönümümüz eşimde tık yok bakalım yarın ne yapacak ben aldım arabanın bagajında küçük ama hatırladım akşam vakti işi dönüşü kucağımda bebekle yürüdsüm gittim aldım önemli olan o en ufacık şeye razıyım sadece çiçek almasın kafasına atarım evlilik yıldönümünde bana ne alacaksın bakalım dedim aman 5 milyona bir çiçek üzerine bir not tamam dedi odungil bekliyorum eğer almazsa çıkarıp vereceğim hiçbir şey söylemeden bakalım ne renk olacak

ebruuuuu uyuyamadın gerimi geldin ben camasırı bekliyorum cok uykum geldi senin yerinde olsam kıymetini bilirim bugünlerin

10 kasım bizim evlilik yıldönümümüz eşimde tık yok bakalım yarın ne yapacak ben aldım arabanın bagajında küçük ama hatırladım akşam vakti işi dönüşü kucağımda bebekle yürüdsüm gittim aldım önemli olan o en ufacık şeye razıyım sadece çiçek almasın kafasına atarım evlilik yıldönümünde bana ne alacaksın bakalım dedim aman 5 milyona bir çiçek üzerine bir not tamam dedi odungil bekliyorum eğer almazsa çıkarıp vereceğim hiçbir şey söylemeden bakalım ne renk olacak

hem romantik ,ince düsünceli, zeki ,meraklı ama erkekler odun be güzelim bizim önemsedigimiz seyleri onlar sırf fırca yememek için yapıyorlar tabi istisnalar hariç

hem romantik ,ince düsünceli, zeki ,meraklı ama erkekler odun be güzelim bizim önemsedigimiz seyleri onlar sırf fırca yememek için yapıyorlar tabi istisnalar hariç

aman yapsında fırça yememek için yapsın benim ki tam odun kereste bile değil düşün 3 yıl olacak 4 e basacağız bana evlilik ve sevgilikler gününde toplamda çiçek hariç bir kere yüzük aldı daha doğum hediyesi yok araba aldım diyor hele o zaman yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam aman neyse yATAYIM BEN STRES YAPMAYIM belki yarında k.validem gezmek ister başbaşa oğluyla ben istenmiyorum ya gezmelerde başbaşa kutlarlar

bende yatar banada alınmadı dogum hediyesi üzülme yanlız degilsin .tatlı uykular gündüzcülere selamlar bebşlere kokulu öpücükler:21:

başımız sağolsun :72:
yaptıklarımız, yapmadıklarımız ve yapamadıklarımız için affet bizi ATAM :59:

Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.

Biraz bizden haber vermek icin ugradim.
Bebegimin eeg sonucu yarin cikiyor, umarim korktugum sey basima gelmez.
Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,
basiyor ve adim atmak istiyor. 3 gundur de yuz ustunden sirt ustune donuyor.
Bu daha cok yeni bir gelisme.

iste boyle..

canımcım iyi haberleriniz bekliyoruzzz . dualarımız sizinle.. inşallah sonuçlarınız iyi çıkar bugünleri böyle atlatmış olursunuzzz..

iyi akşamlar kıymetcim..
boncuk bilgenin benzetmesiydi taş yuttu zeynocan:))) bugün gördük allaha şükür :))

ee hadi gözünüz aydınn ..

Ben turşusunu kurucam oğlanın vermiyecem kimseye:19::34:
bende verememe .. hiç birimiz veremicez.. evde kalacak bunlarr..
2009 aralık bebekleri evlenemiyecekk .. :9:

canımcım nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim..

başımız sağolsun :72:
yaptıklarımız, yapmadıklarımız ve yapamadıklarımız için affet bizi ATAM :59:

:72: :72: amin.. atam biz hala izindeyizzzz.. bakalım bu izin ne zaman bitecekk.. :5: :5::14: :14:

:5: amin, vatanımızın başı sağolsun
:72:

günaydın herkese

günaydın yasemincimm nasılsınn

hepimizin başı sağolsuunnn.. :72:

Gunaydinnnn hepinize yasemin daha iyisindir umarim nevra nasilsin

günaydınn canımm .. biraz yorgunum bu aralar ama onun dışındaa iyiyiz çok şükür. sen nasılsın . minacık nasıll ..

herkese günaydııınnnn

milletimizin başı sağolsunnn .. :72: :72:

rabbim evlatlarımızın içinden allah , vatan , bayrak ve atatürk sevgisini eksik etmesinn.

:72: :72:

Son düzenleme:
Back