ya geçmişi okuyodum arada gerginlik olmuş kime ne yazcağımı unuttum bi müzeyyen kalmış aklımda geçmiş olsun canım.. hee bide canberk paşa var onu var ya yerim yerimmm yerimmmmm... maşallah kuzuya. artık atom karınca gibi emekleme yerine yurur artık
başkaa geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar..
sanırım doktorumuzun verdiği supravit isimli vitamin şurubu alerji yaptı. aklıma geldi bu sabah vermedim ve kızarıkılk azaldı.. bugün götüremedim doktora çarşamba izinliyim ozaman gidicem.
hee pelin geçmiş olusn sizede.. nasıl mina. ağladımı kuzucuk. demek bir yaşında iki aşı var üff şu aşı olayları ne gzüel bitmişti ya..
eda ilgin için çok sağl msj atıcam sana.
bilge hadi geçmiş olsun size de bakalım..
ayy atladığım bişiler varsa kusura bakmayın kızlar.. bugün canıma okudu naz.. daha yeni oturuyorum.. öldüm bittim..
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
sanırım doktorumuzun verdiği supravit isimli vitamin şurubu alerji yaptı. aklıma geldi bu sabah vermedim ve kızarıkılk azaldı.. bugün götüremedim doktora çarşamba izinliyim ozaman gidicem.
hee pelin geçmiş olusn sizede.. nasıl mina. ağladımı kuzucuk. demek bir yaşında iki aşı var üff şu aşı olayları ne gzüel bitmişti ya..
eda ilgin için çok sağl msj atıcam sana.
bilge hadi geçmiş olsun size de bakalım..
ayy atladığım bişiler varsa kusura bakmayın kızlar.. bugün canıma okudu naz.. daha yeni oturuyorum.. öldüm bittim..