• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ya geçmişi okuyodum arada gerginlik olmuş kime ne yazcağımı unuttum bi müzeyyen kalmış aklımda geçmiş olsun canım.. hee bide canberk paşa var onu var ya yerim yerimmm yerimmmmm... maşallah kuzuya. artık atom karınca gibi emekleme yerine yurur artık :1: başkaa geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar..

sanırım doktorumuzun verdiği supravit isimli vitamin şurubu alerji yaptı. aklıma geldi bu sabah vermedim ve kızarıkılk azaldı.. bugün götüremedim doktora çarşamba izinliyim ozaman gidicem.

hee pelin geçmiş olusn sizede.. nasıl mina. ağladımı kuzucuk. demek bir yaşında iki aşı var üff şu aşı olayları ne gzüel bitmişti ya..

eda ilgin için çok sağl msj atıcam sana.

bilge hadi geçmiş olsun size de bakalım..

ayy atladığım bişiler varsa kusura bakmayın kızlar.. bugün canıma okudu naz.. daha yeni oturuyorum.. öldüm bittim..

arkadaşlar burda bunları okumak zorunda kaldığınız içi üzgünüm kendi adıma...
ortaya bişey atıldı ve bende cvp verdim..
buraya da artık bazen sizlere bakmak için girerim. gerçekten iki yıl neredeyse bişeyler yaşandı paylaşıldı, herkese teşekkür ederim.
kırdığım atladığım biri olduysa kusura bakmasın bilerek yapılmadı..
herkes kendine ve güzel kuzularına iyi baksın.
hoşçakalın

ya allah aşkına bırbırınıze bışeyler demek yerıne bırısı ne olduğunu acıkca yazar mı şurayaa?
ya ne olduu??olay konu nedır?

benim kız taytayı abarttı duruyor diye kendini alkışlıyor alkış sesi dikkatimi çekti baktım hep aynı şeyi yapıyor ben yerim bu kızı bitiririm megaloman kızım benim kendi kendini tebrik ediyor şaşkın
pelin ateş yaptımı aşı minacık nasıl

ya geçmişi okuyodum arada gerginlik olmuş kime ne yazcağımı unuttum bi müzeyyen kalmış aklımda geçmiş olsun canım.. hee bide canberk paşa var onu var ya yerim yerimmm yerimmmmm... maşallah kuzuya. artık atom karınca gibi emekleme yerine yurur artık :1: başkaa geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar..

sanırım doktorumuzun verdiği supravit isimli vitamin şurubu alerji yaptı. aklıma geldi bu sabah vermedim ve kızarıkılk azaldı.. bugün götüremedim doktora çarşamba izinliyim ozaman gidicem.

hee pelin geçmiş olusn sizede.. nasıl mina. ağladımı kuzucuk. demek bir yaşında iki aşı var üff şu aşı olayları ne gzüel bitmişti ya..

ayy atladığım bişiler varsa kusura bakmayın kızlar.. bugün canıma okudu naz.. daha yeni oturuyorum.. öldüm bittim..

inşallah ilaçtandırda biran önce iyileşir nazın gözü sibel..bu arada bide hiç öyle vitamin filan yok doktormu verdiki onu..biz sadece devit kullanıyoruz..

benim kız taytayı abarttı duruyor diye kendini alkışlıyor alkış sesi dikkatimi çekti baktım hep aynı şeyi yapıyor ben yerim bu kızı bitiririm megaloman kızım benim kendi kendini tebrik ediyor şaşkın
pelin ateş yaptımı aşı minacık nasıl

aa öyle deme annesi başarısını kutluyo kız:) yerim onun şıp şıp ses çıkaran ellerini..

inşallah ilaçtandırda biran önce iyileşir nazın gözü sibel..bu arada bide hiç öyle vitamin filan yok doktormu verdiki onu..biz sadece devit kullanıyoruz..

ya öznur biraz benim şapşallığım kız grip olduğunda doktor verdi onu vitamin takviyesi hani daha çabuk toparlar diye kız iyileşti ben hala veriyorum. ne bilim vitamin ya bişi olmaz diye. ah salak kafam ah. çarşamba hem kendi doktorumuza götürcem hem tekrar cildiyeye götürcem..

aa ıyı duşunmuşsun sıbell hatta ınş ondandır dıyelımde bı kaçgun vermeyınce tamamen gecsın inş prensesın gözü
malesef topığımızde gergınlık var ne olduğunu tam anlayamadık amaa yanlış anlaşılmalar var buyuk ıhtımal,ve gereksız buyuyo suan ,,ınş tatlıya bağlanacak ama:38:

aa öyle deme annesi başarısını kutluyo kız:) yerim onun şıp şıp ses çıkaran ellerini..

heralde ama insan bekler başkaları tebrik etsin :))))))))
bu arada annem hepinizi çok sevmiş ama seinle ilgili birşey anlatacağı zaman o çok güzel bir arkadaşın varya hani kızı da çok güzel diye anlatıyor

aa ıyı duşunmuşsun sıbell hatta ınş ondandır dıyelımde bı kaçgun vermeyınce tamamen gecsın inş prensesın gözü
malesef topığımızde gergınlık var ne olduğunu tam anlayamadık amaa yanlış anlaşılmalar var buyuk ıhtımal,ve gereksız buyuyo suan ,,ınş tatlıya bağlanacak ama:38:

sağol canım benim. valla ben de doğum günündeydim. ama ben hiçbi olumsuzluk sezmedim inan nooldu konusunda bi fikrim yok. ama olaya adı karışan 4 faili de tanıyorum :) hepsi birbirinden tatlı insanlar o yüzden olaya karışmamak adına bile bile yorum yapmıyorum. bence karşılıklı konuşarak çözülecek bişeydir ve kesinlikle bi yanlış anlama vardır diyorum..

arkadaşlar burda bunları okumak zorunda kaldığınız içi üzgünüm kendi adıma...
ortaya bişey atıldı ve bende cvp verdim..
buraya da artık bazen sizlere bakmak için girerim. gerçekten iki yıl neredeyse bişeyler yaşandı paylaşıldı, herkese teşekkür ederim.
kırdığım atladığım biri olduysa kusura bakmasın bilerek yapılmadı..
herkes kendine ve güzel kuzularına iyi baksın.
hoşçakalın

ya arzuuuuuuuu saçmalama ya
ne demek hoşçakalın
alalaaa
oyle cook buyuk bışeyler atılmadı kı ortaya yaa
sen nıye bu kadar alındın
hemm hıç bıyere gıdemezsınn ya arkadaşlar arasında olur boyle gergınlıkler ara sıra ama oyle herşeyı bıtıırmek en kolayı,,zor olan özveriyle yaklaşıp karsılıklı anlayışla sorunları cozup eskıısnden daha guçlu bı bağ kurmak.
lutfen boylece ayrılma bu topıkten
uff kızlar uzmeyın bızıı ya
vallahı hıç bışı anlamadım bne bu işten

bu arada annem hepinizi çok sevmiş ama seinle ilgili birşey anlatacağı zaman o çok güzel bir arkadaşın varya hani kızı da çok güzel diye anlatıyor

ay bak gce gece nası moral oldu :) ya melike valla annen ne kadar tatlı bi insan ya allah başından eksik etmesin iyiki gelmiş. (ay ev benimmiş gibi sanki oldu ama:)) sen aynı burdaki gibisin zaten zeynep kuzusunu da biliyoduk ama annenide tanımış olduk keşke daha yakın otursaydık valla ben oturmaya giderdim ptesileri annenle otururdum :1: öpüyorum anneni çok selamlarımı söylersin..

sağol canım benim. valla ben de doğum günündeydim. ama ben hiçbi olumsuzluk sezmedim inan nooldu konusunda bi fikrim yok. ama olaya adı karışan 4 faili de tanıyorum :) hepsi birbirinden tatlı insanlar o yüzden olaya karışmamak adına bile bile yorum yapmıyorum. bence karşılıklı konuşarak çözülecek bişeydir ve kesinlikle bi yanlış anlama vardır diyorum..

vallahı takıp edıyorum ama bende anlamadım daha
bende bu forumda daha hıç yanlış bırını gormedım herkes cok ıyı,,herkes cok içten
kesınlıkle bı yanlışlık var bu işte
opuşup barışacaklar bu 4 fail:92::92:

evet melıke annene katılıyorum,,bende az evvel face de sıbelın nazla fotolarına baktım fa naza şaşmamak lazım maşallah arkadaşım yıkılıyor yanı fotolarda:nazar:

evet melıke annene katılıyorum,,bende az evvel face de sıbelın nazla fotolarına baktım fa naza şaşmamak lazım maşallah arkadaşım yıkılıyor yanı fotolarda:nazar:

ayy kızlar ne ısmarlasam size bilmemki :) ağzım kulaklarımda oturuyorum şuan bilgisayarın karşısında :)) şaka bi yana çok teşekkür ederim canlarım benim siz öyle görmek istediğiniz için o sizin güzelliğiniz..

valla maşallah sibele hiç doğum yapmamış gibi..incecik bide..bizde hala göbek:))

sen neden hiç foto eklemedin bende tanıyamadım seni geçen kabul etmedim bu kezde mesaj atıp sormasam yine eklemicektim

ay bak gce gece nası moral oldu :) ya melike valla annen ne kadar tatlı bi insan ya allah başından eksik etmesin iyiki gelmiş. (ay ev benimmiş gibi sanki oldu ama:)) sen aynı burdaki gibisin zaten zeynep kuzusunu da biliyoduk ama annenide tanımış olduk keşke daha yakın otursaydık valla ben oturmaya giderdim ptesileri annenle otururdum :1: öpüyorum anneni çok selamlarımı söylersin..

söylerim canım söylemez olur muyum ohhhhh yakın olsak zaten süper olurdu ya biz neden taşındık taaaaaaaaaaaaa buralara

maşallah arkadaşıma hepiniz çoook güzel ve çook özelsiniz ama hatunun havası var senin sebzegil akıllı adammış

valla maşallah sibele hiç doğum yapmamış gibi..incecik bide..bizde hala göbek:))

sende pelinin yeğenden torpillisin en güzel seni seçmiş kraliçem

Neyse Sibel başka bir durum olmasın da ilaç alerjisi olsun Nazın gözü olabilir tabii içlerinde bir sürü madde var vitamin de olsa.
Canberk aynen emekleme gibi hızlı başladı yürümeye yüreğim ağzımda her an.

Melike maaşallah Zeynep e önce taytay sonra minik minik adımlar büyüyorlar artık hergüne yeni bir aksiyon.

Back