2009 Aralık Anneleri

pelincim o yorumları okudum bende ama doğumgünü ile ilgili olabileceğini düşünmek istemiyorum..sen açıkgönüllülükle burdan herkesi davet edip evini açtın ve hepimizi biraraya getirdin..birsürü hazırlık yapıp en iyi şekilde ağırladın..bunun için teşekkür edilmesi gerek..kimse kimseyi eksi artı puanlamaya tabide tutamaz elektrik tutmayabilir insanlar arasında herkes herkesi çok sevecek iyi anlaşacak diye bi kaidede yok..

Bilmiyorum oznur sebebini ama cook zoruma gitti boyle yazilip begenilmesi sebebini merakla bklyrm

inşallah bişey olmaz.. belki eşin almıştır .. süpriz yapacaktır sana ..
eşim alamaz ki canım kargo ardahan
eşim erzurumda
ahh keşke alsaydı bakalım takipteyim aa çarşambada 10 aksımdı dimi ptt kapalımıdır ki
sizinki daha güzelmiş ya tek sıra
ama iyi olmuyor değil mi böyle ben sevmiyoryum şöyle arada 1 kaç olması daha uygun pasta börek çörek yada yemek vs kutlama böyle olunca toplu birgünde kutlanıyor

nehirin bolerosu kalmis kargo yapacagim birde sari ve mavi mama kasigi kmlerinse yazinda kargo yapayim kzlar

kalıntıları topluyorsun demek

boşver onun kaynanası atom karınca o halleder

bak bu doğru yapar benim arkadaşım

aynen ben de sanmıyorum başka birşeydir canım çünkü d.günü çok güzeldi fazla kalamadım ama eğlendim keşke yakın olsaydık bol bol oturabilseydim

asi yarina kaldi

minacık inşallah rahat olur aşısını canım 1. Yaşta özel bir aşı daha vardı sanki ????

pelin takma kafana be güzelim.Sinirin geçmiştir die tahmin ediyordum ama daha da öfkelenmişsin.Sakin ol

Bilmiyorum oznur sebebini ama cook zoruma gitti boyle yazilip begenilmesi sebebini merakla bklyrm

onca insana evini aç, onca hazırlık yap, hediyelerine yoğurduna kadar düşün, bir yandan insanlara hizmet et, bir yandan çocuğunla uğraş (Mina'nın bunaldığını tahmin ediyorum) bunlar bile başlı başına takdire şayan şeyler Pelincim. Tüm bunların yanı sıra ateşli bir aralık bebesinin durumunu takip et Orada değildim ama herkesi en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiğine adım gibi eminim. Bahsettiğiniz yorumları görmedim ama bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Hepimizin bebeği var, iki kişi bile gelse nasıl zorlanıyoruz hepimiz biliyoruz velev ki bir aksilik olduysa bile biz birbirimizin halini anlamayacağız da kim anlayacak??
yanlış anlaşma vardır Pelin sen üzme tatlı canını... bak sana nasip oldu bunca aralık annesini biraraya getirmek

Asi yarina kaldi

su çiçeği mi olacak şimdi?

sizinki daha güzelmiş ya tek sıra
ama iyi olmuyor değil mi böyle ben sevmiyoryum şöyle arada 1 kaç olması daha uygun pasta börek çörek yada yemek vs kutlama böyle olunca toplu birgünde kutlanıyor

yoooooo valla biz 3 gün kutluyoruz paşa paşa daha doğrusu 2 günü ben planladığım için kutluyoruz 3. günde hem yorulmuş oluyoruz hem kendi kendime plan yapmadığım için ben fıçımın üstüne oturuyorum genelde :95:

Canım 10 kasım tatil değil heryer açıktır

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, babyroze+, frezya_tg, karanfil81+, mcetin1+, oznurss+, peluse+, senemsss+, turkuaz_turkuaz+, Tweety75+

Oğlan yüzünden okuyup kalkıyorum talan ediyor evi bugün itibarıyla tamamen yürümeye başladık kendi hür irademizle:)

BİLGE çok şükür Umut'un ateşi düşmüş burun foşurtusu da geçer inşallah biran önce daha fazla hırpalanmasın kuzu.

YASEMİN ablana çok geçmiş olsun ameliyat olup kurtulsun biran önce.

BAHAR size de geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum Allah tekrarını göstermesin. En etkili korunma yolu alarm taktırmak yoksa kilit milit dayanmıyor bunlara.

bencede asla olamaz olmazda zaten
pelincim senin o güzel kalbini yüreğini bilen biliyor
konu kapansın bence

sizi becerikiszler siziiiiiiiiiiiiii:86:

selam millet geçmişi okuyamadım. benim cadı bugün tam formunda. sabah ağlayarak uyandı durup durup ağlamaya başlıyo bii derdi var sanrıım dişler çünkü ishalde ooldu .yapışık dolaşıyoruz darlandım

maşallah benim güler yüzlü canberkime..

maşallah canberk paşayaa..

Son düzenleme:
Bekliyorum arkadaslar yazsinda sizde taniyin beni

bunu gözden kaçırmışım... yahu Pelin ne diyosun??? ben seni tanıyorum kimsenin yazdığıyla söylediğiyle fikrim de değişecek değil... ha tanıyamayanlar varsa kendilerinin kaybıdır senin değil bu kadar açık ve net

bin maşallah canberk kuzusuna darısı başımıza diycem ama korkuyorum :18:
amin inşallah ebrucum ya... ama sürüyor demişti annem napıcaz bilmiyorum neyse en büyük derdimiz bu olsun

bencede asla olamaz olmazda zaten

pelincim senin o güzel kalbini yüreğini bilen biliyor
konu kapansın bence

sizi becerikiszler siziiiiiiiiiiiiii:86:

ben niye beceriksiz olayım ayol... kendi günümü de kendim planlamayayım di mi bi zahmet 7 aylık hamile halimle kocaya geçen sene 30 kişilik doğumgünü yaptım diyorum başka da bi şey demiyorum bacuuuuuuuuuuu

allah sabır versin kıymet şimdi eve gidince benim kuzum da yapışacak bugün çok aramış beni... daha doğrusu memeleri :92:

Canım arkadaşım pelin
çok canını sıkmışlar

sorun neymiş bakalım
umarım yanlış bir anlaşılmadan kaynaklanan bir durumdur
yoksa biz birbirimizin halinden anlamıycazda kim anlıycak

cnm kucağında beben o kadar misafir ağırla, öncesindeki hazırlıklar...

Iyi doğurmuşsun kuzunu
iyiki varlar hayatımızda

pelin bana bir kargo adresi verirmisin özelden cnm benim

Senem ve arzu yazsin ne oldugunu anlayayim sakiz gibi uzatmayacagim ewt sinirim gecmedi baharcim cunku insanlar ne dusunur demeden nasil boyle birsey ortaya atildi yazildi saskinim

Alinti yapamyrm bn tanimayan arkadaslar icin zaten sıkınti yaptm yoksa sizin beni tanidginizi blyrm bigecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…