selam kızlar. çok kötüyüm atlatamadık valla bir türlü bu sefer soğuk algınlığını yaa. hepimizinki tekrarladı. çocuklarla uğraşmaktan kendimi bıraktım zaten. onlar iyileşseler birşey istemiyorum. doktorumuz da dışarıdaymış. 3 ten sonra gelecekmiş. 6 ya randevu alabildim. götürücem bakalım ikisini de. berkayın öksürüğü baya kötü. göğüste hırıltı var. dün 3 kere ne yediyse çıkardı. biz de böyle işte.
bige geçmiş olsun tekrar canım. nasıl daha iyi sanırım umut. sen de yorgunsun baya kıyamam. ne yapalım onlar iyi olsun biz yorulalım diyoruz ama bu yorgunluklar da sonra biz de fena patlak veriyor toparlayamıyoruz. dikkat et kendine.
bu arada hesap no için teşekkürler canım aldım ve yolladım çok şükür.
bahar çok geçmiş size de. allah beterinden esirgesin canınıza birşey olmamış ya çok şükür. allah bir daha yaşatmasın kör şeytanlarından bulsunlar inşallah. burcunun yazdığını okudum da tüylerim ürperdi valla.
nevracım sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur. vala aynen hem hastayım hem yorgunum hem yapılacak çok iş var. berbat bir hafta başlangıcı.
babybay özlemdi sanırım adın umarım temiz çıkar tahlilleriniz. geçmiş olsun şimdiden.
babyrose halit paşaya da geçmiş olsun. aman ateş deyince yüreğimiz ağzımızda hep valla. allah bir daha yaşatmasın.
yasemin çok yorulma orada dikkat et kendine canım.
pelincim minanın da aşısı sorunsuz hallolur umarım. ağlamaz inşallah çok kuzucuk.
sibelcim nazın gözü için de ne olduğunu anlarlar da doğru düzgün bir ilaç verirler inşallah artık yaa. ne çekti yavrum güzel gözlerinden. allah şifa versin tez zamanda.
kızlar geçmişi okuyup da aklımda kalanlar böyle geçmiş mi beni okudu ben mi geçmişi bilmiyorum ya![]()
cnm çok teşekkür ederim umarım bir daha kötü bişey olmaz