• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam kızlar. çok kötüyüm atlatamadık valla bir türlü bu sefer soğuk algınlığını yaa. hepimizinki tekrarladı. çocuklarla uğraşmaktan kendimi bıraktım zaten. onlar iyileşseler birşey istemiyorum. doktorumuz da dışarıdaymış. 3 ten sonra gelecekmiş. 6 ya randevu alabildim. götürücem bakalım ikisini de. berkayın öksürüğü baya kötü. göğüste hırıltı var. dün 3 kere ne yediyse çıkardı. biz de böyle işte.

bige geçmiş olsun tekrar canım. nasıl daha iyi sanırım umut. sen de yorgunsun baya kıyamam. ne yapalım onlar iyi olsun biz yorulalım diyoruz ama bu yorgunluklar da sonra biz de fena patlak veriyor toparlayamıyoruz. dikkat et kendine.
bu arada hesap no için teşekkürler canım aldım ve yolladım çok şükür.

bahar çok geçmiş size de. allah beterinden esirgesin canınıza birşey olmamış ya çok şükür. allah bir daha yaşatmasın kör şeytanlarından bulsunlar inşallah. burcunun yazdığını okudum da tüylerim ürperdi valla.

nevracım sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur. vala aynen hem hastayım hem yorgunum hem yapılacak çok iş var. berbat bir hafta başlangıcı.

babybay özlemdi sanırım adın umarım temiz çıkar tahlilleriniz. geçmiş olsun şimdiden.

babyrose halit paşaya da geçmiş olsun. aman ateş deyince yüreğimiz ağzımızda hep valla. allah bir daha yaşatmasın.

yasemin çok yorulma orada dikkat et kendine canım.

pelincim minanın da aşısı sorunsuz hallolur umarım. ağlamaz inşallah çok kuzucuk.

sibelcim nazın gözü için de ne olduğunu anlarlar da doğru düzgün bir ilaç verirler inşallah artık yaa. ne çekti yavrum güzel gözlerinden. allah şifa versin tez zamanda.

kızlar geçmişi okuyup da aklımda kalanlar böyle geçmiş mi beni okudu ben mi geçmişi bilmiyorum ya:(

cnm çok teşekkür ederim umarım bir daha kötü bişey olmaz

MÜZEYYEN GEÇMİŞ OLSUN
bilge canım sevindim umutun düzelmesine okuytamıyorum doğru düzgün yağmur durmuyor teömizlik yapmaya çalışıyorum biryandan da yasemin valla cnaım hep üstüste gelmiş sizinde hastalılar inşallah ablanda ameliyat olur biran önce iyileşir evine döner sende hamilesin bulantılar falan aman yorma kendini stres daha da artırır çünkü
senem facede resimlere baktım da senin bebekliğinle nehir ne kadar çok benziyor nehirin resimlerine bakar gibi oldum bizim kız aynı baba hiç benden almamış sıpam

bilge canım sevindim umutun düzelmesine okuytamıyorum doğru düzgün yağmur durmuyor teömizlik yapmaya çalışıyorum biryandan da

canım sağolasın kolay gelsin sana da... haber var mı eşinden? :72:

canım sağolasın kolay gelsin sana da... haber var mı eşinden? :72:

şimdi konuştuk ya annem bize ptt kargoyla paket yollamıştı yağmura bayramlık falan almış eşim yok o gelince teslim alcaz internetten takip ediyordum bugün bir baktım teslim edildi yazıyor bir şahsa eşimi aradım bnm haberim yok diyor pttyi aradım muhattap yok eşimde diyor belki memurdur hani dağıtıcı falan bakalım inşallah birşey olmaz annem örgü ördü emekleri var çok üzülürüm

senem gerçekten nehir aynı senin bebkliğin nekadar çok benziyor öylee..

şimdi konuştuk ya annem bize ptt kargoyla paket yollamıştı yağmura bayramlık falan almış eşim yok o gelince teslim alcaz internetten takip ediyordum bugün bir baktım teslim edildi yazıyor bir şahsa eşimi aradım bnm haberim yok diyor pttyi aradım muhattap yok eşimde diyor belki memurdur hani dağıtıcı falan bakalım inşallah birşey olmaz annem örgü ördü emekleri var çok üzülürüm

hay allah... iş yerine gönderdiyse iş arkadaşlarından biri alıvermiştir belki daha bir süre olmadığı için... inşallah öyledir
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle sevenlerinle sağlık huzur mutluluk içinde her yılın bir öncekinden güzel geçsin :54: :62:

öğlen arası 1 gibi görüşürüz

canım afiyet olsun.. umuttun iyi olmasına çok sevindimm..

gidiyorum ben diğer eve
kendi evime geçene kadar yazamam
allaha emanet olun allahım sizide yeğenlerimide sevdiklerimizide kazadan beladan hastalıktan dertten kederden uzak tutsun

amin canım . kendine çok iyi bak ....

selam kızlar. çok kötüyüm atlatamadık valla bir türlü bu sefer soğuk algınlığını yaa. hepimizinki tekrarladı. çocuklarla uğraşmaktan kendimi bıraktım zaten. onlar iyileşseler birşey istemiyorum. doktorumuz da dışarıdaymış. 3 ten sonra gelecekmiş. 6 ya randevu alabildim. götürücem bakalım ikisini de. berkayın öksürüğü baya kötü. göğüste hırıltı var. dün 3 kere ne yediyse çıkardı. biz de böyle işte.

bige geçmiş olsun tekrar canım. nasıl daha iyi sanırım umut. sen de yorgunsun baya kıyamam. ne yapalım onlar iyi olsun biz yorulalım diyoruz ama bu yorgunluklar da sonra biz de fena patlak veriyor toparlayamıyoruz. dikkat et kendine.
bu arada hesap no için teşekkürler canım aldım ve yolladım çok şükür.

bahar çok geçmiş size de. allah beterinden esirgesin canınıza birşey olmamış ya çok şükür. allah bir daha yaşatmasın kör şeytanlarından bulsunlar inşallah. burcunun yazdığını okudum da tüylerim ürperdi valla.

nevracım sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur. vala aynen hem hastayım hem yorgunum hem yapılacak çok iş var. berbat bir hafta başlangıcı.

babybay özlemdi sanırım adın umarım temiz çıkar tahlilleriniz. geçmiş olsun şimdiden.

babyrose halit paşaya da geçmiş olsun. aman ateş deyince yüreğimiz ağzımızda hep valla. allah bir daha yaşatmasın.

yasemin çok yorulma orada dikkat et kendine canım.

pelincim minanın da aşısı sorunsuz hallolur umarım. ağlamaz inşallah çok kuzucuk.

sibelcim nazın gözü için de ne olduğunu anlarlar da doğru düzgün bir ilaç verirler inşallah artık yaa. ne çekti yavrum güzel gözlerinden. allah şifa versin tez zamanda.

kızlar geçmişi okuyup da aklımda kalanlar böyle geçmiş mi beni okudu ben mi geçmişi bilmiyorum ya:(

canımcımm çok geçmiş olsuuunn... bizi habersiz bırakma ..

inşll. geçiçi bir durumdur canım bende öyle ümit ediyorumm... bakalım işte ilaçı kullanacam 1 ay .. duruma göre bakacak dr.

hay allah... iş yerine gönderdiyse iş arkadaşlarından biri alıvermiştir belki daha bir süre olmadığı için... inşallah öyledir
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle sevenlerinle sağlık huzur mutluluk içinde her yılın bir öncekinden güzel geçsin :54: :62:

yok canım teslim alan isim tanıdık değil bakalım çarşamba belli olur artık
teşekkür ederim güzel dileklerin için bugünde eşimin doğum günü tek sıra doğmuşuz 5 kasım 8 kasım 8 aralık :92:

canım afiyet olsun.. umuttun iyi olmasına çok sevindimm..

inşll. geçiçi bir durumdur canım bende öyle ümit ediyorumm... bakalım işte ilaçı kullanacam 1 ay .. duruma göre bakacak dr.

sağol nevracım.. kusura bakma yaaa sana geçmiş olsun demedim di mi ben :26: çok geçmiş olsun inşallah ilaçla hemen atlatırsın

foto yorumlarından anladığım kadarıyla bebişler ikiye ayrılıyor... elektrikli süpürge aşıkları ve korkanları :76: biz aşıkların anneleri tez günde açıp kapamayı ve temizlemeyi öğretelim derim şahsen :23:

inşallah bişey olmaz.. belki eşin almıştır .. süpriz yapacaktır sana .. :52:

yok canım teslim alan isim tanıdık değil bakalım çarşamba belli olur artık
teşekkür ederim güzel dileklerin için bugünde eşimin doğum günü tek sıra doğmuşuz 5 kasım 8 kasım 8 aralık :92:

ehe ehe asker ailesi işte tek sıra olur tabii :86: :76:
e bizim halimiz nedir o vakit... askerlik de yok serde ama... 2 ekim evlilik yıldönümü, 3 ekim eşimin doğumgünü, 4 ekim benim doğumgünüm... oğluşu da 1 veya 5 ekime istemiştik ama ayarlayamamışız :60:

Son düzenleme:
Ne seni rahatsiz ettiki forumda ve face de yakisiksiz yorumlar yapiyorsun senem ve arzu sende begeniyorsun bu yorumlari anlam veremedim bir aciklik getirinde anlasilsin dogumgunune gelemeyen arkadaslarda ne oldugunu burda boyle yazinca insanin aklinda soru isareti kaliyor benimde dahil olmak uzere

Son düzenleme:
sağol nevracım.. kusura bakma yaaa sana geçmiş olsun demedim di mi ben :26: çok geçmiş olsun inşallah ilaçla hemen atlatırsın

foto yorumlarından anladığım kadarıyla bebişler ikiye ayrılıyor... elektrikli süpürge aşıkları ve korkanları :76: biz aşıkların anneleri tez günde açıp kapamayı ve temizlemeyi öğretelim derim şahsen :23:

sağol canım önemli değil .. kimse demedi zaten .. :19:
1 ay kullanacam işte inşll. sürekli kullanmak zorunda kalmam ...

Ne seni rahatsiz ettiki forumda ve face de yakisiksiz yorumlar yapiyorsun senem ve arzu sende begeniyorsun bu yorumlari anlam veremedim bir aciklik getirinde anlasilsin dogumgunune gelemeyen arkadaslarda ne oldugunu burda boyle yazinca insanin aklinda soru isareti kaliyor benimde dahil olmak uzere

şimmmmdi yazacaktım minanın aşısı nasıl geçti ki pelin gelemedi diye...

oups bir yaraya parmak bastım zannımca :26: yalnız seni tanıdığım kadarıyla rahatsız edecek bir şey olmuş olması imkansız be güzelim!!! yani bebelerin yoğurduna kadar düşünebilen incelikte bir insanın rahatsız edecek bir şey yapma olasılığı bence yok

Son düzenleme:
sağol nevracım.. Kusura bakma yaaa sana geçmiş olsun demedim di mi ben :26: çok geçmiş olsun inşallah ilaçla hemen atlatırsın

foto yorumlarından anladığım kadarıyla bebişler ikiye ayrılıyor... Elektrikli süpürge aşıkları ve korkanları :76: Biz aşıkların anneleri tez günde açıp kapamayı ve temizlemeyi öğretelim derim şahsen :23:

seviyordu bebekken hatta uyuyordu geçen yanlızdık süpüreyim dedim ağlamaya başladı gırgırla temizlemek zorunda kaldım hem de kız olacak pasaklı

ehe ehe asker ailesi işte tek sıra olur tabii :86: :76:
E bizim halimiz nedir o vakit... Askerlik de yok serde ama... 2 ekim evlilik yıldönümü, 3 ekim eşimin doğumgünü, 4 ekim benim doğumgünüm... Oğluşu da 1 veya 5 ekime istemiştik ama ayarlayamamışız :60:

:9::9::9:

peliinnnn mina nasıl.. çok ağladımı aşı olurkennn ..

bişey kaçırdım sanırım ne oldu yaaa . :26:

Nehirin bolerosu kalmis kargo yapacagim birde sari ve mavi mama kasigi kmlerinse yazinda kargo yapayim kzlar

seviyordu bebekken hatta uyuyordu geçen yanlızdık süpüreyim dedim ağlamaya başladı gırgırla temizlemek zorunda kaldım hem de kız olacak pasaklı

boşver onun kaynanası atom karınca o halleder :60:

Back