• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bir sürü alıntı yaptım gitti hepsi.

EBRU maaşallah Canberke. Darısı arkadaşlarının başına diyelim.

PELİN hadi sorunsuz geçer inşallah aşınız. ateşsi ağrısız sancısız olur umarım. Diğer konuda da kendini üzme artık bence. Ben seni en yeni tanıyanlardan biri olarak kesinlikle hakkında olumsuz bir düşüncem olamaz. yüreği temiz dürüst açık sözlü ilgili bir arkadaşımızsın. Önemli olan da senin kendini biliyor olman. Arzu ve Senem için de aynı şekilde. Onların da seni kırmak veya eleştirmek amacıyla face den ya da buradan göndermeler yapacağını sanmıyorum. mutlaka birbirinizi yanlış anlamışsınızdır. şahsıma ben böyle olmuş olmasını diliyorum.

çok teşekkür ederiz teyzeleri pazar günkü doğum günü bayağı bir antreman oldu oğluşa orada heyecandan uzun süre ayakta kaldı farkında olmadan yoksa farketti mi hemen çöküveriyordu dün de birkaç adım attı bugün koridoru neredeyse baştan başa geçti yürüyerek öyle de hoşuna gidiyor ki darısı tüm bebelerimizin başına inşallah.

maşallah oğluşa canım benim darısı diğer bebişlere benim kide 2 gündür sürekli taytay duruyor ama yürümesi daha zor olacak belki de

bu arada annem bayılmış canberk e olmaz anne dedim yaseminin oğluyla nişanlı sayılırız

hatta eşi serdaın becerememesinden filan orda ortamda da bahsetti gülüştük ettik..
şaşkınlığı aştım şok içindeyim.. şimdi sen açıklarmısın pelin , burdakiler seni tanıdığı kadar benide tanıyor, senemi de az çok tanımışlardır, burda kim kimle neyi paylaşamamış, ortak noktalarımız kara kaşlarımız kara gözlerimiz değil ki, bebeklerimiz yaaa..
anneyiz biz buralara böyle alakasız şeyleri nasıl getiriyosunuz..
hemde pelin evine iki kere geldim burdan konuştuk,ettik arkadaşız kısaca niye beni aramıyosun da burda çok ilginç bi şekilde alakasız düşüncelerini belirtiyosun.. daha doğru olmaz mıydı..

bahar çok geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin inş.

müzeyyencim canım arkadaşım çok geçmiş olsun
umarım tez zamanda tüm mikroplardan hastalıklardan arınırsınız...

ben de çıkıyorum kızlar, ne kadar istemesemde evime gidiyorum.
Kızlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.Hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar...

nevra'cım sanada çok geçmiş olsun cnm
umarım ilaçla şifa bulur biran önce düzelirsin

pelin nolmuş burda bu ne demek ki şimid hiç bişey anlamadım çok da şaşırdım yani.. facebookta senem eşiyle ilgili bir durum yazısı yazmış eksi puan muhabbeti filan, bende bunu beğenmişim bu nu sen nasıl doğum günüyle yada herhangi kendinle ilgili bişeyle alakalandırdın inanamıyorum yani pelin.

ayrıyetten ben orda teşekkür ettiğim gibi nezaketen, burdan da ettim. hayır anlamıyorum yani
kızlar sizde hakikaten ortada bişey var gibi , rahatsız eden şey neydi filan gibi bişeyler yazmışınız nasıl bunları buraya getirdiniz ki..

Arzu durumu buraya getiren biz değiliz, face de ne olduğunu ben hiç bilmiyorum ancak Bilge nin yazısı üzerine Senem'in yazdığı yorumda ben hakikaten onu rahatsız eden bir şey olduğu sonucunu çıkardım onun üzerine bu yazıyı yazdım ki bunu çıkaran sadece ben de değilim kim okusa zannedersem bir rahatsızlık durumunun söz konusu olduğunu düşünür.

maşallah oğluşa canım benim darısı diğer bebişlere benim kide 2 gündür sürekli taytay duruyor ama yürümesi daha zor olacak belki de

bu arada annem bayılmış canberk e olmaz anne dedim yaseminin oğluyla nişanlı sayılırız

Amanın Yasemin duymasın bizimkiler çok iyi arkadaş olsunlar inşallah. :13:

ben de çıkıyorum kızlar, ne kadar istemesemde evime gidiyorum.
Kızlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.Hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar...

güle güle baharcım.. kolay değil . inşll bir an önce atlatırsın ..

nevra'cım sanada çok geçmiş olsun cnm
umarım ilaçla şifa bulur biran önce düzelirsin

teşekkür ederim meralcim . inşllah ilaçla geçer..

hay allahım benim cadı ben telefondayken hanği arada gittiyse sehpanın üzerindeki mumu devirip içindeki minik taşlardan yutmuş..onun içinde taş olduğunun farkında bile değilim yavv..bişey olurmuki acaba..

hay allahım benim cadı ben telefondayken hanği arada gittiyse sehpanın üzerindeki mumu devirip içindeki minik taşlardan yutmuş..onun içinde taş olduğunun farkında bile değilim yavv..bişey olurmuki acaba..

Bak sen yaramaza bir sn boş bırakmaya gelmiyor.
Bir şey olacağını zannetmiyorum Öznur yutabilmiş ya ben en çok boğazlarına takılır yutamazlar diye korkuyorum Allah korusun büyük ihtimal taşı doğal yollarla dışarı atacaktır bir gün içinde.

bak sen cadıyaaa .. iki saniye boş bırakmaya gelmiyoo . yutabildiğine göre sorun olacağını sanmıyorum öznurcumm . inşll olmaz . doğal yollardan çıkarır inşll.

Bak sen yaramaza bir sn boş bırakmaya gelmiyor.
Bir şey olacağını zannetmiyorum Öznur yutabilmiş ya ben en çok boğazlarına takılır yutamazlar diye korkuyorum Allah korusun büyük ihtimal taşı doğal yollarla dışarı atacaktır bir gün içinde.

yutmuş ebru çok minikti zaten bulgur tanesinden biraz iri..inşallah çıkarır hemen bi zarar filan vermesinde..

bak sen cadıyaaa .. iki saniye boş bırakmaya gelmiyoo . yutabildiğine göre sorun olacağını sanmıyorum öznurcumm . inşll olmaz . doğal yollardan çıkarır inşll.

inşallah nevracım..bide gözümden ayırmamaya çalışıyorum.. bıraksam ne işler açacak başıma allah bilir..

Back