kızlar ne diyeyim bilmiyorum... gözlerim doldu... ALLAH herkese sizler gibi arkadaşlar ve dostlar versin... kendi kendime hep diyordum kızlar şimdi duadadır sorup duruyorlardır diye ama bu kadarını beklemiyordum galiba... ALLAH hepinizden razı olsun arayanlardan, aramayanlardan, düşünüp soranlardan, içinden geçirenlerden... Rabbim hiçbirimizin bebeğine hastalık göstermesin, dermansız dert vermesin.
cumartesi günü yani 80. saat civarında ateşimiz 38.1 oldu akabinde kustu ben de aldığım gibi doktoruna götürdüm... ama kusup üzerine de doğal olarak boyundan aşağı (dışarı çıkaracağım için kafayı yıkamadım) ılık duş alınca haliyle doktora gittiğimizde ateş 36ydı. hafif geniz akıntısı var dedi doktor ama ilaç falan verecek boyutta değilmiş çok şükür.
dün akşam itibarıyla da burnu fokurdamaya başladı... havale geçirtmiycez derken çocuğu üşüttük korkarım
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1,5 saat uykuylayım ne kaidemin ağrısı bitiyor ne belimin ne sırtımın... doğru dürüst uyuyamadı kuzum burnunun tıkanmasından
kızlar hesap numarasını gönderdim
yasemincim çok büyük geçmiş olsun cumartesi günü güven'e giderken aklımda hep sen vardın şöyle bi bakındım etrafa hani belki gelmişsindir diye... umarım tez zamanda bulantıların sona erer de hem Haktan hem mercimeğin keyfini sürebilirsin
hayırlı uğurlu olsun
sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun bir ömür sürsün pamuğun nice yaşlara
çekilmediniz mi???? e fotoğraf uzmanı sensin niye millete hadi demedin ki senemm????
çok geçmiş olsun özlemcim allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin
canım inşallah sorunsuz atlatmışsınızdır aşıyı
allah beterinden esirgesin baharcım biz de geçtik o yollardan... bizimki de ya kadındı ya çocuk... markalı ayakkabılarımı götürmüştü kör yanından çıkasıca... üstelik ben kapıyı açarken içerdeydi, kapıyı araladım bir karaltı geçti evin arka tarafına doğru (o zaman bahçe katında oturuyorduk arkada bahçeye açılan bir kapımız vardı) ama açamadım kapıyı çelik kapının mekanizmasını takmış açamayalım diye... polis açtı bana evimin kapısını hem de doğumgünümdü, iki gün öncesi ilk evlilik yıldönümümdü...
sözün özü geçiyor baharcım o travma da atlatılıyor, korku da unutuluyor, ta ki bir yerde konusu açılana kadar... şimdi reality showlara döndürmeyeceğim ama neler duyuyoruz bununla gelmiş geçmiş olsun canınızda bir şey yok ya daha ne olsun. artık evine hırsız girmeyene selam vermeyecek duruma geldik kime dokunsan ah işitiyorsun bu konuda...
bak can korkusunu da yaşadınız daha çok olmadı onun için kendine telkin et gerekiyorsa da destek al derim şahsen. ha bir de evin acısı gitsin bir yerlere tuz, soğan ve küp şeker hibe et bacım
dünürüm
melikecim meralcim yukarda anlattım halimizi buna şükür diyorum ve tekrar tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için