Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne seni rahatsiz ettiki forumda ve face de yakisiksiz yorumlar yapiyorsun senem ve arzu sende begeniyorsun bu yorumlari anlam veremedim bir aciklik getirinde anlasilsin dogumgunune gelemeyen arkadaslarda ne oldugunu burda boyle yazinca insanin aklinda soru isareti kaliyor benimde dahil olmak uzere
pelincim o yorumları okudum bende ama doğumgünü ile ilgili olabileceğini düşünmek istemiyorum..sen açıkgönüllülükle burdan herkesi davet edip evini açtın ve hepimizi biraraya getirdin..birsürü hazırlık yapıp en iyi şekilde ağırladın..bunun için teşekkür edilmesi gerek..kimse kimseyi eksi artı puanlamaya tabide tutamaz elektrik tutmayabilir insanlar arasında herkes herkesi çok sevecek iyi anlaşacak diye bi kaidede yok..
eşim alamaz ki canım kargo ardahaninşallah bişey olmaz.. belki eşin almıştır .. süpriz yapacaktır sana ..![]()
sizinki daha güzelmiş ya tek sıraehe ehe asker ailesi işte tek sıra olur tabii :86: :76:
e bizim halimiz nedir o vakit... askerlik de yok serde ama... 2 ekim evlilik yıldönümü, 3 ekim eşimin doğumgünü, 4 ekim benim doğumgünüm... oğluşu da 1 veya 5 ekime istemiştik ama ayarlayamamışız![]()
nehirin bolerosu kalmis kargo yapacagim birde sari ve mavi mama kasigi kmlerinse yazinda kargo yapayim kzlar
boşver onun kaynanası atom karınca o halleder![]()
pelincim o yorumları okudum bende ama doğumgünü ile ilgili olabileceğini düşünmek istemiyorum..sen açıkgönüllülükle burdan herkesi davet edip evini açtın ve hepimizi biraraya getirdin..birsürü hazırlık yapıp en iyi şekilde ağırladın..bunun için teşekkür edilmesi gerek..kimse kimseyi eksi artı puanlamaya tabide tutamaz elektrik tutmayabilir insanlar arasında herkes herkesi çok sevecek iyi anlaşacak diye bi kaidede yok..
asi yarina kaldi
Bilmiyorum oznur sebebini ama cook zoruma gitti boyle yazilip begenilmesi sebebini merakla bklyrm
Asi yarina kaldi
sizinki daha güzelmiş ya tek sıra
ama iyi olmuyor değil mi böyle ben sevmiyoryum şöyle arada 1 kaç olması daha uygun pasta börek çörek yada yemek vs kutlama böyle olunca toplu birgünde kutlanıyor
Canım 10 kasım tatil değil heryer açıktır
bencede asla olamaz olmazda zatenşimmmmdi yazacaktım minanın aşısı nasıl geçti ki pelin gelemedi diye...
Oups bir yaraya parmak bastım zannımca :26: Yalnız seni tanıdığım kadarıyla rahatsız edecek bir şey olmuş olması imkansız be güzelim!!! Yani bebelerin yoğurduna kadar düşünebilen incelikte bir insanın rahatsız edecek bir şey yapma olasılığı bence yok
pelincim senin o güzel kalbini yüreğini bilen biliyorne seni rahatsiz ettiki forumda ve face de yakisiksiz yorumlar yapiyorsun senem ve arzu sende begeniyorsun bu yorumlari anlam veremedim bir aciklik getirinde anlasilsin dogumgunune gelemeyen arkadaslarda ne oldugunu burda boyle yazinca insanin aklinda soru isareti kaliyor benimde dahil olmak uzere
sizi becerikiszler siziiiiiiiiiiiiii:86:ehe ehe asker ailesi işte tek sıra olur tabii :86: :76:
E bizim halimiz nedir o vakit... Askerlik de yok serde ama... 2 ekim evlilik yıldönümü, 3 ekim eşimin doğumgünü, 4 ekim benim doğumgünüm... Oğluşu da 1 veya 5 ekime istemiştik ama ayarlayamamışız![]()
Oğlan yüzünden okuyup kalkıyorum talan ediyor evi bugün itibarıyla tamamen yürümeye başladık kendi hür irademizle:)
BİLGE çok şükür Umut'un ateşi düşmüş burun foşurtusu da geçer inşallah biran önce daha fazla hırpalanmasın kuzu.
YASEMİN ablana çok geçmiş olsun ameliyat olup kurtulsun biran önce.
BAHAR size de geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum Allah tekrarını göstermesin. En etkili korunma yolu alarm taktırmak yoksa kilit milit dayanmıyor bunlara.
Oğlan yüzünden okuyup kalkıyorum talan ediyor evi bugün itibarıyla tamamen yürümeye başladık kendi hür irademizle:)
BİLGE çok şükür Umut'un ateşi düşmüş burun foşurtusu da geçer inşallah biran önce daha fazla hırpalanmasın kuzu.
YASEMİN ablana çok geçmiş olsun ameliyat olup kurtulsun biran önce.
BAHAR size de geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum Allah tekrarını göstermesin. En etkili korunma yolu alarm taktırmak yoksa kilit milit dayanmıyor bunlara.
Bekliyorum arkadaslar yazsinda sizde taniyin beni
bencede asla olamaz olmazda zaten
pelincim senin o güzel kalbini yüreğini bilen biliyor
konu kapansın bence
sizi becerikiszler siziiiiiiiiiiiiii:86:
selam millet geçmişi okuyamadım. benim cadı bugün tam formunda. sabah ağlayarak uyandı durup durup ağlamaya başlıyo bii derdi var sanrıım dişler çünkü ishalde ooldu .yapışık dolaşıyoruz darlandım![]()