• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bunu gözden kaçırmışım... Yahu pelin ne diyosun??? Ben seni tanıyorum kimsenin yazdığıyla söylediğiyle fikrim de değişecek değil... Ha tanıyamayanlar varsa kendilerinin kaybıdır senin değil bu kadar açık ve net

bin maşallah canberk kuzusuna darısı başımıza diycem ama korkuyorum :18:
Amin inşallah ebrucum ya... Ama sürüyor demişti annem napıcaz bilmiyorum neyse en büyük derdimiz bu olsun

ben niye beceriksiz olayım ayol... Kendi günümü de kendim planlamayayım di mi bi zahmet :57: 7 aylık hamile halimle kocaya geçen sene 30 kişilik doğumgünü yaptım diyorum başka da bi şey demiyorum bacuuuuuuuuuuu :47:

Allah sabır versin kıymet şimdi eve gidince benim kuzum da yapışacak bugün çok aramış beni... Daha doğrusu memeleri :92:

tımam tımama yaaaaa:92:
Beceriklisin vesselam:81:

Canberk paşamızada maşallah ebrucum
darısı bizim yavrulara

ne yazıldı yahu ben geçmişi okudum görmedim... bir foto çekilme mevzu vardı sen uzmansın milleti toplasaydın dedim senem de fotoda değil insanlarda uzmanım dedi... salak oldum yeminle

Son düzenleme:
Oğlan yüzünden okuyup kalkıyorum talan ediyor evi bugün itibarıyla tamamen yürümeye başladık kendi hür irademizle:)

BİLGE çok şükür Umut'un ateşi düşmüş burun foşurtusu da geçer inşallah biran önce daha fazla hırpalanmasın kuzu.

YASEMİN ablana çok geçmiş olsun ameliyat olup kurtulsun biran önce.

BAHAR size de geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum Allah tekrarını göstermesin. En etkili korunma yolu alarm taktırmak yoksa kilit milit dayanmıyor bunlara.

çok sağol cnm.Aminnn inş bir daha olmaz Allah kimseye yaşatmasın...

canım sizlere de çok çok geçmiş olsun vee lütfen artık gerçekten geçsin yaaaaaaaa yazık amma çektiniz... tabii allah beterinden esirgesin de...

sağolasın daha iyi burun fokur fokur temizletmiyor işin kötüsü ben uykusuzum yorgunum ama şükür ateş yok ya iyiyim... bu sabah servis beklerken sağlam üşüdüm bu sabah almadıysam daha da bir şey olmaz bana :15:

bizim bir tanıdığın evine 3 kez girmiş... kadıncağız yardımcı kadını mı akrabası mı ne öyle biriyle yaşıyor yani iki kadın biri genç öbürü 60larında, oğlu güvenlik şirketi sahibi bu 60larında olanın ve kadıncağızın boyu 1.50 falan maksimum... neyse uyurken tıkırtıları duyuyor, aynı şekilde hırsız diyor ki "teyze uyanıksın biliyorum gözünü açma seninle uğraşmıycam alıcağımı alıp gidicem"... neyse bizimki tıkırtılar uzaklaşınca yarım göz bakıyor hırsızın arkası dönük artık 3. kez aynı şeyi yaşamanın verdiği sıkıntıyla hırsıza yer misin yemez misin :22: hırsız yalvarıyor bağırma diye evdeki diğer kadının odasının kapısı kapalı orada erkek falan var sandı herhalde neyse sopayı yiye yiye geldiği yerden kaçıp gidiyor :9:
sağol bilge yaa evet geçsin illallah dedim artık. evde 4 kişi arka arkaya sürekli öksürür şekilde geziyoruz. şimdi kendim doktora gittim geldim bakalım ilaçlar işe yarar umarım.
aman dikkat et canım kendine valla yorgun düşünce pusuda bekliyor zaten hain hastalıklar. adaçayı gargarası yapmak gerekiyormuş. başlamadan yaparsan boğaz enfeksiyonunun başlamasını da engelliyormuş.
hay maaşallah teyzeme ne cesaret ne azim. ben bayılır kalırdım herhalde yerinde olsam. allah hepimizi böyle kötü durumlardan korusun.
cnm çok teşekkür ederim umarım bir daha kötü bişey olmaz
inşallah canım. allah korusun.
MÜZEYYEN GEÇMİŞ OLSUN
bilge canım sevindim umutun düzelmesine okuytamıyorum doğru düzgün yağmur durmuyor teömizlik yapmaya çalışıyorum biryandan da yasemin valla cnaım hep üstüste gelmiş sizinde hastalılar inşallah ablanda ameliyat olur biran önce iyileşir evine döner sende hamilesin bulantılar falan aman yorma kendini stres daha da artırır çünkü
senem facede resimlere baktım da senin bebekliğinle nehir ne kadar çok benziyor nehirin resimlerine bakar gibi oldum bizim kız aynı baba hiç benden almamış sıpam
sağol canan. kargonuzu alırsınız canım bir şekilde yaa yanlış birine teslim edildiyse de bulunur sonuçta adresi v.s. vardır. bir aksilik olmaz umarım.

canımcımm çok geçmiş olsuuunn... bizi habersiz bırakma ..

inşll. geçiçi bir durumdur canım bende öyle ümit ediyorumm... bakalım işte ilaçı kullanacam 1 ay .. duruma göre bakacak dr.
sağol nevra. şimdi gittim geldim bakalım ilaçlar iyi gelir umarım. bir ay içerisinde 2. kez antibiyotik alıcam.
yok canım teslim alan isim tanıdık değil bakalım çarşamba belli olur artık
teşekkür ederim güzel dileklerin için bugünde eşimin doğum günü tek sıra doğmuşuz 5 kasım 8 kasım 8 aralık :92:
aaaa eşinle aynı gün doğmuşuz. doğum günü kutlu olsun canım ailece nice güzel yaşlarınız olsun inşallah. doğum günlerimiz çok yakın birbirine ailecek. eşim 4 kasım ben 8 kasım berkay 9 aralık sadece ayberk sıradışı 20 mayıs:)) 2. bebeğin de mayıs doğumlu olur belki:))))

seviyordu bebekken hatta uyuyordu geçen yanlızdık süpüreyim dedim ağlamaya başladı gırgırla temizlemek zorunda kaldım hem de kız olacak pasaklı
:9::9::9:
benimki süpürgenin üzerine oturup gezmek istiyor. kaç kere düştü. ben de gittim o uzun süpürgelerden aldım yoksa iş yaptırmıyor. şimdide ayağa kalkıp onun sarkan kablosunu yakalamaya çalışırken düşüyor.
ehe ehe asker ailesi işte tek sıra olur tabii :86: :76:
e bizim halimiz nedir o vakit... askerlik de yok serde ama... 2 ekim evlilik yıldönümü, 3 ekim eşimin doğumgünü, 4 ekim benim doğumgünüm... oğluşu da 1 veya 5 ekime istemiştik ama ayarlayamamışız :60:
siz de bizim gibisiniz. ikinciyi ekime denk getirirsiniz belki:))
Bekliyorum arkadaslar yazsinda sizde taniyin beni

Bilmiyorum oznur sebebini ama cook zoruma gitti boyle yazilip begenilmesi sebebini merakla bklyrm

pelincim mutlaka bir yanlış anlaşılma vardır. sizler birbirinizi daha da önceden tanıyan paylaşımda bulunan kişilersiniz. böyle bir sebeple kimsenin seni eleştireceğini yorumda bulunacağını sanmam. üzme kendini gereksiz yere. sen evini açmışsın gönlünü açmışsın emek vermişsin gelemeyen herkes gibi benim bile içim gitti. önemli olan mutluluğu paylaşmak gerisi önemsiz zaten.

gitmek zorundayım yarın görüşürüz

Senem ve arzu yazsin ne oldugunu anlayayim sakiz gibi uzatmayacagim ewt sinirim gecmedi baharcim cunku insanlar ne dusunur demeden nasil boyle birsey ortaya atildi yazildi saskinim

onlar senin yazdıklarını görünce kendilerini ifade ederler konuda çözülmüş olur.Yanlış anlaşılma olmuştur yada neden böyle yaptıklarını söylerler.Sıkma canını.Onlarda seni çok ii tanıyorlar tatlıya bağlanır.Üzülme artık

Esim geldi asiya gdyrz sabah asi kalmamis aksamustu gelck dmslerdi sucicegi 13.ay dedi bize dr

bişeyler olmuş ama ben anlayaamadım. senem,n yüklediği facedeki resimleri de göremedim neyse . biz doğum gününde çok mutlu zaman grçirdik. pelinin güleryüzlülüğü ve misafirperverliğine diyecek laf yok zaten. canım bide o kadar yoğunlukta bişeyler yiyebilelim diye bebeleri oyaladı durdu . herkesle tek tek tek ilgilendi. daha ne yapacaktı sağolsun.

Bekliyorum arkadaslar yazsinda sizde taniyin beni

Canım sıkıldı okuduklarıma şimdi Pelin'i buradan aylardır tanıdığım gibi bizzat görüşüyorum da uzun süredir. Gerçekten özü sözü, içi dışı bir insan çok sağolsun en güzel şekilde ağırladı hepimizi bizleri buluşturdu, sayesinde çok hoş bir gün geçirdik Mina'mızın doğum gününü kutladık.
Ben de bir yanlış anlaşılma olduğunu tahmin ediyorum Senem'i rahatsız eden, böyle yazmasına sebep olan şey her neyse keşke açıkca konuşsaydı özel olarak eminim varsa bir sorun çok daha kolaylıkla çözülürdü.

maşallah benim güler yüzlü canberkime..

maşallah canberk paşayaa..

Canberk paşamızada maşallah ebrucum
darısı bizim yavrulara

Çok teşekkür ederiz teyzeleri pazar günkü doğum günü bayağı bir antreman oldu oğluşa orada heyecandan uzun süre ayakta kaldı farkında olmadan yoksa farketti mi hemen çöküveriyordu dün de birkaç adım attı bugün koridoru neredeyse baştan başa geçti yürüyerek öyle de hoşuna gidiyor ki darısı tüm bebelerimizin başına inşallah.

gitmek zorundayım yarın görüşürüz
görüşürüz bigecim
umutuda senide öpüyorum:16:
esim geldi asiya gdyrz sabah asi kalmamis aksamustu gelck dmslerdi sucicegi 13.ay dedi bize dr
hadi bakalım
ağrısız acısız ve ateşsiz geçer umarım

bişeyler olmuş ama ben anlayaamadım. Senem,n yüklediği facedeki resimleri de göremedim neyse . Biz doğum gününde çok mutlu zaman grçirdik. Pelinin güleryüzlülüğü ve misafirperverliğine diyecek laf yok zaten. Canım bide o kadar yoğunlukta bişeyler yiyebilelim diye bebeleri oyaladı durdu . Herkesle tek tek tek ilgilendi. Daha ne yapacaktı sağolsun.
:81::81::71:
canım sıkıldı okuduklarıma şimdi pelin'i buradan aylardır tanıdığım gibi bizzat görüşüyorum da uzun süredir. Gerçekten özü sözü, içi dışı bir insan çok sağolsun en güzel şekilde ağırladı hepimizi bizleri buluşturdu, sayesinde çok hoş bir gün geçirdik mina'mızın doğum gününü kutladık.
Ben de bir yanlış anlaşılma olduğunu tahmin ediyorum senem'i rahatsız eden, böyle yazmasına sebep olan şey her neyse keşke açıkca konuşsaydı özel olarak eminim varsa bir sorun çok daha kolaylıkla çözülürdü.

:81::71::81:

müzeyyern barkod numarası var teslim alan falan belli kayıt alıyrlar aslında isme gekldişği için sadece o kişi alabilir ama küçük yer bellişde olmaz memurdur diye umut ediyoruz

ebru maşalah canberke darısı bizimkilere

pelin inşallah çok ağlamaz mina ve inşallah ateşlenmez

bugünlerde doktor kontrolüne gidecek varnmı bişy sormak istiyorum

çok teşekkür ederiz teyzeleri pazar günkü doğum günü bayağı bir antreman oldu oğluşa orada heyecandan uzun süre ayakta kaldı farkında olmadan yoksa farketti mi hemen çöküveriyordu dün de birkaç adım attı bugün koridoru neredeyse baştan başa geçti yürüyerek öyle de hoşuna gidiyor ki darısı tüm bebelerimizin başına inşallah.

maşallah maşallah paşaya ebrucum:70: Teyzesi minink ayaklarına kurban olsun

Ne seni rahatsiz ettiki forumda ve face de yakisiksiz yorumlar yapiyorsun senem ve arzu sende begeniyorsun bu yorumlari anlam veremedim bir aciklik getirinde anlasilsin dogumgunune gelemeyen arkadaslarda ne oldugunu burda boyle yazinca insanin aklinda soru isareti kaliyor benimde dahil olmak uzere

Bilmiyorum oznur sebebini ama cook zoruma gitti boyle yazilip begenilmesi sebebini merakla bklyrm

Senem ve arzu yazsin ne oldugunu anlayayim sakiz gibi uzatmayacagim ewt sinirim gecmedi baharcim cunku insanlar ne dusunur demeden nasil boyle birsey ortaya atildi yazildi saskinim

Canım sıkıldı okuduklarıma şimdi Pelin'i buradan aylardır tanıdığım gibi bizzat görüşüyorum da uzun süredir. Gerçekten özü sözü, içi dışı bir insan çok sağolsun en güzel şekilde ağırladı hepimizi bizleri buluşturdu, sayesinde çok hoş bir gün geçirdik Mina'mızın doğum gününü kutladık.
Ben de bir yanlış anlaşılma olduğunu tahmin ediyorum Senem'i rahatsız eden, böyle yazmasına sebep olan şey her neyse keşke açıkca konuşsaydı özel olarak eminim varsa bir sorun çok daha kolaylıkla çözülürdü.
pelin nolmuş burda bu ne demek ki şimid hiç bişey anlamadım çok da şaşırdım yani.. facebookta senem eşiyle ilgili bir durum yazısı yazmış eksi puan muhabbeti filan, bende bunu beğenmişim bu nu sen nasıl doğum günüyle yada herhangi kendinle ilgili bişeyle alakalandırdın inanamıyorum yani pelin.

ayrıyetten ben orda teşekkür ettiğim gibi nezaketen, burdan da ettim. hayır anlamıyorum yani
kızlar sizde hakikaten ortada bişey var gibi , rahatsız eden şey neydi filan gibi bişeyler yazmışınız nasıl bunları buraya getirdiniz ki..

nevra geçmiş olsun sana canı. inş. ilaçlar iyi gelir 1 ayda atlatırsın

ebru maş. canberk paşaya . hayırlı olsun Allah kolaylık versin:)

Back