2009 Aralık Anneleri

kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk

foto isteriz, foto isteriz:118:

foto foto foto bende deldirmek istiyorum ama 1 yaşına gelsin

mide bulantısı baş dönmesi kızlar yoksa teyzemi olacağız

sevinç çığlıklarıyla çamaşır askılığındaki çamaşırları yere atıyor

ya kızlar dün mutfak dolaplarını silmek için annemde kaldım mutfakta ben dolap içindeki bilimum şey ve ayak altında zeynep annem alıyor odaya gidiyor pıt pıt geliyor kiler dolabını ben siliyorum o içine giriyor bitirdim kapağını açık tuttum biraz cif kokusu erzaklara sinmesin diye tutunup kalkıyor eti negronun paketi çekiyor onu alıyoruz buzdolabı poşetini çekiyor hayatımda hiç bu kadar zor temizlik yapmamıştım

bu arada çarşamba akşamı saçlarımı kestirdim bayağı kısa yaptım annem neden çok kısa olmuş dedi biraz canım sıkıldı ama ben beğendim :82:

Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum

BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR

Son düzenleme:
Ay cok yogunum bir o kadarda heycanli kurabiyeler bitti bence kabartma tozu az konsa daha iyi olurdu neyse birdahakine artik tarif icin tesekkurler nevra umut hala ilacin etkisi gecince atesli duaya devam sular yoktu simdi geldi salonun perdesini yikamam lazim bir o kaldi esim hasta icerde yatyr 1 dk bile tutamadi minayi baska da kimse yok zaten yardim eden neyse az kaldi allah yardim edyr herseye iyiki allahim var diyorum kaciyorum aklimda melike muhakkak sana ve kiymete 2. Koprude. Gelisi anlatacagim maile bakarsiniz sabah

Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum

BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR

masallah zeynosa darısı ötekilere bizim tembel daha iki dişli ama üst damaklar hep kabarmıs kesin kurban bayramında cıkaracak tatile gidecem ya uyutmamak için beni .Bugün acayip basım agrıyor regl oldum bide karnım agrıyor off bu ayy o zımbırtıyı taktırsamm:26:ı

kızlar bebeişlerin doğum tarihlerini gösteren liste nerede
vardı öyle bir liste bildiğim kadarıyla.. bi bilgi verseniz bana, atlamayalım böylelikle hiç bir kuzunun doğum gününü

aaa geçmiş yok. koca gün naaptınız kızlar. ben yine konuşamadım bölüm değişikliğini yöneticim çok yoğun doğum iznine çıkmak üzere işlerini bitirmeye çalışıyo .. :92:

aaaa nerdeymiş millet bugün ya performans düşüklüğü gördüm sizde olmadı bak şimdi:)

sibel vrdır bunda da bi hayır kadınla son dakka konuşucan o da doğum iyiliğine kabul edecek inş. istedğin bölümü:)

zeynebin yeni dişi hayırlı olsun melike :)

bilge bugn gelmemiş umut inş. daha iyidir düne göre. Rabbim ağrısını sızısını tez zmanda alsın inş. bebelerimiz acı çekmesin

Ben bugün bir cesaret aldım oğlanı çıktım capacity, carusel gezdik biraz bu girişimlerim genelde bizimkinin önce araba koltuğunda, sonra da pusetinde kriz geçirmesiyle son bulur ben de koştur koştur dönerim gerisin geri neyse ki bugün fena değildi pusette uyudu bir saat kadar sonra da grisiniyle falan idare ettik geveledi durdu tam başlamıştı ki söylenmeye döndüm zaten oğlumu alıp istediğim gibi bir yere gidemiyorum diye çok üzülüyorum millete bakıyorum ikiz bebeklerle çıkmışlar tek başlarına imreniyorum.
Adam evinde çok mutlu dışarıyı sevmiyor işte.Bakalım bir yaşına geliyor ya belki bir sihirli değnek değer de bizimki de uslu uslu durur.
İşe başlayınca zaten hiç zaman olmayacak şu ara ne gezsek kar.

Son düzenleme:

ohhh sefanız olsun ebru . daha ii olur inş. zaman geçtikçe.

bugün eski işyerinden bi arkadaşım geldi zeynepten 1,5 ay büyük oğluyla. kahvaltı falan derken başka arkadaşı da aradık gel sende diye. sonra o da geldi 2,5 yaşında oğluyla. evi resmen talan ettiler. açılmadık çekmece inmedik eşya kalmadı. savaş alanına döndü :) bizim diğer buluşmalarda da böyle oluyodu ama bu kadar değildi yani bizim veletler büyüdükçe daha mı zor oluyo ne:) ne yediğimizden ne içtiğimizden bişey anlamdık ama yine de güzel bi gündü arkalarından yarım saatte evi anca topladım.benim cadı da yorgun düştü hayret ki bu saatte uyudu nerdeyse ilk defa:)

Büyüdükçe yaramazlıklar da büyüyor tabii kolay değil ama kendi kendilerini de oyalamaya başlıyorlar yavaş yavaş oyuncaktan daha çok anlamaya başlıyorlar tabii böyle hepsi bir araya gelince ortalığın karışması kaçınılmaz:)

İnsallah ebrucum 1 yas degisim olsun kiymet mail attim adres ikeaya gelisi bakarsin ben kactm iyigeceler

sağol pelin ikeayı biliyoruz diye yazıcaktım unuttum neyse melike için yazıcaktın nasılsa sanırım sağol işinin gücünün arasında

yarın neler olacak sence?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…