Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk
foto isteriz, foto isteriz:118:
son dersteyim ama son bir iki derstir midem bulanıyor başım dönüyor böyle bir sersemledim(((
zor yaptım iki dersi...bunaldım kağıtlar arasında sanırım....sabah 10 dan beri dersteyim...bir de nöbetçiydim bugün....akşam dinleniriz inş..
Neh,iri çok özledim gözümün önünden gitmiyor
ara a ra okuyup yetişmeye çalışıyorum ama :)))) nerde size yetişmek ne mümkün:))))
bu arada c.tesi kıymet seni alabilirz pelinlere giderken...telefonlaşalım canım
meral küpeli olmışsınz::) hayırlı olsun:)))))) ne tatlıııııı
oyy daha yenı oturdum valla,,yemektı ortalık topla tekrar sıl supur yoyulldummm
bu arada bıgeyı de arayamadım ya ınş ıyıdr umut paşaam
evett şimid kara kara geceyı duşunuyorum,,annemler gelınce kesın azrayı gormek ısteyecekler aylardır goremıyolar fakat 12 gıbı anca gelırler,,emınım annem uyandırmak ıster bı kerecık uyansın bışey olmaz der,,e ben şimdi napayım,,azra kesın ağlar uyandırınca eeee hadı uykusu acıldı dıyelım gecenın 2 sınde tekrar nası uyutucam,,ya sonrakı gecelerde de kalkıp oyun ısterse??napıyım ben şindi yaa
sevinç çığlıklarıyla çamaşır askılığındaki çamaşırları yere atıyor
Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum
BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR
Ben bugün bir cesaret aldım oğlanı çıktım capacity, carusel gezdik biraz bu girişimlerim genelde bizimkinin önce araba koltuğunda, sonra da pusetinde kriz geçirmesiyle son bulur ben de koştur koştur dönerim gerisin geri neyse ki bugün fena değildi pusette uyudu bir saat kadar sonra da grisiniyle falan idare ettik geveledi durdu tam başlamıştı ki söylenmeye döndüm zaten oğlumu alıp istediğim gibi bir yere gidemiyorum diye çok üzülüyorum millete bakıyorum ikiz bebeklerle çıkmışlar tek başlarına imreniyorum.
Adam evinde çok mutlu dışarıyı sevmiyor işte.Bakalım bir yaşına geliyor ya belki bir sihirli değnek değer de bizimki de uslu uslu durur.
İşe başlayınca zaten hiç zaman olmayacak şu ara ne gezsek kar.
Büyüdükçe yaramazlıklar da büyüyor tabii kolay değil ama kendi kendilerini de oyalamaya başlıyorlar yavaş yavaş oyuncaktan daha çok anlamaya başlıyorlar tabii böyle hepsi bir araya gelince ortalığın karışması kaçınılmaz:)bugün eski işyerinden bi arkadaşım geldi zeynepten 1,5 ay büyük oğluyla. kahvaltı falan derken başka arkadaşı da aradık gel sende diye. sonra o da geldi 2,5 yaşında oğluyla. evi resmen talan ettiler. açılmadık çekmece inmedik eşya kalmadı. savaş alanına döndü :) bizim diğer buluşmalarda da böyle oluyodu ama bu kadar değildi yani bizim veletler büyüdükçe daha mı zor oluyo ne:) ne yediğimizden ne içtiğimizden bişey anlamdık ama yine de güzel bi gündü arkalarından yarım saatte evi anca topladım.benim cadı da yorgun düştü hayret ki bu saatte uyudu nerdeyse ilk defa:)
İnsallah ebrucum 1 yas degisim olsun kiymet mail attim adres ikeaya gelisi bakarsin ben kactm iyigeceler
Büyüdükçe yaramazlıklar da büyüyor tabii kolay değil ama kendi kendilerini de oyalamaya başlıyorlar yavaş yavaş oyuncaktan daha çok anlamaya başlıyorlar tabii böyle hepsi bir araya gelince ortalığın karışması kaçınılmaz:)
mutsuzummmm(((((