2009 Aralık Anneleri

bugün eski işyerinden bi arkadaşım geldi zeynepten 1,5 ay büyük oğluyla. kahvaltı falan derken başka arkadaşı da aradık gel sende diye. sonra o da geldi 2,5 yaşında oğluyla. evi resmen talan ettiler. açılmadık çekmece inmedik eşya kalmadı. savaş alanına döndü :) bizim diğer buluşmalarda da böyle oluyodu ama bu kadar değildi yani bizim veletler büyüdükçe daha mı zor oluyo ne:) ne yediğimizden ne içtiğimizden bişey anlamdık ama yine de güzel bi gündü arkalarından yarım saatte evi anca topladım.benim cadı da yorgun düştü hayret ki bu saatte uyudu nerdeyse ilk defa:)
Aman maşallah de kuzuya.. uyusun mışıl mışıl kesintisiz inşallah..
sanırım büyüdükçe daha da zorlıycaklar bizi.. ama zor olsada öyle güzelki öğrendiklerini becerilerini görmek.. göz kırp diyoruz sırıtarak göz kırpıyor bebeğim yaaaa... bugün kocaman mermer bir süs var dolabın üstünde ama baya ilerde parmaklarının üzerinde yüksele yüksele sen zıpla onu düşür, iyi ki kafasına gelmedi Allah esirgedi..

birde şimdi doğum günlerini kutluycaz ya kuzuların teker teker hani, nasıl içim bir hoş oldu bir duygulandım anlatamam, sanki geçen seneyi yeniden yaşıyorum ama daha dolu, daha ne yaşadığımı bilerek.. iyiki doğurmuşuz yaaa

lülülülülülülülüllülülülülülülü:92:

Aman maşallah de kuzuya.. uyusun mışıl mışıl kesintisiz inşallah..
sanırım büyüdükçe daha da zorlıycaklar bizi.. ama zor olsada öyle güzelki öğrendiklerini becerilerini görmek.. göz kırp diyoruz sırıtarak göz kırpıyor bebeğim yaaaa... bugün kocaman mermer bir süs var dolabın üstünde ama baya ilerde parmaklarının üzerinde yüksele yüksele sen zıpla onu düşür, iyi ki kafasına gelmedi Allah esirgedi..

birde şimdi doğum günlerini kutluycaz ya kuzuların teker teker hani, nasıl içim bir hoş oldu bir duygulandım anlatamam, sanki geçen seneyi yeniden yaşıyorum ama daha dolu, daha ne yaşadığımı bilerek.. iyiki doğurmuşuz yaaa

lülülülülülülülüllülülülülülülü:92:

vallahi arzu iyiki doğurmuşuz yavvv:):54::64::66::16:

ütü yapmam lazım neden oturuyorum hala sabahta erken kalkıcam Allahım:(

bugün bizim doğum günümüzdü...
ne kadar çabuk geçti koca bi yıl...
gecen sene ki konuşmalarımız hallerimiz gözümün önünde ama şimdii tam 1 yaşındayız...
Rabbim tüm melekleri analarına babalrına bağışlasın
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...
iyi ki doğdun kuzucuğum,pamuğum ,can kuşum...
seni çok seviyorum...

gecen sene ki konuşmalarımız hallerimiz gözümün önünde ama şimdii tam 1 yaşındayız...
seni çok seviyorum...

iyi ki doğdun ADA DERİN hayırlı yaşlar mutlu sağlıklı analı babalı bir ömür diliyorum sana:):71:

ya ben bu sütümü tekrar nasıl çoğaltıcam ya:(( bugün bi saat sağdım yani azcık bişi çıktı.. belli zaten dün gece sabaha kadar uyumadı naz hep emmek istedi açtı demekki kuzum..

müzeyyen sağol geçmiş olsun dileklerin için..

umut paşadan haber alırsanız banada haber verin ya.

ben kaçar uzanıcam biraz uykum yok stresten ama az dinlenmek istiyorum. öpüyoum hepinizi...
sibel inş gecersin ıstedığın bolume ya nazımın şansına,,dualarımız senınle
benım sutumde duygu halıme gore cook değişiyorr yaa,,moralını yuksek tutmaya calış stres varsa humana falan hak getıre valla bı ışe yaramyo,,kendını rahatlatmaaya calış herşeyın hayırlısı,,bana ayva kompostosu cok ıyı gelıyo tavsıye ederım
herkese günaydın
8 de kalktık
nehir son yarımsaattir bir sepetin içinde oynuyor:))))))
oyuncaklarını alıyor çıkırıyor söyleniyor hay yarabbim:)))))))
sepet alcam ben bu kıza çeşit çeşit en iyisi:)
yerım ben onu maşalllah:))
Aaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum

BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR
ohh maşallahhhh:8:

seni çok seviyorum...

ıyıkı dogmuşşşş prnsessss,,ılk doğum gunu haberını aldık,,darsı bızımkılere
ıyıkı jhayatımızdalar

sibel inş gecersin ıstedığın bolume ya nazımın şansına,,dualarımız senınle
benım sutumde duygu halıme gore cook değişiyorr yaa,,moralını yuksek tutmaya calış stres varsa humana falan hak getıre valla bı ışe yaramyo,,kendını rahatlatmaaya calış herşeyın hayırlısı,,bana ayva kompostosu cok ıyı gelıyo tavsıye ederım

yerım ben onu maşalllah:))

ohh maşallahhhh:8:

ıyıkı dogmuşşşş prnsessss,,ılk doğum gunu haberını aldık,,darsı bızımkılere
ıyıkı jhayatımızdalar

evet iyi ki doğmuşlar iyi ki hayatımızdalar....
çok teşekkür esiyorum darısı tüm aralık bebeklerine ve tüm meleklere:):70:

seni çok seviyorum...

birlikte nice sağlıklı yıllar geçirirsiniz inşallah.Allahım hepsini korusun esirgesin bağışlasın.iyi ki doğdun ada.

pelin minanın doğum günü kutlu olsun.anneli babalı ve sağlıklı bir ömür geçirmenizi dilerim.sevgiler.

ben gidemedimmm :((((( eşimin hiç gelmeyen halası catkapı geldi sinir krizi gecirdim be kadın 3 yıldır evliyiz bir kere gelmedinde bugünümü buldun.Pelincigim mina kusun dogum günü kutlu olsun kusura bakma cok istedim gelmeyi hem tanısırdık bütün arkadaslarla neyse diğer sefere insallahh

Ayyyy inanamıyorum şimdi mina 1 yaşında mı?
gecen sene bugun pelin doğum mu yapmıştı?
mina buyudu de doğum gunu partısı mı var?

nice mutlu yıllara mına kuzummm,,gelmenızı dort gozle beklerken hıç aklımıza gelmezdı yaşınızı kutlayacağımız,,cook uzun bı yol gıbıydı herşey meger ne kadar kısaymış,,nasılda hızlı geçmış günler.sağlıklı mı değil mi,,sütüm yetiyor mu,gazı mı var,pişik mi oldu daha neler neler,,biz bebekliklerını öğrenırken cocukluğa adım atmışlar bıle bızım kuçuk kuzularımız...
duygusala bağladım ben ıyıce ama gercekten hep ılk zmanlarımız gelıyor aklıma buyuduklerını gordukçe

mınaaaaaaaaa güzelll gözlummmm doğum günün kutlu olsunnnnnnn,,,daha nıce yaşlarını sağlıkla mutlukla gostersın rabbım aıleneee

selamlar doğum günü olan bebişlerimizin doğum günleri kutlu olsun.
koca bir yıl ne çabuk geçti.
benim oğluşumda yürümeye başladı hemde emeklemeden.

yaa eklerdim hemen doğum günü fotolarını ama fotoğraf makinam pelinlerde kaldı :( ay çok güzel bi gündü. pelincem herşey süperli ellerine yüreğine sağlık.. kızlarla tanışmakta ayrı bi keyifti oh be ne güzel bi gündü moral oldu valla :7:

Hersey Sibel'in dedigi cok guzeldi. Bende fotolardan eklicektim ama arabada kalmis makina . Cumartesi gelenegi itibariyle benimki disarda oldugu icin yarin eklerim resimleri

evet pelin, tekrar burdanda çok teşekkür ederiz, minaya aslında teşekkür etmek gerek onun vasıtasıyla, bebişler toplandı bizde yandan eğlendik işte:)))) herşey harikaydı.. o prinçli ve mercimekli salatanın tarifini isterim peln mümkünse.. harikaydı..
minacım iyidoğmuşsun kuzucum..

Back