Aman maşallah de kuzuya.. uyusun mışıl mışıl kesintisiz inşallah..bugün eski işyerinden bi arkadaşım geldi zeynepten 1,5 ay büyük oğluyla. kahvaltı falan derken başka arkadaşı da aradık gel sende diye. sonra o da geldi 2,5 yaşında oğluyla. evi resmen talan ettiler. açılmadık çekmece inmedik eşya kalmadı. savaş alanına döndü :) bizim diğer buluşmalarda da böyle oluyodu ama bu kadar değildi yani bizim veletler büyüdükçe daha mı zor oluyo ne:) ne yediğimizden ne içtiğimizden bişey anlamdık ama yine de güzel bi gündü arkalarından yarım saatte evi anca topladım.benim cadı da yorgun düştü hayret ki bu saatte uyudu nerdeyse ilk defa:)
sanırım büyüdükçe daha da zorlıycaklar bizi.. ama zor olsada öyle güzelki öğrendiklerini becerilerini görmek.. göz kırp diyoruz sırıtarak göz kırpıyor bebeğim yaaaa... bugün kocaman mermer bir süs var dolabın üstünde ama baya ilerde parmaklarının üzerinde yüksele yüksele sen zıpla onu düşür, iyi ki kafasına gelmedi Allah esirgedi..
birde şimdi doğum günlerini kutluycaz ya kuzuların teker teker hani, nasıl içim bir hoş oldu bir duygulandım anlatamam, sanki geçen seneyi yeniden yaşıyorum ama daha dolu, daha ne yaşadığımı bilerek.. iyiki doğurmuşuz yaaa
lülülülülülülülüllülülülülülülü:92: