2009 Aralık Anneleri

Herkes İstanbul takmının neredeyse hepsi doğum günü partisindeydi evet.
Çok güzel bir gün oldu gerçekten her şey için tekrar teşekkür ederiz Pelin.
Canberk de arabaya biner binmez uyudu iyi yorulmuş.

Herkes İstanbul takmının neredeyse hepsi doğum günü partisindeydi evet.
Çok güzel bir gün oldu gerçekten her şey için tekrar teşekkür ederiz Pelin.
Canberk de arabaya biner binmez uyudu iyi yorulmuş.

Az debelenmediler :) Eylülde uyudu valla iyi oldu

Mİna hala uyumadi bugun kendi rekorunu kirdi resmen :( ben tesekkur ederim arkadaslar siz geldiginiz icin guzeldi burdan kutlayan ve gelen arkadaslar tesekkur ederim hepinize butun bebislere iyi dilekleriniz gerceklessin insallah arzu anneme sorar yazarim afiyet olsun nazan gordum ama donemedim kusura bakma dusundugun aradgn icin tskkurler

Bende şimdi baktım da ekleyecek bir foto çekememişim maalesef ışık çok parlamış. Güzel çıkmamışlar.

ya kızlar zeynebin üst dişinin yeri mosmor :(((( dişmi cıkıyor yoksa dün yüzüstü emeklemeye calısırken agzını yere dogru vurdu ondanmıdır

pelin teşekkür ederiz herşey için. minanın doğum günü kutlu olsun tekrar tekrar. güzel bi gün oldu kızların dediği gibi. herkesle tanışmakta ayrı bir keyifti benim için.:)

tekrar nice yıllara mina:)

bu arada o akdar kişi bir araya gelipte....
toplu bir fotoğraf çekilmeliydik gibime geliyor...
:)

Son düzenleme:
biz arabaya biner binmez uyudu naz da o yüzden azcık dolaşa dolaşa geldik az uyusun diye. akşam ikimiz birden bayılışız valla 9 da :))

herkese günaydın ve iyi pazarlar bu arada... :82:

Herkese günaydınlar Nilgün bugün yok hayırdır calısmıyormuydu bugün ?Dün dısarı cıkamadık ama bugün de kısmet olmuyacak temizlik ütü hepsi beni bekliyo ay ne nankör bu ev işi ya yapıyorsun tekrar aynısı hele ütü kriz gecirecem

slmmm pelinciğim dün herşey çok güzeldi teşekkürler minaya tekrar uzun ömürler dilerim
hepinizi görmek çok güzeldi ( annemde son anda piyangodan çıktı gelme diyemedim kusura bakma pelinciğim biraz emrivaki davetsiz misafir oldu ama )
kuzuları tekrar öpüyorum dün ne güzel eğlendiler ağlamadan yolda uyudu benim kide memede hatta bende uyumuşum o meme emerken eve 7.30 da geldik kaybolmadık :))))))) ama trafik kötüydü tem e girene kadar sonrada annemi çatalcaya bıraktık ama felaket sis vardı gene bembeyaz eve gelince pestil hepimiz
bu sabah k.validem geldi ne ne yaptınız ne nasıldı nasıl gittiniz hiçbir şey sormadı konuşmadı bile benimle Allahın belası kadın sadece oğluna sen nerde bekledin dedi sanki 3 yaşında çocuk sokakta kaldı şimdide canı sıkılmış al beni gezdir dedi derdi ben dün gezdimya kendi istediğim yere gittim ya kıskanç offfffff valla burnumdan getirmese rahat etmez şimdi kimbilir neler anlatıyor oğluna ben de çıkmadan dedim özgüre sen götürdün annen konuşmuyor benimle ne yaptıysam şimdi anlatır sana dedim bakalım akşam anlarım heralde

aman neyse ne yaşadığı müddetçe sorunlar aynı olacak ( tövbe tövbe günaha da giriyorum ama bazen canı gönülden istemiyorsam ne olayım )

herkes nasıl benim çektiğim fotolar berbat telefonla o kadar olmuş sizden istiyorum mail olarak atarsanız bastıreırım ilk d.günümüz hatta ilk partimiz diye saklamak isterim

bende eşime gömlek ütüleyim mutfağı temizlemem lazım

Back