Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deme kııı((((((((
5.aya kadar sürmüştü haktanda ne yazık ki((((
hatta son ayda olmuştu((((
inşallah kısa sürer bu sefer
sağol canım ameliyatı atlattık şükür, yoğunbakımdanda çıkarsa iyice rahatlıycaz
ablamın safra kesesi ameliyatı kalıyo sonra
sen nasılsın kuzular nasıl?
Nigün gökkuşun nasıldı
tırsma be, yok bişi, çok yakışır eminim kara kuzunaTeyzemiz öykü'nün kulaklarını deldirmek üzereeeeeee:18:
Teyzemiz öykü'nün kulaklarını deldirmek üzereeeeeee:18:
canıım naber nasılsın? çok sonradan öğrendim haktan paşamız ağbi oluyormuş. hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden.
kayınvalidene çok geçmiş olsun. toparlanır kısa zamanda umarım.
ah canım inşallah uzun sürmez bulantıların. benim ilk hamileliğimde 5 ay sürmüştü berkay da 10-12 haftalar da bitti. kaç haftalık oldun? haktan paşa nasıl?
kızlar face kullananlar öğlenden beri giremiyorum ya sizde de var mı sorun? melike sen girmişsin galiba bildiri geldi mail olarak ama faceden mesaj atıcaktım giremiyorum bir türlü.
Kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk![]()
Kara kuzum hiç ağlamamış nilgün![]()
foto isteriz, foto isteriz:118:
maşallah ona belli zaten fotolardan dirayetli kız bin kere maşallah![]()
ay ben onun küpeli kulaklarını seveyim yaa ne güzel. maaşallah kızıma ağlamamış da. fotoğraf eklersin görürüz artık meralcim.Kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk![]()
tamam canım bilgisayarı açtım kapadım halloldu zaten:)walla benim var ama yasaklı site o yüzden bilemiyorum![]()
oy yerim onu:)
hayırlı olsun annesi oy nede yakışcak kuzuma:))))
yaaa müzeyyen düşünüyoduk çok ara vermeden zatan ama buda çok erken oldu ama napalım oldu işte, amin canımmmm
sağol arkadaşım, yoğun bakımdan bir çıksa rahatlıycaz
benimde haktanda ilk 5 ay, son 1 ay olmuştu inşallah bu öyle olmaz(((
paşam iyi şükür, keyfi yerinde kuzumun oynayıp duruyo anne annesiyle :))))
müzeyyen yaaa seçilin hesap nosunu öğrencekti bilge arayıp, haber yok mu?
son dersteyim ama son bir iki derstir midem bulanıyor başım dönüyor böyle bir sersemledim(((
zor yaptım iki dersi...bunaldım kağıtlar arasında sanırım....sabah 10 dan beri dersteyim...bir de nöbetçiydim bugün....akşam dinleniriz inş..
neh,iri çok özledim gözümün önünden gitmiyor
ara a ra okuyup yetişmeye çalışıyorum ama :)))) nerde size yetişmek ne mümkün:))))
bu arada c.tesi kıymet seni alabilirz pelinlere giderken...telefonlaşalım canım
meral küpeli olmışsınz::) hayırlı olsun:)))))) ne tatlıııııı
ben toparlanıyorum, birazdan çıkarım
2 gün yokum
kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum![]()
yasemınn cook gecmış olsun canım ya dıye dıye en sonunda bulantılar başladı yaaa inş kısa surer...ben cınsıyetını ccoooook merak edıyorummmm:101:ben çok kötüyüm
ne yiyor ne içiyorum ama nasıl oluyorsa hep çıkarıyorum((((((
halim gücüm yok hiç
kendi annemde kalıyorum ankaraya gidemedim son anda vazgeçtim güvenemedim kendime
iyikide gitmemişim mahvolurdum oralarda kuzumla
k.validem sabah ameliyat oldu, 4 damarı değişti bu saate kadar uyuttular şimdi uyanmış iyiymiş çok şükür
sizden ne var ne yok anlatın okuyamıyorum geçmişi
seçilin hesap no ne oldu?
analarımızın hakkını nası odeyecez hıç bılmıyorum,,Allah onlardan razı olsun,,başımızdan eksık etmesın
canımmmmmm baya sarstı mercimek beni((((
haktanım iyi şükür
ay anacım olmasa ne ederdim yaaaa, allah razı olsun o ilgileniyo benlede haktanlada